Autobedrijf E.M. Pot Uw dealer
0599-417577

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

35 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Sjaak Hartman (musselkanaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super goede service en zeer klantvriendelijk

30-07-2019
Hans de Groot (Klijndijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nooit geen problemen en altijd correct behandeld

02-07-2019
Z. Strijker. geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage je bent echt klant en geen nummer. Vriendelijk en alles in goed overleg. Ben verhuisd maar ga echt terug naar garage Pot. Zeer tevreden.

02-07-2019
Jan Jongman (Gieten) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer prettige garage, aardige en behulpzame mensen, vlotte bediening en goede uitvoering van de werkzaamheden

18-06-2019
Elly Verhoef (Nieuw Buinen) geeft de service van onze werkplaats een
10

De Suzuki garage van de heer E. Pot voldoet aan alles wat een klant maar wensen kan. Een telefoontje bij extra kosten. En meedenken en advies geven als er iets niet o.k. is aan de auto.

14-05-2019
Dhr H J Van Blokland. (Stadskanaal) geeft de service van onze werkplaats een
8

Egbert Pot is een ervaren garage-houder,monteur en eigenaar.En 50 jaar ervaring!

03-04-2019
Mevr. H. Kerkhof (Alteveer GN) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service van Autobedrijf E.M. Pot is goed omdat er altijd over alles gecommuniceerd kan worden. Het is een vriendelijk bedrijf.

19-02-2019
T.F. Schuil (Harkstede ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundige en goede uitleg bij de reparatie. Vriendelijke behandeling.

29-01-2019
Ben Funk (Stadskanaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Niets op aan te merken, geeft vertrouwen.

29-01-2019
Rob Bakker (Sellingen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige ontvangst, goede service en uitleg.

22-01-2019
Margot Wagt (Ter Apel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage waar ik op kan vertrouwen! Prima service en zijn altijd bereid te helpen.

19-12-2018
G. Arends geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en ben daarover tot dusver tevreden.

18-12-2018
Herman van Assenderp (9531 GH Borger.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zodra je binnenkomt, voelt het goed. Klantvriendelijk, klantgericht, een goede presentatie van het geheel.

18-10-2018
Jongman geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk mensen met een uitstekende service! Het onderhoud werd netjes uitgevoerd tegen redelijke kosten

14-08-2018
Dhr.H.de GROOT (Klijndijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Men smeert je niets extra's aan en zegt hoe het ervoor staat !

27-06-2018
Dhr HJ Van Blokland geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben al vanaf 2009 klant en heb er tot nu toe 3 Suzuki,s gekocht.De service is echt goed en wat ook leuk is,dat de eigenaar ook volledig automonteur en APK keurmeester is!Een ALL ROUNDER.

20-03-2018
J. v.d. Veen (Musselkanaal) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service; doet géén onnodige reparaties, zeker niet na vóór-overleg Betaalbaar

20-03-2018
Mevr. E. Behling (Vriescheloo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede garage, snelle en nette behandeling. Eerlijke garage, waren de rest ook maar zo.

27-02-2018
max groenewoud (musselkanaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goeie garage.

13-02-2018
Margot Wagt (Ter Apel.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben altijd goed te woord gestaan en goed geholpen. Zit tijdens het wachten er warmpjes bij en uiteraard met een kopje koffie. Zolang ik Suzuki rijd hoop ik bij deze garage terecht te kunnen met mijn auto!

27-01-2018
Gea Jansen (Stadskanaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een betrouwbaar bedrijf, correcte behandeling en afspraken worden nagekomen.

21-11-2017
Jannes Mulder (Musselkanaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service en snelle afhandeling en vriendelijkheid is zeer zeker een aanrader bij deze suzuki dealer!

31-10-2017
H.H.de Groot (Klijndijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Hij heeft mij toen met de aanschaf van mijn Splash zeer goed en correct geholpen

13-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

ik ben zeer tevreden over pot

12-07-2017
Dhr H J van Blokland geeft de service van onze werkplaats een
8

De service is goed.Bovendien heeft de eigenaar een ervaring van zo,n 35 jaar en is ook al zolang eigenaar en monteur.

12-07-2017
Herman van Assenderp (Borger.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Tevredenheid over een verkoper persoonlijk. Rustig en evenwichtig. Tevredenheid over de uitgevoerde werkzaamheden. Een stuk vertrouwen wat is gegroeid.

28-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom er al jaren tot volle tevredenheid.

18-04-2017
Sjaak Hartman (Musselkanaal) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een goede garage waar je gelijk met de eigenaar te heb ,wat zeer prettig is . De service is er goed ,en er word gedaan wat er opgedragen word ,als er iets anders is word je gebeld .

18-04-2017
Dhr. L.vd. Donker (Stadskanaal) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben zeer tevreden met het onder houd Van mijn auto met een nette afhandeling

04-04-2017
Margot Wagt (Ter Apel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben tevreden over de garage en wordt altijd prima gehoplen. Zelfs de koffie en lectuur ontbreken niet.

03-03-2017
Melle Wachtmeester (Wedde) geeft de service van onze werkplaats een
9

accurate service, betrouwbaarheid, men denkt mee en zoekt passende en betaalbare oplossingen.

28-02-2017
Ben Funk (Stadskanaal) geeft de service van onze werkplaats een
8

Geen klachten

22-02-2017
MAX GROENEWOUD (MUSSELKANAAL) geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat het een hele goede garage is,en waar ik al ruim 10 jaar kom,hele goeie service.

15-02-2017
Herman van Assenderp (9531 GH Borger.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Op basis van een aantal jaren goede ervaringen en een groot stuk vertrouwen in de dealer.

10-11-2016
B.Hulzebos (Alteveer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik zeer tevreden ben

09-11-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen