De Opfrisbeurt
Met gratis interieur opfrisser

De Opfrisbeurt

Te lang stilstaan is slecht voor je auto. Daarom heeft Suzuki nu de Opfrisbeurt.

Wat is de Suzuki Opfrisbeurt?

Je Suzuki is gemaakt om te rijden maar door de afgelopen periode staan veel auto’s langer of vaker stil dan normaal. Met nadelige gevolgen voor de accu, banden, remmen en brandstoftoevoer. Daarom heeft Suzuki nu tijdelijk de Opfrisbeurt. Dat is een uitbreiding van de Suzuki VOS-onderhoudsbeurt met extra aandacht voor die onderdelen die van te lang stilstaan last kunnen hebben.

Kom naar de dealer en krijg meteen de gratis Suzuki Service Card. Met o.a. een jaar pechhulp door heel Europa.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VOS-ONDERHOUDSBEURT - NU INCLUSIEF OPFRISBEURT.

Suzuki Opfrisbeurt actie

Gratis interieuropfrisser

Je krijgt een gratis Suzuki interieur opfrisser na de opfrisbeurt. Zo wordt je interieur weer helemaal als nieuw! Deze actie loopt in de maanden oktober, november en december - zolang de voorraad strekt.

Suzuki gratis interieuropfrisser

De Suzuki Service Card

Als je nu een onderhoudsbeurt laat uitvoeren, krijg je de Suzuki Service Card cadeau. Met deze card kun je altijd tussendoor even langskomen om gratis je bandenspanning of oliepeil te laten checken, software-updates uit te laten voeren en zonder afspraak kleine reparaties te laten doen (Direct Service). Zo houden we je Suzuki in topvorm, zonder dat je daarvoor iets extra betaalt.

1 jaar gratis Pechhulp

Mocht zich toch de zeldzame situatie voordoen dat je met pech komt te staan, dan heb je met deze pas 24/7 gratis Pechhulp in heel Europa t.w.v. 100 euro. Je hoeft daardoor geen andere pechhulp-verzekering meer af te sluiten.

Overhandiging_Service_Card_660x396.jpg

Nog meer voordelen met de Suzuki Service Card Extra!

Nóg completer in service is de Suzuki Service Card Extra. Voor slechts 29 euro per jaar (bruto adviesprijs) kun je upgraden naar de Suzuki Service Card Extra. Dan krijg je extra checks en reparaties gratis waarbij het voordeel kan oplopen tot wel 170 euro!

02_ServiceCardExtra_660x396.jpg
Voordelen
 • 1x per jaar gratis APK

 • Aircocheck

 • Zomer- en Wintercheck

 • Sterreparatie voorruit

 • Reparatie lekke band

 • 10% korting op accessoires

Veelgestelde vragen

 • Dit is een normale VOS-beurt waarbij wij extra aandacht geven aan zaken welke bij stilstand meer te verduren hebben. Dit betreft o.a. de conditie van de volgende componenten: interieurfilter, airco, accu, banden, remmen, vloeistoffen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je interieur weer fris en schoon is op het moment dat je de auto weer komt ophalen na de onderhoudsbeurt.

 • Wanneer de monteur constateert dat jouw Suzuki meer werkzaamheden nodig heeft dan verwacht, ontvang je een offerte met de verwachte kosten. Zo weet je van te voren altijd waar je aan toe bent en krijg je niet te maken met onverwachte reparatiekosten. Een afspraak kun je gemakkelijk ter plekke maken bij de dealer voor een moment wanneer het jou het beste uitkomt.

  • De actieperiode van deze ‘opfrisbeurt’ is van oktober tot en met december 2020.
  • Het opfrissen van het interieur vindt plaats bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt.
  • De interieur opfrisser wordt cadeau gegeven bij een onderhoudsbeurt zolang de voorraad strekt.
  • Alle voorwaarden van een VOS-onderhoudsbeurt zijn van toepassing.

Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak

Profiteer van de Super Service van Suzuki met altijd een dealer in de buurt die persoonlijk voor je klaar staat. Maak een afspraak voor een standaard VOS-onderhoudsbeurt - nu tijdelijk inclusief opfrisbeurt - en ontvang de Suzuki Service Card of kies voor een Suzuki Service Card Extra. Dan blijft jouw Suzuki in topconditie.