Brusselers Boxtel BV Uw dealer
0411-672844

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

90 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
j.a.h. Maartens (s,Hertogenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn vorige dealer is failliet, dus ik zocht een andere dealer voor mijn onderhoud en eventuele andere Suzuki. Ik ben gaan google en heb ook de importeur gebeld en wij kwamen samen tot het zelfde oordeel, het wordt Brusselers, mijn wagen had een service beurt nodig ik heb gebeld en ik kreeg een man aan de lijn, ik voelde meteen dit zit goed , keurige uitleg op mijn vragen. We hebben samen wat informatie uitgewisseld en een afspraak gemaakt voor de servicebeurt, toen ik op datum mij daar melde bij de receptie was voor mij het zelfde als telefonisch, keurig en de indruk van de showroom netjes en verzorgd, verder de medewerker is een keurige en kundige man

30-10-2019
Erik Vespeek (Liempde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wel zoals eerder aangegeven, meer dan 25 jaar en 6 of 7 Suzuki's verder, zal ik niet gauw veranderen en kan ik het mijn vrienden en bekenden van aanbevelen.

01-09-2019
Jos S (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Snelle service in garantie periode met leenauto bij reparatie defect aan airco en diverse keren storingen aan cruise control oplossen. En auto was niet eens bij Brusselers gekocht! (garage failliet). Grote beurt was vlot uitgevoerd en de kosten vielen alles mee, en weer leenauto gekregen. Top.

20-08-2019
Joop Schellekens (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ja ik kan niet anders zeggen ik kom graag bij hun altijd vriendelijk dus ik zal zolang ik auto zal rijden bij Brusselers komen.

20-08-2019
S. Vendemans geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk Zeer betrouwbaar Zeer kundig Service hoog in het vaandel.

27-07-2019
JGAV van der Winkel (Best) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijke behandeling met deskundig advies en meedenkend personeel, zeer aan te bevelen!

14-05-2019
Dhr. L. Hasenbos (Tilburg ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vlot. Vriendelijk. Eerlijk. No nonsense. Wij vinden dit een erg fijne Suzuki dealer.

26-04-2019
F van Dijk (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service en kwaliteit en kwantiteit

16-04-2019
Jos Donkers ('s-Hertogenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zowel telefonisch als persoonlijk contact zijn zeer correct. Gemaakte afspraken worden ook nagekomen en de service kan ik alleen beoordelen als ZEER GOED

09-04-2019
Anne-Mieke en Jan Coolen (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
9

klein, goed lopend bedrijf, gevoel van "klant is koning" bestaat hier nog, flexibel, persoonlijk

05-04-2019
Eddy van Hummel (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een dealer die weet waar hij het over heeft en de monteurs zijn kundig en staan altijd voor je kaar, een top garage.

20-03-2019
Gerard.Hoenselaars (Hoogheem 301 Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dat je netjes en correct wordt behandeld. en ze staan altijd voor je klaar als er iets is en dat vind ik een 10 waard, ze verdienen het. Groetjes een tevreden klant

19-02-2019
G J Elissen (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk-Goede ontvangst- Goede service-Prettig onderhandelen- Goede voorlichting.

12-02-2019
rien van hemmen (boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
8

word altijd netjes geholpen en afspraken nagekomen

29-01-2019
Leon de Kok (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al 12 jaar lang op een prettige manier ontvangen, snel geholpen, goed geadviseerd en afspraken nagekomen.

22-11-2018
S. Vendelmans (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer betrouwbare en klantvriendelijke garage !!

06-11-2018
Mw. en Dhr. de Haas (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke en correcte benadering en juiste afhandeling van alle aangelegenheden.

30-10-2018
M.Habraken (Vught) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het kan dus altijd beter vandaar de 9. Maar ik vind het een prettig bedrijf en geeft goede service.

23-10-2018
Theo Viveen geeft de service van onze werkplaats een
10

Super vriendelijke en meedenkende receptie ***

16-10-2018
Erik Verspeek (Liempde) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk adres. Ik kom er al meer dan twintig jaar en ga steeds weer terug.

02-10-2018
M v helvoort (Schijndel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service en klantvriendelijk

25-09-2018
Henk van de Langenberg (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en betrouwbare service.

05-09-2018
fam. van der Schoot (Liempde ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Perfecte service en vriendelijk personeel.

30-08-2018
Harrie Grisel (Den Bosch) geeft de service van onze werkplaats een
9

10 Al 15 jaar een tevreden klant

14-08-2018
Mw. I. Thijssen (Vught) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en vakkundig personeel. Fantastisch geholpen

26-07-2018
Arno van der Langenberg (Rosmalen) geeft de service van onze werkplaats een
8

snelle en goede service en duidelijke afspraken !

04-07-2018
Dhr G.van Putten (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

na 7 jaar ervaring met dit bedrijf :: alles klopt altijd voor 100 %.

26-06-2018
Mevr.Hoevenaars geeft de service van onze werkplaats een
9

ben zeer tevreden over *** en kom er al jaren

13-06-2018
Jos Donkers ('s-Hertogenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service . Zij herkennen mij als klant en dat doet zeer prettig aan.

12-06-2018
Groen (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende garage Altijd lage kosten Leenauto indien nodig Goede service Prettig en vakkundig personeel

05-06-2018
Joop Gokke (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon een geweldige garage, goede service, netjes volgens afspraken en op tijd, duidelijkheid over prijzen en redelijke prijzen, persoonlijke benadering (geen nummer) etc.

30-05-2018
Joo (Boxtel ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Als er wat is wordt het zo snel mogelijk opgelost maar er is nooit iets

23-05-2018
Dhr. Hasenbos (Tilburg ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, geen rare verassingen. Duidelijk over werkzaamheden.

22-05-2018
Ad Brocken (Goirle) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben tevreden daarom kom ik er al 8jaar.

16-05-2018
GJ Elisssen (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede ontvangst - Vlotte bediening - Prettige afhandeling.

25-04-2018
H c v engelen de heus geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het zo is en heel fijn gaat zo door

24-04-2018
1P. van Bragt (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat je altijd goed geholpen wordt, heel klantvriendelijk, als de auto in de garage is en je moet wachten er altijd een kopje aangeboden wordt, ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen.

22-03-2018
R Pijnappels geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk, goede service, betrouwbaar, duidelijke uitleg van werkzaamheden en uitleg waarom iets aangepast of gerepareerd moet worden.

21-03-2018
Eddy van Hummel (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
9

een fijn bedrijf waar de klant altijd op nummer 1 staat

20-03-2018
Saskia Eikelboom (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer prettig geholpen: er was een probleem met mijn auto. Er is gekeken op welke wijze dit probleem verholpen kon worden. Er zijn verschillende acties ingezet die geleid hebben tot een goede en betaalbare oplossing.

19-02-2018
rien van hemmen (boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
8

word altijd netjes behandeld

13-02-2018
Arno van der Langenberg (Rosmalen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service, vriendelijk personeel

27-12-2017
Leny van Gerven (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Superaardige mensen, Er kan ook een grapje gemaakt worden. Denken altijd in oplossingen. Als je de auto brengt, staat er een fiets voor je klaar, dus je hoeft geen vervoer te regelen. BTW de fiets mag wel van een betere kwalitiet zijn. Er is altijd koffie en de wintercheque is heel gezellig.

26-12-2017
Hermans (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig en klatgericht

13-12-2017
harrie van de louw (boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

omdatze goed wek leveren

01-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

duidelijk, eerlijk, vriendelijk

28-11-2017
Henny Schoenmakers (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede,snelle en perfecte afspraken

28-11-2017
Mevr. M.Habraken (Vught) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraak perfect na gekomen goed ontvangen en service beurt correct uitgevoerd

28-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

klant vriendelijk en zijn meteen behulpzaam

21-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over alle service.

19-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat zowel de dealer als het personeel kundig en zeer vriendelijk zijn

17-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

ik heb het gevoel dat zij altijd de moeite doen om iedereen persoonlijk aandacht te geven. Ook bij de wintercheck zorgt deze garage altijd voor iets extra's in de vorm van b.v. broodjes of erwtensoep.

04-10-2017
Fam. van der Schoot (Liempde ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Perfect bedrijf; kundig, hulpvaardig en vriendelijk

04-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Snelle service en vriendelijk personeel .

26-09-2017
Anton Groenland (HAAREN) geeft de service van onze werkplaats een
9

Worden altijd netjes behandeld worden gebeld als er iets vervangen moet worden

13-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service

09-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk medewerkers. Geen eigenaar in "driedelig grijs" in een te dure showroom maar iemand die aanwezig is op de werkvloer en betrokken is bij zijn medewerkers en klanten.

08-08-2017
Corné (Loon op Zand) geeft de service van onze werkplaats een
10

Aardig en gastvrij personeel, mochten er wijzigingen zijn in de vooraf gegeven indicatie, wordt je altijd gebeld met de mogelijkheden en oplossingen voor het desbetreffende onderdeel.

19-07-2017
Dhr G.van Putten (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

recetie :uiterst correct vriendelijk praatje koffie monteur : zeer bekwaam geeft toelichting op verrichtte en / of niet verrichtte werkzaamheden Kortom : Voor mij als klant een PERFECT bedrijf

12-07-2017
Arno van der Langenberg (Den Bosch) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service voor onderhoud met duidelijke afspraken en altijd een vriendelijk woord aan de telefoon en receptie

12-07-2017
JGAV van der Winkel (Best) geeft de service van onze werkplaats een
8

begripvol, betrouwbaar en snel

20-06-2017
Koos van Groeningen /Annie van de Ven (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij zijn al jaren klant. Kopen of ruilen de auto daar en zijn zeer tevreden. Ze kennen ons en we worden altijd heel vriendelijk behandeld. Het voelt vertrouwd.

13-06-2017
Henk van de Langenberg (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service van Autobedrijf Brusselers is uitstekend.

07-06-2017
Joop Gokke (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede garage, eerlijk, betaalbaar, vriendelijk, hulpvaardig, vakkundig, vooraf duidelijk etc.

06-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd vriendelijk en behulpzaam

06-06-2017
Frank Scholman (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant vriendelijkheid staat hoog in hun vaandel en dat is erg prettig. Vakkennis en technische kennis en kunde voortreffelijk. Goede afspraken en meedenken met klant. Tijdig melden van eventuele onverwachte opgedoken onderhoudswerkzaamheden met prijs indicatie, wat allemaal erg prettig is. Je weet waar je aan toe bent. Prima autobedrijf, prima personeel.

31-05-2017
hjma kuijpers (boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima

31-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

In de jaren dat ik bij hun kom ben ik altijd keurig geholpen en behandeld. Als ik bel en mijn naam noem weet de receptionist gelijk wie hij aan de telefoon heeft.

30-05-2017
Groen (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al 31 jaar zeer tevreden

30-05-2017
Paul Hermans (Boxmeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

40 jaar klant naar volle tevredenheid. Je wordt gekend en accuraat geholpen.

30-05-2017
Hhr A Brocken (Goirle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een garage waar je vriendelijk en vakkundig geholpen wordt. De koffie en leenauto staat voor je klaar.

23-05-2017
Trees Schellekens (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd zeer welkom, Gezellige ontvangst, hoef niet lang te wachten.

19-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Vakkundige mensen prima bedrijf. de contacten zijn informeel en er worden geen onnodige werkzaamheden uitgevoerd

16-05-2017
GJ Elissen (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
8

ONTVANGST-SERVICE en snelle afhandeling. Zeer tevreden.

10-05-2017
Rianne Pijnappels geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, gastvrij, goei volk waar je mee kan lachen en staan altijd voor je klaar!

10-05-2017
A U van der Aa (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

geweldig bedrijf. staan altijd klaar.

19-04-2017
Dhr Jos Donkers ('s-Hertogenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijkheid, kennis en vakkundigheid en snelle afwerking van service staan hoog in het vaandel en dat maken ze waar.

18-04-2017
Adrian Voeten geeft de service van onze werkplaats een
9

goed in service, kwaliteit en afspraken

11-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijke medewerkers en accurate sevice

04-04-2017
Tjo ('s-Hertogenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
8

Is een klein familiebedrijf waar alles gemoedelijk gaat. Je kan er altijd terecht.

28-03-2017
Mevr.van Dun (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb er niets te klagen en wordt er vriendelijk en heel goed behandeld, door de eigenaar en al het personeel. Ook aan de balie word ik altijd geweldig geholpen!

28-03-2017
rien van hemmen (boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
8

we worden altijd netjes behandeld zonder dat er druk word uitgeoefend

15-03-2017
Pieter Stoop (Sint-Oedenrode) geeft de service van onze werkplaats een
10

goed tevreden

14-03-2017
Henny & Nancy Schoenmakers (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en klantvriendelijkheid en nakomen afgesproken afspraken. Zoals het nu is zal ik hier zeker klant blijven.

10-03-2017
Pieter Stoop (Sint-Oedenrode) geeft de service van onze werkplaats een
10

uiterst tevreden

08-03-2017
Broer en Tiny van der Sloot (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Bij deze willen wij Autobedrijf Brusselers uit Boxtel een mooie 8 geven voor de goede behandelingen van onze auto,s al vele jaren. Ook zijn personeel voor hun vriendelijke goede inzet.

28-02-2017
m blummel (boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
8

service is goed

11-01-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben zeer tevreden over mijn suzuki dealer in Boxtel

25-11-2016
Henk van de Langenberg (Boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Brusselers levert een prima service met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

13-09-2016
j.schellekens (boxtel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom al jaren in de garage en ben altijd zo goed behandeld dat ik ook geen andere auto als suzuki wil.

06-09-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen