Private Lease tarieven tijdelijk verlaagd
Actie

Private Lease tarieven tijdelijk verlaagd

Op geselecteerde modellen

actiepagina actieblok IGNIS BLUE FRONT.png

Ignis nu vanaf € 249,- per maand*

Dit is hét moment om de Ignis te private leasen. Nu tijdelijk van € 269,00 voor € 249,00 per maand.

De Suzuki Ignis is dé Ultra Compacte SUV met een eigenzinnig design. Hij loopt voorop als het gaat om rijeigenschappen, zuinigheid, veiligheid en techniek.

Swift nu vanaf € 254,- per maand*

Je private least de sportieve Swift nu tijdelijk van € 279,00 voor € 254,00 per maand.

De Suzuki Swift verrast. Niet alleen door zijn verbeterde comfort en veiligheid, de Swift is ook groots in ruimte. Onze ruime vijfdeurs is de auto met de grootste funfactor in zijn klasse!

actiepagina actieblok SWIFT RED FRONT.png
actiepagina actieblokken vitara orange front.png

Vitara nu vanaf € 359,- per maand*

De Vitara private leasen? Dat kan nu tijdelijk van € 365,00 voor € 359,00 per maand.

De schoonste en zuinigste allroader vol geavanceerde techniek. De Suzuki Vitara is een stoere en stijlvolle SUV met een modern design. Super betrouwbaar dankzij de solide en veilige technieken.

Waarom private lease?

Dat is een nieuwe auto voor een vast maandbedrag. Geen financiële verrassingen dus. Voor een vast bedrag per maand hoef je nergens meer aan te denken en kun je zorgeloos op pad.

Staat je leven even op z'n kop? Dan is het Suzuki lease contract gewoon opzegbaar.

Logo_Keurkmerk_Private_Lease_Wit_Vlak_Schaduw_500x548.png
* Suzuki Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Suzuki Private Lease, 60 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland, BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. • meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • Toetsing en registratie BKR • Onder voorbehoud van acceptatie • Dit actieaanbod geldt zolang de voorraad strekt en bij een Private Leasecontract welke is afgesloten in de periode vanaf 26 april t/m 30 juni 2021. De registratie van de Private Leaseauto dient plaats te vinden voor of uiterlijk op 15 oktober 2021. • Wijzigingen en typefouten voorbehouden