Auto Hensgens Roermond BV Uw dealer
0475-346565

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Myra Naus-Brouns geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en klantvriendelijk

29-08-2019
John Peulen geeft de service van onze verkopers een
8

Kennis van zaken klantvriendelijke behandeling

22-08-2019
Peter Wilms geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klantvriendelijk en een luisterend oor

13-08-2019
Hans Pijpers (Swalmen) geeft de service van onze werkplaats een
9

je wordt er vriendelijk behandeld en er wordt duidelijk uitleg gegeven over de werkzaamheden .

11-08-2019
Roger Heiligers (Roermond) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede garage en fatsoenlijke vakmensen

06-08-2019
E. Van Rees Bloem (Roermond) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service, aardig personeel!

16-07-2019
Hub Wouters (Melick) geeft de service van onze werkplaats een
9

gewoon goede service, vriendelijke mensen, redelijke prijzen.

16-07-2019
Ton van Lier (Vlodrop) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles klopt, perfect dus een tien voor uitmuntend

04-07-2019
Marianne vd Borgh (Echt) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel vriendelijke en behulpzame verkoper

03-07-2019
Schell (Belfeld ) geeft de service van onze werkplaats een
9

We komen zeker nog terug voor onderhoud van de Suzuki Swift

21-06-2019
dhr jan dircks (echt) geeft de service van onze werkplaats een
9

gewoon omdat het een goede en betrouwbare garage is

19-06-2019
a v eldijk (maasbracht) geeft de service van onze werkplaats een
9

om dat ik te vreden bent

24-05-2019
Dhr Dorssers (Reuver) geeft de service van onze werkplaats een
8

goede ontvangst. en proffesionele mensen

14-05-2019
Mevr. Smeets (Linne) geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat we er zeer tevreden over zijn

07-05-2019
hpa-roumen (roermond) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer vriendelijk en betrouwbaar wat de afspraken betreft

01-05-2019
Yvonne Adams (Maasbracht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijke sympathieke en deskundige verkoper.

30-04-2019
Peter Smit (Roermond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Suzuki-dealer waar ik steeds zeer correct, duidelijk en vriendelijk word behandeld; in één woord Uitmuntend!

24-04-2019
Olga Savelberg Jeurissen (Roermond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben uiterst tevreden over de wijze van vriendelijkheid, bekwaamheid en afhandeling van keuring en onderhoudsbeurt. Je word er heel fijn bijgestaan met problemen.

09-04-2019
Dhr. P.J.Huikeshoven (Herten) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijke tegemoetkoming en keurige afhandeling.

27-02-2019
Miguel Anento (Heythuysen) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantgericht. Niet opdringen. Goed luisteren naar de wensen. Top benadering.

19-02-2019
Mw. Bosma geeft de service van onze verkopers een
8

8 is een mooi cijfer.

05-02-2019
Mevr. Thomassen geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Hensgens geeft ons als klant een goed gevoel: service en klantgerichtheid staan voorop!

22-01-2019
Har Thewissen (Herkenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne medewerkers

09-01-2019
J Dorssers (Reuver) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk . Duidelijke informatie en geen rare dingen of onnodige dingen/kosten op factuur

08-01-2019
Robert pesch (Roermond) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel Vakkundig Kennis van zaken

08-01-2019
A.j.Vermeulen (Herkenbosch) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en redelijke prijs

03-01-2019
Henk Puts (Roermond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en een toegankelijke receptie vakbekwame mensen

18-12-2018
Pieters Joep (Roermond) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbare garage

04-12-2018
Hub Wouters (Melick) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige mensen, prima ruimte waar onder het genot van een kop koffie het wachten zeker niet te lang lijkt. Tot nu toe geen enkele misklank gekend.

04-12-2018
Dhr J klerk (Noord Holland) geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk en een goede uitleg !

25-11-2018
Dhr. J Nijsen. (Herkenbosch.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben een tevreden klant.

20-11-2018
Piet van der Leeuw (Herten) geeft de service van onze werkplaats een
10

gewoon goed, klantvriendelijk en deskundig.

31-10-2018
Ielona Seegers (Sint Odiliënberg ) geeft de service van onze verkopers een
10

Professioneel bedrijf. Klantvriendelijk.

30-10-2018
A mestrom (Montfort) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede info

23-10-2018
P.J. van Heugten (Weert) geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat wij zeer tevreden zijn over deze garage, wij worden altijd vriendelijk behandeld, bij een controle beurt wordt onze auto thuis opgehaald door de auto verkoper en s'avond ook weer terug gebracht. wie doet dat nog. daarom hulde aan deze garage.

23-10-2018
Hr. Jan Geerlings (Haelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het bedrijf heeft een goede reputatie en de afgelopen jaren zijn wij keurig behandeld met aankoop van auto's en onderhoud. Klantvriendelijkheid, service, vakmanschap en informatie zijn voor ons belangrijk en hebben dit steeds naar volle tevredenheid ervaren.

15-10-2018
Y. Adams (Maasbracht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraken nagekomen

11-10-2018
theo (maria hoop) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede ontvangst, goed tewoord gestaan, niet opdringerig en kennis van zaken

10-10-2018
jo schmeitz (Neederweert) geeft de service van onze werkplaats een
10

heel tevreden

10-10-2018
Eveline van Rees Bloem (Roermond) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede garage, kundig en vriendelijk personeel. Maar hou toch eens op met dit soort onderzoekjes...

09-10-2018
jos dorssers (reuver) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede uitstraling-proffesioneel.2 maanden terug daar 2-auto gekocht.suzuki celerio.

23-09-2018
Mej. Heleen Brakenhoff. (Roermond ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen, correct. Nooit problemen mee gehad. Werkzaamheden altijd netjes en volgens afspraak gedaan.

19-09-2018
Mevr. CJ Eerens-Kessels geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel, ik ben goed geholpen.

18-09-2018
Hans Pijpers (Swalmen) geeft de service van onze werkplaats een
10

ALLES WAS CORRECT,HEEL BELEEFD,PRIMA UITLEG VOORAF,KORTOM HELEMAAL TOP !!!

18-09-2018
Leon Brouns (Haelen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede afspraak kunnen maken en als klant behandeld geworden.

14-09-2018
Myra Naus-Brouns (Posterholt) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd klantvriendelijk. Zeer goede service. Goede uitleg. Kortom, een vertrouwd adres voor ons.

14-09-2018
Corrie (Linne) geeft de service van onze werkplaats een
9

omdat het een fijne zaak is die nakomt wat ze beloofd

11-09-2018
Bert Notermans (Roermond) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een 8 is ruimvoldoende

11-09-2018
dhr c. walraven (venlo) geeft de service van onze verkopers een
10

altijd veel aandacht en de meeste service.

06-09-2018
Mevr. Schmitz geeft de service van onze werkplaats een
9

Perfekte service en uitermate klantvriendelijk. Inmiddels rijden al meerdere gezinsleden in een auto van Hensgens. Dat zegt toch genoeg....!

31-08-2018
sjra Boll (Reuver) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakmanschap en klantvriendelijk

22-08-2018
Mevr. Iet Hoeben (Melick) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik was voor de eerste keer bij Auto Hensgens en ben zeer goed geholpen en zeer tevreden. Mijn man is overleden in Juni en ik wilde een kleinere auto met automaat en iets hogere instap en vierdeurs,na verschillende garages bezocht te hebben kwam hensgens het beste eruit.

13-08-2018
Peter Wilms (Ittervoort) geeft de service van onze verkopers een
10

De mensen zijn zéér klantvriendelijk en persoonlijk. Hierbij nemen ze ook voldoende tijd om je te helpen.

07-08-2018
Roger (Roermond) geeft de service van onze verkopers een
10

vriendelijk behulpzaam no nonsens kort samengevat topservice

07-08-2018
1marianne vd botgh geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant vriendelijk goede service

31-07-2018
Peet Joris (Roermond) geeft de service van onze verkopers een
10

Suzuki is een goed merk dealer ook goed, wat wil je dan nog meer.

31-07-2018
louis briels (roermond) geeft de service van onze werkplaats een
10

deze garage is utstekend..gemoedelijk vriendelijk..warme deuche

13-07-2018
Lj de ruijter (Maasbracht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt netjes én goed geholpen

12-07-2018
Mevr Wagemans geeft de service van onze werkplaats een
9

altijd vriende lijk

05-07-2018
Kitzen geeft de service van onze werkplaats een
10

super vriendelijke medewerkers, propere zaak en prettige sfeer. echt aan te bevelen

27-06-2018
jph van diggelen geeft de service van onze werkplaats een
8

ik ben tevreden,ik vond het alleen een beetje duur voor een beurt 370 euro

27-06-2018
Ruud Puts (Herten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben zeer tevreden.

26-06-2018
g. j.heltzel geeft de service van onze werkplaats een
10

omdat de werkzaamheden met overleg zijn uitgevoerd en ik daarover zeer tevreden ben.

13-06-2018
Lilian Hamacher geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service

12-06-2018
Ria.Gelissen (Haelen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden. en wordt super behandeld.

07-06-2018
hpa roumen (roermond) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer klantgericht en vriendelijk

05-06-2018
Bongaerts (Roermond) geeft de service van onze verkopers een
9

Vriendelijk, behulpzaam

05-06-2018
Dhr. R. Willems geeft de service van onze verkopers een
10

Deskundig personeel. goede ontvangst, uitgebreide uitleg

16-05-2018
Joep Pieters (Roermond) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze houden zich aan de afspraken; ze bieden goede service en maken zo mogelijk een kostenplaatje

15-05-2018
H.Heijnen geeft de service van onze werkplaats een
10

men wordt altijd vriendelijk ontvangen, en ter woord gestaan, en na afloop goed uitgelegd wat er gedaan is aan de auto.

08-05-2018
DHR. Onstein geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en hier is de klant nog koning. Ze hebben altijd tijd voor je.

12-04-2018
w geeft de service van onze verkopers een
10

Het zijn gewoon allemaal geweldige mensen met veel hart voor de klant en voor de zaak.

12-04-2018
Piet Huikeshoven (Herten) geeft de service van onze werkplaats een
10

De ontvangst en uitleg wat aan de auto gedaan moet worden is uiterst correct. Vragen mijnerzijds worden worden goed in acht genomen en beantwoord.

14-03-2018
N Plomp (Roermond) geeft de service van onze werkplaats een
10

De mensen die daar werken zijn klantvriendelijk en professioneel

03-03-2018
anton v eldijk (maasbracht) geeft de service van onze werkplaats een
10

zijn altijk correkt en vriendelijk

27-02-2018
Inge Cremers (Melick) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zoals ik al zei ben erg tevreden over Auto Hensgens Roermond. goede service fijne medewerkers die alles correct en duidelijk uitleggen.

14-02-2018
dhr. B.H.J. Wouda (6095EB Baexem) geeft de service van onze werkplaats een
10

De service door zowel het personeel aan de ontvangst balie als ook door de monteurs is uitstekend. Ik wordt op een goede wijze geadviseerd waarbij de vakkennis blijkt van het personeel. Er wordt voor mij gezocht naar een juiste maar ook financieel gezien voor mij en mijn auto de beste oplossing. Er is een ophaal en thuisbreng service die zeer klantvriendelijk is en door mij ook erg op prijs wordt gesteld omdat ik anders niet zou weten hoe thuis te komen als mijn auto bij deze dealer staat. Mijn Suzuki Grand Vitara met V6 motor heeft reeds meer dan 354.000 km gelopen (benzine motor) en wordt door deze dealer keurig voor mij "op de weg"gehouden. Uitermate tevreden en deze dealer verdient zeker een pluim !

06-02-2018
Heleen Brakenhoff (Roermond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en eerlijk.

06-02-2018
Smeets. N. geeft de service van onze werkplaats een
8

Ze mogen wel altijd een prijsopgave geven. De 3de jaarlijkse beurt was wel erg duur. Had ik niet op gerekend.

21-01-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriedelijk, duidelijje uitleg over verrichte werkzaamheden.

02-01-2018
Myra Naus-Brouns (Posterholt) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantgericht. Goede service. goede uitleg.

26-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer mooie onderhouden zaak. Receptie vriendelijk en meedenkend. Monteurs vakbekwaam en vriendelijk. Kunt aan alles zien dat vrouw de leiding heeft. Chapeau!!

14-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Zeer deskundig en vriendelijke advies bij de aankoop van de nieuwe auto.

13-12-2017
Jeanette Houwers-Sieben (Reuver) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat wij nooit klachten hebben, wij zijn zeer tevreden.

13-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaar, omdat mijn suzuki mij niet in de steek laat. vriendelijke mensen, die mij correct van dienst zijn.

05-12-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat het allemaal goed verlopen is en ik een acht een goed punt vindt.ik heb wel nog een punt voor jullie willen jullie in het vervolg niet meer aan mijn man sturen daar hij helaas afgelopen zomer is overleden en de auto nu mijn naam staat****

01-12-2017
Marianne Hoogenstraten geeft de service van onze werkplaats een
10

Aardige en vriendelijke medewerkers die goede uitleg geven en zich aan de afspraken houden.

30-11-2017
A.Ph.de Haze (Roermond) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, leuk team, bereid om zaken uit te zoeken welke door Suzuki Nederland niet goed zijn uitgevoerd, helaas lopen ook zij tegen de muur.

28-11-2017
Piet van der Leeuw (Herten) geeft de service van onze verkopers een
10

Ben zeer vriendelijk geholpen door zeer kundige verkoper en heb een goede prijs gekregen voor mijn inruiler. Ik ben in alle opzichten tevreden.

17-11-2017
dhr j.j.w. van xanten (melick) geeft de service van onze verkopers een
10

dealer beviel mij uitstekend

14-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

We voelden ons meteen thuis bij Auto Hensgens Roermond. Vriendelijk, deskundige medewerkers die ons uitstekend begeleidt hebben bij de koop van een nieuwe Suzuki.

14-11-2017
theo roumen (maria hoop) geeft de service van onze verkopers een
9

goede tekst en uitleg. tijdens de proefrit voorzien van tekst en uitleg waar dit nodig was. goed ontvangen in de showroom. afhandeling enz zeer tevreden

01-11-2017
Léonneke Lafeber-Hammes (Roermond) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij auto Hensgens in Roermond word ik altijd reuze klantvriendelijk bejegend. Men kent je en je bent er in het geheel geen nummer. De persoonlijke benadering is erg fijn en bovendien neemt men de tijd om één en ander uit te leggen. Bovendien zijn de medewerkers ter zake kundig en wordt alles altijd prima uitgevoerd. Wat ik ook als positief ervaar is, dat de medewerkers er allemaal al lang werkzaam zijn. Dit is, volgens mij, een goed teken. De medewerkers maken ook de indruk er met plezier werkzaam te zijn en dat stralen ze ook uit. Het is absoluut geen straf om in de showroom, met een lekker kopje koffie en lectuur, te wachten tot je auto klaar is. Er komt ook altijd iemand die een praatje met je komt maken. Ze kennen je en zijn op de hoogte van je persoonlijke situatie en ik stel dat erg op prijs.

31-10-2017
Harrie croonenberg (Horn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het personeel was correct en gaf goede uitleg over de reparatie

25-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Onze ervaring is reeds jaren positief en het bedrijf maakt het iedere keer waar. Klantvriendelijk en vakbekwaam en klant wordt periodiek op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen.

25-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie

10-10-2017
jo schmeitz (nedrweert) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ales .is goet h0eft niet beetrer de groeten

04-10-2017
Sjra Boll (Reuver) geeft de service van onze verkopers een
10

Omdat ik me daar goed op mijn gemak voel met een eerlijk advies

04-10-2017
Mirjam Schmitz (Linne) geeft de service van onze verkopers een
10

De klantvriendelijkheid

03-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

ben zeer tevreden over behandeling van verkoper van dit bedrijf

01-10-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Hensgens Roermond BV in ROERMOND
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen