Autobedrijf H. Kroon Barneveld B.V. Uw dealer
0342-491091

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
JA Hartman geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze overleggen over eventuele kosten hebben de auto netjes afgeleverd

20-10-2019
Hans Roelofsen (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je voelt dat er persoonlijk aandacht is. Wellicht door de klein schaligheid van het bedrijf. Houwen zo

15-10-2019
W blankenspoor (Lunteren) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het was goed

15-10-2019
Rob Van Dijk (Leimuiden) geeft de service van onze verkopers een
7

Aardige mensen, vriendelijk geholpen

08-10-2019
Henri Flaton geeft de service van onze werkplaats een
10

Dealer Kroon was voor mijn nieuw omdat ik normaal met een Suzuki dealer uit mijn eigen woonplaats zaken doet, kan ik niet anders zeggen dat Suzuki Dealer Kroon zeker een kroon verdiend. Waarom super vriendelijk personeel en afspraak was afspraak daarom een dikke 10.

08-10-2019
J van Ekris (Scherpenzeel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed bedrijf voor de service.

17-09-2019
reijer plantagie (lunteren) geeft de service van onze werkplaats een
9

zie mijn vorige antwoorden

28-08-2019
Jacqueline Lorié (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke professionele vakmensen die hun werk prima doen!

20-08-2019
Mevr. F. Grummels-Gielens geeft de service van onze werkplaats een
9

voor mij een zeer betrouwbare bedrijf, als vrouw moet je daar op kunnen vertrouwen.

18-08-2019
j mink (barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

zijn erg klant vriendelijk en stellen je goed op de hoogte van de werkzaamheden

08-08-2019
Dhr. A.W. Hoogerdijk (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
8

Doen hun werk goed, zijn niet opdringerig. Komt vertrouwd over!

30-07-2019
Gilda schuit (Voorthuizen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede monteur en prettige sfeer

30-07-2019
Ed Brouwer. (Amersfoort.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service.

23-07-2019
Wilma de Vette (Barneveld ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en de klant word ten alle tijden benaderd om te overleggen . Heel tevreden

23-07-2019
Hendrikus Versteeg (Baarn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd van te voren overleg wat.de kosten zijn

23-07-2019
G.J. Jellema-Otter (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraken over het algemeen snel gemaakt en de vriendelijkheid

03-07-2019
Anoniem (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, professioneel en vakkundig personeel.

02-07-2019
Theo de Borst (Scherpenzeel) geeft de service van onze werkplaats een
8

persoonlijke benadering.

14-06-2019
André Oud (Garderen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk...mee denkend en vriendelijk personeel.

22-05-2019
Corrie Kleijer (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima zo

30-04-2019
Roel Sikkema geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijke mensen, als je erom vraagt ook snelle hulp (in dit geval kon ik op de werkzaamheden - banden verwisselen en zomercheck - wachten).

30-04-2019
dhr d van roekel (barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

dealer denkt met je mee heef eventueel ook anternatieven

09-04-2019
Jolanda (Eemnes) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben nu 6 jaar klant bij Kroon Barneveld en altijd vriendelijk en goed geholpen. Goed overleg ook over de reparaties en evt. vervangingen.

12-02-2019
Bertus Houtveen (barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles is perfect gegaan, prijsopgaven klopte en even lekker in de showroom rondgesnuffeld, even in de nieuwe vitara gezeten hoop maar dat ik eens een hele nieuwe S Cros kan betalen?? en dan ga ik zeker weer naar Kroon Barneveld!! super garage!!!!

29-01-2019
A.M.Voorveld-van Wegen geeft de service van onze werkplaats een
7

garage en verkoopruimte is eigenlijk te klein. Uitstraling kan beter. Dan hebben ze extra ruimte nodig en dat zal ter plaatse moeilijk zijn. Maar nieuwbouw is denk ik de beste oplossing.

22-01-2019
G.J. Jellema-Otter (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer tevreden

09-01-2019
E van beek (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon omdat het zeer goed is

04-01-2019
Rosalien Lekatompessy (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk en kundig personeel, netjes en schoon bedrijf, adviserend en duidelijk in uitvoeren onderhoud

01-01-2019
H.Morren (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zie voorgaande antwoorden !

27-12-2018
Rianne van Westerneng (Voorthuizen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn klein autobedrijf met super service

12-12-2018
J. Jansen (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

Voor mij al 14 jaar het fijnste adres wat ik in bijna 50 jaar autorijden heb ervaren. Hulde.

04-12-2018
g.scholtes (voorthuizen) geeft de service van onze werkplaats een
9

geweldig

04-12-2018
j.hensbergen (barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede ervaring vriendelijk en behulpzaam contact werkzaamheden goed uitgevoert

26-11-2018
R. van Dijk (Leimuiden) geeft de service van onze werkplaats een
8

Aardige mensen goed maar kleine dealer.

13-11-2018
G.M. van Burgsteeden geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige behandeling.

07-11-2018
F vd ploeg (Lunteren) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, goede kwaliteit, kostenplaatje te hoog naar mijn mening.

07-11-2018
Wout Hoogerdijk (Boskoop ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Komt vertrouwd over, correcte afhandeling!

23-10-2018
Jan de Boer (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Na een telefonische afspraak een datum gepland. Altijd vriendelijke ontvangst bij aankomst en... de koffie staat altijd klaar!! Personeel is vakbekwaam. Gezien de langdurige klantenbinding die wij hebben komen wij hier erg graag, ondanks dat wij in Haarlem wonen. En dat dacht ik "dat wil wat zeggen". Het blijft voor ons toch de prettigste dealer!

16-10-2018
koerten (scherpenzeel) geeft de service van onze werkplaats een
9

correct

12-10-2018
Jan Bakker (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en attent!!

02-10-2018
Hendrikus versteeg (Baarn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zie eerdere toelichting

11-09-2018
Jaap van Ekris (Scherpenzeel) geeft de service van onze werkplaats een
9

een hele goede band met het personeel,staan voor je klaar al er wat is,goedeservice

11-09-2018
Ton Hoegen geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne dealer met alle tijd voor de klant en duidelijke uitleg

11-09-2018
Mevr. W.v.Schoonhoven (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Voldoet aan mijn wensen .

04-09-2018
arnold thomassen (lunteren) geeft de service van onze werkplaats een
10

het is een goede gerage je word er goed geholpen de personeel zijn klant vriendelijk

04-09-2018
Anton Reijstee (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

je wordt hier uitstekend geholpen

28-08-2018
va Hattum (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Bedrijf oké, navigatie geupdate maar dan te nadele van het oude systeem. Geeft nu de maximale snelheid aan maar dan fout, In het buitengebied van barneveld is al lang een zone-snelheid van 60 km maar het systeem geeft 80 km aan.

28-08-2018
P. Spieker (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige medewerkers, goed advies.

28-08-2018
willem aart van beek (putten) geeft de service van onze werkplaats een
9

een goede behandeling

07-08-2018
dhr. Penthum geeft de service van onze werkplaats een
9

Met de medewerkers van dit bedrijf hebben wij al gedurende vele jaren goede ervaringen: deskundig, klantvriendelijk en betrouwbaar !

07-08-2018
Geke van Dam (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en deskundige service door vriendelijk personeel met persoonlijke benadering.

05-08-2018
Geert Striesenau (Leusden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Personeel is zeer correct en altijd vriendelijk. Heb je een vraag, die wordt altijd goed uitgelegd.

01-08-2018
W de Vette (Barneveld ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en klant vriendelijkheid

31-07-2018
gilda schuit (voorthuizen) geeft de service van onze werkplaats een
8

heb het er naar mijn zin

31-07-2018
L van leijenhorst geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijkheid

25-07-2018
Theo de Borst (Scherpenzeel) geeft de service van onze verkopers een
8

Het vakmanschap en dat in een ontspannen sfeer.

24-07-2018
Lex Groeneveld (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige mensen, goede behandeling en goede service

18-07-2018
jan mink (barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

ben tevreden over het onder houd en de gemaakte afspraken en de service

17-07-2018
reijer plantagie (lunteren) geeft de service van onze werkplaats een
8

ben zeer tevreden goede behandelingvriendelijke mensen

26-06-2018
Wilma Boskamp (Voorthuizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en effectieve techische vaardigheden. Oplossingsgericht voor niet geplande afspraken. Levert auto goed en netjes af. De beleving van klant is koning maken ze waar. Realistische adviezen staan hoog in vaandel.

26-06-2018
Roel Sikkema geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk personeel.

19-06-2018
Ockhuijsen (Kortenhoef) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden

12-06-2018
J hensbergen (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service en correcte prijs

30-05-2018
Nico Keus (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk personeel en professioneel.

29-05-2018
M. Huizer (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij dit autobedrijf wordt je altijd uitstekend geholpen

15-05-2018
marjolein pehlig geeft de service van onze werkplaats een
9

prima mensen denken met je mee

14-05-2018
Dhr. A. Mastebroek (Scherpenzeel) geeft de service van onze verkopers een
9

Bijzonder vriendelijk en voorkomend

11-05-2018
CHENG KALKMAN ( BARNEVELD) geeft de service van onze werkplaats een
10

LEUK PERSONEEL @ GOED GEHOLPEN,

24-04-2018
Bert van Andel (Wijk en Aalburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en heel vriendelijk personeel.

02-04-2018
R. de Boer geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbare garage, goede informatie, zorg voor de auto.

31-03-2018
dhr d van roekel geeft de service van onze werkplaats een
8

alles is netjes en goed

24-03-2018
E.A. Woltil (Nijkerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service. Aardig personeel

17-03-2018
Agaath Brugmasn (Kootwijkerbroek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik werd steeds vriendelijk te woord gestaan. Een monteur die bij mij in de buurt woont kwam da auto halen en brengen: super klantvriendelijk! De Selerio bevalt goed op wat gebrek aan opbergruimte na. Als dit allemaal zo blijft ben ik ingenomen met deze dealer en zijn personeel.

06-03-2018
jan berendse (zwartebroek) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima garage prima personeel en aardig gewone mensen net als wij die daar komen

22-02-2018
frans van Eck (nijkerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer prettig en professioneel personeel je word zeer netjes geholpen

14-02-2018
A. Bosboom geeft de service van onze verkopers een
10

Zowel bij aankoop nieuwe auto als in de werkplaats geen fratsen maar duidelijkheid, je weet altijd waar je aan toe bent! Geven adviesen en zijn zeer vriendelijk!en nemen de tijd voor de klant en een kleine garage zodat je weet met wie te maken hebt en waar je geen nummer bent!

06-02-2018
Mevrouw Dupuis geeft de service van onze verkopers een
9

Het is een prettige en betrouwbare garage ik kom er al zo'n ruim 10 jaar!

23-01-2018
Dhr R. Both (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

aardige mensen, professionele opstelling

14-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Over het geheel is het personeel zeer vriendelijk op 1 verkoper na die is altijd wat botter en geeft ook geen uitleg over rekeningen die betaald moet worden

27-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service en vriendelijk en behulpzaam.

18-12-2017
Evert Kuijper (Hoevelaken) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kroon is een uitstekend garagebedrijf met veel service betrouwbare reparaties en vriendelijk personeel.

12-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

tevreden over de dealer

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed is goed ik vind heel jammer dat tegenwoordig alles in cijfertjes geuit moet worden...

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Men wordt behandeld als een familielid. Dat zegt toch wel genoeg.

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

tot nu toe ben ik naar tevredenheid behandeld

28-11-2017
Jan Bakker (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Duidelijk in afspraken over duur van de werkzaamheden....

28-11-2017
Smit (Amersfoort ) geeft de service van onze werkplaats een
9

De mensen zijn erg vriendelijk. Wordt mee gedacht om de kosten laag te houden. Ik heb er een zeer goed gevoel bij.

21-11-2017
Rob Van Dijk (Leimuiden) geeft de service van onze werkplaats een
7

Aardige mensen wordt aardig en netjes geholpen

07-11-2017
Hendrikus Versteeg (Baarn ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een garage waar de koffie klaarstaat, kundig personeel. Wat er is afgesproken wordt gedaan top.

07-11-2017
G.M. van Burgsteeden geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik voel mij daar altijd heel prettig en op mijn gemak

01-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en altijd sociaal

31-10-2017
mw pehlig geeft de service van onze werkplaats een
9

al jaren een prima bedrijf ,persoonlijk en denken met je mee

26-10-2017
Jan de Boer (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit autobedrijf is perfect. Luisterend oor voor bijv. klachten, maar ook voor onze vragen. Niets is teveel! Er worden altijd opties gegeven voor oplossingen, uitvoeringen, kostenaspecten e.d. Kortom je weet waar je aan toe bent en alles is een open boek. Voorts is onze ervaring,dan met name vóór ons,dit bedrijf heel "familiair" is, wat wij ook heel plezierig vinden. Wij zijn daarom al jaren trouw aan dit bedrijf, al komen wij uit Haarlem om onze auto toch te laten onderhouden in Barneveld. Beter kunnen wij ons niet wensen.

18-10-2017
Jacqueline Lorié (Lelystad ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke, capabele mensen met hart voor de zaak

10-10-2017
Elsa van beek (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, vriendelijk , behulpzaam zeer prettig in omgang . Leveren goed en netjes werk

10-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Vertrouwd, correct, klantvriendelijk , duidelijk in afspraken.

03-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

auto berdrijf Kroon is een zeer prettig bedrijf om te komen. er lopen vriendelijke mensen rond zowel in de garage zelf als in de showroom en achter de balie. je wordt er ook goed geholpen.

12-09-2017
L vanleijenhorst (Hoevelaken ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goet ge holpen

30-08-2017
jan mink (barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

netjes en correct en komen hun afspraken na

16-08-2017
Ed Brouwer (Amersfoort ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Benal13jaarklantentevrede

08-08-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf H. Kroon Barneveld B.V. in BARNEVELD
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen