Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Auto Smolders Suzuki Uw dealer
040-2014888

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Mevr. S. Peeters (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een prettig bedrijf, zowel dealer als werkplaats. Je wordt altijd correct en adequaat geholpen. Eenmaal klant geworden, zijn we het intussen al 25 jaar. En blijven het ook.

23-09-2020
Cor Creemers (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zakelijk en vriendelijk, correct en kundig en altijd met vooraf een juiste kostenindicatie.

08-09-2020
H.E. Vis (Waalre) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn al vele jaren bij deze garage. Zowel de verkoop als het onderhoud zjn prima.

08-09-2020
Joop van Meel (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service van Auto Smolders Suzuki ervaar ik al jaren als perfect.

06-09-2020
Dimphy de Vries (Eindhoven ) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne garage die meteen "vertrouwd" voelt met medewerkers die goed naar je wensen luisteren.

01-09-2020
Fam Wagtmans geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk en goede afwikkeling.

25-08-2020
k.mollen (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vakbekwame medewerkers.

18-08-2020
J.m. Tillaart geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom al meer dan 40 jaar in deze garage en ben er zeer tevreden over!

11-08-2020
R.Broeren-Vorstenbosch geeft de service van onze werkplaats een
10

Hele fijne, kundige en meedenkende dealer. Vriendelijke medewerkers. Nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen.

04-08-2020
R. Anstrin geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantvriendelijk, behulpzaam, ongedwongen sfeer, goede service, en alle afspraken keurig netjes nagekomen.

28-07-2020
Raymond Spoelder (Eindhoven ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Tevreden met de service en kwaliteit!

21-07-2020
joop wassink (best) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een goede dealer met een duidelijke uitleg over alles, en zeer behulpzaam zonder opdringerig te zijn. Kortom ik heb veel vertrouwen in deze dealer.

15-07-2020
M. Thiels geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en aandacht.

14-07-2020
Cor Segers (Eersel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd goed geholpen en mooie uitstraling.

07-07-2020
Ton van der Leij (Bergeijk ) geeft de service van onze werkplaats een
8

We hebben geen klachten, prima dealer met geschoold personeel.

30-06-2020
R. Esvelt (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte benadering van de klant en goede uitleg.

16-06-2020
BEN GEURTS (HILVARENBEEK) geeft de service van onze werkplaats een
9

Hij is bijna perfect.

10-06-2020
Mevr. M. Vossenberg geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers, goede service!

03-06-2020
Ad Roosendaal (Eindhoven ) geeft de service van onze verkopers een
9

Wij zijn er op een prettige manier geholpen.

02-06-2020
Bootsman (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden.

26-05-2020
W. van Helvoort (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Auto Smolders is een bedrijf met deskundige en vriendelijke medewerkers.

20-05-2020
Dhr. Lepelaars geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en aardige mensen.

19-05-2020
Will Peijnenburg (Veldhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Reeds 35 jaar een tevreden klant omdat de deskundigheid, klantvriendelijkheid in alle geledingen bij de Auto Smolders Suzuki aanwezig zijn.

19-05-2020
H. van Ravenstein (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd vriendelijk, altijd goede afspraken en kundig onderhoud!

12-05-2020
Irene Nolde (Eersel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn al jaren zeer tevreden met Auto Smolders, nog steeds blij mee.

06-05-2020
Van den berghe (Bergeijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nog nooit teleurgesteld en altijd correct bejegend.

21-04-2020
Everjanneke van Hoogstraaten (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben sinds 2009 klant bij deze dealer met nog dezelfde, daar gekochte, Suzuki. Super tevreden. Vooral de klantvriendelijkheid, het meedenken met issues en de betrouwbaarheid van de afhandeling en service, maken me blij. Onder andere hierdoor ben ik, ondanks de huidige leeftijd van mijn auto, nog steeds klant bij deze garage. Ik rijd er graag een paar extra kilometers voor om, om daarna weer veilig door te rijden. Top!

07-04-2020
L. Lohmeijer (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer behulpzaam, vriendelijk en meedenkend. Afspraken kloppen en prijzen zijn redelijk. Vakkundige mensen.

07-04-2020
M.Copppelmans- Daris (Riethoven) geeft de service van onze verkopers een
10

Behulpzaam, goede service, leenauto, altijd bereikbaar.

07-04-2020
Hans (Waalre) geeft de service van onze werkplaats een
9

Na vele jaren Nissan te hebben gereden en nog een paar jaar Hyundai was de hernieuwde kennismaking na een Honda en een Renault met de Suzuki Vitara een soort "thuiskomen". Veel van dezelfde mensen werken er nog en ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Indien nodig wordt er een kosteloze leenauto aangeboden. Top service!

24-03-2020
W.J. van der Plas (Ehv) geeft de service van onze verkopers een
10

Kende het bedrijf al van eerdere aankopen

05-02-2020
Hr wouters (Bladel ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Hier ben je als klant ook klant, persoonlijk correct gewoon goed .

05-02-2020
Mevrouw Buis (Nuenen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al ruim 25 jaar tevreden klant op alle terreinen.

22-01-2020
Mevr Prinsen geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke medewerkers en goede service. Werkzaamheden die niet nodig blijken worden ook niet uitgevoerd zodat onderhoud ook zomaar lager uit kan vallen in de kosten.

14-01-2020
d.j.coumou-Verkaik (Bergeijk) geeft de service van onze verkopers een
10

30 jaar prima service

07-01-2020
b.v.k. wil ik geen naam vermelden geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, openheid naar de klant toe (bijv. bij onvoorziene reparaties/vervanging van onderdelen), prijs in overeenstemming met geleverd werk. Genoeg keuze - mochten wij t.z.t. een andere auto aanschaffen - qua modellen, uitvoeringen enz. zowel nieuw als gebruikt.

26-12-2019
F. Kluijtmans (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Smolders is een prima bedrijf wat haar afspraken nakomt en uitstekend werk levert. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan zeer hoog in het vaandel bij dit bedrijf.

26-12-2019
Elly van Gorp (Valkenswaard) geeft de service van onze verkopers een
8

duidelijk- correct en goed.

17-12-2019
Cor van de Schoot (Oirschot ) geeft de service van onze werkplaats een
10

De verkoper heeft me vanaf de aanschaf van de Suzuki goed geholpen

10-12-2019
w van kerkoerle (velhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer vriendelijke mensen en nentjes

06-12-2019
Ben Cornelis (Westerhoven) geeft de service van onze verkopers een
8

Ik ben al vele jaren vaste klant bij Auto Smolders Suzuki. Er is altijd veel aandacht voor de klant en een eerlijk advies bij aankoop van een nieuwe auto. Ook over service en onderhoud ben ik zeer tevreden.

26-11-2019
Mevr. J. Veuger (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom al bijna 40 jaar bij Auto Smolders. In die tijd heb ik het bedrijf zien groeien van kleine werkplaats naar de omvang die het nu heeft. De service is altijd goed. Personeel vriendelijk.

21-11-2019
P.Halin (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig, vakbekwaam, goede organisatie

20-11-2019
RPM Sevens (Hapert) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service en klantvriendelijk.

05-11-2019
Frans reijnders geeft de service van onze werkplaats een
7

Vertrouwd gevoel. Rustige omgeving. Aardige mensen. Nemen de tijd voor je.

31-10-2019
Joop velt (Veldhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Rust en vertrouwen is zeer belangrijk voor ons.

30-10-2019
Renate Broeren geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne dealer die netjes en kundig werk levert. Geeft een vertrouwd gevoel.

15-10-2019
Ben Rooijakkers (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

kom al jaren bij auto Smolders en dat is niet voor niets en ben dan ook zeer tevreden bij dit bedrijf

08-10-2019
Ad Theuws (Bergeijk) geeft de service van onze verkopers een
8

Zeer vriendelijk en correct

08-10-2019
Mollen geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en kwaliteit. Tevens zeer betrouwbaar.

01-10-2019
Ria Frijters (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn al meer dan dertig jaar klant. Wij worden correct behandeld, zowel met de beurten als met het inruilen en kopen van een nieuwe Suzuki.

24-09-2019
Dhr.w.verhagen (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goed.

17-09-2019
Janus verhoeven (Bergeijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service.

12-09-2019
Susanne Peeters (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

We hebben werkelijk geen aanmerkingen te maken; komen hier al meer dan 20 jaar en zijn en blijven tevreden. Goede auto's, prima werkplaats, prettige mensen. Alle reden om daar te blijven en anderen aan te bevelen.

12-09-2019
Dhr. Cor Creemers (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
8

Mogelijkheid voor leenauto met automaat

03-09-2019
Dhr. PJM van de Haterd (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Netjes en afspraken komen ze na

03-09-2019
Henry v Asten (Casteren) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik netjes te woord ben gestaan en voor de eerste keer dat als kliënt goed geholpen

03-09-2019
Gisela jansen (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

We hebben altijd t gevoel dat ze hun best doen om klanten tevreden te houden

03-09-2019
Ton Krooijmans (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, reeel met prijzen, behulpzaam, vriendelijk.

27-08-2019
J.W.Bierens (Eersel) geeft de service van onze werkplaats een
8

ben er altijd goed en vriendelijk geholpen

27-08-2019
Pieter Brom geeft de service van onze verkopers een
9

We worden altijd netjes geholpen.

23-08-2019
Dhr T Wilbers (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk staan meteen klaar als je er komt met een vraag of een probleem zijn zeer oplossings- gericht

21-08-2019
Mevrouw Buis (Nuenen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Voor ons verdient Auto Smolders een 10 omdat we in zeker 25 jaar klant nog nooit een klacht hebben gehad. Omdat wij in Nuenen wonen krijgen we altijd een reserve auto gratis mee als we daar om vragen.

21-08-2019
Raymond S. (Eindhoven ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vond de medewerker aan de balie in westerhoven vriendelijker In Eindhoven heb ik een minder klantgevoel

20-08-2019
F. Berken (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede behandeling

13-08-2019
Petra van Weegberg geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijke prijsopgave vooraf en geen onaangename verrassingen meer bij de jaarlijkse controle beurt/APK.

08-08-2019
Dhr. Gerritsen (Hilvarenbeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

prettige samenwerking

06-08-2019
Ton van der Leij (Bergeijk ) geeft de service van onze verkopers een
8

Zo als eerder vermeld blijf gewoon want dit wordt door de klant (wij) gewaardeerd

30-07-2019
De heer L. Lohmeijer geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke mensen en altijd behulpzaam. Denken goed mee met de klant en eerlijk. Ik kom hier al vele jaren en voel me altijd op mijn gemak.

23-07-2019
j wassink (Best) geeft de service van onze werkplaats een
8

een goede service heldere afspraken en goede vaklui aanwezig.

17-07-2019
M.Thiels geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede snelle service na afspraak. Over dealer zeer tevreden. Suzuki Nederland heeft in communicatie zeker verbeter punten.

16-07-2019
Gust Bleijs (Reusel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt er altijd goed behandeld

09-07-2019
theu peeters (maarheeze) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hele fijne verkoper

06-07-2019
Dhr Albach (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom al sinds 1988 bij Smolders! Altijd correct in afspraken en uitvoeringen van je vragen en wensen!

03-07-2019
Breugel (Bladel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is altijd een goede garage geweest ik kom er al jaren

18-06-2019
Will Peijnenburg (Veldhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gedurende 35 jaar een constante service gerichte persoonlijke klantenbensdring waarbij afspraak= afspraak een vanzelfsprekendheid is voor het gehele bedrijf

12-06-2019
Mevr. M. Vossenberg geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk en flexibel personeel

02-06-2019
Els bootsman (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb niks te klagen

29-05-2019
Thea Baijens (Waalre) geeft de service van onze werkplaats een
10

klantvriendelijk. goede uitleg.

21-05-2019
pjm van den hurk (geldrop) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service en men neemt nog tijd voor de klanten

07-05-2019
Jos Kluijtmans (Veldhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige kennismaking. Goede duidelijke uitleg. Voelt goed en vertrouwd. Heb ook alle vertrouwen in een prettige relatie met deze Suzuki dealer.

07-05-2019
Mevr. Pellemans (Veldhoven) geeft de service van onze werkplaats een
0

Ze houden zich niet aan de afspraken.

16-04-2019
Everjanneke geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn tweedehands Suzuki met een Paasshow gekocht bij Auto Smolders te Westerhoven. Vanaf het begin een eerlijk gevoel over deze garage, verkoop, receptie en monteurs. Hun inzet en hun menselijke benadering stel ik zeer op prijs. Steeds weet ik waar ik aan toe ben! En doordat de auto bij hun in onderhoudt is, ontvang ik gratis de Suzuki-service-bij-pech-onderweg. Eenmaal hebben ze zelfs uit pure interesse een bijzonder onderdeel weer in orde gemaakt, dat getuigt toch wel van liefde voor hun vak/merk van hun werknemers. De receptie is steeds geduldig en legt alles uit, waar ik nog vragen heb. Inmiddels 5 jaar later, besloten te gaan sparen voor ooit weer een Suzuki met weinig extra onkosten, i love it :) Bedankt en Groetjes.

04-04-2019
Gerard Kavelaars geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerlijk en betrouwbaar.

27-03-2019
dhr Segers (eersel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben altijd goed geholpen heb al vele jaren ervaring met de firma Smolders.

24-03-2019
Henk van Spreuwel (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Bij auto Smolders kun je je auto met een gerust hart laten onderhouden. Ze weten waar ze over praten.

13-03-2019
Dhr. Pool geeft de service van onze werkplaats een
9

Vlotte service; afspraken worden nagekomen; geen problemen met geven leenauto; vriendelijke en open uitstraling; koffieautomaat; gezellige zitjes

02-03-2019
Mevr. Gerke (Eindhoven) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijke deskundige verkoper. Er werd ruim tijd genomen voor mijn wensen. Mijn nieuwe Suzuki heb ik in een zeer mooie uitvoering en bijzondere kleur gekocht dankzij de verkoper. Alle medewerkers zijn aan mij vorgesteld en in de toekomst weet ik precies met wie ik het te maken heb bij onderhoud. De functies van de nieuwe auto zijn zeer goed uitgelegd. De inruil van mijn oude auto was ook geen probleem. In het al geheel is deze dealer een prettige ervaring geweest. Je komt binnen en het voelt meteen goed.

27-02-2019
Joke van Tartwijk (VALKENSWAARD ) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk en ervaren personeel prijsopgave correct vooraf zodat je weet wat het gaat kosten,ze bellen als er bijzonderheden zijn

26-02-2019
b intven (veldhoven) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk, prima service, duidelijke afspraken, betrouwbaarheid, persoonlijk contact dwz de medewerkers kennen je.

19-02-2019
C .Wouters geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne prettige garage en goede service.

13-02-2019
H Nijsen (Eersel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, houdt zich aan de afspraken.

13-02-2019
astrid Baselmans-Hart (aalst) geeft de service van onze verkopers een
10

prettige omgeving, ken ik nog van jaren terug op een rustige manier geholpen door een medewerker

08-02-2019
hans baijens (waalre) geeft de service van onze werkplaats een
10

Komt afspraken na, klantvriendelijk.

05-02-2019
P. Kaars geeft de service van onze verkopers een
9

Fijn contact goed geholpen

31-01-2019
P.Willems (Waalre) geeft de service van onze werkplaats een
9

ben steeds fijn en correct behandeld bij auto smolders

31-01-2019
I.Buis (Nuenen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al 30 jaar klant bij garage Smolders en goed tevreden

29-01-2019
M.v.Vroenhoven (Veldhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben tevreden over de informatie en klantvriendelijkheid,denken mee in het zoeken naar oplossingen.

24-01-2019
Frank (Westerhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

No Nonsense cultuur. Gewoon to-the-point. Wat ik in ieder geval kan waarderen is de grote ruiten tussen de receptie en de werkplaats, zodat je enigszins kan zien wat er met je auto gedaan wordt. Persoonlijk houdt ik niet van een werkplaats die zogenaamd uit "veiligheidsredenen" volledig is afgesloten voor de klant. Vaak heb je dan iets te verbergen.

23-01-2019
w van kerkoerle (velhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer goed dank je wel

20-01-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Smolders Suzuki in WESTERHOVEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten