Win een *gratis* Suzuki onderhouds-beurt
Actie

Win een gratis Suzuki onderhouds-beurt

Win je bedrag van je onderhoudsbeurt terug

Win een gratis Suzuki onderhoudsbeurt

Weet je wat nog beter is voor jouw Suzuki, dan een onderhoudsbeurt van Suzuki? Een gratis onderhoudsbeurt van Suzuki! Als je nu een afspraak maakt bij jouw Suzuki-dealer, kun je het bedrag voor je onderhoudsbeurt tot een maximum van € 350,- terugwinnen (eventuele aanvullende werkzaamheden of vervanging van onderdelen vallen niet onder de actie). Maandelijks vindt er een trekking plaats en selecteren we maar liefst 70 winnaars. Dus plan snel een onderhoudsbeurt in en win je factuurbedrag terug.

Een Suzuki onderhoudsbeurt

De Suzuki-onderhoudsbeurt bevat een complete inspectie van 32 vitale punten, zoals remschijven, banden en de accu. Ook verversen we de motorolie, vervangen we het oliefilter en worden alle vloeistoffen bijgevuld.

  • Onze getrainde experts weten precies wat jouw Suzuki nodig heeft

  • Vóóraf een overzichtelijk kostenplaatje

  • Altijd garantie op onderdelen

  • De Suzuki Service Card cadeau met o.a. 1 jaar gratis pechhulp

contentblok_onderhoudscampagne_2022_N.jpg

Vul jouw gegevens in:

Suzuki Service Card Extra

Als je een onderhoudsbeurt laat doen bij de Suzuki-dealer krijg je de Service Card cadeau, daarmee krijg je 24/7 gratis pechhulp in heel Europa. Wil je profiteren van complete service? Je kunt voor slechts 29 euro per jaar (bruto adviesprijs) een Suzuki Service Card Extra aanschaffen. Dan zijn bijvoorbeeld de Zomer- en Wintercheck, maar ook APK, sterreparaties en de aircocheck helemaal gratis. Dat zijn extra checks en reparaties waarvan het voordeel kan oplopen tot wel 170 euro.

Suzuki Service Card Extra N

Het beste voor jouw Suzuki
is service van Suzuki.