Auto Versteeg Buurman Ermelo B.V. Uw dealer
0341-561000

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
S. Cavoli- van der Valk (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke en vakbekwame mensen zowel achter de balie als in de werkplaats. Dit blijkt dat je eigenlijk nooit voor een 2e keer terug hoeft als er reparaties zijn verricht aan de auto omdat alles werkt zoals afgesproken. Voor de balie medewerkers is dat eigenlijk ook zo, daar worden de kosten vooraf redelijk goed ingeschat zodat je eigenlijk nooit voor een verrassing komt te staan bij het afrekenen.

29-08-2019
Betty Kapellen van Veldhoven (Harderwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk en begripvolle medewerkers!!

13-08-2019
h geitenbeek (ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

werd naar huis gebracht en weer opgehaald tijdens onderhoudsbeurt

06-08-2019
J. Lelieveld geeft de service van onze werkplaats een
8

tevreden over service en adviezen.

31-07-2019
Andre Lutterman (Zeewolde) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd netjes en betrouwbaar, ik kom er al ruim 25 jaar en ga nooit ergens anders kijken, is nergens voor nodig.

25-07-2019
de heer Schipper geeft de service van onze werkplaats een
9

Als klant hoor je bij de Suzuki familie, je kent de medewerkers al jaren en zij jou. Er wordt altijd tijd gemaakt voor een prive praatje en dit is super belangrijk voor het "wij"-gevoel. Ook met een niet alledaagse uitvoering (cappucino) word je altijd goed geholpen. Hou de vaste medewerkers vast en laat ze niet weggaan. Ik kom er altijd uit met Versteeg en heb er alle vertrouwen in, dat dit ook zo in de toekomst zal blijven!!

19-06-2019
Ruud Briaire (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

wij zijn tevreden over de manier van benadering we vinden het een fijne en mooie auto en een prima garage .

14-06-2019
Frans van Voorneburg (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind garage Versteeg Buurman een prettige garage waar de vooraf gemaakte afspraken door vriendelijk personeel (receptie) goed worden nagekomen. Waarvan akte.

12-06-2019
w.a. van Silfhout-Jansen geeft de service van onze werkplaats een
10

klantvriendelijk en goede service

01-05-2019
Hannah Schoonderwoerd (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Leenauto precies dezelfde als van mij . Fijne mensen die er werken . Ik voel me er thuis .

18-04-2019
Familie Huisman (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Keurige, nette, schone zaak. Goed bereikbaar. Vriendelijk personeel.

09-04-2019
Michel Reijers (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kwaliteit van service is hoog vriendelijke medewerkers een plezier om binnen te lopen

09-04-2019
Henk vd Berg (ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed gesprek, goed gevoel, ik ken ze al jaren.

26-03-2019
Ruud Veldhuizen (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vlot een afspraak kunnen maken. Zeer heldere communicatie en afspraak nakomen.

13-03-2019
Lex Bounin (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede garage. Ik word er vriendelijk en professioneel geholpen. De auto heeft tot de volgende beurt geen problemen, dus vakkundige behandeling gehad.

27-02-2019
herman geeft de service van onze werkplaats een
9

is goed zo

26-02-2019
Ellen Luyten geeft de service van onze werkplaats een
9

De klantenservice wordt ieder jaar beter en blijft zich ontwikkelen. De klant staat centraal en zo hoort het ook.

26-02-2019
A.B. Verkijk geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klant vriendelijk en kundig personeel. Bedrijf is zeer betrouwbaar komt afspraken na die je met ze maakt. Als ik een andere auto zou kopen dan zal ik het daar weer doen. En ik zal dit bedrijf bij andere mensen aan bevelen.

22-02-2019
Ron de Ruiter (Zeewolde) geeft de service van onze verkopers een
10

Nette ontvangst, geen gladde verkooppraatjes maar down to earth mentaliteit.

13-02-2019
Gert Evers (Putten ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is gewoon goed.

12-02-2019
Bernadette (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

De receptionisten zijn allen zeer vriendelijk, persoonlijk en denken heel fijn mee. Ook is geen moeite ze teveel om te helpen, zelfs als dat soms wel eens tijd kost die niet betaald wordt. Ook super fijn dat ik een eerst een leenfiets en later zelfs een leenauto kreeg toen onverhoeds een APK keuring veel gebreken naar boven haalde. Ik voel me veilig met een bedrijf als dit aan mijn zijde!

05-02-2019
Miranda van Beeren geeft de service van onze verkopers een
10

Gewoon goed, duidelijk, eerlijk en aardig

29-01-2019
Miroslav geeft de service van onze werkplaats een
10

Groot en betrouwbaar, prima behandeld als klant, van tevoren inzicht in minimale kosten gekregen, leenfiets tijdens de apk beurt.

29-01-2019
Hans Wismeijer (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles klopt altijd bij Versteeg Buurman Ermelo. Prettige ontvangst, goede uitleg en nette afwerking. Fijn bedrijf

29-01-2019
L. de Reus (Losser) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende vakkennis en goede service

22-01-2019
Nardus Kütterink (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Auto Versteeg Buurman Ermelo B.V. zijn we samen met de vertegenwoordiger tot een goede keus gekomen betreffende onze nieuwe Suzuki. Verblijf acht maanden op de Veluwe de andere maanden in Dordrecht, maar voor onderhoud aan mijn Suzuki kom ik graag van Dordrecht naar Ermelo. Hulde voor staf en personeel.

19-01-2019
mvr m vledder geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom daar al jaren het is betrouwbaar

15-01-2019
A.E. Koornwinder (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Op alle fronten ben ik tevreden, het was wat koud in de wachtruimte, volgende keer houd ik daar rekening mee.

08-01-2019
Mieke Hellenthal geeft de service van onze werkplaats een
9

Vooraf goede voorlichting over wat er moet gebeuren en de kosten hiervan. Iets minder vond ik de lange wachttijd voordat de auto naar de garage kon.

08-01-2019
Johan Hager (harderwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

zeer vakkundige dealer en zeer betrouwbaar.

03-01-2019
Rien Vrijhof (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Heb nog niet veel ervaring met deze dealer , is de eerste keer dat ik er voor een beurt ben geweest met onze auto. Sinds een jaar klant bij deze dealer , maar tot zo ver wel tevreden.

27-12-2018
Dhr R. Telman geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig en vriendelijk geholpen.

05-12-2018
Dhr. E. v. Kammen geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en vriendelijk en kundig personeel. Wij zijn zeer tevreden!

04-12-2018
Jacques van norden (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant vriendelijk

27-11-2018
W. Timmer (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

de klantvriendelijkheid en de werkwijze

23-11-2018
Dhr. G. Dekker (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Versteeg Buurman is een fijne garage, waar de klant en de service nog met een Hoofdletter wordt geschreven. IK heb totaal niet het gevoel een nummer te zijn bij deze medewerkers

22-11-2018
E Siertsema geeft de service van onze werkplaats een
7

Na laatste bezoek lagere score dan voorheen. Vertrouwd personeel niet meer aangetroffen, contact dus onpersoonlijker dan voorheen. Ook toelichting op werkzaamheden gebrekkig.

09-11-2018
Dhr Kuijken (Harderwijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service

06-11-2018
Jan Vrugt geeft de service van onze werkplaats een
9

Een goede garage. Juiste prijs / kwaliteit verhouding. Eerlijk betrouwbaar. Goede persoonlijke benadering. Prettige wachtruimte.

23-10-2018
mevr Janny Meerens (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

alle medewerkers zijn erg vriendelijk behulpzaam ik wil geen andere garage

12-10-2018
Tuinhout (Lelystad) geeft de service van onze verkopers een
9

Goed en heel vriendelijk geholpen.

09-10-2018
Dhr. Willems (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
4

Kosten werden 130,- hoger zonder fatsoenlijke prijsopgave, vervangende onderdelen waren plm.15,- waar later ook nog een interieurfilter bijkwam. Wij waren niet op de hoogte, tijdens de VOS wordt alles genoteerd zonder ook maar iets te maken, zoals het aandraaien van een accubeugeltje of 2 splitpennen in de boutje zetten en het oppoetsen van een halogeenlamp die later ineens vervangen is. Auto moest voor deze futiliteiten een weekend over blijven en was niet APK gekeurd. Na het weekend kwamen de kosten op precies 300,-. De eigenaar gaf aan dat het vrijdag ervoor druk was en zij geen tijd hadden om te bellen voor de extra kosten. 2x extra vrij moeten nemen om de auto te brengen en op te halen. Toen we de eerste keer langs gingen om de auto op te halen zat iedereen aan de bitterballen. Als klant werden we niet eens begroet, moesten wachten en kregen een wazig verhaal te horen met een geschatte waarde van een uurtje loonkosten extra plus 60,- voor de bovenstaande onderdeeltjes. De eigenaar gaf aan dat we een valse start hebben gemaakt. We zijn in het bezit van 3 Suzuki’s en ik weet nu al dat ik hier nooit meer langs zal gaan. Klantvriendelijkheid vind ik belangrijk en ik zou een klant nooit zomaar weg laten gaan met een ontevreden gevoel. Dat is je bestaansrecht Auto Versteeg, misschien gaat het jullie te goed zou ik zeggen. Wij voelden zeker geen klik met jullie, als jullie dit nog eens bespreken hoop ik dat jullie dat ook kunnen beamen. Ik heb ook een hele drukke job waarbij ik regelmatig lunch tijdens het werk omdat ik deadlines moet halen, ik gebruik dat nooit als excuus.

19-09-2018
Toos Arends (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

met 2 uitstapjes naar een ander merk ben ik steeds teruggekomen bij Auto Versteeg B.V., waar ik Alto's, Swift,s en nu 3 jaar geleden de Celerio heb gekocht

04-09-2018
mevr. Smit (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima mensen daar. maar het kan beter t.o.v. duidelijkheid en uitleg

28-08-2018
Jan Tilma (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij dit garagebedrijf krijgt je auto en maar ook jij de aandacht die je van een garage mag verwachten!

21-08-2018
Verdonk (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb een goed gevoel bij de garage o.a personeel. Één puntje van kritiek; slechte uitleen fiets, zeker voor ouderen. Trapt erg zwaar

21-08-2018
Dick van de Wakker (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ontvangst goed, prima behandeling tijdens de onderhoudsbeurt. Van te voren goede afspraak gemaakt.

21-08-2018
Ina v d Heiden geeft de service van onze werkplaats een
10

Al ruim dertig jaar bij deze garage tot volle tevredenheid

14-08-2018
L de Bruin Booij (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

komen hun afspraken keurig na, kunt er altijd tussentijds terecht met b.v de klok op zomer of wintertijd zetten. Altijd behulpzaam en zeer vriendelijk.

12-08-2018
B.H. Weerd (Hierden) geeft de service van onze werkplaats een
10

er is gewoon geen betere

09-08-2018
MEVR wildschut (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

IK WORD VAKKUNDIG GEHOLPEN. DUIDELIJKE AFSPRAKEN. PRETTIGE O TVANGST ER WORDT TIJD GERESERVEERD.

08-08-2018
Mevr. C.M. Mulder geeft de service van onze verkopers een
9

Prima service. Vriendelijk en professioneel personeel. Vragen worden netjes beantwoord en afgehandeld.

07-08-2018
Bertus Vinju (Rutten) geeft de service van onze verkopers een
10

Van begin tot het einde een zeer goede en correcte behandeling.

07-08-2018
h geitenbeek (ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

alles word corrext afgehandeld

31-07-2018
Lieke van Elewout (xxxxxx) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijke en correcte verkoper waardoor koper het gevoel heeft dat er een eerlijke prijs wordt berekend. Bij elke vraag over technische zaken die voor mij nieuw zijn staat er altijd iemand klaar die naast me in de auto gaat zitten en uitleg geeft of iets voor me instelt zoals blue tooth e.d. Bij een nieuwe auto zitten knopjes enz. vaak weer op een andere plaats en de tekeningen in het instructieboekje zijn (in ieder geval voor mij) niet duidelijk. Voor de medewerkers van de receptie, garage en verkoper niets dan lof.

29-07-2018
x (Schiedam) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijkheid, in de breedste zin van het woord, is geweldig te noemen.

12-07-2018
F.Aartsen geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig vriendelijk

11-07-2018
Aalt Schipper (Gelderland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede club, persoonlijk, deskundig, denkt met je mee, flexibel, kent zijn klanten al jarenlang: alsof je bij goede vrienden thuis komt om een bakkie te doen of iets te delen.

29-06-2018
Kuiper - van Emmerik (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

afspraak maken is eenvoudig korte informatie over mogelijke mankementen krijgen een willig oor afleveren en ophalen verlopen naar wens zeer klantvriendelijk

21-06-2018
F. van Voorneburg (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk en accuraat

19-06-2018
MJM Br geeft de service van onze werkplaats een
9

prima garage en deskundig

19-06-2018
J. T. M. Jonk (Zeewolde) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat we al jaren tevreden zijn, eerst met onze Tayota en u niet de Suzuki.

14-06-2018
L.P.Huijser (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Alles zeer correct

29-05-2018
W-J van A. geeft de service van onze verkopers een
10

spontaan, accuraat, deskundig,

23-05-2018
v. Dijk (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
8

het wassen en uitzuigen als de wagen een grote beurt moet hebben

07-05-2018
Harmke de Graaf geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kan deze garage bij iedereen aanbevelen.

24-04-2018
Mevr. H. Schoonderwoerd geeft de service van onze werkplaats een
8

Vertrouwen .

12-04-2018
P. de Boer geeft de service van onze verkopers een
8

Het gehele bedrijf Versteeg Buurman, maar vooral de showroom en receptie zijn netjes, uitnodigend en smaakvol ingericht en nodigt uit tot een bezoek. Nieuwe auto,s zijn overzichtelijk opgesteld met bijbehorende informatie. Je wordt er altijd gastvrij ontvangen met koffie en kunt meestal wachten bij een kleine beurt en/of reparatie. De werkplaats is zeker klantvriendelijk. De communicatie bij de inruil van een auto kan wat betreft de te leveren en/of in te leveren assecoires verbeterd worden in duidelijke afspraken in woord en geschrift.

27-02-2018
Dhr. P.J.Leusink (Elburg) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden over de totale afhandeling.

30-01-2018
Dhr Kuijken (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, klantvriendelijk, deskundig en goede service

31-10-2017
Ton Bravenboer (Ermelo) geeft de service van onze verkopers een
9

Werd Prima ontvangen door de afdeling verkoop en werden mijn wensen onder het genot van een kopje koffie doorgesproken. Na onze keuze te hebben gemaakt, werden we uitgenodigd voor het maken van een proefrit hetgeen prima beviel. Bij terugkomst werden de papieren in orde gemaakt en een (goede) inruilprijs voor mijn auto afgesproken. Vanaf dat moment werd ik prima op de hoogte gehouden van de datum bestelling, binnenkomst en aflevering. Bij het afhalen werd de auto op ludieke wijze "onthuld" hetgeen wij zeer op prijs stelden. Hierna volgde de uitleg op de vragen over de nieuwe auto. Kortom zeer te spreken over de afdeling verkoop

31-10-2017
Zoeren (Utrecht) geeft de service van onze verkopers een
1

Auto 3 weken te laat geleverd, zonder in kennis gesteld te geworden. Zelf een paar keer contact gezocht. Wordt niet terug gebeld. Heel veel onnodig stress en energie verspilt

24-10-2017
Nardus Kütterink (Dordrecht) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige en rustige uitleg van mogelijkheden betreffende inruil en andere opties. Zeer tevreden met de verkoper over alle inlichtingen en handelingen die ons nu blij in de Suzuki Ignis doen rijden.

19-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Ben sinds de jaren 80 klant, eerst bij Versteeg,nu bij Versteeg-Buurman. Geen klachten gehad

18-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Nette garage en orrecte behandeling

10-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

correcte garage klantvriendelijk personeel

03-10-2017
Dhr.w.h. van den hijligenberg (utrecht) geeft de service van onze verkopers een
7

Het hele proces van de verkoop en behandeling van de aanschaf van de auto hebben wij zeer prettig gevonden. Hier bij maak ik een behoud. Ik heb met de auto thans 600 km. gereden. en de eerste keer getankt. De tank was leeg. en ik heb 41 l getankt. Als de tank bij aflevering geheel gevuld was. Is het verbruik 1op 15. Dat valt mij goed tegen. Beloofd is 1op18. Met het controleren van verbruik door de auto techniek ben ik nog niet goed op de hoogte.

26-09-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Tijd voor de klant Kennis van zaken Vriendelijk Adviserend Inspelen en meedenken op onze wensen

14-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

prettige bediening, goede kwaliteit en service!

12-09-2017
B. Brinkman geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben al jaren klant en ze hebben nog altijd alles keurig netjes volgens afspraak afgehandeld. Wat mij betreft is het een zeer betrouwbaar bedrijf dat probeert om de klant zo goed mogelijk te helpen. Bij deze dealer weet je waar je aan toe bent en dat vind ik een prettig idee.

12-09-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Alleen een slordigheidje inzake de afleverdatum is de reden.

05-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Tot nu toe 100% tevreden

30-08-2017
M.P. van Setten (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt klantvriendelijk te woord gestaan en alle medewerkers denken mee met de klant en handelen daar ook naar. Ik ben zeer goed en vakkundig geholpen. De servicegerichtheid is zeer hoog.

29-08-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Wij hebben al bijna 20 auto's vij deze dealer in de loop van tientallen jaren gekocht en in onderhoud gehad.

29-08-2017
Jorina Verdonk (Ermelo) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk ontvangst. Signalen van klant goed oppakken. Mooie lokatie en schoon. Aflevering auto bijzonder leuk.

29-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig en betrouwbaar.

23-08-2017
B. H. Weerd (Hierden) geeft de service van onze werkplaats een
10

hij is gewoon de beste

22-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

U vraagt of hij schoon afgeleverd is na de keuring, nee en dat waren we wel gewend bij de Volvo, waarin we jaren gereden hebben, die deden dit van binnen en buiten.

15-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Service en kwaliteit

15-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben correct geholpen en er wordt goede service verleend.

04-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed overleg en uitleg. Vriendelijke medewerkers.

02-08-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Vanwege vriendelijke ontvangst, goede informatie en uitleg gegeven, telefonisch op de hoogte gehouden van de tijd voor de aflevering van de auto!

01-08-2017
L de Bruin Booij. (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Staan altijd klaar voor vragen en eventuele kleine oplossingen.

01-08-2017
J.A. Sterenberg (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig, klantvriendelijk, Houden zich aan afspraken.

25-07-2017
Cor Dupree (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, vakbekwaam, klantvriendelijk, houden zich aan gemaakte afspraken. Kortom TOPPIE. Gewoon op dezelfde voet doorgaan, dan heb je alleen maar tevreden klanten.

25-07-2017
peter forsting (putten) geeft de service van onze verkopers een
9

zeer goed geholpen goede service perfect

18-07-2017
h geitenbeek (ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

word altijd goed onderhoud gepleegd ik kom een keer per jaar in de garage voor mijn beurt vedder geen problemen

18-07-2017
Robert Uitman (Zeewolde) geeft de service van onze verkopers een
10

Het is een prettig bedrijf om te komen. Vriendelijke medewerkers, koffie of, in ons geval, recentelijk bij erg warm weer, een ijsje. Je wordt snel en vakkundig geholpen. Verder een prima service!

17-07-2017
Mevr..F.Aartsen (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

betrouwbaar vriendelijk en nooit klachten

12-07-2017
Tuinhout (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ze goede service geven

12-07-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Versteeg Buurman Ermelo B.V. in ERMELO
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen