Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Auto Reef Nieuwegein B.V. Uw dealer
030-6034848

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Dhr G. van der Vegt (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
10

1. als klant word je gezien 2. als klant word je met u aangesproken en dat is correct. 3. goede informatieverstrekking 4. correcte afhandeling en begeleiding tot bij de auto met uitleg 5. vertrouwd gevoel 6. snelle afwikkeling. daarvoor mijn oprechte dank. Dat geeft je een goed gevoel als klant.

30-06-2020
P krah (Nieuwegein ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zijn vriendelijk en eerlijk.

23-06-2020
Jm van Zalinge (Utrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk personeel.

16-06-2020
s dijkman geeft de service van onze werkplaats een
9

Al het personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel.

10-06-2020
Mevrouw M. de Graaf (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb een goed gevoel dat het onderhoud aan onze auto serieus wordt gedaan!

09-06-2020
de Wit (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
7

Vriendelijk personeel, behulpzaam, maar de prijzen van onderhoud zijn aan de hoge kant.

14-05-2020
J.van Woudenberg (vianen) geeft de service van onze verkopers een
10

Een ongedwongen zweer vriendelijke ontvangst en tijd om te testen of mijn spullen om mijn hobby uit te voeren in de auto pasten. GEWELDIG.

13-05-2020
ca van muijen (vianen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima behandeling.

13-05-2020
J & A (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en vakkundige bediening.

08-05-2020
Eddy de Wit (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
6

Ik kreeg zaken te horen waar ik mijn bemerkingen bij heb geplaatst, na mijn reactie werd er gelijk gezegd, het is een advies maar hij is wel al 5 jaar oud. Er staat nog geen 60.000 km op de teller, staat altijd droog in de garage, ziet er spic en span uit gaat ieder jaar naar de dealer lijkt mij dus geen oude auto of is de kwaliteit van Suzuki dan zo slecht, dit geloof ik niet, want ik heb totaal andere ervaringen met dit merk wat ik al jaren koester of vergis ik mij in deze.

05-05-2020
R.E. Peeters (Nieuwegein ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Op een correcte vriendelijke behandeld ( gewoon zoals het hoort).

14-04-2020
E van Wijngaarden (Nieuwegein ) geeft de service van onze verkopers een
10

Keurig bedrijf met zeer enthousiast en kundig personeel.

07-04-2020
Alice van krugten (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kundig, vriendelijk, houden zich aan de afspraken. Gewoon hele goede ervaring met dit bedrijf. Zeer aan te bevelen.

31-03-2020
Mariëtte van Dorrestein (IJsselstein) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat het hele plaatje klopt, klantvriendelijk, voor zover mogelijk - prijsopgaaf -, word op de hoogte gehouden wanneer de auto klaar is. Tussendoor bellen ze om te overleggen wat er nog extra gedaan moet worden en of ik dat wel wil.

24-03-2020
H.Hes (Houten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraken goed nagekomen, auto rijdt na beurt als nieuw, duidelijk merkbaar dat er iets aan gedaan is.

10-03-2020
J.H. Bakker (Hillegom) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk, voorkomend, servicegericht.

03-03-2020
M. Schoonheim (Nieuwegein) geeft de service van onze verkopers een
10

Bij Auto Reef wordt je vriendelijk benaderd. Service is uitstekend. Ervaring met de werkplaats en aankoop van een nieuwe auto zijn boven verwachting.

03-03-2020
M. Brugge - van Es (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, vriendelijk en service.

25-02-2020
My J Miltenburg (Amersfoort ) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettig bezoek, ruimte om na te denken, werd goed geluisterd naar mijn mogelijkheden en er werd meegedacht!

11-02-2020
Leo de Klijn (Houten) geeft de service van onze verkopers een
9

Dit was voor mij de 2e keer dat ik bij Auto Reef een auto aanschafte. Persoonlijk vindt ik het prettig dat de verkoper alle tijd neemt om je te helpen en je begroet als een oude vriend.

04-02-2020
J jagers geeft de service van onze werkplaats een
9

Daar onze vraag er niet bij stondwil ik hierbij zeggen dat het om verzekerings werk ging

21-01-2020
Herman (Vianen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede garage. Fijn om als klant bekend te zijn bij de receptie. Fijne sfeer. Onderhoudsbeurt conform afspraken uitgevoerd. Auto gepoetst en schoon terug ontvangen. Top.

26-11-2019
M. Kabel ( Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service, fijne, vriendelijke medewerkers!

26-11-2019
Sjaak van Oers (IJsselstein) geeft de service van onze verkopers een
10

Door de hulp van een medenwerker die ons direct zo thuis liet voelen bij Auto Reef met zijn klantvriendelijkheid zijn vakkennis en zijn ongedwongenheid deed ons direct beslissen om hier een Suzuki Ignis te bestellen.Veel dealers en aankomend verkopers kunnen hier wat van leren.

12-11-2019
Bastiaan van der Merk (Nieuwegein) geeft de service van onze verkopers een
10

Bijzonder prettige ervaring en een fijne Swift

22-10-2019
Marian Van Doorn (Schalkwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijk personeel snelle service altijd welkom gevoel

10-10-2019
Cees van der Grijn (ameide) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer vriendelijk, duidelijk en klantgericht.

08-10-2019
Barend van Domburg (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk, en deskundig word ik geholpen.

25-09-2019
P. Gijsen geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige no-nonsense dealer, klantgericht en goed bereikbaar.

18-09-2019
HPG.Jansen (De Meern) geeft de service van onze werkplaats een
10

Aandacht voor de klant. Je bent geen nummer.

10-09-2019
L.R. Verhoef geeft de service van onze werkplaats een
9

Een zeer nette dealer met vriendelijk personeel. Zo ook een goede bediening voor een onderhoudsbeurt.

07-08-2019
S. Gahrmann (Vianen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik krijg jaarlijks een email voor een beurt van de auto, ik kan dan ook in de online agenda een afspraak maken. Ik word standaard een week nádat ik de beurt heb laten doen gebeld door Suzuki Nederland met de mededeling dat de auto voor een beurt moet. En ook altijd met de "smoes" dat het elkaar gekruist heeft. Ook wordt gevraagd of ik degene ben met dat kenteken van de auto, ik mag er vanuit gaan dat als men mij belt hier wel zeker over is. Ik ben van mening dat verschillende informatie systemen met elkaar moeten communiceren om dit soort onnodige telefoontjes te krijgen en dus onnodig gestoord hoef te worden in mijn bezigheden. Nadat ik door had gegeven dat ik vorige week geweest was werd ik doorverbonden naar de bel-me-niet registratie wat ik niet echt snap omdat men belt dat de auto voor een beurt moet en het niet een telefoontje is voor verkoop van een product.

07-08-2019
Herman Barreveld (Utrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Betere service kan niet.Goede uitleg en persoonlijke benadering.Niets is teveel.

06-08-2019
Jan gijsen (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik dacht dat ik wel van de fiets gebruik kon maken maar dat op mijn leeftijd toch wel tegen viel zij zich toch wel enigszins schuldig vonden zij mij voor. De volgende afspraak een vervangende auto aanboden

25-07-2019
mw. J. van Krugten RUD Utrecht geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en vriendelijk personeel

12-07-2019
s. dijkman geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer deskundig en gemotiveerd personeel

10-07-2019
Dhr. G. van der Vegt (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
9

voldoende tijd om de klant te woord te staan rustige sfeer dekundig advies. geen onnodig gezeur over van alles en nog wat. afspraak is afspraak.

19-06-2019
J & A (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

vanaf het begin, met een Waggon R, vriendelijk en informatief.

12-06-2019
P krah (Nieuegein ) geeft de service van onze werkplaats een
7

Ik ben zeer tevreden

12-06-2019
J.D. Isabella (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
10

Marc is een top verkoper die weet waar hij over praat. Erg vriendelijk. Goede koffie.

11-06-2019
Ton Opmeer geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk ontvangst bij de receptie,auto zoals afgesproken telefonisch klaar gemeld. Reparatie en servicebeurt goed uitgevoerd.

29-05-2019
E. Tersteeg geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke, vakkundige en pro-actieve aanpak bij deze dealer voor zover ik tot nu heb mogen ervaren. Houden zo!

20-05-2019
Kathleen Neve (Vianen) geeft de service van onze werkplaats een
4

Voor de aflevering het geld zoals afgesproken overgemaakt op donderdag. Stond zaterdag niet op de rekening. Had gewoon bewijs dat het bij mij afgeschreven was. Mocht van de directie niet afleveren, blijkbaar vertrouwt deze hun vaste klanten niet. Was 2e nieuwe auto welke ik daar kocht

14-05-2019
F, vd Wiel (Urecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vanaf het eerste contact tot en met het ophalen van de auto goed, snel en erg prettig geholpen, Leuke, vriendelijke medewerkers die verstand van zaken hebben. Snelle planning, prima kosten en een betrokken team!

09-05-2019
Eddy de Wit (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ben in zijn geheel tevreden over Reef en zijn personeel, maar ik kreeg een aanbieding voor 4 nieuwe banden die sloeg helemaal nergens op en laat ik indien gewenst elders uitvoeren.

07-05-2019
John Boele (Houten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd een zeer vriendelijje benadering en erg behulpzaam. Service is uitstekend als je een auto komt kopen en ook daarna blijft de behandeling zeer prettig en en even servicegericht.

19-03-2019
Mandy Wallenburg (Houten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk en deskundig personeel.

11-03-2019
O. van Gemmert (Nieuwegin) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk, niet opdringerig, aardig beleefd duidelijk geintresseerd in behoefte en wensen, nemen de tijd voor je, kundig weten veel informatie over de auto, aanbod om altijd te bellen zeer positief.

20-02-2019
Hans Hes (Houten) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk en vakkundig personeel.

19-02-2019
Geertman H.J. (de Bilt) geeft de service van onze werkplaats een
8

-

05-02-2019
Janny Holzapfel-Stekelenburg (Nieuwegein) geeft de service van onze verkopers een
10

Heel erg fijn geholpen na mijn proefrit in de Suzuki Ignis. De Suzuki Ignis is een mooie en volledige auto. Eigenlijk was ik al om na de proefrit maar er is ook alles aan gedaan om mij goed te informeren over de private lease van deze auto. Ook de informatie in de tussendoorse periode van handtekening tot aflevering was heel er goed. Daardoor ben ik volledig tevreden over de verkoper, het bedrijf en de auto.

05-02-2019
dhr. J. Moree geeft de service van onze verkopers een
8

correcte behandeling en afspraken goed nagekomen.

30-01-2019
ton hosemans (ijsselstein) geeft de service van onze verkopers een
8

Ben goed geholpen door een vriendelijke en deskundige verkoper

30-01-2019
Hans en Elske Rietveld (IJsselstein) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik geef niet gauw een hoger aan tal punten maar ben zeer tevreden met auto Reef bijna met plezier naar deze dealer.

29-01-2019
J.D.de Smit (Ijsselstijn ) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk beleefd

29-01-2019
Van den Brink C geeft de service van onze werkplaats een
10

Nogmaals prima service

25-01-2019
E.Booms (IJsselstein) geeft de service van onze verkopers een
9

Professioneel bedrijf; klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

22-01-2019
Hans Man (De Meern) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het bedrijf ligt een klein beetje afgelegen, maar dat is dan ook meteen het enige negatieve dat ik kan bedenken. Personeel (zowel verkoop als receptie) is vriendelijk en behulpzaam, en zijn bereid om het extra stapje te doen als service voor de klant. Showroom is netjes, ruim en overzichtelijk. En (heel fijn): de koffie tijdens het wachten is uitstekend!

15-01-2019
Mw. T. Lieverse (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Duidelijke uitleg. Vriendelijke mensen. Kreeg zelfs de auto schoon terug na de servicebeurt.

01-01-2019
Wim Evers (Nieuwegein) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer goed geholpen en geadviseerd bij de aanschaf van mijn nieuwe Suzuki Vitara.Ook de aflevering was snel en goed verzorgd.

01-01-2019
Dhr. B.H.A.T. Straatman (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik de weinige keren dat het nodig is om bij Auto Reef te moeten komen, altijd vriendelijk en voorkomend wordt behandeld. Er wordt goed geluisterd naar wat ik heb te melden en er wordt adequaat op gereageerd. Ook wordt de tijd genomen om zomaar even een gezellig praatje te maken. Klasse!!

19-12-2018
mevrouw dijkman geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto reef nieuwegein is zeer klant vriendelijk en professioneel Zij zeggen wat ze waar kunnen maken.

06-12-2018
Leo Hulzebos (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles is correct en zo hoort het ook.

04-12-2018
dhr van der Vegt (neiwuegein) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service correcte aanspreektitel........ meneer. dat doet mij deugd prettig personeel

04-12-2018
Dhr J de Jong (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, goede afspraken, alles naar wens behandeld, dus niets nadelig. Ik ben tevreden. groetjes

29-11-2018
fc tomassen (houten) geeft de service van onze verkopers een
10

zeer goede en vriendelijke service ook bij Suzuki finance.

27-11-2018
Marian Van Doorn (Schalkwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijn personeel. Goede informatie advies en begeleiding. Herinneringen voor service beurten. Voor vragen direct iemand beschikbaar voor uitleg.

22-11-2018
i.j.m. Hoogma (IJsselstein) geeft de service van onze werkplaats een
7

fijn en vakkundig grhopen

22-11-2018
Ben Hoogewoning (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar, alles netjes gedaan. Als er iets is wat vervangen moet worden pleegt men eerst overleg. Ik raad een ieder aan die in de omgeving woont en een Suzuki rijdt, naar Reef Nieuwegein te gaan voor onderhoud.

22-11-2018
Wijntjes WGJ (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het oordeel is goed . Waarom? Op de eerste plaats wordt uitgevoerd wat is afgesproken. Op de tweede plaats is er sprake van een klantvriendelijke receptie. Op de der plaats er is aanvullend vervoer.Dat is handig.

20-11-2018
E. Booms (IJsselstein) geeft de service van onze werkplaats een
8

Service, contact, uitvoering, prijsindicatie en uitvoering gaan in goed overleg. Laatste keer was afspraak (tijd wanneer de auto klaar zou zijn) niet nagekomen, hetgeen teleurstellend was. Communicatie na afloop had beter gekund én gemoeten.

20-11-2018
Irma van Schaik geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk en goede service.

07-11-2018
Mariëtte van Dorrestein (IJsselstein) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en vakkundig personeel Afspraken worden nagekomen Prijsopgave klopt met factuurbedrag

30-10-2018
Ria Wallenburg geeft de service van onze verkopers een
10

Door de vriendelijke benadering en beantwoording van onze vragen van de verkoper de en de overige medewerkers.

30-10-2018
Arnold Biesheuvel (Houten) geeft de service van onze verkopers een
8

Gewoon een goede garage.

29-10-2018
dhr J.Limbosch (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
9

Als je belt wordt er opgenomen en wordt je keurig te woord gestaan. Loop je onverwachts binnen wordt je keurig binnen een paar tellen te woord gestaan door of een verkoper of iemand van de balie. Voor kleine reparaties e.d. is er 9 van de 10 keer wel even ruimte om het te herstellen. Gezellig team van mensen met kennis die ook altijd wel even tijd hebben voor een praatje.

17-10-2018
P. Deen geeft de service van onze werkplaats een
8

Nette behandeling, vriendelijk personeel, correcte uitleg, goed ingeplande werkzaamheden, vriendelijke en behulpzame medewerkers (had ik volgens mij al aangegeven).

09-10-2018
K.kruin geeft de service van onze verkopers een
9

Met een 10 kunnen ze niet meer groeien.

02-10-2018
Mevr. Cruijsen geeft de service van onze werkplaats een
9

Correct en betrouwbaar. Ze nemen de tijd voor vragen.

02-10-2018
B.A. van Domburg (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

eerlijk,duidelijk, goede service

26-09-2018
Dhr. P Hofstede (Houten) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vanaf interesse naar aanschaf en nu onderhoud altijd netjes en correct behandelt.

25-09-2018
J. M, (Nieuwegein) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige behandeling, ruimte om je eigen beslissing te nemen, geen druk, informatief.

25-09-2018
Arni van Grol (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Totaal prettig en informatief personeel. En de auto wordt schoon aan de klant gegeven.

19-09-2018
Johan Maaswinkel (De Meern) geeft de service van onze verkopers een
10

Een vriendelijk bedrijf met de nodige kennis van zaken. Na een paar minuten is er al een klik dat vertrouwen wekt voor de rest van de onderhandelingen en het verdere proces in de toekomst.

18-09-2018
H van Plateringen geeft de service van onze verkopers een
9

Oog voor de klant met een persoonlijke benadering

12-09-2018
Dhr.J.M.Piek (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bijna alles goed uitgevoerd

05-09-2018
Sylvia van Straalen (Houten ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer vriendelijk personeel en een duidelijke uitleg over wat ze aan de auto gaan doen en de prijs. Zo kom je niet voor verrassingen te staan bij het ophalen van de auto. Fijn dat ze de auto gewassen meegeven.

14-08-2018
Denise Bosch (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
8

tevreden en vriendelijk behulpzame personeel

09-08-2018
J.R. Schaap (NIEUWEGEIN) geeft de service van onze werkplaats een
8

Algemeen te vreden op alle aspecten.

07-08-2018
André van den Berg geeft de service van onze werkplaats een
9

Komt betrouwbaar over en goede kennis van zaken, als klant gezien worden en ook zo behandeld niets is te veel, niet te opdringerig . Voel me daar thuis.

07-08-2018
S. Walet (Nieuwegein) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk, kennis en service

07-08-2018
Dhr. en Mw. Hegeman geeft de service van onze verkopers een
10

Het voltallige personeel is altijd bereid tot het geven van advies of voorlichting. Daarnaast blijft iedereen uiterst vriendelijk maar ook uiterst correct. Iedereen is altijd welkom voor een bezoekje en een kopje koffie.

31-07-2018
Henk Visser (hagestein) geeft de service van onze werkplaats een
8

correct en netje geholpen

24-07-2018
Mw. M. Mulder (Utrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke en correcte medewerker aan de balie. Vooraf opgave van extra werkzaamheden en kosten. Goed bereikbaar.

18-07-2018
Mevrouw Mary de Graaf (Nieuwegein) geeft de service van onze verkopers een
9

De ontvangst was erg fijn, je kon op je gemak rondkijken en daarna een heel fijn gesprek gehad met de verkoper!

04-07-2018
van der Vegt (Nieuwegein) geeft de service van onze verkopers een
10

-zakelijke en professionele houding -geen zwamverhalen, maar duidelijk en zakelijke uitleg, zodat je weet waar je als betalende klant aan toe bent. -goede sfeer tijdens de gesprekken -luisterende houding naar je wensen als klant. -er wordt niet met folders gewerkt, je kunt in de auto van keuze zelf je mening vormen -geen opdringerigheid, er wordt meegeacht met je als klant 10 met een +

19-06-2018
Jane Kalka (Nieuwegein) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik tevreden ben.

03-06-2018
R van der ende (Vianen) geeft de service van onze verkopers een
10

Service uitstekend snel geholpen en mochten binnen 15.min proefrit maken

30-05-2018
Rob Geuverink (Houten) geeft de service van onze werkplaats een
10

erg tevreden

24-05-2018
Bert Vollebergh (Nieuwegein ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijke medewerkers. Goed advies en prijs kwaliteit was goed.

15-05-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Reef Nieuwegein B.V. in NIEUWEGEIN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten