Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Auto Versteeg Buurman Ermelo B.V. Uw dealer
0341-561000

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Anton Bravenboer (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk, goede service.

18-09-2020
Janny Meerens (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel vriendelijke mensen, staan direct voor mij klaar als dat nodig is.

15-09-2020
Antoon Tuinhout (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij worden daar al jaren goed geholpen.

15-09-2020
B.H. Weerd (Hierden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn altijd zeer behulpzaam.

01-09-2020
Mw. de Smit geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima dienstverlening en prettig contact.

25-08-2020
Jorina (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word vriendelijk ontvangen, voel mij op mijn gemak en als het nodig is staan ze voor mij klaar. Garage die ik kan aanbevelen.

18-08-2020
L. de Bruin Booij. (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles klopt wat er afgesproken (beloofd) is.

11-08-2020
Leon Godijk (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt prettig ontvangen. Werkzaamheden en de daarbij behorende prijsopgave zijn helder. Mocht er toch nog iets zijn dan neemt men eerst contact op. Komen de afspraken na.

04-08-2020
de Boer (Ermelo ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, men denkt met je mee.

28-07-2020
Jan Tilma (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een garage waarvan je weet dat er goede kwaliteit en service verleend wordt.

21-07-2020
Betty Kapellen van Veldhoven (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk, en zeer behulpzaam, al jaren,fijne verkopers! Top!

10-07-2020
Andre Lutterman (Zeewolde) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij komen al meer dan 25 jaar bij deze Suzuki dealer in Ermelo, altijd netjes en klantvriendelijk.

30-06-2020
T. Nieveen (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd correct en vriendelijk behandeld.

30-06-2020
L. van Elewout (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk, aandacht, altijd even meelopen om iets uit te leggen. Het zijn daar topmensen.

30-06-2020
G.h. Kelderman Riphagen. (Harderwijk.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn correct en houden zich aan een afspraak.

28-06-2020
Dhr. J.J.P.A.Bieringa (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben tevreden over de ontvangst en de behandeling bij Auto Versteeg Buurman te Ermelo. De wachttijd bij de uitvoering van een beurt was korter dan verwacht. Een zakelijke en prettige behandeling door de receptionist.

15-06-2020
Gerard Van dijk (almere) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service prijsopgave vooraf.

11-06-2020
Frans van Voorneburg (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben tot nog toe zeer tevreden over Garage Buurman. Gemaakte afspraken worden keurig nagekomen! Goede, klantvriendelijke service.

10-06-2020
Dhr A Schipper (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Versteeg kent de klant persoonlijk, is altijd bereid om mee te denken als er problemen zijn, ze voelen de klant aan en geven het beste advies voor beide partijen. De relatie is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Ze snappen je en je bent altijd welkom. Het team loopt er al jarenlang en dat komt de band ten goede!

05-06-2020
van Hierden (Putten ) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede uitleg over de auto en heldere offerte.

02-06-2020
Dhr. Vierwind geeft de service van onze werkplaats een
9

Er was sprake van goede servicegerichte afspraken, welke ook zoals afgesproken en op tijd werden uitgevoerd. Alles verliep dus volgens die afspraken en een kleine reparatiefout werd direct openlijk en transparant gecommuniceerd. Herstel vond vervolgens uiterst snel plaats en het openlijke, transparante excuses ging vervolgens met een leuk presentje (vanwege het ongemak) gepaard.

28-04-2020
Wim van Benthum (Wageningen.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage. Deskundig personeel.

21-04-2020
Harmke de Graaf geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben heel tevreden over de service van Auto Versteeg Buurman Ermelo B.V. Kan deze garage bij iedereen aanbevelen.

21-04-2020
E. Siertsema (Putten) geeft de service van onze verkopers een
8

Wij zijn altijd tevreden geweest over de aankoop en het onderhoud van de vorige auto’s (Swifts). De aankoop van de nieuwe Ignis verliep ook naar wens. Helaas was men bij de aflevering gehandicapt door de situatie rond het virus en ontbrak de uitleg van het instrumentarium ( touchscreen).

14-04-2020
Michel (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top service en fijne mensen. Duidelijke afspraken.

10-03-2020
Winni Brouwer (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Auto Versteeg Buurman Ermelo B.V. staat bij mij bekend als betrouwbaar. Tot op heden nooit problemen gehad met onderhoud en reparaties. Als het kostenplaatje eventueel hoger uitvalt dan wordt er altijd eerst telefonisch contact opgenomen met de klant zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Vriendelijk personeel.

08-03-2020
Dhr. AF Bounin (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Versteeg-Buurman houdt zich aan de afspraken. Fijne garage, want de auto rijdt tot nu toe zonder mankementen. Ik heb er een goed gevoel bij.

06-03-2020
Mevr Batterink (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super service.

25-02-2020
Mevr. A.M. van Halm (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

vakmanschap, goede service, prettige ontvangst

19-02-2020
Wim Trip (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Behulpzaam, duidelijke uitleg. Aangegeven dat alle werkzaamheden niet geheel zijn uitgevoerd. dit komt omdat er een (bij Suzuki bekend) probleem nog niet verholpen is. Er zou bij Suzuki aan gewerkt worden. Als zij het probleem hebben opgelost, krijg ik bericht om het dan te verhelpen.

12-02-2020
Dhr R. Debbier (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service. Volledig en correct

11-02-2020
Hans W (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Duudelijke communicatie over uit te voeren werkzaamheden en prettige ontvangst.

11-02-2020
Ron Stellingwerf (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede benadering van het personeel naar de klant. Op vragen van mijn kant werd een keurig antwoord gegeven. Ik geef een 8 omdat een 10 te veel is. En een 9 voor de eventuele volgende keer.

28-01-2020
G. van den Noort (Putten) geeft de service van onze verkopers een
9

Een goede garage, met prettige medewerkers. Hier is de persoonlijke factor volledig aanwezig Het garagetarief vind ik wel aan de hoge kant voor een (kleine) beurt

28-01-2020
Hr. R van der Voorde (Spijkenisse) geeft de service van onze verkopers een
8

Nette zaak met vriendelijke mensen, goede ontvangst.

21-01-2020
A Koornwinder (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Achteraf bleek dat de accu vernieuwing niet nodig was dat is naar genoegen hersteld

17-01-2020
Gert van der Heijden (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Heb een goed gevoel bij deze dealer.

14-01-2020
Peter petersen (Hierden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed snel goede service vriendelijk meedenkend

07-01-2020
M vledder (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Om dat ik er al veertig jaar kom als trouwe klant.

31-12-2019
Jan Everts (Ermelo) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer klantvriendelijk bedrijf, betrouwbaar , zeer deskundige verkopers en monteurs. Staan altijd voor je klaar.

03-12-2019
Dhr jacques van norden (Harderwijk ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk.

27-11-2019
Mevr Telman geeft de service van onze werkplaats een
10

Zowel in de showroom als in de werkplaats wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan en ook absoluut met kennis van zaken.

27-11-2019
Dhr. E. Schouten (Harderwijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Persoonlijke aandacht. Klantgericht. Bij problemen direct reageren om te komen en/ of oplossingsgericht via telefoon.

05-11-2019
Aad van Hagen (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel goede service.

29-10-2019
A.J. Vork (Brinkstraat 8-2 , 3881 BR Putten.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn al meer dan 10 jaren klant bij Auto Versteeg Buurman in Ermelo. Wij hebben nog nimmer klachten gehad omtrent het uitvoeren van reparaties en/of onderhoud. Wij ervaren een goede ontvangst bij betreden van de receptie en verkoopruimte. Wij worden altijd vooraf geinformeerd omtrent eventuele reparaties. Wij zijn nimmer teleurgesteld door bovenvermelde firma.

24-10-2019
Karlijn Peijen (Zeewolde) geeft de service van onze verkopers een
9

Erg vriendelijk en correct geholpen met het bestellen en afleveren van mijn lease auto!

22-10-2019
M. Goet geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Auto Versteeg Buurman is elke klant koning. Het maakt niet uit of je een goedkopere tweedehands auto koopt of een duurdere nieuwe. De auto wordt met net zoveel zorg, vakmanschap en passie aan je afgeleverd. Ik laat het onderhoud van mijn auto altijd in vol vertrouwen over aan de monteurs van deze Suzuki dealer.

15-10-2019
Dhr. W.D.Grimm (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd welkom en behulpzaam, denken met je mee. Weten wie je bent.

15-10-2019
J Meerens (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het een fijne garage is met prettige mensen, en altijd voor mij klaar staan als dat nodig is.

26-09-2019
els slotboom (almere) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, goed geholpen.

24-09-2019
D.J. ten Hove (Ermelo) geeft de service van onze verkopers een
10

Kundig personeel, vriendelijk, geen druk ervaren, alles kon, namen alle tijd, hielden me goed op de hoogte

19-09-2019
Anton Bravenboer (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer prettig ontvangen,klantvriendelijk, koffie en krant werden tijdens de wachttijd aangeboden. Kreeg keurig een lijst van gedane werkzaamheden. Gelukkig kon ik wachten tijdens de werkzaamheden. Kom hier zeker terug.

17-09-2019
Toos Arends (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik er al zolang kom.

11-09-2019
AJ Verdonk geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk. Deskundig. Prettig personeel.

09-09-2019
S. Cavoli- van der Valk (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke en vakbekwame mensen zowel achter de balie als in de werkplaats. Dit blijkt dat je eigenlijk nooit voor een 2e keer terug hoeft als er reparaties zijn verricht aan de auto omdat alles werkt zoals afgesproken. Voor de balie medewerkers is dat eigenlijk ook zo, daar worden de kosten vooraf redelijk goed ingeschat zodat je eigenlijk nooit voor een verrassing komt te staan bij het afrekenen.

29-08-2019
Betty Kapellen van Veldhoven (Harderwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk en begripvolle medewerkers!!

13-08-2019
h geitenbeek (ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

werd naar huis gebracht en weer opgehaald tijdens onderhoudsbeurt

06-08-2019
J. Lelieveld geeft de service van onze werkplaats een
8

tevreden over service en adviezen.

31-07-2019
Andre Lutterman (Zeewolde) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd netjes en betrouwbaar, ik kom er al ruim 25 jaar en ga nooit ergens anders kijken, is nergens voor nodig.

25-07-2019
de heer Schipper geeft de service van onze werkplaats een
9

Als klant hoor je bij de Suzuki familie, je kent de medewerkers al jaren en zij jou. Er wordt altijd tijd gemaakt voor een prive praatje en dit is super belangrijk voor het "wij"-gevoel. Ook met een niet alledaagse uitvoering (cappucino) word je altijd goed geholpen. Hou de vaste medewerkers vast en laat ze niet weggaan. Ik kom er altijd uit met Versteeg en heb er alle vertrouwen in, dat dit ook zo in de toekomst zal blijven!!

19-06-2019
Ruud Briaire (Lelystad) geeft de service van onze werkplaats een
10

wij zijn tevreden over de manier van benadering we vinden het een fijne en mooie auto en een prima garage .

14-06-2019
Frans van Voorneburg (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind garage Versteeg Buurman een prettige garage waar de vooraf gemaakte afspraken door vriendelijk personeel (receptie) goed worden nagekomen. Waarvan akte.

12-06-2019
w.a. van Silfhout-Jansen geeft de service van onze werkplaats een
10

klantvriendelijk en goede service

01-05-2019
Hannah Schoonderwoerd (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Leenauto precies dezelfde als van mij . Fijne mensen die er werken . Ik voel me er thuis .

18-04-2019
Familie Huisman (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Keurige, nette, schone zaak. Goed bereikbaar. Vriendelijk personeel.

09-04-2019
Michel Reijers (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kwaliteit van service is hoog vriendelijke medewerkers een plezier om binnen te lopen

09-04-2019
Henk vd Berg (ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed gesprek, goed gevoel, ik ken ze al jaren.

26-03-2019
Ruud Veldhuizen (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vlot een afspraak kunnen maken. Zeer heldere communicatie en afspraak nakomen.

13-03-2019
Lex Bounin (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede garage. Ik word er vriendelijk en professioneel geholpen. De auto heeft tot de volgende beurt geen problemen, dus vakkundige behandeling gehad.

27-02-2019
herman geeft de service van onze werkplaats een
9

is goed zo

26-02-2019
Ellen Luyten geeft de service van onze werkplaats een
9

De klantenservice wordt ieder jaar beter en blijft zich ontwikkelen. De klant staat centraal en zo hoort het ook.

26-02-2019
A.B. Verkijk geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klant vriendelijk en kundig personeel. Bedrijf is zeer betrouwbaar komt afspraken na die je met ze maakt. Als ik een andere auto zou kopen dan zal ik het daar weer doen. En ik zal dit bedrijf bij andere mensen aan bevelen.

22-02-2019
Ron de Ruiter (Zeewolde) geeft de service van onze verkopers een
10

Nette ontvangst, geen gladde verkooppraatjes maar down to earth mentaliteit.

13-02-2019
Gert Evers (Putten ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is gewoon goed.

12-02-2019
Bernadette (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

De receptionisten zijn allen zeer vriendelijk, persoonlijk en denken heel fijn mee. Ook is geen moeite ze teveel om te helpen, zelfs als dat soms wel eens tijd kost die niet betaald wordt. Ook super fijn dat ik een eerst een leenfiets en later zelfs een leenauto kreeg toen onverhoeds een APK keuring veel gebreken naar boven haalde. Ik voel me veilig met een bedrijf als dit aan mijn zijde!

05-02-2019
Miranda van Beeren geeft de service van onze verkopers een
10

Gewoon goed, duidelijk, eerlijk en aardig

29-01-2019
Miroslav geeft de service van onze werkplaats een
10

Groot en betrouwbaar, prima behandeld als klant, van tevoren inzicht in minimale kosten gekregen, leenfiets tijdens de apk beurt.

29-01-2019
Hans Wismeijer (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles klopt altijd bij Versteeg Buurman Ermelo. Prettige ontvangst, goede uitleg en nette afwerking. Fijn bedrijf

29-01-2019
L. de Reus (Losser) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende vakkennis en goede service

22-01-2019
Nardus Kütterink (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Auto Versteeg Buurman Ermelo B.V. zijn we samen met de vertegenwoordiger tot een goede keus gekomen betreffende onze nieuwe Suzuki. Verblijf acht maanden op de Veluwe de andere maanden in Dordrecht, maar voor onderhoud aan mijn Suzuki kom ik graag van Dordrecht naar Ermelo. Hulde voor staf en personeel.

19-01-2019
mvr m vledder geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom daar al jaren het is betrouwbaar

15-01-2019
A.E. Koornwinder (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Op alle fronten ben ik tevreden, het was wat koud in de wachtruimte, volgende keer houd ik daar rekening mee.

08-01-2019
Mieke Hellenthal geeft de service van onze werkplaats een
9

Vooraf goede voorlichting over wat er moet gebeuren en de kosten hiervan. Iets minder vond ik de lange wachttijd voordat de auto naar de garage kon.

08-01-2019
Johan Hager (harderwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

zeer vakkundige dealer en zeer betrouwbaar.

03-01-2019
Rien Vrijhof (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

Heb nog niet veel ervaring met deze dealer , is de eerste keer dat ik er voor een beurt ben geweest met onze auto. Sinds een jaar klant bij deze dealer , maar tot zo ver wel tevreden.

27-12-2018
Dhr R. Telman geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig en vriendelijk geholpen.

05-12-2018
Dhr. E. v. Kammen geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en vriendelijk en kundig personeel. Wij zijn zeer tevreden!

04-12-2018
Jacques van norden (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant vriendelijk

27-11-2018
W. Timmer (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
8

de klantvriendelijkheid en de werkwijze

23-11-2018
Dhr. G. Dekker (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Versteeg Buurman is een fijne garage, waar de klant en de service nog met een Hoofdletter wordt geschreven. IK heb totaal niet het gevoel een nummer te zijn bij deze medewerkers

22-11-2018
E Siertsema geeft de service van onze werkplaats een
7

Na laatste bezoek lagere score dan voorheen. Vertrouwd personeel niet meer aangetroffen, contact dus onpersoonlijker dan voorheen. Ook toelichting op werkzaamheden gebrekkig.

09-11-2018
Dhr Kuijken (Harderwijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service

06-11-2018
Jan Vrugt geeft de service van onze werkplaats een
9

Een goede garage. Juiste prijs / kwaliteit verhouding. Eerlijk betrouwbaar. Goede persoonlijke benadering. Prettige wachtruimte.

23-10-2018
mevr Janny Meerens (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

alle medewerkers zijn erg vriendelijk behulpzaam ik wil geen andere garage

12-10-2018
Tuinhout (Lelystad) geeft de service van onze verkopers een
9

Goed en heel vriendelijk geholpen.

09-10-2018
Dhr. Willems (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
4

Kosten werden 130,- hoger zonder fatsoenlijke prijsopgave, vervangende onderdelen waren plm.15,- waar later ook nog een interieurfilter bijkwam. Wij waren niet op de hoogte, tijdens de VOS wordt alles genoteerd zonder ook maar iets te maken, zoals het aandraaien van een accubeugeltje of 2 splitpennen in de boutje zetten en het oppoetsen van een halogeenlamp die later ineens vervangen is. Auto moest voor deze futiliteiten een weekend over blijven en was niet APK gekeurd. Na het weekend kwamen de kosten op precies 300,-. De eigenaar gaf aan dat het vrijdag ervoor druk was en zij geen tijd hadden om te bellen voor de extra kosten. 2x extra vrij moeten nemen om de auto te brengen en op te halen. Toen we de eerste keer langs gingen om de auto op te halen zat iedereen aan de bitterballen. Als klant werden we niet eens begroet, moesten wachten en kregen een wazig verhaal te horen met een geschatte waarde van een uurtje loonkosten extra plus 60,- voor de bovenstaande onderdeeltjes. De eigenaar gaf aan dat we een valse start hebben gemaakt. We zijn in het bezit van 3 Suzuki’s en ik weet nu al dat ik hier nooit meer langs zal gaan. Klantvriendelijkheid vind ik belangrijk en ik zou een klant nooit zomaar weg laten gaan met een ontevreden gevoel. Dat is je bestaansrecht Auto Versteeg, misschien gaat het jullie te goed zou ik zeggen. Wij voelden zeker geen klik met jullie, als jullie dit nog eens bespreken hoop ik dat jullie dat ook kunnen beamen. Ik heb ook een hele drukke job waarbij ik regelmatig lunch tijdens het werk omdat ik deadlines moet halen, ik gebruik dat nooit als excuus.

19-09-2018
Toos Arends (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
10

met 2 uitstapjes naar een ander merk ben ik steeds teruggekomen bij Auto Versteeg B.V., waar ik Alto's, Swift,s en nu 3 jaar geleden de Celerio heb gekocht

04-09-2018
mevr. Smit (Harderwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima mensen daar. maar het kan beter t.o.v. duidelijkheid en uitleg

28-08-2018
Jan Tilma (Putten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij dit garagebedrijf krijgt je auto en maar ook jij de aandacht die je van een garage mag verwachten!

21-08-2018
Verdonk (Ermelo) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb een goed gevoel bij de garage o.a personeel. Één puntje van kritiek; slechte uitleen fiets, zeker voor ouderen. Trapt erg zwaar

21-08-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Versteeg Buurman Ermelo B.V. in ERMELO
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten