Win een zonnebril op sterkte
Actie

Win een zonnebril op sterkte

T.w.v. €79,- en oogmeting t.w.v. €30,- bij Pearle.

contentblok1 V2.jpg

Win een zonnebril op sterkte

De zon begint nu echt door te breken. En met een onderhoudsbeurt van Suzuki weet je zeker dat ook jouw Suzuki weer helemaal straalt. En als je nu een afspraak maakt, maak je ook nog eens kans op een gratis zonnebril of een gratis zonnebril op sterkte. Want samen met Pearle geven we elke tiende klant een gratis zonnebril.

Een Suzuki onderhoudsbeurt

De Suzuki-onderhoudsbeurt bevat een complete inspectie van 32 vitale punten, zoals remschijven, banden en de accu. Ook verversen we de motorolie, vervangen we het oliefilter en worden alle vloeistoffen bijgevuld.

  • Onze getrainde experts weten precies wat jouw Suzuki nodig heeft

  • Vóóraf een overzichtelijk kostenplaatje

  • Altijd garantie op onderdelen

  • De Suzuki Service Card cadeau met o.a. 1 jaar gratis pechhulp

contentblok2.jpg

Suzuki Service Card Extra

Als je een onderhoudsbeurt laat doen bij de Suzuki-dealer krijg je de Service Card cadeau, daarmee krijg je 24/7 gratis pechhulp in heel Europa. Wil je profiteren van complete service? Je kunt voor slechts 29 euro per jaar (bruto adviesprijs) een Suzuki Service Card Extra aanschaffen. Dan zijn bijvoorbeeld de Zomer- en Wintercheck, maar ook APK, sterreparaties en de aircocheck helemaal gratis. Dat zijn extra checks en reparaties waarvan het voordeel kan oplopen tot wel 170 euro.

Suzuki Service Card Extra