Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Autobedrijf Deinum BV Uw dealer
077-3820000

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Monique Verfürth (Reuver) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, goede service en netjes.

22-09-2020
Frans van Dijk (Grubbenvorst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakkundig en servicegericht.

22-09-2020
Peter van de Ven (Venlo) geeft de service van onze verkopers een
10

Met mijn vorige auto heb ik alleen maar positieve ervaringen opgedaan bij autobedrijf Deinum. Wanneer er iets was werd dit altijd snel en vakkundig opgelost.

10-09-2020
Dhr. R. Waltmans (Blerick) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autobedrijf Deinum is een dealer en garage die staat voor kwaliteit. De monteurs zijn zeer vakkundig en denken met de klant en zijn klantvraag mee. Ook de receptie denkt mee met de klant en zoekt naar oplossingen die passend zijn. Een bedrijf wat zeer zeker aan te bevelen is.

09-09-2020
John Cammaert (Maasbree) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is een keurig bedrijf met een goede dienstverlening, service is prima. De merken die het bedrijf voeren zijn goed en degelijk.

26-08-2020
Stan (Sevenum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service

25-08-2020
j h l v swelm (arcen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word altijd netjes geholpen, alles gaat ze makkelijk af.

18-08-2020
Lucas van de Ven (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kundig en zeer vriendelijk.

04-08-2020
Peeters (Tegelen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn zeer vriendelijk.

21-07-2020
Thijs Adriaans (Steijl) geeft de service van onze verkopers een
8

Je wordt gewoon en netje behandeld, zoals het hoort, al is het in deze corona tijd wel wat anders 1,5 meter geen proefrit.

21-07-2020
dhr Houwers geeft de service van onze werkplaats een
7

Ben al jarenlang trouwe klant van Autobedrijf Deinum B.V., naar tevredenheid. Sinds de aanschaf van een nieuwe Suzuki Vitara(juli 2017) treedt steeds meer een irritant geluidsprobleem op tijdens langzaam (weg)rijden, welke de dealer vooralsnog niet kan of wil verhelpen. Ik zou graag een oplossing wensen.

20-07-2020
Kees (Panningen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service.

07-07-2020
theo geraads (tegelen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nooit slecht behandelt, altijd vriendelijk en goede behandeling van auto.

23-06-2020
Ineke Schimmel geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben een tevreden klant.

10-06-2020
Tom Halmans (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Voel me goed geholpen en vriendelijke mensen.

09-06-2020
Dhr. H. Weijers geeft de service van onze werkplaats een
6

als ik de vorige vragen goed gelezen heb, hebben ze van tevoren vergeten een prijsopgave aan mij door te geven. Ben dan ook bang dat bij een APK keuring de prijzen uit de pan vliegen. Heb dan eventueel een bedenktijd nodig hierover om het bij van Deinum te laten doen.

02-06-2020
H Janssen (Kessel) geeft de service van onze verkopers een
9

Gewoon goed.

26-05-2020
M Geelen van Nienhuijs (Tegelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijkheid niet opdringerig. Nemen alle tijd voor je vragen.

20-05-2020
m. haegens (america) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, behulpzaam, duidelijke uitleg.

19-05-2020
Jacques Bakker (Venlo) geeft de service van onze verkopers een
8

Aflevering 'moeilijk' door coronacrisis. Ik heb veel uit het boekje moeten leren.

14-05-2020
Cor Coenen (Venlo) geeft de service van onze verkopers een
9

Uitstekende service.

06-05-2020
Jjm joordens (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct, vriendelijk, duidelijk en volgens afspraak.

21-04-2020
Rob Lamberts (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dealer altijd correct en goede service. Prijs is ook altijd redelijk.

24-03-2020
Dhr B van Onna (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik vind de dealer betrouwbaar. Ik kan goed een passende afspraak maken. Word keurig geholpen en de auto is na bezoek steeds in orde. De medewerkers zijn makkelijk benaderbaar, geven bij vragen duidelijk tekst en uitleg, komen vriendelijk over en verstaan hun vak. Ik ben tevreden.

17-03-2020
Kevin (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk, profesioneel, eerlijk, kundig simpelweg een goede Suzuki garage.

10-03-2020
Piet Smit (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt op een prettige manier geholpen.

03-03-2020
Fam. Nas (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne service

11-02-2020
EJB Sweers (Velden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage. Nette behandeling. Personeel is voorkomend. Betrouwbare indruk.

11-02-2020
Ad Burgmans (Venlo) geeft de service van onze verkopers een
9

klantvriendelijk en zakelijk correct

11-02-2020
Dhr. AJG Weekers (Meijel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, zeer kundig en uitermate correct. Ze denken ook mee met de klant in alle opzichten. Top bedrijf derhalve waar ik altijd vijftien jaar klant ben en er nog vele jaren aan hoop vast te mogen plakken.

28-01-2020
Joop Cornelissen ( Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk. Afspraken nakomen. Alleen kosten die noodzakelijk zijn in rekening gebracht. Aandacht voor de wensen van de klant.

28-01-2020
Frank Theeuwen (Venlo) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer vriendelijke verkopers. Luisteren naar onze wensen en geven goed advies.

28-01-2020
Dhr. Segers geeft de service van onze verkopers een
8

Prima service, staan je altijd goed te woord. Geven uitleg waar nodig. Denken ook met je mee. Zowel in verkoopproces als onderhoud.

21-01-2020
Dhr Raf Janssen (Panningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service en goede behandeling

21-01-2020
Will Boom (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige autodealer! Vriendelijk en behulpzaam personeel

21-01-2020
M.Teeuwen. (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service en vriendelijkheid is bij dit bedrijf zeer belangrijk en ook duidelijk voor de klant te ervaren,spreek voor mezelf. Ik had graag de factuur van de kleine beurt gezien als ik geen card houlder was geweest,zodat je dan ook zwart op wit ziet dat het hebben van deze card voordelen heeft. Dit gevoel had ik na het betalen van de rekening niet. Met vriendelijke groet.

18-01-2020
Redie (Venlo ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig klant is koning

14-01-2020
Gerard Tosserams geeft de service van onze werkplaats een
10

Een zeer klant vriendelijk bedrijf met goede afspraken en prima service.

31-12-2019
Jos Vermeulen (Velden) geeft de service van onze werkplaats een
8

Snelle en gemakkelijke (digitale) afspraak te plannen en snelle controle.

24-12-2019
Dhr. H. Peeters (Gemeente Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en snelle afwikkeling van zaken.

17-12-2019
Wim Stevens geeft de service van onze verkopers een
8

Klant vriendelijk en nam ruim de tijd voor onze vragen

10-12-2019
Har Bakkes (Kessel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Professionele garage met deskundige medewerkers die afspraken waar maken.

26-11-2019
R van Rens (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
8

is prima zo

21-11-2019
J.Teunissen (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk personeel en men houdt zich aan de gemaakte afspraken.

20-11-2019
J. Bongers geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne en goede benadering en behandeling

20-11-2019
Theo Gerritsen (Arcen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Conrecht en heerlijk geholpen

20-11-2019
Léon van Ham (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto was op tijd klaar, werd geïnformeerd dat deze klaar was.

08-10-2019
J. M. M. Sanders (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben hier als klant terug gekomen omdat het vriendelijke medewerkers zijn en ik zeer tevreden ben over al het personeel en heel zeker over de directie.

24-09-2019
D. Deckers (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deinum is een zeer prettige garage, met vriendelijke bediening en betrouwbare afhandeling van het onderhoud.

24-09-2019
Dhr. H.stoffels geeft de service van onze verkopers een
9

Hier wordt men op een prettige maar toch zakelijke manier behandeld.

22-09-2019
Ger Stoffels G.P.J. Stoffels geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij van DEINUM word ik echt voor vol aangezien, en dat is wederzijds.

18-09-2019
J v swelm (ARCEN ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede voorlichting en service, vriendelijk en goede verzorging.

17-09-2019
Lucas van de Ven (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk. Afspraak klopt. Terug gekoppeld dat auto weer klaar staat. Auto uitgezogen.

11-09-2019
Michel Nissen (Belfeld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden

16-07-2019
H.Seuren geeft de service van onze werkplaats een
9

Hulpvaardig, duidelijk, correcte afhandeling, vriendelijk personeel

09-07-2019
W. Emonts geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik ze erg goed en behulpzaam vind

09-07-2019
Marijke Op de Laak (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn zeer tevreden over autobedrijf Deinum. Er wordt goed werk geleverd. Men is zeer correct en vriendelijk. We worden altijd goed geinformeerd. Afspraken worden altijd nagekomen.

05-07-2019
W. Dings-Janssen (Grubbenvorst) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben zeer tevreden over de service .

19-06-2019
H. Hendrikx (Belfeld) geeft de service van onze werkplaats een
8

alles was goed geregeld, vriendelijk en adequaat te woord gestaan, het onderhoud was heel goed en vakbekwaam uitgevoerd

19-06-2019
Leo (Tegelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles prima en oké

18-06-2019
theo geraads (tegelen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

een 10 omdat het er goed en eerlijk is altijd vriendelijk

12-06-2019
M Geelen (Tegelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn netjes en correct. Vriendelijk in de omgang. Je krijgt advies en uitleg als dat nodig is.

12-06-2019
Arno & Stella Geurtjens (Belfeld) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer tevreden over deze zaak

23-05-2019
F.J.Orval (Tegelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk en prettig contact

22-05-2019
Dhr.van Veen (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt als klant goed ontvangen , ze houden zich zoveel mogelijk aan hun afspraak.

21-05-2019
Mevr. A Pellen-Perree geeft de service van onze werkplaats een
9

tevreden over de manier waarop ik geholpen ben. Vriendelijkheid staat voorop

07-05-2019
CHA.Pruijm (Blerick) geeft de service van onze werkplaats een
9

heb jarenlang ervaring met firma Deinum tot op heden geen klagen hoop het zo te houden.

01-05-2019
Joop Cornelissen (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service. Komt afspraken na. Klantvriendelijk

30-04-2019
Mevr, Peeters (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over garage van Deinum.

18-04-2019
Argention h/o J.S.Cammaert (Maasbree) geeft de service van onze werkplaats een
8

Deinum is van oudsher een begrip in deze regio. Vriendelijk, vertrouwelijk en goed. Een hele hoop bijvoeglijke naamwoorden zijn niet nodig, maar kunnen wel uitgerold worden indien nodig. Deinum, gaat goed

16-04-2019
Dhr Lamberts (Venlio) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vakgericht personeel, klantvriendelijke servicebalie.

26-03-2019
Mevr. van der Schoot (Blerick ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd vriendelijk en correct te woord gestaan en reparaties en onderhoudsbeurten volgens afspraak.

20-03-2019
Ton Nellen (Tegelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals reeds gezegd straalt het bedrijf professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Het personeel is zakelijk en vriendelijk tegelijk.

13-03-2019
Ed Hermans (Reuver) geeft de service van onze werkplaats een
10

De service en klantvriendelijkheid zijn zeer goed.

20-02-2019
Ger van der Zanden (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Tevreden

19-02-2019
Raf Janssen (Panningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar bedrijf, met deskundige medewerkers: goede informatie en puike dienstverlening.

12-02-2019
Karin (Eindhoven ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en vriendelijk personeel.

06-02-2019
Boom APM (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Chrome

05-02-2019
Dhr. M. Koppers (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goed en niets is teveel

29-01-2019
F Verheijen (venlo) geeft de service van onze werkplaats een
8

tevreden

29-01-2019
EJB Sweers (Velden) geeft de service van onze verkopers een
9

Betrouwbaar bedrijf. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

29-01-2019
Dhr.Ferd Vullings (Blerick) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind dat wij altijd correct en netjes behandeld worden bij autobedrijf Deinum !!!!!!

22-01-2019
Toon Weekers (Meijel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben er al zo'n 14 jaar klant, omdat ze vriendelijk en correct zijn. Gemaakte afspraken nakomen. 'n Grote mate van deskundigheid hebben. Omdat ze met de klant meedenken. Mijn volgende auto ooit zal er dan ook weer ééntje van Deinum Venlo zijn. Puik en betrouwbaar bedrijf!

22-01-2019
Mevr.Gielen (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijkheid,zeer kundig ,volgens afspraak ,snelheid.

16-01-2019
Anita Kelleners geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige benadering en correcte afhandeling

15-01-2019
Dhr. H. Peeters (Gemeente Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke, snelle en correcte behandeling !

15-01-2019
Truus (Meijel) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk personeel, vooraf overleg wat ze gaan doen en de kosten hiervan. auto klaar binnen afgesproken tijd.

10-01-2019
P. Zorg (Wellerlooi) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende klantgerichtheid, prima service, practische instelling. Kunnen andere dealers een voorbeeld aan nemen.

06-01-2019
Llw Nooijen (Venlo ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon eerlijke prijsopgave en vooral vriendelijk personeel,tot de directie aan toe.

04-01-2019
Mia Baetsen (Tegelen) geeft de service van onze verkopers een
9

Het is een uitstekende daeler. Prettig om zaken mee te doen.

03-01-2019
Bert Sweers geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en behulpzaam personeel

03-01-2019
Hans Lattauschke (Tegelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Na het kopen van vier nieuwe auto's bij Deinum zegt dit toch wel genoeg.

28-12-2018
J.Teunissen (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en een goede service

05-12-2018
Mw. Verhaegh (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke en uitnodigende service. Fijne omgeving om te wachten. Snel en kundige hulp. Een kleinigheidje wordt niet altijd in rekening gebracht! Super toch!

04-12-2018
Hub Stoffels (Tegelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik was op zoek naar een auto en ben bij toeval bij autobedrijf van Deinum terecht gekomen. Ik ben door een monteur die buiten was naar de Suzuki afdeling verwezen. Hier stond een Suzuki Ignis. Hierin mocht ik een proefrit maken en het was direct raak.

28-11-2018
Dhr. F. Blanken (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke ontvangst, prima wachtruimte in de showroom met koffie en krant. Duideljke uitleg over factuur en werkzaamheden’ Ik had alleen verwacht dat mijn auto gewassen zou zijn, helaas was dat niet het geval. Dus dat was wel een tegenvaller. Los daarvan een overall prima service!

27-11-2018
Wiel Spee geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service, vriendelijk en terzake kundig personeel

24-11-2018
Twan Karis (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik erg tevreden ben over Deinum Bv.

13-11-2018
Frans van Dijk (Grubbenvorst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en vaklui.

07-11-2018
Ger Hendrikx (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima autodealer en onderhoudsbedrijf, komen er altijd weer terug!

06-11-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Deinum BV in VENLO
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten