Autobedrijf Deinum BV Uw dealer
077-3820000

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Michel Nissen (Belfeld) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden

16-07-2019
H.Seuren geeft de service van onze werkplaats een
9

Hulpvaardig, duidelijk, correcte afhandeling, vriendelijk personeel

09-07-2019
W. Emonts geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik ze erg goed en behulpzaam vind

09-07-2019
Marijke Op de Laak (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn zeer tevreden over autobedrijf Deinum. Er wordt goed werk geleverd. Men is zeer correct en vriendelijk. We worden altijd goed geinformeerd. Afspraken worden altijd nagekomen.

05-07-2019
W. Dings-Janssen (Grubbenvorst) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben zeer tevreden over de service .

19-06-2019
H. Hendrikx (Belfeld) geeft de service van onze werkplaats een
8

alles was goed geregeld, vriendelijk en adequaat te woord gestaan, het onderhoud was heel goed en vakbekwaam uitgevoerd

19-06-2019
Leo (Tegelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles prima en oké

18-06-2019
theo geraads (tegelen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

een 10 omdat het er goed en eerlijk is altijd vriendelijk

12-06-2019
M Geelen (Tegelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn netjes en correct. Vriendelijk in de omgang. Je krijgt advies en uitleg als dat nodig is.

12-06-2019
Arno & Stella Geurtjens (Belfeld) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer tevreden over deze zaak

23-05-2019
F.J.Orval (Tegelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk en prettig contact

22-05-2019
Dhr.van Veen (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt als klant goed ontvangen , ze houden zich zoveel mogelijk aan hun afspraak.

21-05-2019
Mevr. A Pellen-Perree geeft de service van onze werkplaats een
9

tevreden over de manier waarop ik geholpen ben. Vriendelijkheid staat voorop

07-05-2019
CHA.Pruijm (Blerick) geeft de service van onze werkplaats een
9

heb jarenlang ervaring met firma Deinum tot op heden geen klagen hoop het zo te houden.

01-05-2019
Joop Cornelissen (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service. Komt afspraken na. Klantvriendelijk

30-04-2019
Mevr, Peeters (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over garage van Deinum.

18-04-2019
Argention h/o J.S.Cammaert (Maasbree) geeft de service van onze werkplaats een
8

Deinum is van oudsher een begrip in deze regio. Vriendelijk, vertrouwelijk en goed. Een hele hoop bijvoeglijke naamwoorden zijn niet nodig, maar kunnen wel uitgerold worden indien nodig. Deinum, gaat goed

16-04-2019
Dhr Lamberts (Venlio) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vakgericht personeel, klantvriendelijke servicebalie.

26-03-2019
Mevr. van der Schoot (Blerick ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd vriendelijk en correct te woord gestaan en reparaties en onderhoudsbeurten volgens afspraak.

20-03-2019
Ton Nellen (Tegelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals reeds gezegd straalt het bedrijf professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Het personeel is zakelijk en vriendelijk tegelijk.

13-03-2019
Ed Hermans (Reuver) geeft de service van onze werkplaats een
10

De service en klantvriendelijkheid zijn zeer goed.

20-02-2019
Ger van der Zanden (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Tevreden

19-02-2019
Raf Janssen (Panningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar bedrijf, met deskundige medewerkers: goede informatie en puike dienstverlening.

12-02-2019
Karin (Eindhoven ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en vriendelijk personeel.

06-02-2019
Boom APM (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Chrome

05-02-2019
Dhr. M. Koppers (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goed en niets is teveel

29-01-2019
F Verheijen (venlo) geeft de service van onze werkplaats een
8

tevreden

29-01-2019
EJB Sweers (Velden) geeft de service van onze verkopers een
9

Betrouwbaar bedrijf. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

29-01-2019
Dhr.Ferd Vullings (Blerick) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind dat wij altijd correct en netjes behandeld worden bij autobedrijf Deinum !!!!!!

22-01-2019
Toon Weekers (Meijel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben er al zo'n 14 jaar klant, omdat ze vriendelijk en correct zijn. Gemaakte afspraken nakomen. 'n Grote mate van deskundigheid hebben. Omdat ze met de klant meedenken. Mijn volgende auto ooit zal er dan ook weer ééntje van Deinum Venlo zijn. Puik en betrouwbaar bedrijf!

22-01-2019
Mevr.Gielen (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijkheid,zeer kundig ,volgens afspraak ,snelheid.

16-01-2019
Anita Kelleners geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige benadering en correcte afhandeling

15-01-2019
Dhr. H. Peeters (Gemeente Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke, snelle en correcte behandeling !

15-01-2019
Truus (Meijel) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk personeel, vooraf overleg wat ze gaan doen en de kosten hiervan. auto klaar binnen afgesproken tijd.

10-01-2019
P. Zorg (Wellerlooi) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende klantgerichtheid, prima service, practische instelling. Kunnen andere dealers een voorbeeld aan nemen.

06-01-2019
Llw Nooijen (Venlo ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon eerlijke prijsopgave en vooral vriendelijk personeel,tot de directie aan toe.

04-01-2019
Mia Baetsen (Tegelen) geeft de service van onze verkopers een
9

Het is een uitstekende daeler. Prettig om zaken mee te doen.

03-01-2019
Bert Sweers geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en behulpzaam personeel

03-01-2019
Hans Lattauschke (Tegelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Na het kopen van vier nieuwe auto's bij Deinum zegt dit toch wel genoeg.

28-12-2018
J.Teunissen (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en een goede service

05-12-2018
Mw. Verhaegh (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke en uitnodigende service. Fijne omgeving om te wachten. Snel en kundige hulp. Een kleinigheidje wordt niet altijd in rekening gebracht! Super toch!

04-12-2018
Hub Stoffels (Tegelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik was op zoek naar een auto en ben bij toeval bij autobedrijf van Deinum terecht gekomen. Ik ben door een monteur die buiten was naar de Suzuki afdeling verwezen. Hier stond een Suzuki Ignis. Hierin mocht ik een proefrit maken en het was direct raak.

28-11-2018
Dhr. F. Blanken (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke ontvangst, prima wachtruimte in de showroom met koffie en krant. Duideljke uitleg over factuur en werkzaamheden’ Ik had alleen verwacht dat mijn auto gewassen zou zijn, helaas was dat niet het geval. Dus dat was wel een tegenvaller. Los daarvan een overall prima service!

27-11-2018
Wiel Spee geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service, vriendelijk en terzake kundig personeel

24-11-2018
Twan Karis (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik erg tevreden ben over Deinum Bv.

13-11-2018
Frans van Dijk (Grubbenvorst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en vaklui.

07-11-2018
Ger Hendrikx (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima autodealer en onderhoudsbedrijf, komen er altijd weer terug!

06-11-2018
Marcel Hensen (Venlo) geeft de service van onze verkopers een
9

Goed geholpen en alles naar wens geregeld volgens gemaakte afspraken

18-10-2018
Léon van Ham (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Er wordt meegedacht over aangepast onderhoud, dit omdat ik weinig kilometers rij per jaar.

09-10-2018
René van Rens (Blerick) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, behulpzaam, correct en duidelijk.

09-10-2018
Stan (Sevenum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede naamsbekendheid, ontvangst, uitleg, koffie, goed werk geleverd en afgehandeld.

02-10-2018
Giel Smets (Sevenum) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik word er altijd goed geholpen en ben tevreden over hoe alles netjes en correct afgehandeld wordt.

25-09-2018
dhr. drs. W.M.M. Geertjens (Hout-Blerick (gemeente Venlo)) geeft de service van onze werkplaats een
9

Tijdige waarschuwing voor onderhoudsbeurt; vriendelijke en correcte afhandeling.

25-09-2018
j van Cruchten (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede voorlichting en prima service

18-09-2018
Fam Peeters (Tegelen) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer behulpzaam, altijd vriendelijk,

11-09-2018
Mevr. D. Deckers (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke en correcte medewerkers. Voel me (als vrouw) op mijn gemak in deze garage. Heb ik in het verleden wel anders meegemaakt.

04-09-2018
K,A.Muns (Tegelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk service

28-08-2018
j h l van swelm (arcen) geeft de service van onze werkplaats een
8

nog nooit problemen met werkplaats of receptie gehad.

28-08-2018
Dhr strijbos geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd behulpzaam vriendelijk meedenkend en een top service

21-08-2018
Piet Seegers geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima bedrijf , klantvriendelijk en goed personeel.

14-08-2018
W. Wieland (Grubbenvorst) geeft de service van onze verkopers een
10

Mijn 3e nieuwe auto via van Deinum. Zakelijk, professioneel en goede after sales

07-08-2018
jj nijssen (kessel eik) geeft de service van onze werkplaats een
8

we hebben t gevoel dat we er vertrouwen is

01-08-2018
Dhr Janssen (Blerick ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel en goede service

31-07-2018
MHH Buchholtz (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles werd uitgevoerd volgens afspraak en dingen die nog even konden wachten werden nog niet vervangen bv olie/remvloeistof

24-07-2018
mevr.Dings-Janssen geeft de service van onze verkopers een
9

mij man had een auto gekocht bij Deinum en was altijd zeer te vrede over het bedrijf

24-07-2018
b.j.cullens (venlo ) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede verzorging met koffie .geen klagen

10-07-2018
O.Meuris geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg klantvriendelijk en goede service, ik rij er speciaal voor naar Venlo.

04-07-2018
WillY geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service door alle personeel

26-06-2018
T. Lecluse (Arcen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles is verder correct verlopen.

26-06-2018
Raf Janssen (Panningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

betrouwbaar en degelijk bedrijf met goede service

26-06-2018
Paul sloesen (Grubbenvorst ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles prima in orde

19-06-2018
Leo Achten (Tegelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles volgens afspraak, en klant vriendelijk

12-06-2018
Mevr.R van boekholdt (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

ze zijn altijd vriendelijk en het ziet er altijd netjes uit

05-06-2018
Dhr. A. Gommans en Mevr. M. Op de Laak (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

De medewerkers zijn vriendelijk en correct. Verstaan hun vak en/of werkzaamheden. Iedereen is erg behulpzaam. Het bedrijf heeft een positieve uitstraling in alle opzichten.

03-06-2018
Peter Greijn (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vooral de vriendelijke en korrekte benadering door het personeel is een groot pluspunt.

01-06-2018
Mevrouw Pellen (grubbenvorst) geeft de service van onze verkopers een
10

Heel vriendelijk en attent, proberen op alle mogelijke manier te helpen. Ik zal hier graag terug komen

23-05-2018
Mascha Tijssen (Meerlo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede aankoopservice bij een nieuwe auto. Eerlijke en duidelijke informatie. Ook fijne aftersales. Bij onderhoudsbeurt was dit goedkoper dan aan gegeven omdat iets wat volgens onderhoudsschema nodig was bij mijn auto niet nodig was. Heel eerlijk om dit te vermelden en deze kosten eraf te trekken.

15-05-2018
John Cammaert geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijke adviseur duidelijk servicegericht netjes verzorgd. Directie kwam ook nog even. Goed gewaardeerd.

12-05-2018
Mevr. Janssen geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar autobedrijf waar vakkundige en aardige mensen werken.

08-05-2018
CHA. Pruijm (Blerick) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik ben al jaren klant bij Deinum en ook altijd correct behandeld zoals ook mijn reparaties altijd goed zijn gedaan

02-05-2018
Dhr. Caris geeft de service van onze werkplaats een
9

Autobedrijf Deinum BV is een bedrijf waar je goed geholpen wordt en waar de klant goed behandeld wordt !! Ik ben hier erg tevreden over !!

01-05-2018
H Lucker geeft de service van onze werkplaats een
9

geef nooit een tien

24-04-2018
Mevr Chr Wilms geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer tevreden over de gang van zaken

19-04-2018
mevr. v. Enckevort geeft de service van onze werkplaats een
10

goede ervaringen

16-04-2018
beijersbergen van henegouwen (venray) geeft de service van onze werkplaats een
10

super service

13-04-2018
Bart van Eijk (Belfeld) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima service door alle medewerkers

12-04-2018
Mevr, Peeters-Heintges (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over deze Suzuki garage!

12-04-2018
Dhr. A. Reijnen (Panningen) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima ontvangst, service, uitleg. Deskundig personeel. Afspraken nakomen. Niet opdringerig.

20-03-2018
Hermans, EWAM (Reuver) geeft de service van onze verkopers een
9

Ben al enkele jaren klant bij hun en altijd bijzonder goed geholpen.

06-03-2018
Jan&Nel (Waalre) geeft de service van onze verkopers een
10

Zie voorgaande kernwoorden

22-02-2018
Louk Joris (Hout Blerick) geeft de service van onze verkopers een
8

Prima service

30-01-2018
P.Timmers geeft de service van onze verkopers een
10

Deze garage is een open en eerlijk Fam bedrijf waar de klantvriendelijkheid op de eerste plaats komt . Ik kan het je beslist aanraden .

23-01-2018
Redie en Aagje Kort (Venlo) geeft de service van onze verkopers een
10

Prettige, eerlijke en soepele omgang. Prima service.

23-01-2018
Mevr. Marjet Verstraelen-titulaer (H-blerick) geeft de service van onze verkopers een
9

Tevreden over de service,de informatie en de klant vriendelijkheid.

05-12-2017
Geert Peeters (Tegelen) geeft de service van onze verkopers een
9

goed georganiseerd autobedrijf.

02-12-2017
Anita de Bock en Ed Hermans (Reuver) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede en vriendelijke service.

14-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

moderne garage, klantvriendelijk

08-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

In principe okay, behalve dat ik geen proefritten zonder vooraf daarvan in kennis te worden gesteld wil toestaan. Indien ik het nodig acht, zal ik dat aangeven. Suzuki maakt in de algemene toelichting van het eerste-jaars carrosserieonderzoek op haar website ook nergens gewach van een testrit. Na een jaar houd ik dat ook eerder voor schadelijk (vlotte rijstijl over verkeersdrempels) dan gewenst.

31-10-2017
Evelien Joosten geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goed geholpen. Goede service, heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

24-10-2017
G. Sieben (Venlo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage

24-10-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Autobedrijf Deinum BV in VENLO
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen