Auto Verhoeve Uw dealer
010-4589036

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
M.Johanson (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte mensen, denken met je mee.

27-08-2019
A.van Asseldonk geeft de service van onze verkopers een
9

Al jaren rijd ik een suzuki en heb alleen maar goede ervaring van Auto Verhoeven

13-08-2019
Á.M. van den Berg geeft de service van onze verkopers een
9

In 1983 mijn eerste Suzuki bij Verhoeve gekocht. Daarna steeds (dankzij de goede zorgen van Verhoeve) Suzuki gereden. Mijn laatste aankoop van een nieuwe auto was in 2000, een Swift. Onlangs een nieuwe Swift aangeschaft via private lease. Met weemoed afscheid genomen van mijn trouwe Swift uit 2000 (205.000 km).

13-08-2019
peter (rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

telefonisch afspraak gemaakt,was snel afspraak gemaakt en vriendelijk bij dealer ook vriendelijk geholpen, en prima service, en toen de auto klaar was goed uitgelegd wat er gedaan was ik had ook wat kleine onderdeeltjes waar ik niet van wist waar ze vandaan kwamen. prima geplaatst en de monteur kwam uit de werkplaats om te laten zien waar de onderdeeltje van daan kwamen. dus kortom prima geholpen.

07-08-2019
De heus geeft de service van onze verkopers een
9

Goed personeel goede service bij ons al wat jaren bekend

07-08-2019
Marchinus Uitbeijerse (Moordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij worden altijd heel correct geholpen. En alles gebeurt volgens afspraak.

23-07-2019
Alfred Schollaart (Nieuwerkerk aan den IJssel ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbare dealer. Zowel in de seales als in de maintenes.

23-07-2019
P. Wiegel geeft de service van onze werkplaats een
10

Alle mensen van Auto Verhoeve zijn vriendelijk en denken met je mee. Het bedrijf is heel klantgericht.

20-07-2019
Fam. Jansen (Moerkapelle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goed en proactief geholpen.

16-07-2019
dhr w. de neve (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

correct en vriendelijk en behulpzaam

16-07-2019
Dhr.F.C.Klein (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Schoonmaken kon beter

09-07-2019
R.Bergwerf (rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk onthaal ,duidelijke informatie en geen addertjes onder het gras

09-07-2019
J. Ogilvie (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

al jaren bij deze dealer, hun werkwijze en service is uitstekend.

02-07-2019
F.jordan (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service die je verwacht

12-06-2019
Dhr.J.J.van der Schuit (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze nemen de tijd en de service is uitstekend.Altijd vriendelijk en geïnteresseerd in onze wensen.

05-06-2019
Dhr. C.D.van den Berg (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk,Zeer goede service,Goede uitleg bij eventuele vragen.Thuis breng service. Kortom niets anders dan lof.

05-06-2019
Mevr. Van Heezen (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over garage Verhoeven, goede service en vriendelijk personeel.

29-05-2019
Ruud Mol (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kom al jaar en dag bij Verhoeven en ik blijf maar tevreden. Dit komt niet vanzelf - laten we eerlijk zijn.

29-05-2019
Dick Blokland (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Verder zijn de personeelsleden uitermate kundig en behulpzaam. Je voelt je daar, alsof je een lid van de familie bent.

22-05-2019
Wim Bötger (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk.

15-05-2019
Wim Koot (Krimpen ad IJssel ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service Kennis van zaken Vriendelijk personeel

15-05-2019
Dhr. W. Klaversteijn geeft de service van onze werkplaats een
9

je wordt altijd snel en vriendelijk geholpen!

08-05-2019
Maria Anna Catharina van de Grind (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

wegens deskundigheid,eerlijkheid en een vriendelijke uitstraling

03-05-2019
A.Kist (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijke ontvangst en eerlijk advies als er iets moet gebeuren .

24-04-2019
HL Kuijper (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kan niet anders, ze zijn altijd correct en vriendelijk. Je word als klant ook zo gewaardeerd.

16-04-2019
G. Schilte (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij Suzuki Verhoeven komen wij al vele jaren. Dit houdt in dat wij er altijd goed zijn behandeld. De vakmensen beginnen niet zonder overleg met de klant. De receptie spreekt ons vriendelijk toe.

11-04-2019
Lia Hofstra (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

De klantvriendelijkheid is hier prima. Wel is het jammer dat de auto niet wordt schoongemaakt. Er is geen wasstraat, dus ik begrijp het wel, maar de ramen even doen zou al fijn zijn. Mijn laptop heb ik ditmaal niet meegenomen, maar de WiFI was tot nu toe enorm slecht.

10-04-2019
---- (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima uitleg en service. Heel klantvericht!

09-04-2019
A.J. van der Laan (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een zeer goede en vriendelijke dealer.

26-03-2019
Rob (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

omdat je er leuk en goed wordt geholpen

20-03-2019
Dhr A. Verschuren (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en zeerkundig personeel. Altijd goede service en vragen worden altijd beantwoord op duidelijke manier. We zijn hier al jaren klant. En dat ben je niet voor niets!

19-03-2019
J.H. van der Linde (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

De proefrit was onbevredigend vanwege een oude suzuki-kwaal dat het stuur na een bocht niet soepel en licht in de 0 stand terugkwam. Ik ken dit soort euvels. Medewerker verzekerde mij dat men dat in de garage zou verhelpen. Ik kreeg daarna een 2e proefrit. Het euvel was voor 99% verholpen. Toch is het een punt van aandacht voor de constructeurs van Suzuki is mijn mening. Omdat de auto op vrijwel alle andere voor mij belangrijke punten hoog scoorde heb ik de auto genomen. Ik heb zowel BMW als Mercedes (E270) gereden en daarvan komt het stuur zeer soepel in de nul stand. Dat moet Suzuki ook een keer lukken denk ik dan maar. Verder is het jammer dat de productie van de Baleno is gestopt.

19-03-2019
Paul geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Verhoeve, een net bedrijf waar Service nog met een hoofdletter wordt geschreven en men weet wat Service is.

13-03-2019
G de jong (Capelle) geeft de service van onze werkplaats een
7

bij de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden werd eindelijk serieus werk gemaakt van de eerdere klacht over de te lage batterijstand van de sleutels. Tot op heden met een kluitje in het riet gestuurd. |Het koppelingspedaal kraakt en er moet een druklager worden vervangen. Ik had dit vooraf al meegedeeld, maar moet hier nog wel een keer extra voor terugkomen omdat het onderdeel niet op voorraad was en omdat er voor deze reparatie onvoldoende tijd beschikbaar was. Ik ben hier verbaasd over. Verder iedereen buitengewoon vriendelijk en behulpzaam bij Auto Verhoeve

06-03-2019
Ans van Vliet (Nieuwerkerk a/d IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt altijd heel vriendelijk ontvangen , en legen alles goed uit , Het is gewoon een fijne zaak.

04-03-2019
Jan Hadders (Capelle aan den ijssel ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben tevreden

26-02-2019
Aad Barto geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben tevreden.

12-02-2019
Mevr de Feij (Rotterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service.

12-02-2019
Willebrands h (Capelle a d ijssel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Kordaat optreden.

12-02-2019
A.M. van Dessel-Coppieters (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantvriendelijk en zeer klantgericht.

12-02-2019
Flip Bouwer (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk te woord gestaan en klant is koning.

05-02-2019
C.H.Snijders (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Er wordt vriendelijk en geduldig met de klanten omgegaan waarbij er in het voordeel van de klant meegedacht wordt. Er worden geen onnodige reparaties uitgevoerd. Er wordt veel gratis extra service verleend zoals o.a. bandenspanning meten en eventueel de banden oppompen. De werkzaamheden worden duidelijk uitgelegd en besproken. Ook in de showroom wordt er uitgebreid de tijd genomen om aan al je wensen tegemoet te komen en voel je je als klant de koning.

02-02-2019
Mw. Batenburg (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar bedrijf, ik ben al meer dan 20 jaar klant. Altijd servicegericht, klantvriendelijk, houden zich aan afspraken. Communiceren op de juiste wijze.

10-01-2019
Dhr. H. Van den heuvel (Nieuwerkerk aan den jjssel) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk verwelkomt, goede duidelijke offerte die later juist bleek te zijn, bij aflevering duidelijke uitleg over de meest voorkomende handelingen en veel schadevrije jaren rijden toegewenst.

09-01-2019
Toos Duits (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Verhoeve is een prima garagebedrijf waar ik al 32 jaar kom. Het personeel, is deskundig en zeer vriendelijk . Ik heb hier nog nooit een probleem meegemaakt. Tevoren wordt duidelijk aangeven wat er moet gebeuren en wat het kost. En ook, een schoon bedrijf, in de showroom en ook de werkplaats.

01-01-2019
Mevr. Jeremic (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en vriendelijk personeel, dat ook meedenkt met de klanten.

28-12-2018
Dhr. H.A.Boot geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijke en betrouwbare dealer.

27-12-2018
Dhr. L Hostmann (Capelle aan den IJssel ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen, kennis van zaken en hulpvaardig, zorgen altijd voor een oplossing

05-12-2018
dhr w. de neve (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk personeel goede uit leg en advies. goede service en goede koffie.

04-12-2018
A.J.Koster (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn altijd eerlijk en tegemoet komend, ook als er onverwacht iets is met je auto kun er terecht.

27-11-2018
G. Kaper (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik word altijd heel vriendelijk te woord gestaan. afspraken worden nagekomen, en bij onderhoud word ik altijd gebeld als er extra kosten moeten worden gemaakt. Ik ben erg tevreden over de uitvoering en de persoonlijke service.

27-11-2018
A. Kastelein (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
7

Goed en degelijk autobedrijf

27-11-2018
S.C. Mohabier-Panday geeft de service van onze werkplaats een
9

Na mijn auto beurten is tot nu altijd alles goed gegaan.

22-11-2018
J. Stekelenburg (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer prettige garage. Fijn personeel. Zeer klantvriendelijk.

21-11-2018
S. Valk (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

je wordt altijd prima geholpen

21-11-2018
Marchinus Uitbeijerse (Moordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

De klant wordt correct en eerlijk en vriendelijk geholpen. En alle afgesproken dingen worden correct nagekomen.

13-11-2018
Trudy de Ruig (Capelle aan den Ijssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt keurig behandeld, voelt betrouwbaar, geen poespas.

07-11-2018
H. de Jong (Krimpen aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden.

07-11-2018
Ans Hartnagel (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, vertrouwd zijn de codewoorden bij Auto Verhoeve.

06-11-2018
C.J.van der Wal (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

correcte behandeling

06-11-2018
Ari Verhoef (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bedrijf levert goed werk af en het personeel is buitengewoon vriendelijk. Kwaliteit en prijs zijn in verhouding. M.a.w. geen onnodig dure rekening!

26-10-2018
D. v.d. Heijden (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

In auto zit een hijswerktuig voor de scootmobiel van mijn vrouw en ondanks de leeftijd van de auto wordt hij nog steeds perfect onderhouden.

23-10-2018
Mevrouw M.C. Lelieveld (Rotterdamp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik goed behandeld word en zo nodig vragen kan stellen, het is mijn vierde Suzuki en ben heel tevreden over deze auto’s. Ik heb in juni ‘n aanrijding gemaakt en die reparatie is goed afgehandeld, vandaar nu geen hoge kosten aan mijn juweel.

23-10-2018
Nicolaas Schoonhoven (Krimpen aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Keurige klantvriendelijke behandeling.

17-10-2018
jan den Uijl (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vakkundige garage en het personeel staat iedereen vriendelijk te woord.

16-10-2018
Cornelis Trommelen (Waddinxveen) geeft de service van onze verkopers een
10

Goede aandacht.

16-10-2018
Jan van der Deijl (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fantastische garage. Klantvriendelijk. Fantastische service. Bij Auto Verhoeve ben je een gewaardeerde klant

10-10-2018
Barbara van Willigen geeft de service van onze verkopers een
10

Afgelopen maand heb ik een nieuwe Suzuki Ignis gekocht bij auto Verhoeve. Vanaf het 1e oriënterende gesprek tot en met de aflevering vond ik de benadering en hulp van het hele team werkelijk uitmuntend. Niet opdringerig, geduldig en een goede uitleg bij aflevering. Zeer fijne zaak waar ik mij ook voor het onderhoud in de toekomst zal melden.

09-10-2018
Johanna Rutten (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd zeer vriendelijk personeel, van hoog tot laag! Goede service; de werkzaamheden zijn tot nu toe altijd correct en volgens afspraak uitgevoerd.

09-10-2018
Dhr R Correia (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk, deskundig en ze nemen de tijd voor vragen.

09-10-2018
F. Schuiling (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk. Goede, heldere en reële communicatie

03-10-2018
Alfred Schollaart (Nieuwerkerk aan den IJssel.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vind Auto Verhoeve een eerlijke en goede dealer. Ik rijd nu in mijn derde Suzuki, gekocht en onderhouden bij Verhoeve en ik ben bovenmatig tevreden. Goede auto's goede dealer.

25-09-2018
Iphigene van der Waal (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kleine showroom met persoonlijke benadering

18-09-2018
Eduard Stofregen (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd heel vriendelijk je voelt je zelfs fam.

04-09-2018
Dhr. A.J. van der Waal en dhr. J. Coule (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Afspraken worden correct uitgevoerd, moet er iets vervangen worden, wordt er eerst toestemming gevraags met prijsopgave

29-08-2018
hr.P.Aalstein (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk bedrijf met goede service (en natuurlijk prima automodellen!)

29-08-2018
A Kusuma (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Al jaren zaken doen met Auto Verhoeve voor eerdere verschillende modellen Suzuki auto's.

28-08-2018
L.A. Mol Vromen (Capelle a d Ijssel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage aardig en vriendelijk personeel

14-08-2018
C. S (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Adequaat, vriendelijk en helder in de uitleg

14-08-2018
KEES DEURLOO (ROTTERDAM) geeft de service van onze verkopers een
9

PRETTIGE BEHANDELING

14-08-2018
Mevr H.m Buijs (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk, bekwaam en enthousiast over zijn eigen auto,s. Hij hoefde mij niet te bellen want ik ben even langs geweest, tijd voor gespek gemaakt over de auto. Bij aankomst stond de auto al helemaal klaar te glimmen

08-08-2018
Mary F. geeft de service van onze werkplaats een
10

Professionele, vriendelijk service!

07-08-2018
W.P. (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze verkopers een
9

Je wordt altijd correct geholpen en te woord gestaan.

07-08-2018
Jan Hadders geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben tevreden

31-07-2018
Dhr.F.C.Klein (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Gezellige ontvangst weten wie je bent en een goede communicatie.En geen dwang

31-07-2018
John Schaffers (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer goed geholpen, niet teveel verkoop

24-07-2018
G. van Zon (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk, behulpzaam en vooral servicegericht. Twee keer naar de garage om het euvel te verhelpen. Hebben de kosten voor de eerste reparatie voor hun rekening genomen! Het probleem was de condensor die niet werkte. Eerst vloeistof bijgevuld. Naderhand bleek de condensor stuk door steenslag. Beide keren heel snel geholpen; de reparatie van de auto is tussendoor afgehandeld.

24-07-2018
j van Buuren (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer betrouwbaar en vriendelijk.

19-07-2018
Joke Derickx geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat de service en het personeel heel goed is en ze er klantvriendelijk zijn

18-07-2018
Koos Keijzer (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze verkopers een
8

Auto Verhoeve heeft het gevoel en de uitstraling van een familiebedrijf. Geen opgeklopt gedoe en praatjesmakers, maar vriendelijke mensen met verstand van zaken.

18-07-2018
d.broere (capelle a/d ijssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik wordt er altijd zeer correct en vriedelijk geholpen

17-07-2018
J.Bakker (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
8

Goede ontvangst kundige en eerlijke uitleg over verschillende modellen en prijsklasse auto

17-07-2018
D.J. Baron (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Als ik een 10 moet geven kan er niets meer verbeterd worden

04-07-2018
Wim Koot (Krimpen ad ijssel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service vriendelijke mensen

04-07-2018
Mehmet Golay (Rotterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Ze waren behulpzaam, geen haast (wat ik ontzettend haat), meedenkend.

26-06-2018
F.G. Jordan (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon net bedrijf

26-06-2018
mevr.rauws (rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
7

mijn Suzuki liane is oud maar het is een goede auto dit is de eerste auto die ik niet na 3 jaar heb ingeruild voor een andere. de auto is goed onderhouden en ik ben alijd goed geholpen

19-06-2018
Henk Noot (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service voor onze bijna 21 jaar oude Suzuki Baleno Estate

12-06-2018
Mevr.v.d.sluijs (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage en ze denken met je mee

12-06-2018
Gert van der Zee (Capelle aan den IJssel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een betrouwbare garage zonder twijfel. Afspraak is afspraak en anders wordt er gebeld. Empatisch naar de klant en begripvol. Kennis van zaken en meedenken met eventuele problemen. Dealer werkt samen met zijn klanten en dat voelt goed! De klant is hier nog koning en de dealer begrijpt de waarde van een klant voor zijn bedrijf. Het houdt niet op bij het kopen van een auto!

06-06-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Verhoeve in CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen