ADG Hoogeveen B.V.

Welkom

ADG Groep is al jaren een vertrouwde partner in de regio. Sinds februari 2023 hebben we onze krachten gebundeld en werken wij nu samen met vier andere dealers in Noord-Nederland Wij streven ernaar om onze klanten de beste service en ondersteuning te bieden als het gaat om mobiliteit. Hierbij leggen wij de nadruk op kwaliteit, continu verbetering en professionaliteit. Onze enthousiaste en betrokken medewerkers zetten zich in om onze gasten verder op weg te helpen en hen en een onvergetelijke klantervaring te bieden. Elk individuele klant verdient onze persoonlijke aandacht. Wij zijn toonaangevend in klanttevredenheid, klanten geven ons gemiddeld een 9,2! Door onze persoonlijke aanpak voelt u zich snel welkom. Of u nu komt voor onderhoud, aanschaf of gewoon voor een praatje, bij ADG Hoogeveen bent u altijd welkom.
  • Breed aanbod Suzuki-modellen. Door de samenwerking met andere vestigingen bieden wij u een breed aanbod en een scherpe prijs.

  • Lokale karakter. Het draait bij ons allemaal om de mensen. Onze goede band met de gemeenschap helpt ons om de beste service en ondersteuning te bieden. Deze persoonlijke aanpak draagt bij aan het vertrouwen dat we de laatste jaren hebben opgebouwd.

  • Door onze krachten te bundelen bieden we u een breder aanbod, kunnen we u sneller van dienst zijn en hebben we gunstige condities door inkoopvoordeel.

  • Betrouwbaarheid. Als officiële Suzuki-dealer staan we in verbinding met het merk en hebben me bovenal verstand van het merk. Hierdoor kunt u ervan op aan dat uw auto deskundig wordt nagekeken door onze monteurs en dat onze verkopers u kunnen helpen in het ontdekken van uw ideale auto.

Aanwezig bij ADG Hoogeveen B.V.:
  • Nieuwe suzuki's
  • Occasions
  • Onderhoud

Acties

Is jouw Suzuki klaar voor de winter?
Actie
Geldig van t/m

Is jouw Suzuki klaar voor de winter?

Plan een volledige onderhoudsbeurt en ontvang 24/7 pechhulp door heel Europa. Voor alle bestuurders van je auto. Je bespaart hiermee tot wel €180,- want je hoeft geen extra verzekering af te sluiten. Maak vandaag nog een afspraak en wij zorgen dat je Suzuki gereed is. Zodat jij alle vrijheid hebt om al je winterse avonturen uit te voeren. Misschien ga je op wintersport of zoek je de knusheid op bij een openhaard in een boshuisje. Wat je ook gaat doen deze winter, jouw Suzuki is er klaar voor.

Onze occasions