Auto Nassau Uw dealer
015-2568779

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
a.kornet geeft de service van onze werkplaats een
10

vakkundig/komen afspraken na/betrouwbaar/vriendelijk/service hoog niveau

04-09-2019
A.M. van Galen (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij receptie prima ontvangst. Prettige behandeling. Nog nooit meegemaakt dat er iets niet goed uitgevoerd is. Kortom : volledig tevreden.

27-08-2019
Peter Souer (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom al jaren bij Auto Nassau, en ben altijd in volle tevredenheid geholpen.Vriendelijk personeel zowel op de receptie als in de werkplaats. Zeker een aanrader voor hij of zij die een goede garage zoekt.

16-08-2019
R.van Sprang (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer prettige garage. Duidelijk en betrouwbaar en makkelijk en snel afspraken maken. Als je voor een kleinigheidje zonder afspraak langs gaat wordt je ook altijd direct geholpen.

13-08-2019
a. van der hoek geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, snel en adequaat. Ik had eigenlijk al twee jaar eerder geleden naar deze garage moeten gaan!

24-07-2019
Peter Abdala (Nootdorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

klant wordt serieus genomen. Eerlijk en betrouwbaar. Ik kom er al ruim 15 jaar!

02-07-2019
Lidia breedveld (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fantastische garage die je altijd serieus neemt en aan de klant denkt

18-06-2019
H. Holthuizen (Delft ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prim dealer

12-06-2019
Piet Hoogendam (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service, prima personeel, zijn altijd behulpzaam.

05-06-2019
Sylvia Pijl geeft de service van onze werkplaats een
8

Keurig net en simpel bedrijf. Attent, stipt, laag drempelig

20-05-2019
Dick Hanson (Berkel en Rodenrijs) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg betrouwbaar bedrijf en prima prijs-/kwaliteit verhouding van onderhoudsbeurten en reparaties (die zelden voorkomen).

14-05-2019
Mart (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

U wordt zeer professioneel geholpen op een zeer vriendelijke manier. Ook worden kleine gebreken direct verholpen. Service staat er zeer hoog in het vaandel.

14-05-2019
Dhr. A.W. Flach geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige omgeving, duidelijke afspraken, geven een vertrouwd gevoel.

07-05-2019
A.van den Ham (Berkel en Rodenrijs) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn al heel lang bij Auto Nassau en worden altijd plezierig geholpen.

01-05-2019
Chris Egberts (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en deskundig personeel, belang van een tevreden klant staat voorop!!!

24-04-2019
Maarten Kleijkamp (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke- en kundige mensen, die zich altijd keurig aan de afspraken houden!

23-04-2019
Dhr van der Helm (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden, goed geholpen.

26-03-2019
Mevr. de Hoog geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige garage waar men altijd voor je klaar staat

19-03-2019
Peter Bruggeling (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nog nooit problemen gehad met b.v. De auto is nog niet klaar of mocht je onverhoopt wat langer moeten wachten dan staat de koffie klaar. Als de auto klaar is wordt je gebeld en kan je hem weer ophalen.

14-03-2019
M Breedveld geeft de service van onze werkplaats een
9

Het zijn gewoon super aardige mannen daar en zeer kundig !!

13-03-2019
Dhr de Vos geeft de service van onze werkplaats een
9

Komen er al jaren om de vertrouwingwekkende en normale vriendelijke wijze van omgaan met de klanten.

05-03-2019
Mevr N.van Rijn (Hoek van Holland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zie voorgaande

27-02-2019
Dhr. G.A.ten Broek (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Nassau is een klein Suzuki onderhoud- en service punt. Het personeel is vanaf het eerste contact vriendelijk, meedenkend en meewerkend. Het onderhoud en de service getuigt van vakkennis. Wij hebben bij deze garage 2 Suzuki's Vitara in onderhoud.

19-02-2019
Dhr. G.Pohan Simandjuntak (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Servicebeurt nu conform afgesproken tijd. Baliemedewerker doet zijn uiterste best e.e.a. uit te zoeken. Alleen jammer dat men op de bijrijdersstoel waarschijnlijk met een vieze werkkleding heeft gezeten omdat er twee (olie?) vlekken er zitten.

13-02-2019
Cynthia Dumas (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerlijkheid, beleefdheid, de afspraken worden nagekomen. De monteurs zijn kundig en het hele team doet er alles aan om de klant tevreden te stellen en te houden.

12-02-2019
Ruud selhorst (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer kundig en vriendelijk personeel die indien mogelijk direct voor je klaar staan.

12-02-2019
Dhr. M van der Borg (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Open en eerlijke garage met deskindig en zeer vriendelijk personeel. Waar voor je geld.

29-01-2019
Ingrid van Ee (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en komen afspraken na. Gewoon top service

23-01-2019
D.Haakman (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

ze proberen mij zo goed en adequaat mogelijk te helpen, zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ze denken mee, geven mijn auto altijd zeer netjes terug, aangezien ik dat zelf niet goed kan met mijn ene arm.

16-01-2019
C.A. Havranek (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke en eerlijke dealer, die super goed communiceert en altijd van te voren overlegt bij evt. nodige reparatie. Tevens goed met je meedenkt en met goede oplossingen komt.

08-01-2019
T.Tobi geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede Dealer

04-01-2019
P. Kester (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage met betrouwbare medewerkers

18-12-2018
E van der Vliet (Den- Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt altijd vriendelijk en eerlijk behandeld.

12-12-2018
Mw. Van Vliet (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte dealer in alle opzichten

28-11-2018
Fam. A.P.M. Duvé geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren een goed en betrouwbaar aanspreekpunt voor diverse auto's die wij via Auto Nassau hebben gekocht en laten onderhouden. Ook voor vragen, eventuele (vermeende) storingen en opmerkingen tussen de servicebeurten door kan je hier absoluut terecht. Je verlaat Auto Nassau altijd met een tevreden gevoel.

27-11-2018
H.J Driessen (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige contacten en goede service

22-11-2018
Evelyne van Loon (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk! Hele goede service! Betrouwbaar! Kom hier al jaren en blijf dat ook zeker doen!

07-11-2018
Maria Arsenie (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

In de 35 jaar klant te zijn bij Auto Nassau nog altijd blij met de eigenaar en medewerkers. Service die je nog weinig tegen komt .

06-11-2018
mevr. de Jongh (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne dealer,klant is koning ,dat zie je niet vaak meer . En is er een probleem dan wordt dat keurig opgelost.

25-10-2018
R.van Sprang (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige benadering, nemen de tijd en geven goede en duidelijke voorlichting. Geen lange wachttijden

23-10-2018
Zegert Boerendonk (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het laatste bezoek kwam door plotselinge lekke band. Aan het einde van de reparatie was reservewiel + krik en alle overhoop gehaalde spullen, inclusief de verzonken bagageruimte weer keurig opgeruimd. Klasse!

10-10-2018
Daphne (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Nassau is een fijne dealer/garage. Je wordt ten alle tijden serieus genomen, netjes, professioneel en eerlijk behandeld. Niets is te veel en niets is onmogelijk. Vriendelijk personeel die altijd wel even wat tijd over hebben om je te helpen.

25-09-2018
mw. N. Broere-van der Vlugt (Vlaardingen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vanwege de klantvriendelijkheid. Mijn auto wordt voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt opgehaald en weer teruggebracht. Uitstekende service.

18-09-2018
Bert de Visser (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service en ze denken met je mee.

05-09-2018
Peter Souer (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik kom al ongeveer 25 jaar bij deze garage en ben altijd goed geholpen....dat kan je van andere garage's niet altijd zeggen. Ik zou deze zeker bij vrienden aanraden.

24-08-2018
Marianne Paape (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Voor de derde keer kom ik bij Auto Nassau. Elke keer word ik keurig te woord gestaan en mijn klachten worden gecheckt op gebreken en eventueel netjes in goed overleg verholpen. Kortom goede service ik ben zeer tevreden.

21-08-2018
peter van baarle (delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik koop daar al jaren een auto tot volledige tevredenheid . nog nooit problemen gehad , zoals gezegd , erg prettige garage , met deskundig personeel .

31-07-2018
Marieke (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Aardige en deskundige medewerkers. Komen hun woord na. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

31-07-2018
Hr Koene. geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk goede service fijne mensen om mee te onderhandelen. Super zaak iedereen aan tebevelen.

25-07-2018
A.M. van Galen (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantvriendelijk. ik vind de kleinschaligheid ook prettig. Voor zover ik het kan beoordelen , denk ik dat er kundig gewerkt wordt.

24-07-2018
Den Engelsman Pieter (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ze het verdienen,

12-07-2018
R, Marges (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed service, goede en vriendelijke bedinging

11-07-2018
Ruud (Den hoorn) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik nooit een negen of een tien uideel.

04-07-2018
Mevr. C.M. Dijkhuizen (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vorige week problemen gehad met accu, deze moest vervangen worden. De mobiliteitsservice van Suzuki heeft mij geweldig geholpen!!

20-06-2018
H.de cock (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige kleinschalige garage, zeer klantvriendelijk bij deze garage is klant nog koning

19-06-2018
J J staub (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk geholpen en duidelijk antwoord en altijd zoek naar oplossingen als dat nodig is

12-06-2018
Mart (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een betrouwbare dealer. Bij reparaties goede uitleg vooraf, en wat de kosten zullen zijn. Kleine reparaties worden soms direct gedaan. Een aanrader.

05-06-2018
P v Koppen (delft) geeft de service van onze werkplaats een
8

Auto Nassau, is vriendelijker dan Suzuki .NL.

05-06-2018
Wim Morien (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en zeer nette behaneling

31-05-2018
Dhr A van den Berg (Delft lipkensstraat 8 2628 SM ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat een acht een goed cijfer is in mijn visie .

15-05-2018
Aad Flach (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, klantvriendelijk, duidelijke informatie.

09-05-2018
Gerard (Pijnacker) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een eerlijke zaak geen poes pas en goede service. Niks geen luxe gewoon een goede garage

24-04-2018
Mevr Walta (Den haag ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage. Aardig mensen die er werken. Kundig personeel.

18-04-2018
Mw. de Hoog (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne garage met goed personeel. Zeer klantvriendelijk. Goede service.

17-04-2018
Robert van Sprang (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

klantvriendelijk, klantgericht, goede service, betrouwbaar en vakbekwaam

17-04-2018
Gevik Babakhani (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Auto Nassau Delft zijn ze zeer vriendelijk en professioneel. De dienstverlening is zeer goed. Medewerkers zijn vriendelijk en uiterst correct en komen afspraken altijd na. Er wordt overlegd en meegedacht en de informatie is duidelijk. Er staat altijd een vervangende auto ter beschikking.

12-04-2018
H.H.jansen (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een fijne garage ze staan voor klaar en wordt goed geholpen

27-03-2018
Nico Steenbergen (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke en goede service door een kleine garage met ruimte voor persoonlijke aandacht.

21-03-2018
Peter Bruggeling (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze houden zich aan de afspraak, je kan rustig door de garage heenlopen. Hiervoor had ik een Daihatsu en daarvoor een smart. Bij die smartgarage op de binckhorst in Den-Haag werd ik de garage uitgekeken,ik mocht daar helemaal niet komen,en dat alleen voor het vervangen van een voorlampje waar ze dus de hele dag mee bezig zijn geweest.Toen het lampje na 1 jaar weer vervangen moest worden ben ik bij auto Nassau terecht gekomen waar de klus in 5 minuten geklaard was.Kreeg ik nog een bakkie koffie ook. Kijk, dat is service.

21-03-2018
O.J.D. morien geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ze het verdienen op de manier hoe zij tewerkgaan en omgaan me hun klanten.

13-03-2018
Hr. A.v.Oosten (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klant vriendelijk, vlotte service. Ik ben hier al meer dan 25 jaar klant.

13-03-2018
Dhr. P. Hagendijk (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het betreft een wat kleinere dealen waarbij de klant nog koning is.

27-02-2018
Van kammen (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitervaring

21-02-2018
George Pohan (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewenste optie van een cruise control ook volgens de folder voor een nieuwe auto kon na veel montage en demontage niet gerealiseerd worden. Hier ontbreekt dus duidelijk de kennis van zowel de dealer als het hoofdkantoor. Gratis zelfgekochte DAB+ radio ingebouwd dat weer wel maar kon geen achteraf geen FM zender gebruiken in het buitenland. Na een jaar terug voor onderhoud en medegedeeld dat men waarschijnlijk vergeten is ook de FM antenne aan te sluiten. Blijkt na een uur extra onderzoek dat de antenne toen al niet eens aangelsoten kon worden omdat het een ander aansluitiing heeft dan wat in de Baleno zit. Hadden ze eerlijksheidhalve toen al moeten zeggen en een jaar geleden het tussenstuk kunnen bestellen. Nu wacht ik weer ruim 2 weken tot ik bericht krijg wanneer iets binnen komt.

12-02-2018
Piet Hoogendam (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een hele goede perfecte en gezellige ZAAK !!!!

06-02-2018
Cynthia Dumas (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima personeel en zeer vriendelijk. Altijd bereid om mee te denken.

06-02-2018
r selhorst (delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

personeel is vriendelijk en heeft alles in huis om een goede gedegen service tegeven

06-02-2018
Thijs Tuurenhout (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer klantgerichte vriendelijke en deskundige garage en medewerkers!

30-01-2018
Maria Botermans (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd goede service denken met je mee. Kwaliteit /prijs verhouding is uitstekend. Prettig in de omgang. Voor goed service en kwaliteit aan juiste adres. Bedankt Team Auto Nassau voor eerste 30 jaar plakken nog 20 jaar aan vast al 30 jaar klant bij Auto Nassau.

23-01-2018
Doris Goetz (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
9

De klant wordt er vriendelijk en netjes geholpen en de (indiennodige) reparaties worden goed uitgevoerd.

17-01-2018
A. De Haan (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super vriendelijk, goede service.

09-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Service wordt netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Op basis van de op- en aanmerkingen wordt besproken wat het advies is, welke volgens afspraak en prijs is uitgevoerd.

09-01-2018
R.Timmers (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer correct en klantvriendelijk.

26-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vakkennis aanwezig, meedenkend personeel, top!

26-12-2017
Maarten Kleijkamp (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je voelt je altijd welkom als klant bij dit bedrijf. Houden zich aan afspraken. Perfecte service. Goed advies. Zeer tevreden over de Suzuki Vitara.

13-12-2017
A.van den Ham (Berkel en Rodenrijs) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij worden al jaren prettig en correct geholpen

11-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zij zeer tevreden.

07-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

Vriendelijk personeel. Er werd goed uitgelegd waarom reparaties nodig waren en wat nog kon wachten.

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

fijn geholpen!!

05-12-2017
mevr. astrid doornbos (den haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Iedere medewerker is betrouwbaaar en geeft antwoord als je iets vraagt. goede service.

02-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en terzake kundig personeel.

28-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende garage en dealer. Zeer tevreden

28-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Auto Nassau geeft al heel lang uitstekende en eerlijke Service waardoor het jarenlang vertrouwen bij ons heeft opgebouwd. Even getwijfeld aan de aankoop van een ander merk, maar de persoonlijke aandacht en hele goede service heeft ons toch weer naar Auto Nassau getrokken.

25-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima servive. Betrouwbaar advies.

22-11-2017
Bert de Visser (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Netjes, vakkundig en eerlijk.

21-11-2017
Familie Honsbeek (Rijswijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Nassau is zeer goed toegankelijk, ook als er geen afspraak is gepland. De medewerkers zijn uitermate vriendelijk en vakkundig.

08-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede en snelle service.heel tevreden!!

31-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

sympathiek kleinschalig bedrijf betrouwbaar ik ben een heel tevreden klant

24-10-2017
Loes (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

vakkundig personeel, bijzonder vriendelijk en behulpzaam

17-10-2017
Evelyne van Loon (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk mensen, goede service, vertrouw volledig op de kwaliteiten van de medewerkers!

17-10-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen