Doornbos Delfzijl Uw dealer
0596-615253

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

77 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Rozeboom (Appingedam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben tevreden

29-08-2019
Jacob Visscher (Farmsum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon goed.

16-07-2019
dhr, B.C. Kleine (Hoogkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd prima ontvangst en de service is uitstekend. Ook prima medewerkers.

11-07-2019
F.A.B. van der Meer (Delfzijl) geeft de service van onze werkplaats een
10

het is een SUPER klantvriendelijke garage waar je nog als cliënt behandeld wordt en niet als een nummer.

29-05-2019
Mevr.E.Waterhold-de Vries (Appingedam) geeft de service van onze werkplaats een
10

er was geen leenauto op het moment en ik ben thuis gebracht en later op de dag weer opgehaald toen de auto klaar was.dat is service

29-05-2019
Janny Jager (Woldendorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correct geholpen, vriendelijk en behulpzaam

29-05-2019
Jan Oolders (Delfzijl) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima bedrijf die doet wat ze zegt en zeer flexibel is in het voldoen aan de wensen van de klant.

26-05-2019
klaas doornbos geeft de service van onze werkplaats een
10

als je zoo lang klant ben zegt dat genoeg

04-04-2019
. Winkel (Delfzijl) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima bedrijf komt zijn afspraken na.

27-03-2019
Frank wauben geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed personeel. Hart voor de zaak. Dat spreekt mij aan.

20-03-2019
M. Veen geeft de service van onze werkplaats een
10

Kundige, betrouwbare en vriendelijke medewerkers die service hoog in het vaandel hebben staan. Zeer klantgericht en flexibel.

07-03-2019
Mw. Veldman geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service

05-03-2019
Chris en Gretha geeft de service van onze verkopers een
8

Prettig personeel

29-01-2019
Huisman.H K (Delfzijl) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en correct

09-01-2019
Mw. HAAK. geeft de service van onze werkplaats een
8

Klant vriendelijk, goede service!!!

27-12-2018
Dhr.a.p.a.oosten (Delfzijl) geeft de service van onze werkplaats een
9

Komen altijd hun afspraken na nooit problemen.

21-12-2018
Godlieb (Termunten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een no nonsens bedrijf wat doet wat ze beloven en een goede service. Een leen auto geen probleem en geen gezeur over kosten of je wordt weg gebracht en gehaald Al jaren een tevreden klant bij doornbos

04-12-2018
Familie Nuus (Winschoten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en goede service.

29-11-2018
Robert Frieso (Nieuwolda) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn vrouw en ik rijden al jarenlang Suzuki en hebben onze auto's ook al jarenlang in onderhoud bij garage Doornbos. We zijn zeer tevreden over de onderhoudsbeurten en reparaties. Ook over de service (halen/brengen, leenauto) die we hebben ondervonden. Geen nare verrassingen, ook niet wat betreft de kosten. Een garage zonder kapsones en flauwe kul. En daar houd ik als Groninger van.

06-11-2018
Prins (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autobedrijf Doornbos Delfzijl is een verademing in autoland. Bij de vele glimmende autopaleizen in de regio denkt men tegenwoordig alleen nog maar in statistieken en targets. Oprechtheid is vaak ver te zoeken. ADit atobedrijf weet dat échte service draait om oprecht menselijk contact. Geen poespas, maar service zoals het hoort te zijn.

06-11-2018
T Hofstee (Spijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles geen prima zonder problemen

30-10-2018
Ben Gloudemans (Spijk gn) geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd vriendelijk--altijd een correct antwoord op je vragen----altijd een duidelijk advies en natuurlijk altijd een kopje koffie

30-10-2018
Mevr JW de Leeuw (Borgsweer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super goede service en fijn personeel

09-10-2018
N gerdes geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service erg klant vriendelijk

26-09-2018
Hj bonthuis geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren met meerdere suzuki aankopen altijd een voortreffelijke service

10-08-2018
ineke Valster geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima snelle en vriendelijke service. Alle benodigde en gevraagde zaken correct uitgevoerd. Al Jaren een zeer tevreden klant.

02-08-2018
Tijmen van 't Foort (Groningen) geeft de service van onze werkplaats een
7

vertrouwd en betrouwbaar

31-07-2018
Rozeboom (Appingedam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede behandeling

31-07-2018
Dhr. Frank Wauben geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant vriendelijkheid??????????

24-07-2018
Janny Jager (Woldendorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt altijd correct en vlot geholpen, zeer vriendelijk en behulpzaam

21-07-2018
Ben Kleine (Hoogkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik kom al jaren bij deze garage, klein, persoonlijke aandacht en prima service.

18-07-2018
Dhr. G.W van Timmeren (Appingedam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer content met de werkwijze en de afhandeling van het gerepareerde aan mijn auto. Voor mij geen andere auto en ook geen andere dealer.

11-07-2018
Jacob Visscher (Farmsum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijke mensen en prima service

10-07-2018
dhr a .c kerbof (woldendorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

goed serviveen altijd vriendelijk

05-07-2018
Mevr.E.Waterhold-de Vries (Appingedam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben prettig ontvangen en goed behandeld kreeg een leenauto mee en gebeld toen mijn auto klaar was.Keurig geregeld.

05-07-2018
a zijl geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd goed ontvangen goede monteurs

23-05-2018
Harry Bakker ('t Zandt) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben bijna 25 jaar klant en nooit geen problemen gehad.hopelijk blijft dit nog 25 jaar zo.

10-05-2018
HenkRoels (Delfzijl) geeft de service van onze verkopers een
10

goed gesprek goed ontvangst goed onderhandeld waar we beiden uit zijn gekomen

28-02-2018
Anthony van den Berg (Delfzijl) geeft de service van onze verkopers een
10

Correcte en goede bediening. Prima service.

08-02-2018
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Een no-nonsense dealer, met een no-nonsense uitstraling. Deze dealer (eigenaar) is ter zake deskundig en is duidelijk met 'zijn verhaal'. De garage voert beurten en reparaties zeer adequaat uit en de rekeningen zijn redelijk en geloofwaardig. Ik rij al 46 jaar auto en weet dat je bij een garage niet altijd af kunt gaan op het verhaal en de eerlijkheid. Ik heb bij deze dealer al jarenlang mijn auto(s) in onderhoud en heb geen reden om aan zijn eerlijkheid te twijfelen. Bovendien is de eigenaar een bijzonder aardige man. Ook de monteurs zijn vriendelijk en zeer voorkomend.

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijke en rustige benadering, niet opdringerig. Ze kennen je ook als klant, dat voelt vertrouwd.

09-11-2017
F.A.B. van der Meer (Delfzijl) geeft de service van onze werkplaats een
10

een no nonsens garage en een garage waar je nog als klant wordt behandeld

07-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk geholpen , goede service,duidelijke antwoord op vragen

31-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

Ben meer dan 25 jaar klant dan is het dacht ik wel duidelijk

24-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service, leuk team

24-10-2017
Ben Gloudemans (Spijk gn) geeft de service van onze werkplaats een
9

waarom toelichten als er niets valt toe te lichten. goed is goed

10-10-2017
k doornbos (startenhuizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

als je al zoo lang klant bent is het vreemd als je niet heel tevreden bent

27-09-2017
Mevr. G.W. de Priester. (Appingedam.) geeft de service van onze verkopers een
10

Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Als je iets niet weet of begrijpt wordt er uitleg gegeven.

21-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Korrecte afhandeling .

13-09-2017
Johan Schipper (Hoogezand) geeft de service van onze verkopers een
9

Hij doet zaken op een menselijke manier en zet mensen niet onder druk.

06-09-2017
Knappe (Woldendorp ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon een goede garage en klant vriendelijk

05-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

men houd zich aan de afspraak, eigenaar en werknemers zijn erg vriendelijk, geen aanmerkingen op de behandeling van de auto

10-08-2017
G.v.Ockenburg (Veendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Doornbos in Delfzijl is een prima garage, ze onderhouden mijn auto prima. Ik woon in Veendam daar zit ook een Suzuki garage, maar geloof maar niet dat ik daar heen ga. Ik ben en blijf bij Doornbos in Delfzijl daar ben ik dik tevreden over en ik beoordeel hun dan ook met een dikke 10 en dat doe ik niet snel,ik ben toch wel een beetje kritisch.

18-07-2017
J.Visscher (Farmsum) geeft de service van onze werkplaats een
10

heb gewoon geen negatieve punten over dit bedrijf

14-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

prima klein fam. bedrijf met goede service.

14-07-2017
Klaassina Akkerman (Uithuizen) geeft de service van onze verkopers een
10

De dealer is degelijk en betrouwbaar.

19-06-2017
Mevr. G.W. de Priester geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik daar vriendelijk wordt behandeld en als er iets is wordt dat prima afgehandeld.

30-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Een professionele en persoonlijke benadering

24-05-2017
is bekent geeft de service van onze werkplaats een
10

heel goed samen werking met monteurs en andere medewerkers.

23-05-2017
Dhr. A.J. Smid (Appingedam.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een kleinschalig bedrijf, waar goed te overleggen is en er naar de klant wordt geluisterd.

18-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en goede service

18-05-2017
Jitske Rots-Steendam (Garrelsweer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hulp vaardig, alle tijd, transparant, vriendelijk

16-05-2017
f.d.lieth (termnten) geeft de service van onze werkplaats een
8

komt niet opdringerig over

11-05-2017
Dhr H. Bakker ('t Zandt) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service,altijd een kopje koffie, je kan altijd is vragen en een mooie grote showroom

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

prima vakmensen

11-04-2017
Anno Kuiper (Delfzijl) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima monteur. Wij hebben alle vertrouwen in deze monteur. Als je de auto naar de garage brengt, hoef je bij deze garage niets uit je auto te halen. Van te voren weet je ongeveer wat het gaat kosten, want het betreft vaak een VOS-beurt.

11-04-2017
klaas doornbos (startenhuizen) geeft de service van onze werkplaats een
10

al 30 jaar klant zeg genoeg

05-04-2017
Niels (Veendam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service soms beetje koud maar de blower gaat gelukkig aan

21-03-2017
alarich boneschansker (delfzijl) geeft de service van onze werkplaats een
8

toppie

07-03-2017
J.Pieterman (Holwierde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nog op de ouderwetse manier tijd voor de klant. Tussentijds wel attenderen op de vernieuwing binnen de Suzuki modellen.

28-02-2017
E veldman geeft de service van onze werkplaats een
9

Service altijd goed makkelijk berijkbaar en betrouwbaar gevoel

28-02-2017
Sandra Verlaar (Steendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd tijd voor eventuele vragen, kan meestal terecht wanneer het mij uitkomt, leenauto beschikbaar, eventueel betalen in twee termijnen als bedrag even niet uitkomt. Gewoon goede service en klantvriendelijkheid, heel belangrijk in deze tijd!!!

21-02-2017
Martin Spanjer (Baflo) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima geholpen en goed kunnen onderhandelen.

13-02-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

betrouwbare dealer met persoonlijke aandacht.

01-02-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk bedrijf heel persoonlijk geen poes pas gewoon to the point . 👍

29-11-2016
Jan kornelis knapper (Woldendorp ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede garage en mensen ze doen dat werkelijk wat ze beloven en voor staan en dat is vakmanschap

29-11-2016
G.R. van der Ploeg (Delfzijl) geeft de service van onze werkplaats een
9

Toegankelijk. Vriendelijk. Je weet meteen waar je aan toe bent. Na het brengen van de auto wordt je naar huis gebracht en later weer opgehaald. Goede service.

01-11-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Doornbos Delfzijl in DELFZIJL
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen