€ 1.250,- EXTRA INRUILVOORDEEL
6 jaar garantie op elke Suzuki

€ 1.250,- EXTRA INRUILVOORDEEL

Op een nieuwe Swift krijg je nu bij de Suzuki-dealer een extra inruilvoordeel van € 1.250,-. Proefrit en levering aan huis mogelijk.

actiepagina actieblok SWIFT RED FRONT.png

€ 1.250,- EXTRA INRUILVOORDEEL

Wil je jouw auto inruilen bij de aanschaf van een nieuwe Suzuki Swift? Dan is dit het juiste moment.

Want bovenop een hele goede inruilprijs krijg je nu bij de Suzuki-dealer nog eens € 1.250,- extra inruilvoordeel op de Swift. Het inruilvoordeel geldt alleen voor de Swift versies 004 en 005, informeer bij je dealer naar de beschikbaarheid. Actie is geldig voor een verkoopcontract voor een nieuwe Swift welke is afgesloten tussen 26 april 2021 en 30 juni 2021, waarbij de registratie uiterlijk 31 oktober 2021 dient plaats te vinden.

Suzuki Swift

De Suzuki Swift verrast. Niet alleen door zijn verbeterde comfort en veiligheid, de Swift is ook groots in ruimte. Onze sportieve vijfdeurs is de auto met de grootste funfactor in zijn klasse!

  • Superzuinige 1.2 Dualjetmotor met hybride-aandrijving Smart Hybrid

  • De Swift reageert snel en ligt perfect in de bochten. Dat rijdt niet alleen nog leuker, ook veiliger!

  • Véél binnenruimte, véél bagageruimte en véél handige opbergruimte

  • Ook leverbaar als CVT automaat en AllGrip uitvoering

actiepagina actieblok SWIFT BLACK BACK.png
actiepagina actieblok SWIFT WHITE SIDE.png

Private leasen vanaf € 254,- per maand*

Dit is hét moment om de Swift te private leasen. Nu tijdelijk van € 279,- voor € 254,- per maand. Met private lease sta je nooit voor financiële verrassingen. Het lease contract is namelijk gewoon opzegbaar.


* o.b.v. Suzuki Private Lease, 60 mnd, 10.000 km/jaar Dit actieaanbod geldt zolang de voorraad strekt en bij een Private Leasecontract welke is afgesloten tussen 26 april en 30 juni 2021, waarbij de registratie van de Private Leaseauto uiterlijk 15 oktober 2021 dient plaats te vinden.

Ervaar de Swift zelf!

Onze showroom is geopend

Wil je de Swift in het echt bekijken en een proefrit maken? Maak een afspraak, dan nemen we uitgebreid de tijd om je alles uit te leggen.

Een proefrit op je oprit

Kom je liever niet naar de showroom? In overleg met de dealer kan ook een proefrit aan huis verzorgd worden. De dealer rijdt gewoon naar je toe. Stap vanaf je bank in de Swift en ook al je vragen worden persoonlijk beantwoord.

Suzuki thuisbezorgd

Wanneer je een nieuwe auto hebt gekocht wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk in rijden. Daarom leveren wij je nieuwe auto indien gewenst ook bij jou thuis af.

Selecteer een dealer en boek direct online je proefrit.

actiepagina actieblok SWIFT YELLOW BACK.png

NU ZES JAAR GARANTIE

Al jarenlang wordt Suzuki verkozen tot het meest betrouwbare automerk in Nederland. Bewezen betrouwbaarheid. En daarom krijg je nu op elke nieuwe Suzuki zes jaar garantie. Dat is dus tot in 2027.

Heb je je oog laten vallen op een nieuwe Swift? Maar vraag je je af hoe je die het beste kunt betalen? Met de Suzuki financieringsactie doe je dat zonder financiële verrassingen. Je leent een vast bedrag tegen een aantrekkelijke rente. En je bepaalt zelf hoeveel je elke maand afbetaalt óf hoelang je looptijd is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het je dealer.