Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Autobedrijf H. Kroon Barneveld B.V. Uw dealer
0342-491091

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Dirk Willemsen (Veenendaal) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk autobedrijf. Prettig om zaken mee te doen. Snelle levering van de nieuwe auto. Bij de aflevering werden wij verrast met een heerlijke vlaai, top autobedrijf Kroon Barneveld. Komen graag bij jullie terug.

01-07-2020
J.R.de Booy geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige manier van omgaan met klanten. Goede prijsopgave en een telefoontje toen het wat duurder werd dan de opgave. Auto binnen de afgesproken tijd klaar en gewassen.

16-06-2020
Mevrouw T.M.H. Top-Luiten (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en communicatie. Zeer vriendelijk personeel!

09-06-2020
Joke uleman (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

Tevreden.

03-06-2020
Rosalien Lekatompessy (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, betrouwbaar en vakkundige medewerkers. Altijd snel terecht, goed overleg en advies over de werkzaamheden en bereid tot meedenken.

02-06-2020
s.schilder (losser) geeft de service van onze werkplaats een
8

Eigenlijk altijd tevreden over deze mensen. Onderhoud kost nu eenmaal geld en dat valt natuurlijk altijd tegen maar als je voor inruil komt krijg je nette prijs terug omdat men weet dat de auto altijd goed onderhouden is.

26-05-2020
Hendrikus Versteeg (Baarn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldig bedrijf goed personeel.

20-05-2020
Astrid geeft de service van onze verkopers een
9

Betrouwbaar! Prettig contact. Persoonlijk.

19-05-2020
Trudy Gobits (Wageningen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct personeel, altijd kundig en vriendelijk.

19-05-2020
J. Smit (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en eerlijk advies geeft een vertrouwd en goed gevoel.

19-05-2020
G.J. Jellema-Otter (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kroon is gewoon goed.

14-05-2020
Dhr Verkerk (Soest) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage. Vriendelijk en professioneel. En keurige prijzen. Ook in corona tijd denken ze mee met de klant. Auto stond glanzend en gewassen klaar!

12-05-2020
Fam. Zegveld (Arnhem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede betrouwbare garage. Gemoedelijke sfeer en fijne medewerkers.

14-04-2020
dhr Rienk Postma geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk, kleinschalig, persoonlijk contact.

07-04-2020
André Oud (Garderen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne garage...aardige mensen met een luisterend oor en goede service.

31-03-2020
L. Houtveen (Barneveld ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik zeer tevreden ben

25-02-2020
Evert Kuijper (Hoevelaken) geeft de service van onze verkopers een
10

Autobedrijf Kroon kan ik iedere toekomstige klant van harte aanbevelen. Vriendelijke mensen inclusief de monteurs in de werkplaats.. Bovendien speelt uiteraard de vakkennis een grote rol en die is zonder meer uitstekend. Met vriendelijke groet.

28-01-2020
A.M.Voorveld-van Wegen (Lunteren) geeft de service van onze werkplaats een
7

keurige ontvangst, keurig geholpen en op tijd klaar

21-01-2020
G.Labots (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Dat ligt niet aan de medewerkers die zijn super, er is weinig uitstraling, te weinig ruimte, ook rondom. Wel kort bij het centrum gemakkelijk bereikbaar, dat dan wel perfect.

14-01-2020
A van Ginkel (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Aardige medewerkers.

07-01-2020
Jan van R. (Bennekom) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en vriendelijk personeel. Gemoedelijk en gelukkig niet zo'n onpersoonlijk megabedrijf.

25-12-2019
JA Hartman geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze overleggen over eventuele kosten hebben de auto netjes afgeleverd

20-10-2019
Hans Roelofsen (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je voelt dat er persoonlijk aandacht is. Wellicht door de klein schaligheid van het bedrijf. Houwen zo

15-10-2019
W blankenspoor (Lunteren) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het was goed

15-10-2019
Rob Van Dijk (Leimuiden) geeft de service van onze verkopers een
7

Aardige mensen, vriendelijk geholpen

08-10-2019
Henri Flaton geeft de service van onze werkplaats een
10

Dealer Kroon was voor mijn nieuw omdat ik normaal met een Suzuki dealer uit mijn eigen woonplaats zaken doet, kan ik niet anders zeggen dat Suzuki Dealer Kroon zeker een kroon verdiend. Waarom super vriendelijk personeel en afspraak was afspraak daarom een dikke 10.

08-10-2019
J van Ekris (Scherpenzeel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed bedrijf voor de service.

17-09-2019
reijer plantagie (lunteren) geeft de service van onze werkplaats een
9

zie mijn vorige antwoorden

28-08-2019
Jacqueline Lorié (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke professionele vakmensen die hun werk prima doen!

20-08-2019
Mevr. F. Grummels-Gielens geeft de service van onze werkplaats een
9

voor mij een zeer betrouwbare bedrijf, als vrouw moet je daar op kunnen vertrouwen.

18-08-2019
j mink (barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

zijn erg klant vriendelijk en stellen je goed op de hoogte van de werkzaamheden

08-08-2019
Dhr. A.W. Hoogerdijk (Boskoop) geeft de service van onze werkplaats een
8

Doen hun werk goed, zijn niet opdringerig. Komt vertrouwd over!

30-07-2019
Gilda schuit (Voorthuizen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede monteur en prettige sfeer

30-07-2019
Ed Brouwer. (Amersfoort.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service.

23-07-2019
Wilma de Vette (Barneveld ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en de klant word ten alle tijden benaderd om te overleggen . Heel tevreden

23-07-2019
Hendrikus Versteeg (Baarn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd van te voren overleg wat.de kosten zijn

23-07-2019
G.J. Jellema-Otter (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraken over het algemeen snel gemaakt en de vriendelijkheid

03-07-2019
Anoniem (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, professioneel en vakkundig personeel.

02-07-2019
Theo de Borst (Scherpenzeel) geeft de service van onze werkplaats een
8

persoonlijke benadering.

14-06-2019
André Oud (Garderen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk...mee denkend en vriendelijk personeel.

22-05-2019
Corrie Kleijer (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima zo

30-04-2019
Roel Sikkema geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijke mensen, als je erom vraagt ook snelle hulp (in dit geval kon ik op de werkzaamheden - banden verwisselen en zomercheck - wachten).

30-04-2019
dhr d van roekel (barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

dealer denkt met je mee heef eventueel ook anternatieven

09-04-2019
Jolanda (Eemnes) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben nu 6 jaar klant bij Kroon Barneveld en altijd vriendelijk en goed geholpen. Goed overleg ook over de reparaties en evt. vervangingen.

12-02-2019
Bertus Houtveen (barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles is perfect gegaan, prijsopgaven klopte en even lekker in de showroom rondgesnuffeld, even in de nieuwe vitara gezeten hoop maar dat ik eens een hele nieuwe S Cros kan betalen?? en dan ga ik zeker weer naar Kroon Barneveld!! super garage!!!!

29-01-2019
A.M.Voorveld-van Wegen geeft de service van onze werkplaats een
7

garage en verkoopruimte is eigenlijk te klein. Uitstraling kan beter. Dan hebben ze extra ruimte nodig en dat zal ter plaatse moeilijk zijn. Maar nieuwbouw is denk ik de beste oplossing.

22-01-2019
G.J. Jellema-Otter (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer tevreden

09-01-2019
E van beek (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon omdat het zeer goed is

04-01-2019
Rosalien Lekatompessy (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk en kundig personeel, netjes en schoon bedrijf, adviserend en duidelijk in uitvoeren onderhoud

01-01-2019
H.Morren (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zie voorgaande antwoorden !

27-12-2018
Rianne van Westerneng (Voorthuizen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn klein autobedrijf met super service

12-12-2018
J. Jansen (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

Voor mij al 14 jaar het fijnste adres wat ik in bijna 50 jaar autorijden heb ervaren. Hulde.

04-12-2018
g.scholtes (voorthuizen) geeft de service van onze werkplaats een
9

geweldig

04-12-2018
j.hensbergen (barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede ervaring vriendelijk en behulpzaam contact werkzaamheden goed uitgevoert

26-11-2018
R. van Dijk (Leimuiden) geeft de service van onze werkplaats een
8

Aardige mensen goed maar kleine dealer.

13-11-2018
G.M. van Burgsteeden geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige behandeling.

07-11-2018
F vd ploeg (Lunteren) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, goede kwaliteit, kostenplaatje te hoog naar mijn mening.

07-11-2018
Wout Hoogerdijk (Boskoop ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Komt vertrouwd over, correcte afhandeling!

23-10-2018
Jan de Boer (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Na een telefonische afspraak een datum gepland. Altijd vriendelijke ontvangst bij aankomst en... de koffie staat altijd klaar!! Personeel is vakbekwaam. Gezien de langdurige klantenbinding die wij hebben komen wij hier erg graag, ondanks dat wij in Haarlem wonen. En dat dacht ik "dat wil wat zeggen". Het blijft voor ons toch de prettigste dealer!

16-10-2018
koerten (scherpenzeel) geeft de service van onze werkplaats een
9

correct

12-10-2018
Jan Bakker (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en attent!!

02-10-2018
Hendrikus versteeg (Baarn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zie eerdere toelichting

11-09-2018
Jaap van Ekris (Scherpenzeel) geeft de service van onze werkplaats een
9

een hele goede band met het personeel,staan voor je klaar al er wat is,goedeservice

11-09-2018
Ton Hoegen geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne dealer met alle tijd voor de klant en duidelijke uitleg

11-09-2018
Mevr. W.v.Schoonhoven (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Voldoet aan mijn wensen .

04-09-2018
arnold thomassen (lunteren) geeft de service van onze werkplaats een
10

het is een goede gerage je word er goed geholpen de personeel zijn klant vriendelijk

04-09-2018
Anton Reijstee (Amersfoort) geeft de service van onze werkplaats een
10

je wordt hier uitstekend geholpen

28-08-2018
va Hattum (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Bedrijf oké, navigatie geupdate maar dan te nadele van het oude systeem. Geeft nu de maximale snelheid aan maar dan fout, In het buitengebied van barneveld is al lang een zone-snelheid van 60 km maar het systeem geeft 80 km aan.

28-08-2018
P. Spieker (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige medewerkers, goed advies.

28-08-2018
willem aart van beek (putten) geeft de service van onze werkplaats een
9

een goede behandeling

07-08-2018
dhr. Penthum geeft de service van onze werkplaats een
9

Met de medewerkers van dit bedrijf hebben wij al gedurende vele jaren goede ervaringen: deskundig, klantvriendelijk en betrouwbaar !

07-08-2018
Geke van Dam (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en deskundige service door vriendelijk personeel met persoonlijke benadering.

05-08-2018
Geert Striesenau (Leusden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Personeel is zeer correct en altijd vriendelijk. Heb je een vraag, die wordt altijd goed uitgelegd.

01-08-2018
W de Vette (Barneveld ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en klant vriendelijkheid

31-07-2018
gilda schuit (voorthuizen) geeft de service van onze werkplaats een
8

heb het er naar mijn zin

31-07-2018
L van leijenhorst geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijkheid

25-07-2018
Theo de Borst (Scherpenzeel) geeft de service van onze verkopers een
8

Het vakmanschap en dat in een ontspannen sfeer.

24-07-2018
Lex Groeneveld (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige mensen, goede behandeling en goede service

18-07-2018
jan mink (barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
9

ben tevreden over het onder houd en de gemaakte afspraken en de service

17-07-2018
reijer plantagie (lunteren) geeft de service van onze werkplaats een
8

ben zeer tevreden goede behandelingvriendelijke mensen

26-06-2018
Wilma Boskamp (Voorthuizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en effectieve techische vaardigheden. Oplossingsgericht voor niet geplande afspraken. Levert auto goed en netjes af. De beleving van klant is koning maken ze waar. Realistische adviezen staan hoog in vaandel.

26-06-2018
Roel Sikkema geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk personeel.

19-06-2018
Ockhuijsen (Kortenhoef) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden

12-06-2018
J hensbergen (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service en correcte prijs

30-05-2018
Nico Keus (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk personeel en professioneel.

29-05-2018
M. Huizer (Barneveld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij dit autobedrijf wordt je altijd uitstekend geholpen

15-05-2018
marjolein pehlig geeft de service van onze werkplaats een
9

prima mensen denken met je mee

14-05-2018
Dhr. A. Mastebroek (Scherpenzeel) geeft de service van onze verkopers een
9

Bijzonder vriendelijk en voorkomend

11-05-2018
CHENG KALKMAN ( BARNEVELD) geeft de service van onze werkplaats een
10

LEUK PERSONEEL @ GOED GEHOLPEN,

24-04-2018
Bert van Andel (Wijk en Aalburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en heel vriendelijk personeel.

02-04-2018
R. de Boer geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbare garage, goede informatie, zorg voor de auto.

31-03-2018
dhr d van roekel geeft de service van onze werkplaats een
8

alles is netjes en goed

24-03-2018
E.A. Woltil (Nijkerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service. Aardig personeel

17-03-2018
Agaath Brugmasn (Kootwijkerbroek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik werd steeds vriendelijk te woord gestaan. Een monteur die bij mij in de buurt woont kwam da auto halen en brengen: super klantvriendelijk! De Selerio bevalt goed op wat gebrek aan opbergruimte na. Als dit allemaal zo blijft ben ik ingenomen met deze dealer en zijn personeel.

06-03-2018
jan berendse (zwartebroek) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima garage prima personeel en aardig gewone mensen net als wij die daar komen

22-02-2018
frans van Eck (nijkerk) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer prettig en professioneel personeel je word zeer netjes geholpen

14-02-2018
A. Bosboom geeft de service van onze verkopers een
10

Zowel bij aankoop nieuwe auto als in de werkplaats geen fratsen maar duidelijkheid, je weet altijd waar je aan toe bent! Geven adviesen en zijn zeer vriendelijk!en nemen de tijd voor de klant en een kleine garage zodat je weet met wie te maken hebt en waar je geen nummer bent!

06-02-2018
Mevrouw Dupuis geeft de service van onze verkopers een
9

Het is een prettige en betrouwbare garage ik kom er al zo'n ruim 10 jaar!

23-01-2018
Dhr R. Both (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

aardige mensen, professionele opstelling

14-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Over het geheel is het personeel zeer vriendelijk op 1 verkoper na die is altijd wat botter en geeft ook geen uitleg over rekeningen die betaald moet worden

27-12-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf H. Kroon Barneveld B.V. in BARNEVELD
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten