Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Auto Dekker Hoekse Waard Uw dealer
0186-621160

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Hans Cornelisse geeft de service van onze werkplaats een
10

Een garage met erg fijn personeel en de auto is prima nagekeken, moest een grote beurt, en dat is prima en correct uitgevoerd.

09-09-2020
Joop van den Boogert (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer ervaren en vriendelijk personeel.

02-09-2020
Fam. van Tienen geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij dit bedrijf is de klant koning.

02-09-2020
Irene Planqué geeft de service van onze werkplaats een
10

Het contact met de medewerkers van Auto Dekker is altijd heel goed. Er is goed overleg tussen klant en garage. Ook de voorlichting is altijd prima. Prima service, doen wat er beloofd wordt.

18-08-2020
Fam. Moerman geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij zijn erg tevreden over de persoonlijke behandeling van de personeelsleden.

11-08-2020
J de waal (Ooltgensplaat) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer goed ontvangen bij Auto Dekker, heb er heerlijk aan de koffie gezeten en een praatje met de bedrijfsleider gehad, was zeer aangenaam.

28-07-2020
Sandra Barendregt Dullaart (Numansdorp) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede service, betrouwbaar. Je voelt je er altijd welkom, ook al kom je voor een kleinigheid.

21-07-2020
Annemieke Weitenberg (Oud-Beijerland ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne dealer, vriendelijk personeel en kundige mensen.

21-07-2020
Teus Bor (Oud-Beijerland) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer klantvriendelijk en servicegericht, kortom dé Suzuki dealer voor de aankoop van je Suzuki.

14-07-2020
hr Bud Neeleman (Heinenoord) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat een tien nergens reëel is.

11-07-2020
P. J. van Hoogstraten (Zuid-Beijerland) geeft de service van onze verkopers een
9

Bij deze dealer staat persoonlijk contact bovenaan. Blijf er terugkomen en niet alleen voor onderhoud. Kreeg eerlijk advies over mijn nieuwe, toch wel afwijkende, auto.

07-07-2020
Irene Faessen (Numansdorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en goede dealer.

23-06-2020
Rob Luijendijk (Oud Beijerland ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en klantvriendelijk.

23-06-2020
Kees Bender (Zuid-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne garage en medewerkers. Prima dienstverlening en service!

16-06-2020
Annemarie Welten-Koornneef (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed geholpen, eerlijke heldere betaalbare rekening en meer dan goede service bij vragen, schade of onderhoud. Topteam!

03-06-2020
Leo en Ludy de Jong (Barendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

heb werkelijk niets maar dan ook niets wat dan ook aan te merken. Vriendelijke ontvangst - duidelijke uitleg op werkzaamheden.

02-06-2020
K Bahadoer (Papendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een hele goede dealer.

02-06-2020
Leon Steinbach geeft de service van onze werkplaats een
10

Behandeling altijd volgens verwachting uitstekend.

26-05-2020
Mart van Veldhoven (Mart van Veldhoven ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Is geheel compleet en zeer tevreden.

26-05-2020
W van Bemmel (Oud Beijerland ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct en vriendelijk.

26-05-2020
Henk Visser geeft de service van onze werkplaats een
10

Deskundig en vriendelijk personeel.

19-05-2020
N.M. Koornneef geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd perfecte service. De verkoper(s) denkt met je mee en komt daardoor met passende oplossingen. In de werkplaats wordt altijd netjes en vakkundige gehandeld. Dit is ook DE reden dat ik deze dealer al 13,5 jaar bezoek.

19-05-2020
C.H. de Jongh ('s-Gravendeel ) geeft de service van onze werkplaats een
6

Ben op zich tevreden maar mijn onderhoudsboekje was jammer genoeg niet ingevuld. Dit vind ik niet fijn want het is ook registratie van de auto hoe en waar deze is onderhouden.

21-04-2020
F.R. (Westmaas) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben prettig en op tijd geholpen. Ik heb kunnen bespreken dat ik niet meer door een externe partij gebeld wil worden voor het maken van een afspraak.

21-04-2020
Toon Verhoeven geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en beleefde mensen met verstand van zaken.

21-04-2020
Dhr. A.B.v.d.Boogaart geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word er altijd prettig en goed geholpen.

05-04-2020
Elisabeth Unterer (Breda ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel klantvriendelijke zaak, vakmensen aan het werk.

01-04-2020
R. Koedoot (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, duidelijk verhaal.

24-03-2020
Adrie Mo s geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede werkzaamheden verricht. Auto loopt als een zonnetje. APK gedaan. Alles was goed. Keurig ingelicht dat er 2 nieuwe voorbanden onder moesten. Jaarlijkse beurt gehad. De bedrijfsleider heeft de auto bij mij opgehaald en thuisgebracht. Super service. Bedankt.

17-03-2020
GJA de Ruiter geeft de service van onze werkplaats een
9

Een zeer vakbekwame dealer waar we altijd naar tevredenheid zijn geholpen.

17-03-2020
Dhr. D.F. van der Giesen (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service, goed geholpen.

11-03-2020
Mevr van der werf (Numansdorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service alles op tijd en volgens afspraak.

11-03-2020
M.J.T. Broos (Oud Beijerlande) geeft de service van onze werkplaats een
6

De uitstraling van de receptie is dus nihil door het vertrek van een medewerkster en er is geen licht aan. De verkoper is opgezadeld met het oplossen van de problemen door haar vertrek.

26-02-2020
Jaap Sterrenberg geeft de service van onze verkopers een
8

Goed geholpen prettig overleg en een correcte afwikkeling en aflevering, dit geld ook voor het onderhoud van de vorige auto.

25-02-2020
Wim Arkenbout (s Gravendeel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage Fijn ,goed personeel Kunnen de klanten goed bij naam

25-02-2020
Marianne Beerman (Schiedam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb de auto nieuw gekocht bij auto Dekker en ben al die tijd elk jaar geweest voor de servicebeurt en bij problemen. Ook de zomer- en wintercheck steeds laten doen tot volle tevredenheid. Ik ga nu stoppen met auto rijden en ga de auto doorgeven aan iemand die de auto al deelt met mij. Ze krijgt een prima auto??die nog veel rijplezier zal geven??

19-02-2020
Mevr I.Y Zondervan-sjouken (Barendrecht ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer persoonlijk contact. De klant is daar een zeer gewaardeerde gast en niets Is teveel. Klasse !!!!!. Menig dealer mag hier een voorbeeld aan nemen! !!

11-02-2020
Alexander van den Doel (Klaaswaal ) geeft de service van onze verkopers een
10

Je wordt gastvrij ontvangen. Het gevoel alsof je thuis bent.

04-02-2020
Dhr. J. de Leeuw ('s-Gravendeel) geeft de service van onze verkopers een
10

Bij Auto Dekker bent u als klant koning, medewerkers denken altijd met de klant mee tot een passende oplossing. Altijd warm ontvangst en gelijk persoonlijk, niet het gevoel dat je een nummer bent.

18-12-2019
PIET ROOS (HEINENOORD) geeft de service van onze werkplaats een
10

ALLES GOED WAT WE VRAGEN

11-12-2019
Marianna de Kruif (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ontzettend vriendelijk personeel. Kan er altijd terecht voor een vraag. Ze hebben wat mij betreft ook een "gun"faktor.

10-12-2019
A. Doding (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kleinschalige dealer met een gemoedelijke sfeer. De monteurs zijn zeer ervaren en kunnen bovendien duidelijke uitleg geven.

30-10-2019
dhr.j.c van dijk (oud-beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Top.

29-10-2019
Heleen Kruithof (Numansdorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijn bedrijf.

22-10-2019
Dhr. T. Bor (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
8

Service en klantvriendelijkheid en de kwaliteit.

22-10-2019
P.L. van Tienen geeft de service van onze werkplaats een
10

Men heeft aandacht en tijd voor je als klant. Geen poeha.

16-10-2019
John L. van der Have (Zuid-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik kom al jaren bij Auto Dekker Hoeksche Waard b.v. en ben altijd keurig geholpen en op tijd. ook een tussendoor bezoek mbt tot een klein mankement werd keurig verholpen en opgelost.

09-10-2019
Jan van Ingen (Puttershoek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een bedrijf waar ik al jaren kom en waar ik deskundig klantvriendelijk wordt geholpen. Zij geven gevraagd en ongevraagd feedback.

09-10-2019
Frank de Voogd (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service

08-10-2019
Jjat (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze dealer doet wat is afgesproken en nodig is. Ze zijn kundig en klantvriendelijk. Tevens geven ze mij als klant vertrouwen.

02-10-2019
Gerrit Saly (Heinenoord) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en de deskundigheid van de heren.

26-09-2019
Hans Cornelisse geeft de service van onze werkplaats een
10

Kan altijd iets vragen mocht er iets zijn met de auto, zeer correct personeel.

11-09-2019
Jetty Harte (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Dekker is betrouwbaar, klantvriendelijk, prijsconcurrerend.

28-08-2019
Joop van den Boogert (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over de medewerkers van Auto Dekker Hoeksch Waard en in de bedrijfsleider.

20-08-2019
Thea zwartbol. geeft de service van onze werkplaats een
10

Service. Aardige mensen

16-08-2019
alex (Numansdorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraak gemaakt goed uitgevoerd monteur met zeer goede kennis van het voertuig.

13-08-2019
Jitze Zwaagstra (Oud-Beijerland) geeft de service van onze verkopers een
10

Zakelijk correct en persoonlijk ongedwongen; sterke eigenschappen die Suzuki-dealer Auto Dekker Hoeksche Waard karakterisen.

06-08-2019
Irene Faessen (Numansdorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een goed, prettig, bekwaam bedrijf. Goede ontvangst en ..... ze kennen hun klanten!!!!

04-08-2019
Kees Osté (Klaaswaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik weet geen betere garage

30-07-2019
Roelof Pool (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Aardige mensen, prima service

23-07-2019
A.kleppers geeft de service van onze werkplaats een
9

Komen afspraken verder prima service

16-07-2019
Hr B.J. Neeleman (Heinenoord) geeft de service van onze werkplaats een
8

De vakbekwaamheid en service is prima.

10-07-2019
Aad Groenenboom (Mijnsheerenland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een garage met vriendelijke, deskundige, hulpvaardig en bovenal eerlijke medewerkers. Een goed adres voor u en uw auto

09-07-2019
Mevr. C.J. van der Knijff (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage, vriendelijk personeel

19-06-2019
Krommenhoek (Oud-Beijerland ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct en behulpzaam personeel. Duidelijk afspraken.

19-06-2019
Mevr. Hennie van den Haspel (Barendrecht.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt altijd goed en zeer tevreden geholpen. Iedereen is aardig.

06-06-2019
Leo & Ludy de Jong (Barendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig ontvangen - uitgebreid voorgelicht over de uit te voeren werkzaamheden - Van te voren opgegeven welke extra werkzaamheden noodzakelijk zijn.

05-06-2019
Leon Steinbach (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Niet voor niets ben ik er al jaren een trouwe klant. Goed werk en een fijne sfeer. Ook bij vragen een duidelijk antwoord.

24-05-2019
Tiny van der Linde. (Nieuw Beyerland. ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne zaak, zeer klantvriendelijk, goede monteurs, een soort familiegevoel.

02-05-2019
S. van Lier geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Auto Dekker word je netjes en vriendelijk ontvangen. Men heeft kennis van zaken en legt alles duidelijk uit. Ook wanneer je voor service of onderhoud naar de garage komt word je weer vriendelijk ontvangen en worden de werkzaamheden nauwgezet uitgevoerd.

25-04-2019
c.l. de jong (piershil) geeft de service van onze werkplaats een
9

bedrijf waar je vertrouwen in hebt.

24-04-2019
F. Ramp geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb nu 2 keer een nieuwe Suzuki bij Auto Dekker Hoeksche Waard gekocht en ben nu 8 jaar een zeer tevreden klant.

23-04-2019
Adrie Monster (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit bedrijf staat altijd voor ons klaar.

03-04-2019
Dhr G.J.A. de Ruiter (Hendrik Ido Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitermate klantvriendelijk en uitstekende vakkundigheid.

02-04-2019
P. J. van Hoogstraten (Zuid-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze doen het precies goed. Met een vriendelijk woord.

26-03-2019
Willy van Bemmel (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en vriendelijk personeel.

19-03-2019
Dhr. Romelingh (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
8

De mensen zijn goed en aardig

13-03-2019
Henk Visser geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne dealer en vriendelijk en deskundig personeel.

19-02-2019
Y. Visser geeft de service van onze werkplaats een
8

Al jaren klant en altijd vriendelijk en ter zake kundig geholpen.

23-01-2019
Agnes Pol (Oude Tonge) geeft de service van onze werkplaats een
8

Auto Dekker Oud Beyerland is een prettig bedrijf met zeer vriendelijk personeel, betrouwbaar en doet wat ze zeggen. Ik kan deze garage aan iedereen aanbevelen.

22-01-2019
Frank de Voogd (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede eerlijke service

09-01-2019
T. Rupsam (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk, betrouwbaar en secuur

27-12-2018
Louis (Oud beijerland) geeft de service van onze verkopers een
9

Nico is Een zeer enthousiaste verkoper, al jarenlang. Prima service, goede communicatie

19-12-2018
Peter (Westmaas ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed bedrijf, keurig personeel, altijd in voor een praatje, en verstand van het auto vak.

18-12-2018
Marianne Beerman geeft de service van onze werkplaats een
10

“Mijn” SUZUKI dealer is Auto Dekker in Oud-Beijerland, gemeente Hoeksche Waard. Altijd vriendelijk, altijd goede service, ze doen wat ze beloven en de kwaliteit kan niet beter. Ook bij problemen staan ze klaar met advies en hulp. Gewoon TOP. Ook de koffie is prima en er is WiFi. Als ik even moet wachten verveel ik me niet.

18-12-2018
W.Hijzen (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik zeer tevreden ben over de garage. Het personeel is heel vriendelijk en ik word er correct behandeld. Ik.heb veel vertrouwen in de mensen die er werken.

12-12-2018
wiel (oud-beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima kundig personeel

30-11-2018
Ingrid van der Veer (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede service en vriendelijke medewerkers. Duidelijk van te voren geïnformeerd wanneer iets vervangen moet worden. Alle afspraken worden nagekomen.

29-11-2018
Jan Kersten (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Perfecte behandeling

22-11-2018
Arthur Doding (Hoogvliet) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kleinschalige dealer met aandacht voor de klant.

20-11-2018
G.devroedt geeft de service van onze verkopers een
10

Ben zeer goed geholpen, de verkoper heeft zijn best gedaan om de auto te bezorgen die ik wilde. Auto werd volgens afspraak geleverd, en heeft heel goede uitleg gehad.

15-11-2018
Ann Kelly geeft de service van onze verkopers een
10

Heeft u besloten om een Suzuki te kopen dan raad ik Auto Dekker HW zeker aan. Een prettige sfeer en goede verkopers met oog voor uw omstandigheden. Zij zorgen er zeker voor dat u met de voor u juiste auto tegen een goede prijs de weg op kunt. Is er iets niet in orde aan de auto (mij nooit overkomen) of moet u voor een beurt van de auto een afspraak maken dan is dit zo gemaakt. Kortom, een aanrader.

07-11-2018
Dhr. A.J. Gorree geeft de service van onze verkopers een
9

zeer correcte en prettige behandeling door de verkoper

07-11-2018
Heleen Kruithof (Numansdorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijkheid, ik voel mij geen nummer... Er wordt de tijd genomen om uitleg te geven over de werkzaamheden, onverwachtse reparaties word met mij overlegd.

30-10-2018
Lies kutterink (Maasdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden goede werknemers allemaal gastvrij.

16-10-2018
P Kardienaal (S gravendeel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant vriendelijk en kundig

11-10-2018
Hans Cornelisse (Oud-Beijerland) geeft de service van onze verkopers een
10

correct en netjes zeer fijne verkoper

09-10-2018
M Borkent ('S Gravendeel ) geeft de service van onze verkopers een
8

Fijne garage, mensen met kenn iis en goede behandeling

09-10-2018
dhr. k.j. van der stel (oud-beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

korrekte en vlotte behandeling

03-10-2018
Marja Boode (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima en vriendelijk geholpen

02-10-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Dekker Hoekse Waard in OUD-BEIJERLAND
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten