Autobedrijf Bogers B.V.

Suzuki
9,20
33 beoordelingen
Omdat de werkzaamheden goed en netjes afgewerkt zijn en de prijs goed overeen kwam.
Dhr akkermans.a.m. (bergen op zoom) 29-12-2021
Goede service en klantvriendelijk.
J Boeijkens (Ossendrecht) 14-12-2021
Ben tevreden over autobedrijf Bogers. Houden zich aan de afspraak. En de ontvangst is netjes.
Mevrouw Struijs (Bergen op Zoom ) 16-11-2021
Goede planning en goede afspraken.
A in't Veld 09-11-2021
Nette garage, goede communicatie, servicegericht, werk goed uitgevoerd.
J.v.Tilbeurgh (Lepelstraat) 30-10-2021
Omdat ik zeer tevreden was.
P. Meijer (Scherpenisse) 26-10-2021
Zeer tevreden. Geven duidelijk aan wat er moet gebeuren. Je weet wat het gaat kosten. Zijn de kosten na afloop hoger wordt dit aangepast aan de afgesproken prijs. Indien nodig kun je een auto lenen.
J hilkhuijsen 26-10-2021
Ze doen wat ze beloven.
Henk landa (Bergen op zoom) 14-10-2021
Persoonlijk, accuraat, leenauto stond klaar.
dhr. A.M. van der Sluijs (Bergen op Zoom) 05-10-2021
Prima service. Vriendelijke bediening.
P. Verweij (Steenbergen) 21-09-2021
Ben zeer goed en vriendelijk geholpen. Nette wachtruimte en drankjes staan klaar. Waarom ik géén 10 geef zou ik niet weten, misschien na meerdere bezoeken in de toekomst.
R.P. Corneille (Bergen op Zoom) 06-07-2021
Geen klachten: ik kon mijn auto wegens gezondheidsproblemen niet naar hun brengen, dus kwamen ze mijn auto netjes ophalen en hij is ook weer netjes terug gebracht.
CPM De Nijs - Huijgens (Halsteren) 01-07-2021
Goede service. Ik was voor de eerste keer bij deze dealer. Ik ben altijd in Bergen op Zoom geweest, jammer dat die weg is.
Jan de Koning (Hoogerheide) 22-06-2021
Top behandeld.
Jeanne Van Hees-Buysen (Bergen op Zoom) 13-03-2021
Is eerste kennismaking, alles goed verlopen.
Dhr. P.F. Mastijn (Halsteren) 04-03-2021
Service en klantvriendelijkheid.
A.G.L. Joossen (Bergen op Zoom) 03-02-2021
Goede duidelijke afspraken, fijne garage, ook vooral in de buurt.
C heemstra (Bergen op zoom) 02-02-2021
Heb zowel bij het afspreken voor de onderhoudsbeurt, die voor de eerste keer was daar de vorige dealer was gestopt, alswel bij de beurt zelf geen enkele negatieve ervaring gehad bij deze garage. Hulpvaardigheid en service waren top.
Jac.L.P.Benoist (Bergen op Zoom) 12-01-2021
Autobedrijf Bogers heeft mij als "nieuwe" klant zeer aangenaam verrast. Uiterst vriendelijk, enthousiast en professioneel personeel. Super goede service. Ik vertrouw mijn Vitara graag toe aan dit team.
Sabine van Gestel-Claessens (Bergen op Zoom) 01-01-2021
Men is daar netjes en vriendelijk tegen de klant.
Janse Jacobus (Bergen op Zoom) 22-12-2020