Win een *gratis* Suzuki onderhouds-beurt
Actie

Win een gratis Suzuki onderhouds-beurt

Win je bedrag van je onderhoudsbeurt terug

--- DEZE ACTIE IS AFGELOPEN ---

Win een gratis Suzuki onderhoudsbeurt

Weet je wat nog beter is voor jouw Suzuki, dan een onderhoudsbeurt van Suzuki? Een gratis onderhoudsbeurt van Suzuki! Heb je tussen 1 maart en 31 mei 2022 een onderhoudsbeurt laten uitvoeren door jouw Suzuki-dealer, dan kun je het bedrag voor je onderhoudsbeurt tot een maximum van € 350,- terugwinnen (eventuele aanvullende werkzaamheden of vervanging van onderdelen vallen niet onder de actie). Maandelijks heeft er een trekking plaatsgevonden en zijn er maar liefst 70 winnaars geselecteerd. De laatste trekking zal op 8 juni 2022 plaatsvinden.

Een Suzuki onderhoudsbeurt

De Suzuki-onderhoudsbeurt bevat een complete inspectie van 32 vitale punten, zoals remschijven, banden en de accu. Ook verversen we de motorolie, vervangen we het oliefilter en worden alle vloeistoffen bijgevuld.

  • Onze getrainde experts weten precies wat jouw Suzuki nodig heeft

  • Vóóraf een overzichtelijk kostenplaatje

  • Altijd garantie op onderdelen

  • De Suzuki Service Card cadeau met o.a. 1 jaar gratis pechhulp

contentblok_onderhoudscampagne_2022_N.jpg

Suzuki Service Card Extra

Als je een onderhoudsbeurt laat doen bij de Suzuki-dealer krijg je de Service Card cadeau, daarmee krijg je 24/7 gratis pechhulp in heel Europa. Wil je profiteren van complete service? Je kunt voor slechts 29 euro per jaar (bruto adviesprijs) een Suzuki Service Card Extra aanschaffen. Dan zijn bijvoorbeeld de Zomer- en Wintercheck, maar ook APK, sterreparaties en de aircocheck helemaal gratis. Dat zijn extra checks en reparaties waarvan het voordeel kan oplopen tot wel 170 euro.

Suzuki Service Card Extra N

Het beste voor jouw Suzuki
is service van Suzuki.