Auto Toonder BV Uw dealer
0113-343631

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
J. Priemis (Renesse) geeft de service van onze verkopers een
9

Niet zo'n grote megagarage waar je een nummer bent, maar familiebedrijf waar men klantvriendelijkheid belangrijk vindt. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en verder een goede en snelle afhandeling.

29-10-2019
M. Riedijk, ( RINUS) (Yerseke) geeft de service van onze verkopers een
10

Om de heel eenvoudige reden dat Auto Toonder alles in huis of zoals men wil alles in de garage heeft, wat van een moderne garage verwacht mag worden, en door hun kleinschaligheid en persoonlijk binding mij zeer wel aanspreekt.

29-10-2019
Mevr Poppeliers geeft de service van onze verkopers een
10

Auto Toonder is betrouwbaar in allerlei opzichten en daar ga ik voor

15-10-2019
Frank Louws (Kapelle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Op een nette, persoonlijke en correcte manier ontvangen als nieuwe klant!

11-10-2019
mw. H.M.D. Dekker geeft de service van onze werkplaats een
9

Flexibele opstelling, komt zijn afspraken na.

02-10-2019
W. Van Lobberegt (Geersdijk) geeft de service van onze verkopers een
9

Op alle punten geweldig, ontvangst, uitleg, alle tijd, vriendelijk, behulpzaam.

01-10-2019
Dhr. Frans Valk (Goes) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, snel, adequaat en vriendelijke behandeling.

18-09-2019
Dhr Hans adams geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn zeer tevreden over auto toonder.

17-09-2019
Dhr. P.C. van Nuenen (Grijpskerke) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service.

17-09-2019
Johan van Nispen (Goes) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Toonder heeft altijd betrouwbaar en correct mijn Suzuki Swift onderhouden! niets dan lof voor het bedrijf en zijn medewerkers!

10-09-2019
A.Taani (Kapelle) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze helpen mijn goed. Ze zijn vriendelijk.

10-09-2019
J van Berkel (Krabbendijke) geeft de service van onze verkopers een
10

Betrouwbaar, geduldige aardige mensen. De moeite waard om daar eens binnen te stappen.

10-09-2019
Maaike Grinwis (Borssele) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg vriendelijk en behulpzaam!

13-08-2019
Hans Bekenes (Kapelle) geeft de service van onze werkplaats een
10

hoge klantvriendelijke en duidelijke benadering

30-07-2019
C Groenendijk (Kapelle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij auto Toonder word je vakkundig geholpen met een vriendelijk woord.

30-07-2019
Nel Hage (Kapelle) geeft de service van onze werkplaats een
8

Geen klachten

30-07-2019
Dhr. en Mevr. Huisman (Vlissingen) geeft de service van onze werkplaats een
10

De service is super, niets anders dan lof ga zo door Garage Toonder. (Een zeer tevreden klant).

24-07-2019
Theo Quaak (‘S-Heer Arendskerke ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima, betrokken , betrouwbaar en zeer professioneel!!

09-07-2019
Rijschool Oosterschelde (Colijnsplaat) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon een goede dealer die de tijd neemt voor zijn klanten en goede service levert. Vriendelijk personeel ook.

04-07-2019
mw T. Lepoeter-Boes (Kapelle) geeft de service van onze werkplaats een
9

een perfecte garage, vriendelijke medewerkers, goede service

19-06-2019
Hans Paardekooper (Goes) geeft de service van onze werkplaats een
9

ze zijn eerlijk en betrouwbaar

05-06-2019
A.Luteijn geeft de service van onze werkplaats een
8

ze staan altijd voor je klaar als je wat wil vragen en als ze kunnen het gelijk verhelpen. Tot op heden loof

04-06-2019
P Souisa (M.burg ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Persoonlijk vind ik het kleinschalige van deze dealer prettig verder zijn de medewerkers maar ook de Baas erg prettig om er zaken mee te doen ik heb er al een aantal Suzuki s gekocht en zal dat mogelijk ook in de toekomst weer doen

29-05-2019
Mw. M. van Ast. (Yerseke) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en zeer klant vriendelijke garage.

24-04-2019
Dhr Menheere (Nieuwerkerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed advies, klantvriendelijk

23-04-2019
L van gilst (Rilland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Persoonlijke ervaring Zeer goede betrouwbare garage Uitstekende service Staan volledig klaar Klantvriendelijk allemaal lof

23-04-2019
Achiel de Maat (Kapelle) geeft de service van onze werkplaats een
10

correcte behandeling en altijd behulp zaam als er iets is.

16-04-2019
Alda de Winter (Kats) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage, deskundig en vriendelijk.

09-04-2019
Mevr. Bakker (Steenbergen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij deze garage zijn ze altijd behulpzaam en vriendelijk, proberen mee te denken als er een probleem is om op te lossen. En nemen zeker de tijd voor je, ook al loop je daarna met lege handen de deur uit. Ook als ze zelf iets niet op voorraad hebben, zorgen zij ervoor dat ik het b.v. bij een andere garage kan ophalen zodat ik niet extra hun kant op hoef te rijden. Ook dat vind ik een sterk servicepunt. En zodra er een terugroepactie is, nemen ze netjes contact met je op en zorgen dat het goed geregeld wordt. Zo had ik dat met mijn Suzuki Swift, 2x terug voor vervanging van bekleding kofferbak... geen probleem, ben juist blij dat ze het willen corrigeren totdat het goed is en voldoet. Heb ervaring bij andere autodealers (merken) dat je zelf achter terugroepacties moet komen en dan nog zien ze je niet graag komen om het te verhelpen. Dus Auto Toonder, blijf vooral zo doorgaan!!!

23-03-2019
Y.V. (Goes) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk, altijd iets te drinken, koffie, thee, chocomel. Krant van de dag.

19-03-2019
dhr taelman geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk, betrouwbaar en meedenkend met de klant super garage !!!

12-03-2019
Erik van Tongeren (Kortgene) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij zijn zeer tevreden over de service van garage Toonder.

27-02-2019
Mevr. N van Dijke geeft de service van onze werkplaats een
10

Hier is de klant koning

26-02-2019
Elly Boot (Goes) geeft de service van onze werkplaats een
9

De eigenaar en het personeel is altijd klantvriendelijk

26-02-2019
dhr tres l,a. (zierikzee) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik ben jarenlang een zeer tevreden klant en zo word ik ook behandeld.

21-02-2019
E.M.Moors-van den Bossche (Kapelle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze staan altijd voor me klaar, leggen uit wat er moet gebeuren, ze zijn vriendelijk, ik rij al sinds 1985 in een Suzuki, en wil geen andere.

12-02-2019
Dhr f.valk (Goo) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer snel deskundig en accuraat.

12-02-2019
Mevr Poppeliers geeft de service van onze werkplaats een
10

ik word netjes en vriendelijk geholpen, als vrouw word ik ook serieus genomen en dat heb ik bij andere dealers wel eens anders meegemaakt!

30-01-2019
Fam. Vriens (Biezelinge) geeft de service van onze verkopers een
9

Wij hebben de aanschaf van onze nieuwe Suzuki bij Garage Toonder in Kapelle als zeer prettig ervaren. Wij zijn heel correct en sympathiek door alle medewerkers behandeld en kregen met de sleutel ook een gezellig bouquet overhandigd. Dat gaf er een extra feestelijk tintje aan.

29-01-2019
Luteijn (Kapelle ) geeft de service van onze verkopers een
10

Super klantvriendelijk garagebedrijf waar het belang van de klant voorop staat.

01-01-2019
J.J. van Hemert geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, goede service, vakbekwaam, klantvriendelijk.

27-12-2018
Henk hage (Kortgene) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vanwege correcte afspraken en servicebeurten.

27-12-2018
Ronald Breunis (Kortgene) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige, vriendelijke en kundige mensen aan de telefoon en de receptie. Service manager heeft duidelijk veel parate kennis, en mocht er meer informatie nodig zijn, duikt men voor je in het archief. De onderneming bedient een ruime klantenkring uit heel zeeland en mogelijk zelfs verder.

19-12-2018
JM Bom (Aardenburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Persoonlijke benadering,goed opgeleid personeel komen afspraken na en straalt vertrouwen uit van het merk dat ze voeren Verbeter puntjes ,,aftersale ,,, contact houden met klanten na aankoop. en graag vooraf prijs opgeven voor standaard onderhoudsbeurt.

19-12-2018
Jan de Kok (Goes) geeft de service van onze werkplaats een
8

We zijn tevreden! !

13-12-2018
Susan Hendriks (Goes) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden over alle services. Van de vriendelijke benadering, het op de hoogte houden van onderhoud en kosten tot een gekeurde auto die weer na de onderhoudsbeurt veilig de weg op kan!

04-12-2018
Evelien Apeldoorn (Driewegen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Uitstekende service, vriendelijk en attent personeel, vlotte afhandeling van reparatie en een goede prijs/kwaliteitverhouding.

04-12-2018
D van Oosten (Kloetinge) geeft de service van onze verkopers een
10

goede service en vriendelijke mensen

04-12-2018
Sandra Beukers (Geersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word altijd heel netjes behandeld, ook als ik even tussendoor langskom. Ze hebben altijd wel even tijd om te luisteren.

29-11-2018
jitse joustra (s´Gravenpolder) geeft de service van onze verkopers een
10

Eerlijke, deskundige en behulpzame mensen voor wie niets teveel is om de klant te adviseren en te helpen.

27-11-2018
Mevr. van Dijke (Biezelinge) geeft de service van onze werkplaats een
10

De mensen van garage Toonder zijn klantvriendelijk, behulpzaam en kundig.

20-11-2018
Joke Karelse geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig contact, correcte behandeling, goed advies als dat nodig is. Altijd bereid om te helpen waar nodig. Uitstekende koffie.

14-11-2018
Johan Heijboer (Goes) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je word er netjes en vakkundig geholpen.

06-11-2018
Dhr J Kamerling (Krabbendijke) geeft de service van onze werkplaats een
8

Auto Toonder is goed en betrouwbaar.

30-10-2018
Van doezelaar (Wissenkerke) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijke ontvangst goede uitleg en liet ons even met rust om na te denken over de aankoop

23-10-2018
Campert (Kortgene) geeft de service van onze werkplaats een
9

Keurig bedrijf met nette werkplaats en correct personeel. Vind de beurt wel heel erg duur voor drie kwartier werk; maar daar kan Toonder niets aan doen, is Suzuki. Jammer dat auto niet even werd gewassen zoals ik bij Dacia/Renault gewend was.

16-10-2018
Connie Boudens (Goes) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel en goede service.

09-10-2018
M. Riedijk, ( RINUS) (Yerseke) geeft de service van onze werkplaats een
9

Komt afspraken zeer correct na.op alle vragen een duidelijk antwoord, zonder afspraak wordt men ook correct geholpen.

21-09-2018
dhr H.Meertens (Kapelle Biezelinge) geeft de service van onze werkplaats een
9

prettige behandeling,goede service,vriendelijk personeel

18-09-2018
Edwin de Munck geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service, vooraf overleg over de kosten. Jaar lang gratis pechhulp was een positieve verrassing

18-09-2018
Fred de Winter (Kats) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel erg tevreden

03-09-2018
John Goovers (Goes) geeft de service van onze werkplaats een
8

Echt een dorpsgarage,ze kennen je bij naam en zijn betrouwbaar

28-08-2018
Hoogland D.J. (Zierikzee) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer tevreden , auto op tijd klaar , goede service en nieuwe ruilauto meegekregen.

28-08-2018
M Stammes Lijcks (Rilland) geeft de service van onze verkopers een
10

Iedereen is vriendelijk, lief .aardig en er wordt altijd gelachen,en de koffie is ook nog eens lekker!

22-08-2018
Hans Welten geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage, klantvriendelijk met goede toelichting op de werkzaamheden.

21-08-2018
Piet Schouten (Wemeldinge) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hebben in het verleden slechte ervaringen gehad. Wij betraden vorig jaar met enige schroom de showroom toen wij een andere auto wilden aanschaffen. De ervaring was nu heel anders, veel beter. Er stond een prachtige nieuwe auto in de showroom en wij konden het goed eens worden over de prijs. Wij kregen een eerlijke inruilprijs die belangrijk hoger was dan de handelaars prijzen die veel andere dealers van andere automerken bieden.

21-08-2018
Mw I Moll (Schouwen-Duiveland) geeft de service van onze verkopers een
8

Klantvriendelijk en deskundig.

14-08-2018
Dhr.J.P.Geluk (Kapelle) geeft de service van onze werkplaats een
9

je wordt er altijd goed geholpen

02-08-2018
Hans Bekenes (Kapelle) geeft de service van onze werkplaats een
10

door de prettige manier van benadering en de correcte afhandeling van beurten

02-08-2018
Jan Pieper geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk personeel , goede service en bereikbaarheid.

25-07-2018
Han de leeuw geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze doen het ZEER goed

25-07-2018
ad van den berg (zierikzee) geeft de service van onze werkplaats een
9

klantvriendelijk ,snelheid en de deskundigheid.

25-07-2018
Nel Hage (Kapelle) geeft de service van onze verkopers een
10

Ben goed geholpen,want ik ben niet meer zo jong.hebben uitdrukkelijk gezegd,dat ik moet komen als ik iets niet begrijp

20-07-2018
Dhr W.L.Schrieks (s,HHKinderen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Naar tevredenheid behandeld

17-07-2018
Dhr A.C. de Smidt (Kapelle) geeft de service van onze werkplaats een
10

je bent als klant onderdeel van het bedrijf en je hebt met de mensen aldaar een goed en vriendelijk contact het is allemaal wat persoonlijk. kortom je bent piet of jan die even binnen loopt om je te laten helpen met je klacht of vraag.

05-07-2018
K. Krombeen (Kruiningen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Toonders is altijd bereikbaar, ze adviseren goed, en zoekeb altijd naar de juiste oplossing.

03-07-2018
Johan van Nispen (Goes) geeft de service van onze werkplaats een
9

Als opvolgers van Sonke doen ze niet onder qua kwaliteit, service en klantenbinding. Heb gewoon een goed gevoel bij Auto Toonder.

30-06-2018
jannetta filius (goes) geeft de service van onze werkplaats een
9

het is een garage met deskundig personeel welke vriendelijke is en tijd heeft bij vragen

27-06-2018
Mw. van Ast (Yerseke) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer klant vriendelijk en een prima service

27-06-2018
FAM.Huibregtse (Colijnsplaat) geeft de service van onze werkplaats een
9

uitstekende garage

26-06-2018
Ko Goud (Wemeldinge) geeft de service van onze verkopers een
10

Persoonlijke aandacht, goede en duidelijke uitleg. Adviseert met vakkundige kennis.

12-06-2018
M.v.Stel (Kruiningen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk

06-06-2018
Rob Smaardijk (Yerseke) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd correct en goed geholpen

31-05-2018
Kees Korteknie (Goes) geeft de service van onze werkplaats een
8

Je wordt er correct geholpen.

15-05-2018
Werner Engelsma (Hoek ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service vriendelijke ontvangst.

08-05-2018
ineke kouwenberg-krijger (zierikzee) geeft de service van onze werkplaats een
10

wij worden altijd erg netjes en vriendelijk geholpen.

24-04-2018
Jasmine Vergouwen (Wemeldinge) geeft de service van onze verkopers een
9

Omdat de eigenaar den toonder altijd voldoende tijd heeft voor de klant Je rustig in de showroom laat kijken Enz Ik heb ook al verschillende mensen naar hem doorverwezen Mijn zoon en dochter hebben ook bij hem gekocht

24-04-2018
Dhr Bax (Schore) geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijke uitleg tussendoor gebeld met de uit te voeren werkzaamheden

21-04-2018
T Schouten geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd tevreden en correcte behandeling

19-04-2018
Henk en Rosita Coolen. (Kruiningen.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitmuntende service.Vriendelijk en beleefd.Er wordt uitgevoerd wat beloofd is. Ongetwijfeld wordt de volgende auto hier aangeschaft..

17-04-2018
John Goovers (Goes) geeft de service van onze werkplaats een
8

Er word goed geluisterd wat de klant wil,duidelijk in onderhandeling en proberen altijd een passende oplossing te vinden

14-04-2018
Hans Schalk (Geersdijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbare en goede dealer/garage. Sympathiek en altijd een plezier om daar te komen.

04-04-2018
Hazelager (Borssele ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd correct en goede service.

03-04-2018
Sjaak de Wee. (Middelburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals eerder beschreven tevreden

28-03-2018
Y.Verbeek (Goes) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd vriendelijk geholpen, kom je langs met een kleine klacht, wordt je (meestal gelijk) geholpen, ligt natuurlijk aan het defect van je auto. Koffie/thee staat altijd klaar, je kan wachten op je auto en krantje ligt erbij.

27-03-2018
Fam. Reichmann geeft de service van onze werkplaats een
10

Garage Toonder is een zeer goede garage, vakbekwaam en zeer servicegericht. We komen er graag.

20-03-2018
N.van Dijke geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen ,goede service. Leenauto beschikbaar.

13-03-2018
Henk de Wee geeft de service van onze werkplaats een
8

Van af de receptie tot aan de werkplaats is alles goed geregeld

13-03-2018
F. de Jonge (Wilhelminadorp ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Klantvriendelijk en meedenkend

13-03-2018
Danny Hollestelle (Kapelle) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, deskundig personeel

13-03-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Toonder BV in KAPELLE
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen