Fleming B.V.

Suzuki
9,10
379 beoordelingen
Goede service, vakbekwame monteurs, vriendelijke verkopers en medewerkers. Wat er ook is ze staan altijd voor je klaar. Zelfs als je lucht in je banden wil, zijn ze niet te beroerd om dat even voor je te doen.
B.Doedens (Groningen) 13-01-2022
Het is goed, geen klachten.
Mw.Postema 12-01-2022
Klantgericht en optimale service.
Tjitte Nielsen (Appingedam) 11-01-2022
Mijn ervaring met Fleming is al vele jaren uitstekend, ik heb veel vertrouwen in de deskundigheid van de mensen. Mijn Suzuki doet het altijd, ik ga elk jaar voor een onderhoudsbeurt en heb nooit pech onderweg. Het enige nadeel is de locatie, als je een paar uur moet wachten dan is er niets te beleven in de omgeving. Maar ik blijf graag klant bij Fleming.
Theresia Bos (Groningen) 11-01-2022
Nette zaak, maar mocht iets moderner zijn.
Van Land (.) 28-12-2021
Je wordt er menselijk behandeld.
s.de jager (delfzijl) 28-12-2021
Omdat ik tevreden ben.
muller (groningen) 22-12-2021
Zijn correct en behulpzaam.
F Scholtens 07-12-2021
Prima geholpen. Vriendelijke medewerkers en duidelijke uitleg over kosten.
Dick Huising (Garsthuizen ) 07-12-2021
No nonsens en prima geholpen.
Edwin & Elisa Jonkers (Zuidlaren) 30-11-2021
Uitstekende service, goede, heldere communicatie. Alles 100% goed!
B. Brugman 23-11-2021
Correcte behandeling. Nette en ruime wachtruimte. Goede koffie.
Nico van der Pool (Groningen) 17-11-2021
Bij aankomst wordt altijd netjes gevraagd of ik wat te drinken wil en verkopers nemen de tijd met vragen. En staan altijd klaar voor een babbeltje ( ook baliemedewerker).
Jannie (Stadskanaal ) 09-11-2021
De Suzuki’s zijn fijne auto’s, rijden altijd. Dit is mijn derde. Zeer tevreden over Fleming Suzuki dealer/garage. Vakmensen, aardig, transparant en niets is teveel.
Roelie Kraima (Groningen) 09-11-2021
Prima garage. Ik ben klant sinds 1993 en ik blijf dat ook. Prima garage met prima service die prima (Suzuki) auto's verkoopt.
Bert Bakker (Groningen) 09-11-2021
Al jaren ben ik klant bij Automobielbedrijf Fleming B.V. Altijd ervaar ik zowel bij het kopen van een nieuwe auto als de daarop volgende service de klantvriendelijkheid en service als zeer goed.
Dhr. J. J. de Jong (Haren) 02-11-2021
We komen al jaren bij deze garage, als je niet tevreden bent dan blijf je niet bij deze garage, dan ga je op zoek naar een andere dealer, maar heel wat nieuwe auto's naar volle tevredenheid gekocht bij garage Fleming.
Janneke stoppels (Groningen ) 02-11-2021
Vriendelijke personeel, geen opdringerige verkopers, geen pand waaraan je ziet dat 't te goed gaat met het bedrijf - gewoon een bedrijf met beide voetjes op de grond.
Peter (Garmerwolde) 26-10-2021
Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Duidelijke uitleg van te voren als er extra kosten zijn. Gewoon een erg goede/betrouwbare garage. Ik heb er al 6 auto's weg en dat zegt toch wel wat.
Wim Sinke (Stadskanaal) 21-09-2021
Altijd vriendelijke ontvangst met koffie of thee, genoeg tijdschriften of kranten te lezen tijdens het wachten. Ondertussen worden de werkzaamheden vakkundig verricht.
Wim Beukema (Groningen) 21-09-2021