AJO B.V. Uw dealer
0344-619153

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Henk Bakker (Beneden-Leeuwen) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke en deskundige mensen die het klantbelang nog hoog in het vaandel hebben staan.

03-09-2019
HJVan der Heide van Rooy (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer tevreden met deze garage

28-08-2019
Dennis van Rooij (Tiel ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon super bedrijf heb 2autos in onderhoud daar

27-08-2019
A.Adriaans (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Voor ons de meest prettige Garage in de omgeving,zeer concurerend, zonder meer fijne zakelijke mensen, die je zeer goed te woord staat en perfecte service geeft. We hebben nu de 3e Vitara, dat kan alleen maar goed zijn bij een goede verstandhouding met Jacco en zijn staf. Een heel dikke 10.

21-08-2019
Marc & Colinda Peters (Altforst) geeft de service van onze verkopers een
10

Super service, zeer klantgericht en er word altijd even tijd gemaakt.

20-08-2019
L. van den Berg geeft de service van onze verkopers een
8

Top service

09-08-2019
Hanny Tenkink (Beuningen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kan ook in Nijmegen naar de Suzuki dealer maar kies toch voor Ajo in Tiel Daar heb ik vertrouwen in en sympathieke vakkundige mensen

07-08-2019
van Lith cj (Tiel) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik ben al klant vanaf de dag dat Ajo bestaat!

06-08-2019
Hendie hofsommer (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

De service is goed en klantvriendelijkheid ook

06-08-2019
Hr w van der Elst (Houten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne dealer kom al heel lang bi j hem

17-07-2019
Huib Groeneveld (Erichem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, klantgericht en deskundig. Niets is teveel.

17-07-2019
Jacoline Vermeulen (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een laagdrempelige dealer waar men zeer servicegericht is. Ze staan je altijd vriendelijk te woord en zijn altijd bereid om je te helpen en met je mee te kijken.

09-07-2019
dhr. Elferink (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Afspraak is afspraak, prettige mensen, koffie is oke, goede prijs/prestatieverhouding.

09-07-2019
I. Hermans (Meteren) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer bekwaam en klantvriendelijk personeel. Niet opdringerig om een auto te kopen. Doen alles om het de klant naar de zin te maken.

03-07-2019
A.vos (Lienden ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Keurig nette ontvangst, duidelijke uitleg van wat er gaat gebeuren en wat er gebeurd is, tussentijdse informatie, en niet opdringerig om gelijk wéér een nieuwe te verkopen

03-07-2019
Marleen Kampert (Den Bosch) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service, mogelijkheid om op korte termijn afspraak te maken, heldere communicatie, aardige medewerkers en leenfietsen ter beschikking

02-07-2019
Ton van Bommel (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

een 10 verdienen zij

12-06-2019
H honders (Lienden ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Komen er al jaren nette garage goede kennis Helemaal top

05-06-2019
Dirk Briene (Lienden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn zeer duidelijk in als daar ben ik blij mee

05-06-2019
Schrijver (Varik) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vakbekwaam, vriendelijk en zorgzaam.

04-06-2019
Margot de Keijzer (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, betrouwbaar en betaalbaar!

30-05-2019
Francissen (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

IK BEN ZEER TE VREDEN OVER HET AUTOBEDRIJF DE AJO

30-05-2019
Johnn gelens geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed geholpen tevreden over de afhandeling en tips

29-05-2019
Eric van Donselaar geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik breng mijn Suzuki al vele jaren in het volste vertrouwen naar Ajo. De persoonlijke benadering en service ervaar ik als uitstekend. Ik hoop nog vele jaren klant te blijven ( maar dan moet Suzuki wel gaan switchen naar elektrische auto’s ??)

21-05-2019
Rob (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

De ontvangst, klantgerichtheid, vriendelijkheid, service en het niet opdringerig zijn

21-05-2019
Fred Louwen (Ravenswaaij) geeft de service van onze werkplaats een
10

De ontvangst was uiterst prettig, Wi-Fi inde wachtruimte en lekkere koffie. Het onderhoud vindt plaats via een schema en dat geeft een goed gevoel. De tijd die nodig was voor de onderhoudsbeurt was redelijk.

15-05-2019
C van Schaik (Eck en wiel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Netjes en correct behandeld

07-05-2019
Jansen (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Laag drempelig, zeer behulpzaam

30-04-2019
Mv Hooijmans (Kerkdriel ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk te woord gestaan , en betrouwbaar .

23-04-2019
'Aart van Veldhoven' (Opijnen) geeft de service van onze werkplaats een
10

goed en eerlijk bedrijf

09-04-2019
Anja (Tiel ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Behulpzaam, goede uitleg. Ik ben zeer tevreden

03-04-2019
mevr.c.l.lunenberg v.d.heuvel. (tiel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Komt de afspraak netjes en correct na.

28-03-2019
Harry van Ewijk (Meteren) geeft de service van onze werkplaats een
9

Autobedrijf met vriendelijke uitstraling, vakkundig personeel en een betrokken ondernemer.

12-03-2019
dhr Henken geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn en goed geholpen.

06-03-2019
Marco van Tongeren (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren onze dealer, vertrouwd, eerlijk en goed

05-03-2019
Mevr. van Driel (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer fijne garage zowel voor het kopen van een auto als de goede service die ze hier verlenen. Ook voor onderhoud prima en fijne locatie. Prettige sfeer.

05-03-2019
r. buunders (tiel) geeft de service van onze werkplaats een
9

een 10 is net te ver

03-03-2019
A. Meulman (Tiel) geeft de service van onze verkopers een
9

prettige en vriendelijke benadering, snelle reactie

26-02-2019
Jan W. van Oosterum (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze waarderen het dat je hun klant bent, je voelt je welkom.

19-02-2019
Marita Terpstra (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben zeer tevreden. Word altijd netjes en deskundig te woord gestaan. Prettige persoonlijke benadering.

31-01-2019
Dhr. Kobus (AMMERZODEN) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service, vriendelijk ontvangst, goede prijs.

29-01-2019
Mevr. Van Kruijsbergen (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een klantgericht en klantvriendelijk bedrijf!

29-01-2019
G.dekkers geeft de service van onze werkplaats een
9

Behulpzaam goede service en vriendelijk

29-01-2019
Bert Gerritsen (Huissen) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijke niet te grote garage. Correcte persoonlijkheden. Er hangt een uitnodigende familiaire sfeer.

22-01-2019
T.W. geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijke medewerkers. Je bent een klant en geen nummer.

15-01-2019
d.verwoert (oPHEUSDEN) geeft de service van onze werkplaats een
8

de werkzaamheden en prijs zijn prima

09-01-2019
Han Gerritsen (Wamel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Nette ontvangst, koffie, receptionist neemt alle tijd voor je. Goede wacht ruimte met voldoende leesvoer , internet.

08-01-2019
Ria Boom (EST) geeft de service van onze werkplaats een
9

fijne mensen, snelle service. al met al, al jaren tevreden!

07-01-2019
Cees Riemers (Lienden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki AJO is een zeer klantvriendelijk en deskundig bedrijf wat met je meedenkt en een goede service verleend de klant is daar echt klant.

12-12-2018
Dhr dj kijlstra (tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles klopt. Een afspraak is een afspraak Leuke mensen. Dit doet me denken aan de regiobank. Ga zo door.

11-12-2018
Wim Overheul (Buren) geeft de service van onze werkplaats een
8

Deskundig advies, voortreffelijke klantafhandeling en een goed stel automonteurs. Kortom: een uitstekende garage

11-12-2018
Regina van Dijk geeft de service van onze verkopers een
10

Suzuki AJO is een fijn bedrijf waar ze je gelijk hartelijk ontvangen. Maakt niet uit hoeveel vragen je hebt of later nog vragen wilt stellen, ze staan voor je klaar. Een proefrit wordt ook aangeboden. Ik wilde 2 verschillende motoren even voelen met rijden en ook dat was geen probleem.

11-12-2018
Maarten van den Heuvel (Lienden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed ontvangen en te woord gestaan. Van te voren een prijsopgaaf. alles correct uit gevoerd, goede wachtruimte, goede koffie.

05-12-2018
H.Groeneveld (Erichem) geeft de service van onze verkopers een
9

Professioneel, zeer klantgericht, uiterst behulpzaam. In contacten bij aankoop en daarna: zeer hulpvaardig.

04-12-2018
Pieter de Bruin (Culemborg) geeft de service van onze verkopers een
10

Klein bedrijf waar je goed geholpen wordt. Persoonlijke benadering, kleine vaste groep medewerkers. En ook een prima merk.

04-12-2018
Bert (Eck en Wiel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik beoordeel autobedrijf Ajo met een negen omdat ik heel tevreden ben over de wijze waarop ik geholpen word en reparaties correct worden uitgevoerd.

29-11-2018
Mevr.j.v.baal-schoots (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik er vol vertrouwen naar toe gaat.

28-11-2018
Mevr MEH Smeets (Ochten) geeft de service van onze werkplaats een
10

WORDT GOED ONTVANGEN EN VRIENDELIJK EN DE WERKZAAMHEDEN WORDEN GOED UIT GEVOERD

28-11-2018
f.van.wijngaarden (tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

gewoon goed

27-11-2018
C.L van Aarssen (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke behandeling

27-11-2018
Chantal Sladek (Tiel) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service erg netjes geholpen zonder op te dringen

27-11-2018
V.Heeringen (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben een tevreden klant.

13-11-2018
Jan Keek (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden

06-11-2018
H>W van Dieden (ochten) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vanaf de verkoop tot grote beurt voel ik me er wel thuis.

04-11-2018
Hans Ganzeman (Geldermalsen) geeft de service van onze werkplaats een
10

AJO Tiel is voor ons een TOP dealer eerlijk betrouwbaar en klant vriendelijk

30-10-2018
Gerard fe Keijzer (Meteren) geeft de service van onze verkopers een
10

Nette behandeling goed geholpen.

26-10-2018
a.j van kalkeren (tiel) geeft de service van onze werkplaats een
8

informeel bedrijf fijne samenwerking en duidelijke uitleg over alles

24-10-2018
J. Meijerink (M) (Wijk bij Duurstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede ervaringen bij inruil. Vriendelijke ontvangst. Correcte benadering. Uitleg over zaken waar ik naar gevraagd heb.

17-10-2018
Frank Cornelese geeft de service van onze werkplaats een
9

Een klantvriendelijke en vakkundige garage met prima service voor een goede prijs.

10-10-2018
Hans van Osenbruggen (Tiel) geeft de service van onze verkopers een
10

zoals ik al zij klant vanaf de opening van het bedrijf vader en zoon (huidige eigenaar) hebben mij altijd perfect geholpen en goede service gegeven daar kom ik altijd in een warm bad

04-10-2018
Mevr. Schimmel (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer klantvriendelijk en goede service

03-10-2018
Wim Groenhuijzen (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
9

keurige en vriendelijk be- en afhandeling

02-10-2018
de Hr. Martin Hendriks (tiel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat er altijd duidelijk uitgelegd wordt wat er gaat gebeuren. Nog nooit een fout meegemaakt in meer als 15 jaar.

25-09-2018
Hetty van Dijk (Ophemert) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klant vriendelijk, reparaties gaan in overleg en alles gaat volgens afspraak zodat je weet waar je aan toe bent. Wacht alleen nog op het moment dat als de auto uit de werkplaats komt dat die als verrassing door de wasstraat is geweest.

25-09-2018
E.M.H van Groningen (Beneden-Leeuwen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en bekwaam personeel. Komen afspraken na. Er is altijd overleg indien dit nodig is. Administratief personeel is ook bereid om je te helpen.

19-09-2018
Mevrouw I Bartels geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer attent en vriendelijk personeel. Ze kennen hun klant goed. Ik ben geen nummer bij ***!

18-09-2018
ma van tiel (kerkavezaath) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede behandeling

14-09-2018
Patricia clements (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijke mensen. Echt persoonlijk. Kleinschalig waar ik van hou.

11-09-2018
M. van Beek (Echteld) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima en logische afwerking .

04-09-2018
annet francissen (tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik woord er goed behandelt en de auto is goed na gekeken

31-08-2018
Hennie Meijering Torn Broers (Dodewaard ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Komen afspraken na , zijn service gericht.

21-08-2018
Dhr. A.Adriaans (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

ten eerste, de prettige ervaringen van een aantal jaren geleden, men heeft veel cd's op een USB - stick gezet, zodat ik m'n "eigen" muziek in de auto heb ik ben 89 jaar en bepaald niet handig met computers etc. Een dochter is inmiddels client met haar Audi, en een kleinzoon heeft inmiddels een 2e hands auto gekocht en zijn allemaal bijzonder tevreden over AJO .

14-08-2018
H.A.van de Waardt geeft de service van onze verkopers een
10

Gastvrij,goede service,duidelijke uitleg,en niet opdringerig een hele fijne dealer!!

31-07-2018
s van soelen (geldermalsen) geeft de service van onze werkplaats een
8

deskundigen verkoper goede voorlichting prettig behandeld

31-07-2018
A van Zoelen (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd vriendelijk correct en duidelijk

31-07-2018
Dhr W van der Elst (Houten) geeft de service van onze verkopers een
10

Kom er al meer dan 35 jaar tot volle tevredenheid

31-07-2018
Mevrouw J. Groenhuijzen geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben zeer tevreden over de behandeling door het personeel en de dealer

25-07-2018
Ton van der Wal (Rhenen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben al ruim 10 jaar klant bij AJO in Tiel. Altijd is er vriendelijk, vaktechnisch bekwaam en behulpzaam personeel aanwezig. Nog nooit heb ik meegemaakt dat AJO mij teleurgesteld heeft in haar service. De vooraf afgesproken prijs voor onderhoud vind ik heel fijn en het klopt altijd! Zijn er bijzonderheden te melden aan de auto, zoals nieuwe banden, dan bespreken zij dat eerst uitvoerig met mij. Al met al......Alle lof voor AJO in Tiel. NB: sinds kort zie ik nieuw personeel bij AJO. de vertrouwde omgeving waar ik jarenlang van genoten heb, vind ik ook nu weer terug in de nieuwe samenstelling van het team.

24-07-2018
Ad (Maurik) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt gezien en gehoord en keurig geantwoord

19-07-2018
Cj Temminck (Tiel ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klant vriendelijk. Goede afspraken en communicatie.

17-07-2018
R. Bardoel geeft de service van onze werkplaats een
9

Persoonlijk contact, kleinschalig bedrijf.

14-07-2018
Jan Hol (Maurik.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ajo is een garage die nog echt rekening houdt met de klant. Je wordt er altijd vriendelijk en netjes geholpen , goede service en redelijke prijzen.

12-07-2018
Van den hatert (Ochten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service klantvriendelijk

11-07-2018
mevrouw (Rhenen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijke mensen. Hebben echt hun best gedaan.

10-07-2018
Dhr. George A. Bosma (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Keurige behandeling aan balie en goede onderhoud service

10-07-2018
Mevr. te Lintelo (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik vind Ajo een zeer klantvriendelijke en betrouwbare dealer. Personeel is erg vriendelijk en levert goede service. Duidelijke uitleg over hoe en wat met je auto. Verder hangt er een prettige sfeer. Helemaal tevreden, ga zo door!

10-07-2018
E.J. van Toorn (Tiel) geeft de service van onze verkopers een
8

betrouwbaar goede sfeer leuke mensen

04-07-2018
Kees Steenbergen (Tiel) geeft de service van onze verkopers een
9

Een keurige "ouderwetse" garage en geen verkoopfabriek. Er werd niet te veel opgedrongen om een auto te kopen.

26-06-2018
Mevr. Van der Heide (Tiel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klant gericht eerlijke duidelijke uitleg je staat niet voor een verrassing.

12-06-2018
Mevr. W. van Buuren- van Eck (Tricht) geeft de service van onze verkopers een
9

wij zijn bij binnenkomst warm welkom geheten en er werd een duidelijke uitleg gegeven. ook mochten wij een proefrit maken in de suzuki ignis wat vervolgens als zeer prettig werd ervaren. tot op heden zijn wij zeer tevreden over autobedrijf Ajo. dus daarom een verdiende 9

07-06-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
AJO B.V. in TIEL
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen