Autobedrijf Kees Balvert

Suzuki
9,30
914 beoordelingen
Ze geven je het gevoel dat je welkom bent en dat je serieus en correct behandeld wordt.
Mevr.L.J. Rijgersberg-Reeberg (Den Haag) 12-01-2022
Fijne garage. Staan voor je klaar als dat nodig is . Vriendelijk personeel.
Mw Pakvis (S,Gravenzande) 11-01-2022
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant bij Suzuki Kees Balvert waar mijn huidige auto in onderhoud is en mijn vorige auto in onderhoud was. De vriendelijke medewerkers denken mee en komen met creatieve oplossingen. Ik kan er altijd en snel terecht in geval van problemen. Recent bij een schade door vandalisme is het probleem op een creatieve manier direct dezelfde dag nog zeer naar mijn tevredenheid opgelost! Inclusief een duidelijke prijsopgave vooraf, uitleg en communicatie met de verzekering. Ik ben een blije en tevreden klant!
M.Mars (Den Haag) 05-01-2022
Denken mee, prima service, goede afspraken, heel prettig personeel.
Wim verhagen (Maassluis) 04-01-2022
Wij hebben onze auto gekocht bij deze dealer. En daar werden wij al goed in begeleid. Maar ook voor onderhoud, zoals nu, is het heel prettig zaken doen. Een afspraak is zo gemaakt, alles wordt geregeld. En: voordat een extra iets wordt vervangen wordt er eerst gebeld of dat akkoord is, ook al gaat het maar om een klein bedrag.
W.M. Baak (Den Haag) 28-12-2021
Komen de afspraken na. Prettige zaak.
Cobie Bergmans (MAASSLUIS) 28-12-2021
Goede service en correct personeel.
J. Outshoorn 28-12-2021
Ik kom al jaren bij Kees Balvert. De service is altijd goed, duidelijk en professioneel.
Miranda (Hoek van Holland) 21-12-2021
Ben zeer tevreden.
Hans Vergroesen (Den Haag ) 21-12-2021
Een goed en betrouwbaar autobedrijf waar vriendelijk en behulpzaam personeel altijd klaarstaat om je te helpen. Ondanks dat het een groot bedrijf is geworden heb je toch nog steeds het gevoel met een familiebedrijf te maken te hebben.
Berry (Den Haag) 21-12-2021
Mijn ervaring is alleen maar goed.
Dhr hoogenraad 16-12-2021
Correcte en snelle afhandeling.
Colin Huis (Den Haag) 15-12-2021
Alle service en de medewerkers zijn top.
Fam.Plugge (Hoek van Holland) 11-12-2021
Dit is een zeer betrouwbaar bedrijf, alles gaat netjes volgens afspraak, vriendelijk personeel, wij kopen nooit meer ergens anders een auto.
Mevr. H.A. Lenie de Niet (Naaldwijk) 07-12-2021
Keurig geholpen, door vriendelijk en deskundig personeel.
Rene Metman (Leidschendam) 30-11-2021
Prettig geholpen, alles netjes en op tijd. Echt een aanrader.
John Hilgerson (Den haag) 30-11-2021
Heldere duidelijke informatie, komen afspraak na. En daarbij geen verrassingen.
Jos Steur 30-11-2021
Ben al iets meer dan 8 jaar klant bij Kees Balvert, in al die jaren nog nooit 1 klacht gehad. Kees Balvert is een zeer betrouwbaar autodealer.
F.J.I.Vermaesen 30-11-2021
Prima deskundige mensen, bijzonder vriendelijk.
Simon bulsing (Den Haag ) 24-11-2021
Altijd een fijne garage geweest. Overleg over werkzaamheden en kosten.
Eline van Zanten 23-11-2021