Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Auto Verhoeve Uw dealer
010-4589036

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
A van der Nat (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede garage, alleen een kopje koffie tijdens het wachten zou fijn zijn.

22-09-2020
Dhr. Scherpenisse (Rotterdam ) geeft de service van onze verkopers een
8

Goed bedrijf waar je veilig kan kopen, met vriendelijk personeel.

08-09-2020
Ronald woerlee (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige ontvangst en snelle conclusie wat er vervangen moet worden voor een redelijke prijs.

03-09-2020
Marjoh (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij Auto Verhoeve is het altijd volgens afspraak en ze denken met je mee.

25-08-2020
P.F.Kauffman (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heb nu 11 x een Suzuki Bij Auto Verhoeve gekocht en ben altijd correct behandeld en contact gehad in 40 jaar!

25-08-2020
J.M. Lem (Bergschenhoek) geeft de service van onze verkopers een
8

Omdat ik tevreden ben over de manier waarop men mij heeft geholpen. Vriendelijk, effectief, duidelijk.

18-08-2020
Dhr. D. Baron (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Dit bedrijf verzorgt al 16 jaar mijn Suzuki en ben gewoon tevreden over de afhandeling en verzorging. Vriendelijk personeel. Jammer alleen dat de afstand woning - garage te klein is voor het huren van een auto of fiets waardoor ik met OV of lopend terug en heen moet gaan.

04-08-2020
Arie Linsen (Rotterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goede service en vriendelijk.

28-07-2020
Marchinus Uitbeijerse (Moordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Mensen doen wat is afgesproken, en dat is wat je verwachten mag. Inzake de wachtruimte, deze zou iets vriendelijker mogen zijn met wat meer beschikbare kranten en lectuur. Men zou ook zich kunnen bezinnen of wat meer tijdig voorlichting kan worden gegeven over de keuze van een goed moment om een andere auto te gaan kopen.

28-07-2020
Baas P (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top geregeld.

28-07-2020
Rosemary Hakkaart (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren klant en zeer tevreden.

21-07-2020
I. Reijngoudt geeft de service van onze verkopers een
10

Ik kom er al jaren, vriendelijk personeel, wordt altijd goed en snel geholpen. Ik heb hier het vertrouwen dat ik op de beste manier en eerlijk geholpen word.

09-07-2020
H.Ravensbergen (Krimpen aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk geholpen met koffie, rustige omgeving om te wachten, dik tevreden en kan weer na de reparatie veilig de weg op.

07-07-2020
P.Burggraaf (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima service en doen wat er afgesproken is, en als je vragen hebt staan ze voor je klaar.

07-07-2020
J van den Berg (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Geen verkooppraatjes, eerlijk en vriendelijk.

07-07-2020
Ron Verwaal (Zevenhuizen ) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer vriendelijk en vakkundig.

07-07-2020
Dhr. J.A.Ogilvie (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het personeel is vriendelijk, behulpzaam met een keuze maken en over de voor- of nadelen van de opnieuw aan te schaffen auto. Niet opdringerig, laten ons rustig rond kijken en als wij vragen hebben staan ze ons goed te woord. Ook het personeel van de werkplaats is niets op aan te merken, altijd behulpzaam met een klein probleempje met de auto, kunnen wij direct langskomen.

01-07-2020
Alfred Schollaart (Nieuwerkerk aan den IJssel.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Auto Verhoeve is een prima dealer, die voor je klaar staat, betrouwbaar is en je vriendelijk en geloofwaardig helpt.

30-06-2020
Dhr.F.Klein (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geweldig personeel en een prettige omgeving.

30-06-2020
Han Boot. (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam.

30-06-2020
John Schaeffers geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed geholpen door fijne en kundige medewerkers bij Auto Verhoeve.

29-06-2020
F. Schuiling (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en adequaat personeel.

23-06-2020
Miranda Onchabo geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk met goede service. Voeren de nodige werkzaamheden correct uit. Staan voor je klaar. Contact is laagdrempelig.

17-06-2020
Mevr.Hoogendoorn v.d.Elst (Capelle a/d IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Daar het een prima dealer is.

09-06-2020
Ruud Mol (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk, doet wat er wordt beloofd en betrouwbaar.

02-06-2020
Wim Koot (Krimpen ad ijssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en vakkundig personeel.

19-05-2020
Dick Blokland (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitermate klantvriendelijk bedrijf, dat je het gevoel geeft dat jij de belangrijkste klant van het bedrijf bent.

06-05-2020
Martin de Graaff (Nieuwerkerk a/d IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een goede Suzuki dealer met vriendelijke mensen, niks is te veel en vakbekwame mensen die weten waarover zij praten.

05-05-2020
Johan Hanstede (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik wordt altijd vriendelijk ontvangen en de afspraken worden naar tevredenheid nagekomen.

28-04-2020
H Kuijper (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Verhoeve is een zeer goed SUZUKI dealer.

28-04-2020
Majanne Zevenbergen (Rotterdam ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijk personeel.

14-04-2020
A.Gebuis (Rotterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijke uitleg, service naar de klant, prettige mensen.

07-04-2020
Mevr.T.A. Kats (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Maakt goede afspraken en houdt zich daar ook aan.

31-03-2020
F.A. Zeggelink (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte uitvoering van de werkzaamheden. Vooraf prijsopgave en bij betalen geen onverwachte verrassingen. Afspraak is afspraak.

31-03-2020
Dhr.A.M.Stuifzand. (Rotterdam Zevenkamp.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd correct behandeld.

24-03-2020
mevr.c.v.d.Heuvel-Loeve (capelle aan de ijssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat auto Verhoeve mij altijd goed helpt en te woord staat.

19-03-2020
Léon Hueting (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zij doen hun werk zeer goed.

18-03-2020
Mevr. Kap geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel vriendelijk en behulpzaam. Gaat zo verder.

11-03-2020
Shirley Mohabier-Panday (Rotterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heb al jaren goede ervaringen met jullie. Altijd word ik van alles op de hoogte gebracht voordat er wat gedaan werd in de auto. Ben heel blij met jullie onderhoudsbeurt. Dank jullie wel.

03-03-2020
Ellen Grasmehr geeft de service van onze werkplaats een
10

Aardige en kundige mensen. Ik kom hier al jaren over de vloer . Duidelijke uitleg vooraf. Geen verrassingen.

11-02-2020
R.Hoeneveld geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service klant gericht

21-01-2020
P.Burggraaf (Capelle aan den IJssel ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Perfecte service en vriendelijk.

31-12-2019
Frits 't Hart geeft de service van onze verkopers een
9

Een no-nonsens bedrijf dat de gemaakte afspraken nakomt.

31-12-2019
Herman Heijkoop (Nieuwerkerk a/d IJssel) geeft de service van onze verkopers een
10

De handelaar toont veel interesse en enthousiasme en komt ook alle afspraken na.

27-12-2019
Tim van Otterloo geeft de service van onze werkplaats een
10

Persoonlijke service, zeer oplossing gericht! Top!

24-12-2019
Loek van kralingen (Capelle aan den ijssel) geeft de service van onze verkopers een
10

Geweldig geholpen en geen druk bij verkoop zoals er veel word gedaan.

10-12-2019
A.J.Koster (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede en eerlijke servicegericht naar de klant.

20-11-2019
P.M.Leenen-Strietman (Krimpen aan den IJssel ) geeft de service van onze verkopers een
10

Ze hebben mij zeer goed geholpen

12-11-2019
Mevrouw Verhoef (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Verhoeven is een professionele garage, klantvriendelijk, trekken het vel niet over je neus, goede uitleg over wat gedaan is en ook wat er in de toekomst aankomt. Kortom ik ben heel blij.

30-10-2019
Diederik Baron (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewoon goed.

29-10-2019
A. Saarloos (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alleen maar chapeau voor dit bedrijf! De klant is hier nog echt KONING!

22-10-2019
Nico Schoonhoven (Krimpen aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals eerder opgemerkt een goede betrouwbare behandeling.

16-10-2019
Henny Passmann (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is volgens mij een klein en betrokken team.

15-10-2019
Hr D.vd Waal (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke goed onderlegde medewerkers, perfecte afhandeling/service en opmerkzaam ergo ook ongevraagde adviezen geven. Voor mij belangrijk vwh feit dat ik a technisch ben. Derhalve welkom. Nogmaals top!

09-10-2019
Ton roedolf (Berkel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden

08-10-2019
R E Correia (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service. Ze doen hun uiterste best om het de klant gemakkelijk te maken

08-10-2019
Mw J.S. Rutten (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al vele jaren kom ik bij deze dealer tot mijn volle tevredenheid; iedereen is altijd zeer vriendelijk en correct. Ook de deskundigheid, zowel in de showroom als de werkplaats, laat niets te wensen over.

08-10-2019
Mevr. Van der Waal (Rotterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede en vriendelijke service. Prima uitleg over de kosten en rekening van een jaarlijkse beurt.

08-10-2019
Mevr. A.h. Van tol kok (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een goed en prettig bedrijf de service is prima

08-10-2019
Jan van der Deijl (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geweldige garage, waar de klant nog als klant wordt gewaardeerd. Vriendelijke ontvangst, uitstekende service. Er worden geen dingen uitgevoerd die niet nodig zijn. He onderhoud is perfect. Niets te wensen over.

01-10-2019
Patrick Frankhuizen (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk geholpen. Geven goed advies, en doen geen onnodige werkzaamheden. Bellen altijd netjes tijdens de beurt op, wat er gedaan zou moeten worden, met prijsopgaaf. Betrouwbaar.

01-10-2019
mevr. C. Arkesteijn (Nieuwerkerk aan den Ijssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Was afgelopen keer de tijd vergeten, maar kon toch nog terecht op een latere tijd. Bedankt.

01-10-2019
P.F.Kauffman (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn al 35 jr. klant bij Auto Verhoeve, denk dat verdere uitleg dan eigenlijk niet nodig is, maar altijd vriendelijke en correcte behandeling wil ik dan even extra vermelden.

18-09-2019
Peter W. (Capelle a/d IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al vele jaren klant bij Auto Verhoeve tot volle tevredenheid. Altijd vriendelijke ontvangst, goede communicatie en prima service.

18-09-2019
Edwin de waard (Ridderkerk) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettig zaken gedaan

17-09-2019
Paul (Capelle a/d IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki Verhoeve, een betrouwbaar en net bedrijf. Waar je naar toe gaat voor je Suzuki auto.

17-09-2019
Dhr. Dragman (Capelle ad IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerlijk, transparant en klantvriendelijk.

09-09-2019
M.Johanson (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte mensen, denken met je mee.

27-08-2019
A.van Asseldonk geeft de service van onze verkopers een
9

Al jaren rijd ik een suzuki en heb alleen maar goede ervaring van Auto Verhoeven

13-08-2019
Á.M. van den Berg geeft de service van onze verkopers een
9

In 1983 mijn eerste Suzuki bij Verhoeve gekocht. Daarna steeds (dankzij de goede zorgen van Verhoeve) Suzuki gereden. Mijn laatste aankoop van een nieuwe auto was in 2000, een Swift. Onlangs een nieuwe Swift aangeschaft via private lease. Met weemoed afscheid genomen van mijn trouwe Swift uit 2000 (205.000 km).

13-08-2019
peter (rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

telefonisch afspraak gemaakt,was snel afspraak gemaakt en vriendelijk bij dealer ook vriendelijk geholpen, en prima service, en toen de auto klaar was goed uitgelegd wat er gedaan was ik had ook wat kleine onderdeeltjes waar ik niet van wist waar ze vandaan kwamen. prima geplaatst en de monteur kwam uit de werkplaats om te laten zien waar de onderdeeltje van daan kwamen. dus kortom prima geholpen.

07-08-2019
De heus geeft de service van onze verkopers een
9

Goed personeel goede service bij ons al wat jaren bekend

07-08-2019
Marchinus Uitbeijerse (Moordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij worden altijd heel correct geholpen. En alles gebeurt volgens afspraak.

23-07-2019
Alfred Schollaart (Nieuwerkerk aan den IJssel ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbare dealer. Zowel in de seales als in de maintenes.

23-07-2019
P. Wiegel geeft de service van onze werkplaats een
10

Alle mensen van Auto Verhoeve zijn vriendelijk en denken met je mee. Het bedrijf is heel klantgericht.

20-07-2019
Fam. Jansen (Moerkapelle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goed en proactief geholpen.

16-07-2019
dhr w. de neve (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

correct en vriendelijk en behulpzaam

16-07-2019
Dhr.F.C.Klein (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Schoonmaken kon beter

09-07-2019
R.Bergwerf (rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk onthaal ,duidelijke informatie en geen addertjes onder het gras

09-07-2019
J. Ogilvie (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

al jaren bij deze dealer, hun werkwijze en service is uitstekend.

02-07-2019
F.jordan (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service die je verwacht

12-06-2019
Dhr.J.J.van der Schuit (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze nemen de tijd en de service is uitstekend.Altijd vriendelijk en geïnteresseerd in onze wensen.

05-06-2019
Dhr. C.D.van den Berg (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk,Zeer goede service,Goede uitleg bij eventuele vragen.Thuis breng service. Kortom niets anders dan lof.

05-06-2019
Mevr. Van Heezen (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over garage Verhoeven, goede service en vriendelijk personeel.

29-05-2019
Ruud Mol (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom al jaar en dag bij Verhoeven en ik blijf maar tevreden. Dit komt niet vanzelf - laten we eerlijk zijn.

29-05-2019
Dick Blokland (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Verder zijn de personeelsleden uitermate kundig en behulpzaam. Je voelt je daar, alsof je een lid van de familie bent.

22-05-2019
Wim Bötger (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk.

15-05-2019
Wim Koot (Krimpen ad IJssel ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service Kennis van zaken Vriendelijk personeel

15-05-2019
Dhr. W. Klaversteijn geeft de service van onze werkplaats een
9

je wordt altijd snel en vriendelijk geholpen!

08-05-2019
Maria Anna Catharina van de Grind (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

wegens deskundigheid,eerlijkheid en een vriendelijke uitstraling

03-05-2019
A.Kist (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijke ontvangst en eerlijk advies als er iets moet gebeuren .

24-04-2019
HL Kuijper (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kan niet anders, ze zijn altijd correct en vriendelijk. Je word als klant ook zo gewaardeerd.

16-04-2019
G. Schilte (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij Suzuki Verhoeven komen wij al vele jaren. Dit houdt in dat wij er altijd goed zijn behandeld. De vakmensen beginnen niet zonder overleg met de klant. De receptie spreekt ons vriendelijk toe.

11-04-2019
Lia Hofstra (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

De klantvriendelijkheid is hier prima. Wel is het jammer dat de auto niet wordt schoongemaakt. Er is geen wasstraat, dus ik begrijp het wel, maar de ramen even doen zou al fijn zijn. Mijn laptop heb ik ditmaal niet meegenomen, maar de WiFI was tot nu toe enorm slecht.

10-04-2019
---- (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima uitleg en service. Heel klantvericht!

09-04-2019
A.J. van der Laan (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een zeer goede en vriendelijke dealer.

26-03-2019
Rob (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

omdat je er leuk en goed wordt geholpen

20-03-2019
Dhr A. Verschuren (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en zeerkundig personeel. Altijd goede service en vragen worden altijd beantwoord op duidelijke manier. We zijn hier al jaren klant. En dat ben je niet voor niets!

19-03-2019
J.H. van der Linde (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

De proefrit was onbevredigend vanwege een oude suzuki-kwaal dat het stuur na een bocht niet soepel en licht in de 0 stand terugkwam. Ik ken dit soort euvels. Medewerker verzekerde mij dat men dat in de garage zou verhelpen. Ik kreeg daarna een 2e proefrit. Het euvel was voor 99% verholpen. Toch is het een punt van aandacht voor de constructeurs van Suzuki is mijn mening. Omdat de auto op vrijwel alle andere voor mij belangrijke punten hoog scoorde heb ik de auto genomen. Ik heb zowel BMW als Mercedes (E270) gereden en daarvan komt het stuur zeer soepel in de nul stand. Dat moet Suzuki ook een keer lukken denk ik dan maar. Verder is het jammer dat de productie van de Baleno is gestopt.

19-03-2019
Paul geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Verhoeve, een net bedrijf waar Service nog met een hoofdletter wordt geschreven en men weet wat Service is.

13-03-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Verhoeve in CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten