*Op de Vitara en S-Cross*
ACTIE

Op de Vitara en S-Cross

ontvang je nu tijdelijk €1.500 inruilvoordeel of €20 korting op private lease p/m*.

Suzuki_Q12023_actieblok_1_S-Cross

€ 1.500,- EXTRA INRUILVOORDEEL

Wil je jouw auto inruilen bij de aanschaf van een nieuwe Suzuki Vitara of S-Cross? Dan is dit het juiste moment.

Want bovenop een hele goede inruilprijs krijg je nu bij de Suzuki-dealer nog eens € 1.500,- extra inruilvoordeel bij aankoop van een nieuwe Vitara of S-Cross. Actie is geldig voor een verkoopcontract voor een nieuwe Vitara of S-Cross welke is afgesloten tussen 1 januari 2023 en 31 maart 2023. Inruilwaardebepaling op basis van Autotelex data.

PRIVATE LEASE NU MET € 20,- KORTING PER MAAND*

Profiteer nu van extra gunstige private lease tarieven voor de Vitara en S-Cross. Je krijgt namelijk tijdelijk € 20,- korting per maand*. De korting is al verwerkt in de getoonde tarieven.

Suzuki_Q12023_actieblok_1_Vitara

De Vitara, de stoere en betrouwbare SUV.

De alles maar dan ook echt álleskunner. De multifunctionele Vitara heeft een modern en herkenbaar SUV-design. Hij schittert van de geavanceerde technieken, zoals het Suzuki Multimedia System en het Suzuki Safety System Pro omdat veiligheid belangrijk is. Als zuinige en super betrouwbare allroader is de Vitara uitgeroepen door de ANWB als meest waardevaste auto.

Suzuki_Serious_about_fun_Vitara

Suzuki is in 2022 zelfs uitgeroepen tot het meest betrouwbare automerk door de Consumentenbond. Uit het onderzoek kregen alle Suzuki’s een zeer hoge score, gemiddeld een 8,5 en de Vitara zelfs een 8,9, om in te lijsten! Dit maakt de Vitara tot een van de betrouwbaarste auto's van het onderzoek. Niet voor niets krijg je bij Suzuki maar liefst 6 jaar garantie. Je kan namelijk altijd rekenen op onze solide en veilige techniek. De Vitara is al verkrijgbaar vanaf €27.995,- of vanaf €415,- private lease p/m*. Kom ‘m bewonderen in de showroom of plan meteen een proefrit in jouw Vitara.

Suzuki_S-Cross_19_Others4_0930.jpg

De S-Cross, de zuinige en betrouwbare SUV.

Stap in de S-Cross en de wereld is van jou! Deze zuinige en luxueuze SUV brengt jou in stijl naar elke bestemming. De Smart Hybrid techniek combineert kracht én efficiency tot 1.500KG trekkracht voor jouw caravan. Ook twee e-bikes achterop? Tuurlijk! Met het Suzuki Media Display maak je iedere rit nog leuker en met 1.230 liter laadruimte heb je genoeg ruimte voor al jullie avonturen. Jullie gaan altijd veilig op weg dankzij het Suzuki Safety System Pro.

Bij de S-Cross kun je rekenen op solide en veilige techniek want Suzuki is in 2022 uitgeroepen tot meest betrouwbare automerk door de Consumentenbond: de S-Cross krijgt hiervoor maar liefst een 8,8! Bovendien krijg je bij elke nieuwe Suzuki een garantie van 6 jaar of maximaal 150.000 kilometer. De S-Cross is er al vanaf €29.795,- of vanaf €435,- private lease p/m*. Kom naar de showroom of plan gelijk een proefrit en start je avontuur met de S-Cross.

* Suzuki Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Suzuki Private Lease, 60 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland, BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. • meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte •
€ 20,- korting van toepassing op maandelijkse leasetarief voor alle uitvoeringen Vitara en S-Cross, ongeacht looptijd en kilometrage. • Korting is verwerkt in het leasetarief. • Actie geldig voor private lease contracten gesloten tussen 1 januari 2023 en 31 maart 2023. • Korting niet te gebruiken in combinatie met andere acties • Kijk hier voor de voorwaarden • Suzuki Private Lease wordt aangeboden door Suzuki Financial Services • Toetsing en registratie bij BKR • Onder voorbehoud van acceptatie • Wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@suzukifs.nl

Gemiddeld brandstofverbruik volgens de WLTP testmethodiek Euro 6-norm EC 2018/1832AP: 5,2 – 5,9 l/100 km; 19,2 – 16,9 km/l; CO2-uitstoot: 118 – 133 g/km