Auto Dekker B.V. Uw dealer
0181-650690

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Gerhard-Jan Ottenhoff (Hoogvliet) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima dealer heb hier mijn 7de suzuki gekocht en dat kan alleen als je altijd een goede service krijgt !

05-11-2019
J.P. van den Berg geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed bedrijf met fijne medewerkers.

01-11-2019
Theo van Deursen (Spijkenisse ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed bedrijf/garage.

30-10-2019
kees westdijk geeft de service van onze verkopers een
10

Bij binnenkomst vriendelijke ontvangst geen opdringerige verkoper en bij een vraag kregen we een goede uitleg goede zaak.

29-10-2019
Menner van Hemert (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Sinds ik daar klant ben, heb ik niets te wensen over, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Ik heb er vertrouwen in dat dat wel goed komt. Dus eigenlijk een 10

18-10-2019
Rita Schoonderwalt (Hellevoetsluis) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zoals alle jaren weer prima geholpen en eerlijk advies gekregen

16-10-2019
Fj hoogenboom (Geervliet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer kundig en ze zijn gewoon goed... fijn bedrijf..

15-10-2019
Dhr. J.Jacobs geeft de service van onze werkplaats een
10

Opvang van de klant is professioneel en uitleg over de te verrichten werkzaamheden is altijd helder en goed onderbouwd. De garage levert vakkundig onderhoud en herstelwerk af. Het personeel is klantgericht, vriendelijk en altijd bereid met de klant mee te denken in het zoeken naar oplossingen en/ of alternatieven.

15-10-2019
Astrid Vreugdenhil (Hoogvliet ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben geholpen door zeer vriendelijke mensen en de service is echt goed

15-10-2019
Aad de Lange (Hellevoetsluis) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer vriendelijk en attent personeel. Toen ik zat te wachten - met koffie - tot mijn auto klaar was, kwam intussen een verkoper een praatje maken. Ik kende hem nog van de vorige keer, toen ik de auto kocht. Ik was zeer verbaasd dat hij alles nog precies wist, zoals vorige auto en ook mijn priveomstandigheden. . Dat betekende voor mij dat er oprecht belangstelling / betrokkenheid was. Ik was werkelijk aangenaam getroffen. Na afloop had ik nog wat vraagjes over de bediening van het infotainmentblok. De garagemedewerker was ook weer zeer attent en vriendelijk. Fijn gevoel. Deze mensen snappen het. Deze dealer draait volgens mij goed, en dat is volkomen logisch en verdiend.

15-10-2019
a.plantinga geeft de service van onze verkopers een
8

een prima garage waar je netjes te woord wordt gestaan en goed wordt geholpen

15-10-2019
A.M.van Wieringen (Schiedam) geeft de service van onze werkplaats een
8

We worden daar iedere keer zeer prettig geholpen, vanaf de aankoop van de auto,als bij werkplaats bezoek. Tot op heden zeker geen klachten, we hebben bij andere auto merkdealers van onze vorige auto's heel andere (slechte) ervaringen. Tot op heden gewoon een TOP dealer van onze Suzuki. Ga zo door!

09-10-2019
Anneke van der Vliet (Zuidland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Persoonlijke aandacht en goede service!

02-10-2019
Dhr. Bubbert (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Weer super geholpen bij deze garage. Afspraak makkelijk gemaakt met vooraf gekregen prijsopgave. Auto weer volledig gecontroleerd en beurt gehad. Weer toppie gedaan en auto rijd zoals gewoonlijk weer super. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Rij nu al jaren met volledige tevredenheid Suzuki mede dankzij Auto Dekker. Bedankt

29-09-2019
Dhr H.J. Vermeulen (Brielle) geeft de service van onze verkopers een
8

Goede entree, verzorgde ontvangst ruimte. Prettige verkoop medewerkers.

25-09-2019
Alice Barèl (Spijkenisse ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Nette prettige garage waar ik al jaren kom.

25-09-2019
Marjan Wentink (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

In mijn ogen een eerlijk en vertrouwd bedrijf. Doen hun best om vaste klanten te behouden bij mijn laatste bezoek door middel van een actie.

24-09-2019
Nico geeft de service van onze werkplaats een
9

Nette/goede dealer met een goed service niveau waar de klant niet het idee heeft een nummer te zijn.

24-09-2019
Marion Nieterau (Hoogiet) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige mensen zijn niet opdringerig. Gezellige sfeer.

24-09-2019
Piet van Eck geeft de service van onze verkopers een
8

Prettige ontvangst, niet opdringend goede uitleg over mogelijkheden van prive lease

22-09-2019
Anke Wasman (Schiedam) geeft de service van onze verkopers een
9

Bij de juiste verkoper werden we super geholpen, alle tijd.

18-09-2019
J.M Lans geeft de service van onze werkplaats een
10

Zijn zeer klantvriendelijk, nemen de tijd voor je.

17-09-2019
Paul ten Dam (Hellevoetsluis) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een hele goede en betrouwbare garage. De 9 geeft aan dat er altijd ruimte moet zijn voor nóg meer service.

12-09-2019
Mevr. Bongers (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heb vertrouwen in de medewerkers die er werken en zijn waar nodig is altijd behulpzaam.

04-09-2019
Mevr.Heger (Spijkenisse ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service, klantvriendelijk top dealer.

30-08-2019
J. Tanis geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, goede uitleg en advies. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.

28-08-2019
Mevr. Jeursen (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kwam aanrijden met een bijna lege kapotte accu. Nieuwe accu niet op voorraad, maar werd direct besteld en per bode gebracht, terwijl ik een kopje koffie kreeg. Tussentijds werd ik ingelicht hoe lang het nog zou duren voor de bode er was. Na nog geen 1,5 uur kon ik tevreden weer wegrijden! Zo gaat het ook bij de servicebeurten! Altijd goede service en een vriendelijk gezicht!

28-08-2019
Paul van Kempen (Middelharnis) geeft de service van onze werkplaats een
7

Niet elk probleem was opgelost. De afhandeling via de receptie was netjes.

27-08-2019
Rien Noordermeer (Oud Vossemeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Dekker komt de afspraken altijd na en is duidelijk over de kosten. Men wordt plezierig geholpen en de wachtruimte is prettig.

27-08-2019
Antoinette (Rozenburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super garage met vriendelijk personeel. Overleggen alles met je als het duurder uitvalt. Zijn eerlijk en oprecht.

20-08-2019
R. Eland geeft de service van onze verkopers een
8

Auto Dekker BV (het personeel) is klantvriendelijk en straalt vertrouwen uit. Nu weer een nieuwe Suzuki hier aangeschaft.Mijn vorige Suzuki ook met tevredenheid bij Auto Dekker BV gekocht. Mocht mijn eerstvolgende auto weer een Suzuki worden dan zal ik niet twijfelen om als eerste Auto Dekker BV Spijkenisse wederom te bezoeken.

20-08-2019
Dhr AA de Haan (hoogvliet) geeft de service van onze verkopers een
9

zeer vriendelijkauto bedrijf waar je met rust word gelaten als je komt kijken en niet gelijk een verkoper op je afkomt die zich opdringerig voordoet,zeer vriendelijk en deskundig personeel in de showroom en in de werkplaats,zeker achter de receptie. Voldoende keuze in het autoprogramma,kortom een dealer die ik zeker aan zou bevelen.

14-08-2019
Dhr.J.Westerman (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een klantvriendelijke behandeling, en uitstekend personeel

13-08-2019
Mario de Ruijter (Rotterdam-Hoogvliet) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer fijne sfeer, deskundige verkopers, duidelijke uitleg over de lease en auto

04-08-2019
L.van Wamelen (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Voldoet aan de verwachting

31-07-2019
Margreeth Dodenbier (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer net, correct en behulpzaam.

30-07-2019
Aart boom (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewoon met beide benen op de grond blijven staan

30-07-2019
Dhr. H.J. van der Bend (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

klant vriendelijk, goede service

30-07-2019
Suzan Hendriks (Niet van toepassing) geeft de service van onze verkopers een
9

Ik kom het liefst bij deze Suzuki dealer omdat de mensen aardig en begripvol zijn. De auto's izijn altijd netjes onderhouden waardoor er eigenlijk nooit problemen is. Als ze er wel problemen zijn dan zorgen ze dat het probleem snel weer opgelost is. Soms terwijl je wacht.

30-07-2019
Ed K (Spijkenisse ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige omgeving, vriendelijk personeel, er wordt meer gedaan dan wat er op de bon staat, adviezen zijn klantgericht.

24-07-2019
G.J.Bouter (Rozenburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Je wordt als welkome klant behandeld.

23-07-2019
Dhr A.Smol (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom al 11 jaar bij Auto Dekker en altijd naar volle tevredenheid geholpen. Bij onverwachte zaken weten ze altijd zeer snel te schakelen om je weer zo snel mogelijk mobiel te krijgen. Vandaar dat deze 10 ten volle verdiend is.

17-07-2019
Me vr immers (Spijkenisse ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne ontvangst Geven goede uitleg over de auto

17-07-2019
Ron Cafferata (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
8

Keurig op tijd geholpen volgens afspraak. Netjes vooraf ingelicht over extra kosten

16-07-2019
Ruud vijfvinkel (Spijkenisse ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed en behulpzaam personeel die ook met je meedenken

10-07-2019
Rien Kuijt (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service, afspraak is afspraak, klantvriendelijk, denkt mee met de klant

09-07-2019
Hans Buunen (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kundig en vriendelijk personeel. Wij worden hier naar volle tevredenheid geholpen.

02-07-2019
Wilma van Bokkem (Brielle) geeft de service van onze werkplaats een
9

Geweldige garage en top personeel !! Zeer vriendelijk en behulpzaam !! Gewoon perfect !!

02-07-2019
Ton. J. Kanninga geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed geholpen super

02-07-2019
Ruud Zeegers (Rozenburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Alles is gegaan zoals je mag verwachten bij zo'n materiële aankoop. Heb inmiddels een serieuze vertrouwensrelatie met het bedrijf, speelt een belangrijke rol. In de meer dan 25 jaar met Dekker zaken doen nooit sprake geweest van onenigheid of malheur. Compliment voor het volledige team!

02-07-2019
Cobie Kieviet (Dordrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben er prima geholpen, goede en duidelijke voorlichting. Aardig personeel..je bent daar geen nummer maar klant (wat ik bij andere garages soms wel het gevoel had)

19-06-2019
Tommy Chen (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik word hier altijd goed geholpen. Mensen zijn vriendelijk en de communicatie met de klant is heel goed.

19-06-2019
Fred van der Raaf geeft de service van onze werkplaats een
9

kan op de mensen aan en word goed geholpen.

08-06-2019
Dhr.H vd. Kerkhof (Spijkenisse.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service.

05-06-2019
Alex (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd word er binnen de vastgestelde afspraken gehandeld conform prijsopgave en benodigde tijd. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden kan ik ongestoord in de showroom me oriënteren voor de toekomst of onder het genot van een aangeboden koffie naar keuze gebruik maken van de leestafel.

29-05-2019
Theo Meuwese geeft de service van onze werkplaats een
10

Na wat omzwervingen zijn wij nu al jaren klant van Auto Dekker. Nette zaak, zeer vriendelijke mensen. Maar wat nog belangrijker is: vakkundig en betrouwbaar.

29-05-2019
Mevr.wilma visser geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto daar nieuw gekocht ,en altijd daar in onderhoud geweest ...vriendelijke mensen wordt altijd netjes geholpen en bij een beurt altijd netjes gevraagd of de extra werkzaamheden als die nodig zijn uitgevoerd mogen worden en wat het dan gaat kosten.zeer tevreden.

23-05-2019
dhr. Huug Venis (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
8

werkplaats kwa onderhoud goed jammer niet schoon ( stofzuigen) afleveren, wachtruimte zeer goed

21-05-2019
Alex van der Knaap (Brielle) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant word centraal gezet. Mooie showroom met fijne medewerkers. Genoeg parkeer gelegenheid.

21-05-2019
Bert de Ridder (Nissewaard) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een prima dealer en zeer klantvriendelijk. Ze denken echt met je mee

15-05-2019
P. van As (Rozenburg ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben over de werkplaats en receptie in benadering en vriendelijkheid zeer tevreden.

15-05-2019
Sophia de Bruin (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
8

gOEDE SERVICE EN VRIENDELIJK.

14-05-2019
Mevrouw G. Kleine (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Deze dealer geeft een goede en snelle service en het personeel is deskundig en uiterst vriendelijk

08-05-2019
W Schuurhuis geeft de service van onze werkplaats een
9

Professionele dealer, vriendelijke medewerkers. Zijn tot nu toe altijd de gemaakte afspraken nagekomen.

07-05-2019
Cor van der Meulen (Geervliet) geeft de service van onze werkplaats een
10

om te beginnen dicht bij huis, goede service en zeer klant gericht, receptie personeel niets anders dan lof en geld ook voor de monteurs

07-05-2019
Piet Reijntjes (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over de Fa. Dekker.

07-05-2019
Dhr. H. Haijnes geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Dekker doet wat ie zegt. Correcte uitleg en aanbevelingen

03-05-2019
Johan de Weijer (Hellevoetsluis) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Auto Dekker is de klant nog Koning met een uitstekende werkplaats

01-05-2019
Dick van Wijngaarden (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Dekker is een vriendelijk en betrouwbare garage. Altijd behulpzaam met kwalitatief goed personeel.

24-04-2019
J.Suurling geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service vooraf duidelijke afspraken

23-04-2019
Koos Labrijn (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijke medewerkers, weten van waar het over gaat, werken netjes en accuraat !!!! Kortom de 10 dik waard !!!

23-04-2019
Familie B. Ritskes (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij komen al jaren bij Auto Dekker en zijn dan ook uiterst tevreden over de service en kwaliteit van dealer in het algemeen. Hier voel je je nog echt klant en service zit als DNA in dit bedrijf. Wij zullen hopelijk nog lang klant(en) blijven.

19-04-2019
Anneke van der Knaap geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd goede service. Zeker de Laatste keer, ik kwam onverwacht langs, had autopech(Suzuki pechhulpservice ingeschakeld) en werd direct geholpen.

16-04-2019
H van der Schee (spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

ben al jaren client van deze dealer zelf 3 alto's en een swift aangeschaft mijn vrouw rijd in een alto laatste model zijn zeer te spreken over de manier van benaderen van zowel receptie als werkplaats , zeer prettig

11-04-2019
Fam tielkemeijer (Papendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goeie, correcte, vriendelijke een snelle service ook goed op de hoogte van eventuele fabricage fouten , kortom de perfecte dealer

09-04-2019
Maarten (Hellevoetsluis) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede eerlijke garage

09-04-2019
Mevr Overgaauw v Rij. (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Leveren goed werk.

04-04-2019
Gerard Verweijmeren (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke mensen, goede en duidelijke uitleg van wat er gedaan is en wat er nog eventueel gedaan moet worden om iets beter te maken.

02-04-2019
M.Voogt (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kom al zo'n 30 jaar bij deze dealer. Vriendelijke en deskundige medewerkers, kom niet voor verrassingen te staan als ik de auto weer ophaal. Geven goed advies en houden mijn auto (11 jaar oud) altijd weer "up-to-date".

02-04-2019
mevrouw Roos (Kerkdriel) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende service, aardige mensen, denken mee met de klant.

02-04-2019
Irene Cairo-Vree (Hoogvliet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn auto moest gekeurd worden en was toe aan een onderhoudsbeurt. Ik had al laten weten dat ik die dag helaas slecht telefonisch bereikbaar was. Daar werd super rekening mee gehouden! Ze vroegen me per sms om contact op te nemen want er bleek toch meer aan de hand te zijn dan gedacht. Na een kort overleg kon ik gelijk langskomen en met een verkoper praten over mijn mogelijkheden voor een lease auto. We hebben samen gekeken naar wat ik graag in een auto wilde hebben. De medewerker nam echt de tijd om met me mee te denken en legde ook uit waarom hij een bepaald advies gaf. Uiteindelijk hebben we de aanvraag ingediend. Omdat ik niet lang zonder een auto kon zitten, gaf de medewerker ook gelijk aan wat ik kon verwachten en hoe ik het proces van goedkeuring kon versnellen. Met als uiteindelijk gevolg dat ik nog geen maand later al mijn nieuwe Suzuki mocht ophalen! En alsof dat nog niet genoeg was, stond ze natuurlijk voor de garage al op me te wachten (mijn nieuwe auto) en kregen we er heerlijke cupcakes bij om te vieren dat ik een nieuwe auto had! Het feit dat ik de verkeerde autopapieren van mijn vorige auto had weggegooid was zo opgelost en na ontvangst van de juiste codes kreeg ik binnen een paar minuten al het afschrijvingsbewijs van mijn oude auto. Auto Dekker is in mijn ogen (en beleving) een autozaak met echt oog voor mij als klant, die mee denkt in jouw belang ipv het belang van Suzuki en met het hart op de goede plek!

27-03-2019
Jeroen (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben altijd zee tevreden met de werkwijzen van auto dekker het personeel is alltijd aardig en verteld alles wat der eventuweel kapot zou kunnen zijn of laten dat ook zien in geval van de cominicatie is ook altijd top als ik zelf bijna vergeet een afspraak temaken voor een beurt krijg ik al een sms binnen

20-03-2019
Mw.H.van der Leist van Os (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik geef een 8 om de vriendelijke en goede uitleg over wat er gedaan is aan mijn auto en doen geen onnodige dingen.

20-03-2019
Yvonne geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke mensen, wachttijd klopt met wat afgesproken is. En ook de prijs komt overeen met wat besproken is.

19-03-2019
Pia (Hellevoetsluis) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik beoordeel Auto Dekker met een 9, omdat zij service en klantgericht werken heel hoog in het vaandel hebben staan en dit ook correct uitstralen naar buiten toe.

14-03-2019
Van der Wolf (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede behandeling en goede reparatie

13-03-2019
Van der Rhee (Hellevoetsluis ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg van de werkzaamheden. Ik ben zeer tevreden.

12-03-2019
H van der Schans (Rozenburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Het is een fijne auto dealer

06-03-2019
Hans Ruitenberg geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk en belangstellend.

05-03-2019
Dhr. J.W.jelsma (Hoogvliet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zéér tevreden over de service en klantvriendelijkheid van het bedrijf

05-03-2019
Maarten van der Weijden (Hoogvliet) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt je nog goed geholpen.

05-03-2019
R.J.Broek (Spijkenisse ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al totaal 15 suzuki hier mogen kopen, zeer tevreden over de verkoop en de service.

05-03-2019
Mevr. de Jong geeft de service van onze werkplaats een
10

Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel.

26-02-2019
Ton Werring (Heenvliet) geeft de service van onze werkplaats een
8

Eerlijk een betrouwbaar, niet opdringerig, geeft indruk dat je een klant bent

26-02-2019
Wim Kruining (Oostvoorne) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service met een prima prijs/kwaliteitverhouding en een klantvriendelijke benadering.

21-02-2019
Piet Polderman (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al heel veel jaren een zeer tevreden klant !

19-02-2019
Astrid Elzinga (Hoogvliet) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn duidelijk, vriendelijk, transparant en je kan wachten tot de auto klaar is onder het genot van een bakje koffie/thee/chocomelk en een koekje.

19-02-2019
Mevr. van Eijk (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk. Krijg goede uitleg op eventuele vragen. Heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. En heel belangrijk, het goede onderhoud van de auto.

13-02-2019
Piet Warmerdam (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige receptie medewerkers die een duidelijke toelichting geven welke werkzaamheden aan de auto worden uitgevoerd.

12-02-2019
Ingrid Murphy geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben, zowel bij aanschaf van een andere auto als bij (service)werkzaamheden, altijd vriendelijk en correct te woord gestaan en geholpen. Ik zie er ook al heel lang dezelfde gezichten, voor mij een zeer positief teken ??

12-02-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Dekker B.V. in SPIJKENISSE
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen