Autobedrijf Baars Uw dealer
0341-253571

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

69 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Frans Zondag (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zowel de eigenaar alsmede zijn personeel beoordeel ik met een tien

07-11-2017
Jan meijer (dronten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom al 30 jaar bij auto bedrijf baars altijd zeer correct vriendelijk leuke monteurs weten waar ze over praten niets is te gek daar.ze bellen als er wat is .Zo kan ik nog wel ff doorgaan .

07-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk. Service gericht. Betrouwbaar

31-10-2017
Arlene Voogd (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren klant en zeer tevreden over klantvriendelijkheid en kwaliteit

31-10-2017
Mevr. J. Bruijnes (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
9

Erg tevreden en klantvriendelijk

27-10-2017
Mevr Van stijn gonnie (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dik tevrede

18-10-2017
Martin van brederode (Nunspeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik geef autobedrijf baars een 9 op de schaal van 10omdat ik nooit een 10 geef. Er moet iets zijn om aan te werken. Goed bedrijf met vriendelijke medewerkers die voor de klant gaan.

11-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ken ze al meer dan dertig jaar en zijn altijd correct en netjes en bekwaam.

06-10-2017
Fam Vroege (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk , laagdrempelig , prima en betaalbare service .

04-10-2017
Heleen van Hilten-Fidder (Doornspijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service, goed advies, vriendelijke mensen, geen verrassing in de prijs.

03-10-2017
Marjolijn Verhey (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autobedrijf Baars staat altijd voor je klaar brengen zelfs de auto terug als je aan het werk bent.. ze zijn zeer klantvriendelijk en zeer betrouwbaar

30-09-2017
J.R Holstege (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijkheid staat voorop goede service en de tijd nemen voor de klanten.

26-09-2017
Myra Hagens - van de Leur (Vierhouten) geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd correct en zeer vriendelijk

13-09-2017
Karin Geertsen (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel. Goede service. Betrouwbaar.

12-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Geen driedelig grijs maar gewoon mensen onder elkaar

24-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn klantvriendelijk en bieden goede service.

23-08-2017
Marion Bakker (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autobedrijf Baars is voor mij een " altijd-bereid-om-je-zo-snel-en-zo-goed-mogelijk-te-helpen" garage. Ook bij twijfel vragen is het nooit teveel gevraagd om de auto even goed na te kijken zodat ik met goed vertrouwen weer verder durf te rijden. Al rij je vlak voor sluitingstijd aan, of tijdens koffiepauze, het is nooit teveel. Ze zijn vriendelijk, duidelijk en eerlijk. En Ow ja....uiteraard ook kundig! ?? Baars is voor mij echt DE garage. Bedankt voor deze super service????. Groetjes Marion ????

08-08-2017
Evelyn (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service , altijd behulpzaam in 1 woord fijne garage.

01-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Kundig en vriendelijk personeel , problemen worden snel verholpen.

19-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Super goede service!

12-07-2017
Hc mijnheer (Dirkshorn Noord holland) geeft de service van onze werkplaats een
9

De behandeling en mentaliteit in aankoop en verdere afspraken die je maakt gaan erg gemoedelijk ,valt totaal niets op aan te merken .

26-06-2017
J.J. Bos (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

persoonlijke benadering zo nodig behulpzaam vakkundig onderhoud

31-05-2017
Aartje Brummel (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Graag wil het hele team medewerkers van harte feliciteren met de onlangs verkregen Award! Altijd wordt men daar vriendelijk tegemoet getreden!

30-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Tot op heden ben ik super te spreken over auto bedrijf Baars.

23-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig personeel, goede sevice.

19-05-2017
Jonny van Dijken (Hulshorst) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima en correcte service.Prettige mensen.

19-05-2017
B. Hartman (Hulshorst) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige en correcte uitgevoerde service beurten.

18-05-2017
R.M.Limborgh-Kooijman (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
8

Plezierig contact, goede service, meedenken met de klant.

18-05-2017
G j v boven (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
8

we worden altijt goed behandeld en geholpen als er wat is en we vragen hebben

16-05-2017
J. van der Meer (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel; afspraken worden nagekomen.

16-05-2017
R. Berends (Zwolle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk bedrijf, kundig personeel, uitstekende service, altijd een leenauto ter beschikking zonder kosten. Kortom een zeer goede Suzukidealer.

15-05-2017
E van de Brug (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je word er altijd netjes behandelt

13-05-2017
jg.koenders (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig betrouwbaar bedrijf. Geven goede informatie en zijn eerlijk over de kosten. Je kunt altijd terecht met vragen. Goede service. Zullen geen onnodige kosten maken. en informeren altijd vooraf over bijkomende werkzaamheden/kosten Heel klantgericht.

13-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel. Werkzaamheden worden correct uitgevoerd.

10-05-2017
Hellen geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer klantvriendelijk en deskundig personeel.

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik vind ze deskundig, betrouwbaar, behulpzaam, geven goede adviezen, denken met de klant mee zonder het economische aspect te verliezen. Hier heb ik vertrouwen in. Ik ben blij dat ik geswitcht ben. Het voelde gelijk al goed.Mijn auto loopt weer als een zonnetje en was van binnen ook nog gezogen.

10-05-2017
ger kok (nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
9

het is een net bedrijf met ook net/goed personeel, vriendelijk en doen wat ze zeggen.

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, je word ook zo snel mogelijk geholpen als er iets is.

21-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, altijd vriendelijke en klantgericht. Prima prijs / kwaliteit / vakmanschap.

19-04-2017
Bosse (nieuw vennep) geeft de service van onze werkplaats een
10

kent u dat gevoel van vroeger dat iemand aan je vraagt .....mag en kan ik U helpen en niet van zeg het maar. en dan nog een prima service krijgt. ik ga nooit meer zon garage vinden

18-04-2017
Mevr. Oorthuijsen ('t Harde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zéér vriendelijk, behulpzaam en meedenkend personeel!

18-04-2017
W Breman (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

De mensen zijn vriendelijk, en nemen de tijd voor uitleg. Wij zijn erg tevreden over de service die zij verlenen.

18-04-2017
W. den Besten (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Sorry, maar ik verwijs toch naar eerder gegeven toelichting. Twee keer het zelfde verhaal heeft voor mij weinig zin.

12-04-2017
Marianne Bessels geeft de service van onze werkplaats een
10

Autobedrijf Baars verricht prima onderhoud aan mijn auto en het persoonlijke contact is uiterst plezierig.

06-04-2017
Mariska Tiemens (Heerde) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wordt er vriendelijk te woord gestaan..hebben alle tijd voor je..denken met je mee over bepaalde dingen vriendelijk en behulpzaam personeel..goede service

04-04-2017
Ferry Meijer (Hulshorst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Suzuki Baars wordt je snel geholpen. Er wordt meegedacht met de klant. Ik ga altijd weer tevreden naar huis.

04-04-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service

28-03-2017
Herman Voogt-van Genderen (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden al jaren vast klant bij Suzuki Baars Nunspeet.

28-03-2017
mevr. Lily Hobbel-Lodder (Dronten.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Autobedrijf Baars is een zeer klantvriendelijk, professioneel en kundig bedrijf, waar ik al jaren onze auto's naar toe breng. Bij hun voel ik mij op mijn gemak en weet dat ze altijd goed werk afleveren en zeer schappelijke prijzen hanteren.

21-03-2017
Lia Overman (Doornspijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het zijn plezierige, eerlijke mensen. Als er een probleem is, wordt het opgelost! Ze denken met je mee! Dit doen ze ook zonder dat ze de portemonnee uit je broekzak kijken. Super! Ik beveel dit bedrijf zeer zeker aan!

14-03-2017
Dhr van Zalk (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een zeer betrouwbaar, vriendelijk bedrijf met ook humor vinden wij super

07-03-2017
W Mulder (Uddel ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen

28-02-2017
Mo Polinder (Bremen en Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
8

Correcte mensen Hoge betrouwbaarheidsfactor Fijne auto's Mensen die geloven in hun product Open communicatie Goede manier van empathie om in te schatten hoe wij reageren op de rekening

28-02-2017
Geertruida Beeke (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik ben super tevreden over de service en klantvriendelijkheid en natuurlijk de vakkennis.

24-02-2017
g j v pijkeren (nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede garage met goede service,net iets meer als bij een andere garage.

21-02-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakkennis en klantvriendelijkheid staan boven aan hun lijstje. Chapeau !

28-12-2016
Wouter Holtrop (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Na 15 jaar service van goede monteurs, ben ik nog steeds tevreden. Je bouwt een vertrouwensband op.

27-12-2016
Mieke v.d.Heiden ('T Harde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het personeel staat altijd voor je klaar, vakkundig en vriendelijk.

29-11-2016
Paul S. Peeters (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een uitstekende service, prima vakmanschap en aardige mensen ! Ik kom er voor uit Amsterdam. Koffie met een gebakje was ook leuk !

18-11-2016
Gerrit Gunnink (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakkundig, uitstekende Service, en uiterst betrouwbaar

17-11-2016
Mevr R de Boer (Huizen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden met de zorg voor mijn auto bij de garage, en toen de auto klaar was brachten ze deze weer bij mijn broer waar ik die dag was. Een mooie dag gehad, en twee vliegen in een klap, en alles is weer winter klaar. Dus met een gerust hart weer op reis.

17-11-2016
gonnie van stijn (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede behandeling vriendelijk

08-11-2016
Catharina (Hulshorst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn zeer tevreden en komen al jaren met veel plezier hier. Altijd goed advies en snelle service met duidelijke afspraken. Zeer Klantvriendelijk en professioneel. Op een prettige locatie in een prachtig nieuw pand..

02-11-2016
Mevr.M.A.Voogd (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik al jaren naar volle tevredenheid klant ben bij deze garage

25-10-2016
H.J.H. de Bruin (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom hier al vele jaren. Het is een prettig bedrijf en een schone werkplaats!!!

11-10-2016
Raimond krul (Swifterbant) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ouderwetse topservice in een modern bedrijf

20-09-2016
L van Wijngaarden (Elspeet) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, correct, klantvriendelijk

13-09-2016
Eibert Lokhorst (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd vriendelijk en behulpzaam

13-09-2016
Ada bruins (Nunspeet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk en bereidwillig evt. Te halen of brengen. Prettig benadering en al jaren voor mij een vertrouwd adres.

13-09-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Datum
Selecteer een gewenste datum.
Tijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen