Auto Smolders Suzuki Uw dealer
040-2014888

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
RPM Sevens (Hapert) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service en klantvriendelijk.

05-11-2019
Frans reijnders geeft de service van onze werkplaats een
7

Vertrouwd gevoel. Rustige omgeving. Aardige mensen. Nemen de tijd voor je.

31-10-2019
Joop velt (Veldhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Rust en vertrouwen is zeer belangrijk voor ons.

30-10-2019
Renate Broeren geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne dealer die netjes en kundig werk levert. Geeft een vertrouwd gevoel.

15-10-2019
Ben Rooijakkers (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

kom al jaren bij auto Smolders en dat is niet voor niets en ben dan ook zeer tevreden bij dit bedrijf

08-10-2019
Ad Theuws (Bergeijk) geeft de service van onze verkopers een
8

Zeer vriendelijk en correct

08-10-2019
Mollen geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en kwaliteit. Tevens zeer betrouwbaar.

01-10-2019
Ria Frijters (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn al meer dan dertig jaar klant. Wij worden correct behandeld, zowel met de beurten als met het inruilen en kopen van een nieuwe Suzuki.

24-09-2019
Dhr.w.verhagen (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goed.

17-09-2019
Janus verhoeven (Bergeijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service.

12-09-2019
Susanne Peeters (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

We hebben werkelijk geen aanmerkingen te maken; komen hier al meer dan 20 jaar en zijn en blijven tevreden. Goede auto's, prima werkplaats, prettige mensen. Alle reden om daar te blijven en anderen aan te bevelen.

12-09-2019
Dhr. Cor Creemers (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
8

Mogelijkheid voor leenauto met automaat

03-09-2019
Dhr. PJM van de Haterd (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Netjes en afspraken komen ze na

03-09-2019
Henry v Asten (Casteren) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik netjes te woord ben gestaan en voor de eerste keer dat als kliënt goed geholpen

03-09-2019
Gisela jansen (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

We hebben altijd t gevoel dat ze hun best doen om klanten tevreden te houden

03-09-2019
Ton Krooijmans (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, reeel met prijzen, behulpzaam, vriendelijk.

27-08-2019
J.W.Bierens (Eersel) geeft de service van onze werkplaats een
8

ben er altijd goed en vriendelijk geholpen

27-08-2019
Pieter Brom geeft de service van onze verkopers een
9

We worden altijd netjes geholpen.

23-08-2019
Dhr T Wilbers (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk staan meteen klaar als je er komt met een vraag of een probleem zijn zeer oplossings- gericht

21-08-2019
Mevrouw Buis (Nuenen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Voor ons verdient Auto Smolders een 10 omdat we in zeker 25 jaar klant nog nooit een klacht hebben gehad. Omdat wij in Nuenen wonen krijgen we altijd een reserve auto gratis mee als we daar om vragen.

21-08-2019
Raymond S. (Eindhoven ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik vond de medewerker aan de balie in westerhoven vriendelijker In Eindhoven heb ik een minder klantgevoel

20-08-2019
F. Berken (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede behandeling

13-08-2019
Petra van Weegberg geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijke prijsopgave vooraf en geen onaangename verrassingen meer bij de jaarlijkse controle beurt/APK.

08-08-2019
Dhr. Gerritsen (Hilvarenbeek) geeft de service van onze werkplaats een
9

prettige samenwerking

06-08-2019
Ton van der Leij (Bergeijk ) geeft de service van onze verkopers een
8

Zo als eerder vermeld blijf gewoon want dit wordt door de klant (wij) gewaardeerd

30-07-2019
De heer L. Lohmeijer geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke mensen en altijd behulpzaam. Denken goed mee met de klant en eerlijk. Ik kom hier al vele jaren en voel me altijd op mijn gemak.

23-07-2019
j wassink (Best) geeft de service van onze werkplaats een
8

een goede service heldere afspraken en goede vaklui aanwezig.

17-07-2019
M.Thiels geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede snelle service na afspraak. Over dealer zeer tevreden. Suzuki Nederland heeft in communicatie zeker verbeter punten.

16-07-2019
Gust Bleijs (Reusel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je wordt er altijd goed behandeld

09-07-2019
theu peeters (maarheeze) geeft de service van onze werkplaats een
10

Hele fijne verkoper

06-07-2019
Dhr Albach (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom al sinds 1988 bij Smolders! Altijd correct in afspraken en uitvoeringen van je vragen en wensen!

03-07-2019
Breugel (Bladel) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is altijd een goede garage geweest ik kom er al jaren

18-06-2019
Will Peijnenburg (Veldhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gedurende 35 jaar een constante service gerichte persoonlijke klantenbensdring waarbij afspraak= afspraak een vanzelfsprekendheid is voor het gehele bedrijf

12-06-2019
Mevr. M. Vossenberg geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk en flexibel personeel

02-06-2019
Els bootsman (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb niks te klagen

29-05-2019
Thea Baijens (Waalre) geeft de service van onze werkplaats een
10

klantvriendelijk. goede uitleg.

21-05-2019
pjm van den hurk (geldrop) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service en men neemt nog tijd voor de klanten

07-05-2019
Jos Kluijtmans (Veldhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige kennismaking. Goede duidelijke uitleg. Voelt goed en vertrouwd. Heb ook alle vertrouwen in een prettige relatie met deze Suzuki dealer.

07-05-2019
Mevr. Pellemans (Veldhoven) geeft de service van onze werkplaats een
0

Ze houden zich niet aan de afspraken.

16-04-2019
Everjanneke geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn tweedehands Suzuki met een Paasshow gekocht bij Auto Smolders te Westerhoven. Vanaf het begin een eerlijk gevoel over deze garage, verkoop, receptie en monteurs. Hun inzet en hun menselijke benadering stel ik zeer op prijs. Steeds weet ik waar ik aan toe ben! En doordat de auto bij hun in onderhoudt is, ontvang ik gratis de Suzuki-service-bij-pech-onderweg. Eenmaal hebben ze zelfs uit pure interesse een bijzonder onderdeel weer in orde gemaakt, dat getuigt toch wel van liefde voor hun vak/merk van hun werknemers. De receptie is steeds geduldig en legt alles uit, waar ik nog vragen heb. Inmiddels 5 jaar later, besloten te gaan sparen voor ooit weer een Suzuki met weinig extra onkosten, i love it :) Bedankt en Groetjes.

04-04-2019
Gerard Kavelaars geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerlijk en betrouwbaar.

27-03-2019
dhr Segers (eersel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben altijd goed geholpen heb al vele jaren ervaring met de firma Smolders.

24-03-2019
Henk van Spreuwel (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Bij auto Smolders kun je je auto met een gerust hart laten onderhouden. Ze weten waar ze over praten.

13-03-2019
Dhr. Pool geeft de service van onze werkplaats een
9

Vlotte service; afspraken worden nagekomen; geen problemen met geven leenauto; vriendelijke en open uitstraling; koffieautomaat; gezellige zitjes

02-03-2019
Mevr. Gerke (Eindhoven) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer vriendelijke deskundige verkoper. Er werd ruim tijd genomen voor mijn wensen. Mijn nieuwe Suzuki heb ik in een zeer mooie uitvoering en bijzondere kleur gekocht dankzij de verkoper. Alle medewerkers zijn aan mij vorgesteld en in de toekomst weet ik precies met wie ik het te maken heb bij onderhoud. De functies van de nieuwe auto zijn zeer goed uitgelegd. De inruil van mijn oude auto was ook geen probleem. In het al geheel is deze dealer een prettige ervaring geweest. Je komt binnen en het voelt meteen goed.

27-02-2019
Joke van Tartwijk (VALKENSWAARD ) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijk en ervaren personeel prijsopgave correct vooraf zodat je weet wat het gaat kosten,ze bellen als er bijzonderheden zijn

26-02-2019
b intven (veldhoven) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk, prima service, duidelijke afspraken, betrouwbaarheid, persoonlijk contact dwz de medewerkers kennen je.

19-02-2019
C .Wouters geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne prettige garage en goede service.

13-02-2019
H Nijsen (Eersel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, houdt zich aan de afspraken.

13-02-2019
astrid Baselmans-Hart (aalst) geeft de service van onze verkopers een
10

prettige omgeving, ken ik nog van jaren terug op een rustige manier geholpen door een medewerker

08-02-2019
hans baijens (waalre) geeft de service van onze werkplaats een
10

Komt afspraken na, klantvriendelijk.

05-02-2019
P. Kaars geeft de service van onze verkopers een
9

Fijn contact goed geholpen

31-01-2019
P.Willems (Waalre) geeft de service van onze werkplaats een
9

ben steeds fijn en correct behandeld bij auto smolders

31-01-2019
I.Buis (Nuenen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al 30 jaar klant bij garage Smolders en goed tevreden

29-01-2019
M.v.Vroenhoven (Veldhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben tevreden over de informatie en klantvriendelijkheid,denken mee in het zoeken naar oplossingen.

24-01-2019
Frank (Westerhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

No Nonsense cultuur. Gewoon to-the-point. Wat ik in ieder geval kan waarderen is de grote ruiten tussen de receptie en de werkplaats, zodat je enigszins kan zien wat er met je auto gedaan wordt. Persoonlijk houdt ik niet van een werkplaats die zogenaamd uit "veiligheidsredenen" volledig is afgesloten voor de klant. Vaak heb je dan iets te verbergen.

23-01-2019
w van kerkoerle (velhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer goed dank je wel

20-01-2019
Jan Kweens (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

goed en vriendelijk

15-01-2019
g.w.v.d.linde (veldhoven 5508 mx) geeft de service van onze werkplaats een
9

altyd goed en vriendelijk behandeld

10-01-2019
Dhr van Gerwen (Waalre) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbare dealer. Professioneel personeel. Deskundig. Vriendelijk. Kijken aandachtspunten goed na en geven achteraf uitleg over bevindingen. Prijs overeenkomstig hetgeen vooraf is afgesproken.

28-12-2018
Dhr. Goossens (Eersel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Correcte behandeling.

27-12-2018
Dhr. V.Dumoulin (Geldrop) geeft de service van onze werkplaats een
10

een zeer vriendelijk adres Auto Smolders

21-11-2018
Dhr.w.verhagen (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service.

20-11-2018
Fam Velt (Veldhoven) geeft de service van onze verkopers een
9

Hebben het gevoel dat Auto Smulders ons netjes en correct behandeld zonder ons iets op te dringen en er wordt een goede service geleverd.

20-11-2018
Jeanne Veuger - van den Boom (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service. Fijne mensen. Ik kom er al bijna 40 jaar!

11-11-2018
Ria Frijters (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn al meer dan 25 jaar klant bij deze dealer en zijn altijd heel correct en vriendelijk behandeld.

06-11-2018
m am van Roy. (Valkenswaard ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat alles goed is uitgevoerd en tevreden ben ik ben nog altijd goed behandeld

06-11-2018
Kees Reniers (Veldhoven) geeft de service van onze verkopers een
9

Alles goed en netjes geregeld.

23-10-2018
Dhr apm Broeren geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne dealer die betrokken is bij mijn wensen.

23-10-2018
ans coolen - gommans (eindhoven.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Er is een goede communicatie onderling. En goede uitleg als ik ergens niet tevreden over ben. Ze gaan met mij in gesprek en wordt vervolgend tot ieders tevredenheid opgelost.

16-10-2018
dhr van Tuijl (Budel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Perfecte behandeling.

07-10-2018
Ben Rooijakkers (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer tevreden

03-10-2018
Adrienne Brevé (Nuenen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Smolders Suzuki is de beste Suzuki garage in de verre omtrek. Ze zijn zeer deskundig, uiterst klantvriendelijk en denken met je mee. Een garage om aan iedereen aan te bevelen.

02-10-2018
H.E. Vis geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij komen al vele jaren bij Smolders. Zowel de verkoop als het onderhoud verloopt bijzonder prettig.

02-10-2018
J.M.G.Sanders (Reusel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tot op heden zeer content.

25-09-2018
W.vennix (Eindhoven) geeft de service van onze verkopers een
2

Veel beloven en niet nakomen.

25-09-2018
Dhr.Markhorst (Bergeijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik rijd nu in mijn derde Suzuki de weinig kleine reparaties zijn correct afgehandeld na overleg en prijs opgave. Bij schuldloze aanrijding met totaalschade is met hulp van smolders de zaal keurig en voordelig opgelost

25-09-2018
Susanne Peeters (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt hier altijd zeer correct en goed behandeld. Vriendelijk en vakbekwaam personeel. En bij problemen doet men echt iets voor zijn klanten. We komen hier al 20 jaar en dat is niet voor niets.

22-09-2018
CHRIS VAN TILBURG (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima verzorgd Goed geholpen.

18-09-2018
joop spruit (eersel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Volledig tevreden

14-09-2018
I.Buis (Nuenen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een perfecte garage met kundige monteurs en klant vriendelijk balie personeel. Wacht ruimte met lectuur en gratis koffie uit een goede automaat. Indien nodig is er een leenauto ter beschikking. Wat wil een mens nog meer.

11-09-2018
Mevr. G. Jansen (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige ontvangst, gevoel van klant is koning. Alles van te voren doorgesproken en geen onverwachte onprettige verassingen!

11-09-2018
A. Vosters geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles volgens afspraak

04-09-2018
Dhr. Gerritsen (Hilvarenbeek) geeft de service van onze werkplaats een
10

ze komen de afspraak na

04-09-2018
Birgit van Lieshout (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
8

Hele betrouwbare en bekwame garage. Mijn auto al 9 jaar hier in onderhoud en altijd tevreden over de goede dienstverlening.

29-08-2018
Mommers geeft de service van onze werkplaats een
5

Lange wachttijd ,hoge kosten en klanten op tijd aanschrijven.

07-08-2018
Jac Linders. (Eersel.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben tevreden.

07-08-2018
Jan van lieshout geeft de service van onze werkplaats een
9

Ole

31-07-2018
Hanneke Kanen (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd goed overleg cq advies , telefoontje als er iets onverwachts opduikt .

26-07-2018
joop wassink (best) geeft de service van onze werkplaats een
8

klantvriendelijk en een goede service. Je weet waar je aan toe bent.

22-07-2018
Rene Vink geeft de service van onze verkopers een
10

Ik word altijd goed ontvangen , ook als ik voor een onderhouds beurt kom De koffie staat klaar en de verkoper geeft goede informatie en advies . Je bent daar nog een klant en geen nummer .

20-07-2018
Pwg lepelaars geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede informatie geven ze denken mee

18-07-2018
A.Lavrijsen (Bladel) geeft de service van onze verkopers een
9

auto Smolders is een fijne garage waar alles netjes afgewerkt wordt en altijd in goed overleg

18-07-2018
Dhr Bruininx (Weebosch 139) geeft de service van onze werkplaats een
9

Netjes behandeld

04-07-2018
G.van de Wiel (Eindhoven) geeft de service van onze verkopers een
9

Auto Smolders krijgt een 9 omdat het een bedrijf is wat nog menselijk is en de klant helemaal vrij laat in hun keuze.Geen poespas. Geen10 omdat er altijd iets over moet blijven om te verbeteren

03-07-2018
hans raijmakers (riethoven) geeft de service van onze verkopers een
8

nette omgeving, goede communicatie, geen flauwekul praat, goede verkoper. Klant is koning.

30-06-2018
Petra van Beuningen (Eindhoven) geeft de service van onze werkplaats een
8

tevreden over contact met verkoop afdeling en service

26-06-2018
E bootsman geeft de service van onze verkopers een
10

Betrouwbaar ????????????

26-06-2018
Adriaan (Eersel) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik heb een goed en eerlijk antwoord gekregen op de door mij gestelde vragen

21-06-2018
Jan van den Boom (Valkenswaard) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wordt correct behandeld

20-06-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Smolders Suzuki in WESTERHOVEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen