Levertijd

Als gevolg van het wereldwijde chiptekort lopen de levertijden op binnen diverse branches, zo ook binnen de autobranche. Hierdoor is de levertijd van jouw Suzuki momenteel langer dan normaal of kan hij veranderen. Informeer bij jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer naar de meest actuele levertijd.

OPLOPENDE LEVERTIJDEN ALS GEVOLG VAN CHIPTEKORTEN

Heb je een nieuwe Suzuki besteld? Dan kun je natuurlijk niet wachten tot ‘ie bij je op de stoep staat. Van de start van de productie tot het transport naar Nederland zit enige tijd. Momenteel worden de levertijden negatief beïnvloed door onder andere het wereldwijde tekort aan computerchips.

Suzuki_dealer_receptie_1920x1080.jpg
Suzuki Dual Sensor Brake Support

Tekort computerchips

Vandaag is technologie niet meer weg te denken uit onze auto’s. Deze zijn bijvoorbeeld nodig voor digitale displays, informatiesystemen en camera’s die je helpen om veilig en comfortabel te rijden.
Door de Corona-pandemie is de vraag naar elektrische apparaten enorm toegenomen en dat heeft geleid tot een wereldwijd tekort aan computerchips. Als gevolg daarvan zijn de levertijden in de hele autobranche flink opgelopen - en dus ook die van Suzuki. We doen er alles aan om onze productie op peil te houden, maar houd rekening met een vertraging als je een nieuwe auto bestelt of het einde van je huidige leasetermijn in zicht komt.

Zekerheid in onzekere tijden

Je Suzuki-dealer doet er alles aan om je op de hoogte te stellen van je bestelling. Helaas worden ook wij geconfronteerd met oplopende en veranderende levertijden.
Wij vinden het belangrijk dat je zekerheid hebt in een tijd waarin veel verandert of duurder wordt. Heb je een koopcontract ondertekend? Dan berekenen we eventuele prijsstijgingen niet aan je door. Je betaalt de koopprijs die op je contract staat. Alleen wanneer de overheid de BPM verhoogt, passen we de prijs aan. Dat zijn we in dat geval namelijk verplicht.

links-en-clubs-suzuki.jpg
Suzuki_vervangend_vervoer_N.jpg

Wil je direct instappen?

Heb je direct een nieuwe auto nodig? Kies dan voor een Suzuki uit voorraad of één van onze occasions. Deze modellen staan gewoon voor je klaar.