RiBo Gorinchem B.V.

RiBo Gorinchem B.V.
9,30
187 beoordelingen
Vriendelijk personeel en goede service.
Bert van Andel (Wijk en Aalburg) 11-01-2022
Goede garage en zeer vriendelijk personeel.
Coen Elemans (Gorinchem) 21-12-2021
Vakbekwame mensen.
Kees van den heuvel (Gorinchem) 14-12-2021
Goede service.
Gijs van den Hil 23-11-2021
Ik ben nu 8 jaar klant en nog steeds veel aandacht en vakmanschap.
Mevr. T.A. Remans (Hardinxveld-Giessendam ) 16-11-2021
Wij vinden RiBo Gorinchem een geweldige gastvrije en servicegerichte dealer. Fijne mensen, zowel in de verkoop als in de garage.
Wout en Conny Drinkwaard (Almkerk) 05-11-2021
Alweer enkele jaren klant, met grote tevredenheid. Elk bezoek of het nu is om een auto te kopen of het vervangen van een zekering (kast is verstopt onder het dashboard)??, geeft het gevoel van een warme douche.
Anton Coenraads-Bassa (Dalem) 03-11-2021
Goede garage, altijd bereid je te helpen, vriendelijk.
Mevr. C (Kedichem) 03-11-2021
Erg vriendelijk, dienstverlenend en servicegericht.
J.J. Baaijens (Gorinchem) 21-09-2021
Een bijna twintigjarige ervaring met dit bedrijf geeft aan, dat er een volle tevredenheid is over de werkzaamheden en de afspraken. Dus nog steeds met vol vertrouwen de toekomst tegemoet.
Derk Jan Kleingeld (Werkendam) 14-09-2021
Goed geholpen, vriendelijk personeel.
Theo Wulms (Gorinchem ) 07-09-2021
Prettige mensen, ik kom er al jaren en nog nooit problemen. Afspraken worden correct afgewerkt. Uitstekende garage.
Dick de Gier 25-08-2021
Goede dealer.
adrie rietveld (gorinchem) 27-07-2021
Vakbekwame mensen. Zeer vriendelijk. Heel erg tevreden over deze garage. (Wel eens anders meegemaakt)
Mevr. Veer 13-07-2021
Persoonlijke professionele uitleg en service. Prettig personeel, altijd behulpzaam.
HR.J van Wijngaarden. (Sliedrecht) 24-06-2021
Mijn ervaring is na ruim 10 jaar bij Ribo uitstekend. Prettig, menselijk en zonder kapsones. Ga zo door !!!
DJ Kolijn (Gorinchem) 27-05-2021
Heel goede service en vriendelijke bediening. Er staat altijd een leenfiets voor je klaar.
Leen Smits (Rijswijk nbr ) 11-05-2021
Goede service.
N. Van de laar (Arkel) 11-05-2021
Zeer klantvriendelijk. Denken mee.
dhr.van vught 28-04-2021
Ik ben al tientallen jaren klant bij dit bedrijf. Ook bij voorgangers van de huidige eigenaren, ken daardoor de huidige eigenaren die toen in dienst waren van de vorige eigenaren al jarenlang. Altijd tot volle tevredenheid door hen geholpen en behandeld.
Dhr G. van Herwijnen (Sleeuwijk) 21-04-2021