Auto Ruyne BV

Suzuki

Welkom

Auto Ruyne is al sinds jaar en dag een begrip in de regio. Wij streven ernaar om de beste mobiliteitspartner te zijn in de regio. Daarbij willen wij de focus leggen op kwaliteit, continue verbeteren en respect. Met gepassioneerde en betrokken medewerkers doen we onze uiterste best om van onze klanten ambassadeurs te maken door ze een excellente gastvrije beleving te laten ervaren. Elke klant verdient onze persoonlijke aandacht. Daarmee willen wij toonaangevend in beleving te zijn. Door onze persoonlijke benadering voelt u zich snel thuis. De koffie staat voor u klaar, of u nu komt voor onderhoud, aanschaf of een gezellig praatje. Auto Ruyne is onderdeel van de Auto Drenthe Groep.
  • Het draait bij ons om mensen. We zijn een familiebedrijf en weten maar al te goed dat onze klanten en onze medewerkers het succes bepalen van onze bedrijven.
  • Door de kleinschaligheid van de bedrijven en de betrokkenheid, vrijheid en zelfstandigheid van de medewerkers zit u altijd met de juiste persoon aan tafel.
  • Door onze krachten te bundelen bieden we u een breder aanbod, kunnen we u sneller van dienst zijn en hebben we gunstige condities door inkoopvoordeel.
  • We streven altijd naar beter, wat ertoe leidt dat we mee gaan met ontwikkelingen en daardoor ook uw partner blijven in de toekomst.

Onze occasions