Suzuki Swace

Suzuki Swace

De ruime en comfortabele Full Hybrid wagon. Zakelijk een heel slimme partner!

SUZUKI SWACE, ZAKELIJK EEN SLIMME PARTNER

Ruim, comfortabel en efficiënt, het zijn eigenschappen die uitblinken bij de nieuwe Suzuki Swace. Met een enorm compleet uitrustingsniveau en een gunstige prijsstelling is de Suzuki Swace ook zakelijk een zeer interessant aanbod. Een 'auto van de zaak' voor een scherp, vast bedrag per maand, met alle kosten zoals wegenbelasting, verzekeringen en vervangend vervoer inbegrepen.

  • Efficient; de Full Hybrid aandrijflijn met automatische transmissie zorgt voor een schonere en brandstof besparende manier van rijden, met behoud van een krachtige acceleratie.

  • Comfortabel en ruim; volop ruimte voor 5 passagiers en bagage. Met de achterbank neergeklapt ontstaat zelfs maximaal 1.606 liter bagageruimte, met een volledig vlakke laadvloer.

  • Zeer compleet: met adaptieve cruise control, LED-verlichting inclusief grootlichtassistent, automatische airconditioning en een 8 inch touchscreen met Bluetooth, Apple CarPlay en Android Auto en een uitgebreid pakket aan veiligheidssystemen.

EFFICIËNTE KRACHT

Ervaar een meer ecovriendelijke lifestyle. De geavanceerde hybride aandrijflijn maakt gebruik van een elektromotor, een verbrandingsmotor of beide tegelijk afhankelijk van de rijomstandigheden. Een laag benzineverbruik en een geringe CO2-uitstoot zijn het resultaat, evenals een soepele en krachtige acceleratie die het rijplezier merkbaar verhoogt.

Swace_bos_rijdend_resize

VOL VERTROUWEN ONDERWEG

Ga met een gerust hart op weg, wetende dat meerdere veiligheidssystemen jou en je passagiers beschermen. De intelligente rijassistentiesystemen monitoren de omgeving rond de auto en verminderen niet alleen de kans op een aanrijding maar helpen je ook bij het inparkeren. Ze houden de nieuwe Suzuki Swace binnen de lijnen van de rijstrook en maken filerijden en rijden in druk verkeer makkelijker.

Swace_bovenaanzicht_resize

*Operational Lease-tarieven zijn op basis van 60 maanden, 10.000 km per jaar en 12 schadevrije jaren. Het bedrag aan bijtelling geldt i.c.m. een inkomstenbelasting van 37,1%.

Operational Lease. Gemak voor een vast bedrag per maand.

Met Suzuki Operational Lease rij je voor een vast bedrag per maand een Suzuki van de zaak. Met alle kosten zoals wegenbelasting, verzekeringen en vervangend vervoer inbegrepen.

De voordelen van Suzuki Operational Lease
  • Geen grote investering

  • Minder administratie: 1 maandbedrag voor alles

  • De auto staat niet op de balans

  • Geen economische risico's