Auto Dekker Hoekse Waard Uw dealer
0186-621160

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
A. Doding (Rotterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Kleinschalige dealer met een gemoedelijke sfeer. De monteurs zijn zeer ervaren en kunnen bovendien duidelijke uitleg geven.

30-10-2019
dhr.j.c van dijk (oud-beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Top.

29-10-2019
Heleen Kruithof (Numansdorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijn bedrijf.

22-10-2019
Dhr. T. Bor (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
8

Service en klantvriendelijkheid en de kwaliteit.

22-10-2019
P.L. van Tienen geeft de service van onze werkplaats een
10

Men heeft aandacht en tijd voor je als klant. Geen poeha.

16-10-2019
John L. van der Have (Zuid-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik kom al jaren bij Auto Dekker Hoeksche Waard b.v. en ben altijd keurig geholpen en op tijd. ook een tussendoor bezoek mbt tot een klein mankement werd keurig verholpen en opgelost.

09-10-2019
Jan van Ingen (Puttershoek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een bedrijf waar ik al jaren kom en waar ik deskundig klantvriendelijk wordt geholpen. Zij geven gevraagd en ongevraagd feedback.

09-10-2019
Frank de Voogd (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Perfecte service

08-10-2019
Jjat (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze dealer doet wat is afgesproken en nodig is. Ze zijn kundig en klantvriendelijk. Tevens geven ze mij als klant vertrouwen.

02-10-2019
Gerrit Saly (Heinenoord) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk en de deskundigheid van de heren.

26-09-2019
Hans Cornelisse geeft de service van onze werkplaats een
10

Kan altijd iets vragen mocht er iets zijn met de auto, zeer correct personeel.

11-09-2019
Jetty Harte (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Dekker is betrouwbaar, klantvriendelijk, prijsconcurrerend.

28-08-2019
Joop van den Boogert (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over de medewerkers van Auto Dekker Hoeksch Waard en in de bedrijfsleider.

20-08-2019
Thea zwartbol. geeft de service van onze werkplaats een
10

Service. Aardige mensen

16-08-2019
alex (Numansdorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraak gemaakt goed uitgevoerd monteur met zeer goede kennis van het voertuig.

13-08-2019
Jitze Zwaagstra (Oud-Beijerland) geeft de service van onze verkopers een
10

Zakelijk correct en persoonlijk ongedwongen; sterke eigenschappen die Suzuki-dealer Auto Dekker Hoeksche Waard karakterisen.

06-08-2019
Irene Faessen (Numansdorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het is een goed, prettig, bekwaam bedrijf. Goede ontvangst en ..... ze kennen hun klanten!!!!

04-08-2019
Kees Osté (Klaaswaal) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik weet geen betere garage

30-07-2019
Roelof Pool (Gouda) geeft de service van onze werkplaats een
9

Aardige mensen, prima service

23-07-2019
A.kleppers geeft de service van onze werkplaats een
9

Komen afspraken verder prima service

16-07-2019
Hr B.J. Neeleman (Heinenoord) geeft de service van onze werkplaats een
8

De vakbekwaamheid en service is prima.

10-07-2019
Aad Groenenboom (Mijnsheerenland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een garage met vriendelijke, deskundige, hulpvaardig en bovenal eerlijke medewerkers. Een goed adres voor u en uw auto

09-07-2019
Mevr. C.J. van der Knijff (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima garage, vriendelijk personeel

19-06-2019
Krommenhoek (Oud-Beijerland ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct en behulpzaam personeel. Duidelijk afspraken.

19-06-2019
Mevr. Hennie van den Haspel (Barendrecht.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt altijd goed en zeer tevreden geholpen. Iedereen is aardig.

06-06-2019
Leo & Ludy de Jong (Barendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig ontvangen - uitgebreid voorgelicht over de uit te voeren werkzaamheden - Van te voren opgegeven welke extra werkzaamheden noodzakelijk zijn.

05-06-2019
Leon Steinbach (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Niet voor niets ben ik er al jaren een trouwe klant. Goed werk en een fijne sfeer. Ook bij vragen een duidelijk antwoord.

24-05-2019
Tiny van der Linde. (Nieuw Beyerland. ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne zaak, zeer klantvriendelijk, goede monteurs, een soort familiegevoel.

02-05-2019
S. van Lier geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Auto Dekker word je netjes en vriendelijk ontvangen. Men heeft kennis van zaken en legt alles duidelijk uit. Ook wanneer je voor service of onderhoud naar de garage komt word je weer vriendelijk ontvangen en worden de werkzaamheden nauwgezet uitgevoerd.

25-04-2019
c.l. de jong (piershil) geeft de service van onze werkplaats een
9

bedrijf waar je vertrouwen in hebt.

24-04-2019
F. Ramp geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb nu 2 keer een nieuwe Suzuki bij Auto Dekker Hoeksche Waard gekocht en ben nu 8 jaar een zeer tevreden klant.

23-04-2019
Adrie Monster (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Dit bedrijf staat altijd voor ons klaar.

03-04-2019
Dhr G.J.A. de Ruiter (Hendrik Ido Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitermate klantvriendelijk en uitstekende vakkundigheid.

02-04-2019
P. J. van Hoogstraten (Zuid-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze doen het precies goed. Met een vriendelijk woord.

26-03-2019
Willy van Bemmel (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en vriendelijk personeel.

19-03-2019
Dhr. Romelingh (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
8

De mensen zijn goed en aardig

13-03-2019
Henk Visser geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne dealer en vriendelijk en deskundig personeel.

19-02-2019
Y. Visser geeft de service van onze werkplaats een
8

Al jaren klant en altijd vriendelijk en ter zake kundig geholpen.

23-01-2019
Agnes Pol (Oude Tonge) geeft de service van onze werkplaats een
8

Auto Dekker Oud Beyerland is een prettig bedrijf met zeer vriendelijk personeel, betrouwbaar en doet wat ze zeggen. Ik kan deze garage aan iedereen aanbevelen.

22-01-2019
Frank de Voogd (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede eerlijke service

09-01-2019
T. Rupsam (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk, betrouwbaar en secuur

27-12-2018
Louis (Oud beijerland) geeft de service van onze verkopers een
9

Nico is Een zeer enthousiaste verkoper, al jarenlang. Prima service, goede communicatie

19-12-2018
Peter (Westmaas ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed bedrijf, keurig personeel, altijd in voor een praatje, en verstand van het auto vak.

18-12-2018
Marianne Beerman geeft de service van onze werkplaats een
10

“Mijn” SUZUKI dealer is Auto Dekker in Oud-Beijerland, gemeente Hoeksche Waard. Altijd vriendelijk, altijd goede service, ze doen wat ze beloven en de kwaliteit kan niet beter. Ook bij problemen staan ze klaar met advies en hulp. Gewoon TOP. Ook de koffie is prima en er is WiFi. Als ik even moet wachten verveel ik me niet.

18-12-2018
W.Hijzen (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat ik zeer tevreden ben over de garage. Het personeel is heel vriendelijk en ik word er correct behandeld. Ik.heb veel vertrouwen in de mensen die er werken.

12-12-2018
wiel (oud-beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima kundig personeel

30-11-2018
Ingrid van der Veer (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer goede service en vriendelijke medewerkers. Duidelijk van te voren geïnformeerd wanneer iets vervangen moet worden. Alle afspraken worden nagekomen.

29-11-2018
Jan Kersten (Spijkenisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Perfecte behandeling

22-11-2018
Arthur Doding (Hoogvliet) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kleinschalige dealer met aandacht voor de klant.

20-11-2018
G.devroedt geeft de service van onze verkopers een
10

Ben zeer goed geholpen, de verkoper heeft zijn best gedaan om de auto te bezorgen die ik wilde. Auto werd volgens afspraak geleverd, en heeft heel goede uitleg gehad.

15-11-2018
Ann Kelly geeft de service van onze verkopers een
10

Heeft u besloten om een Suzuki te kopen dan raad ik Auto Dekker HW zeker aan. Een prettige sfeer en goede verkopers met oog voor uw omstandigheden. Zij zorgen er zeker voor dat u met de voor u juiste auto tegen een goede prijs de weg op kunt. Is er iets niet in orde aan de auto (mij nooit overkomen) of moet u voor een beurt van de auto een afspraak maken dan is dit zo gemaakt. Kortom, een aanrader.

07-11-2018
Dhr. A.J. Gorree geeft de service van onze verkopers een
9

zeer correcte en prettige behandeling door de verkoper

07-11-2018
Heleen Kruithof (Numansdorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijkheid, ik voel mij geen nummer... Er wordt de tijd genomen om uitleg te geven over de werkzaamheden, onverwachtse reparaties word met mij overlegd.

30-10-2018
Lies kutterink (Maasdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer tevreden goede werknemers allemaal gastvrij.

16-10-2018
P Kardienaal (S gravendeel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant vriendelijk en kundig

11-10-2018
Hans Cornelisse (Oud-Beijerland) geeft de service van onze verkopers een
10

correct en netjes zeer fijne verkoper

09-10-2018
M Borkent ('S Gravendeel ) geeft de service van onze verkopers een
8

Fijne garage, mensen met kenn iis en goede behandeling

09-10-2018
dhr. k.j. van der stel (oud-beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

korrekte en vlotte behandeling

03-10-2018
Marja Boode (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima en vriendelijk geholpen

02-10-2018
Jan van Ingen (Puttershoek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik wordt er altijd vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen. En ze denken in oplossingen niet in problemen!

26-09-2018
alex (Numansdorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service.

25-09-2018
M van den Vrijhoef (Schiedam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een fijne garage waar ik een wachtafspraak kan maken.Het personeel is altijd vriendelijk

25-09-2018
Irene Faessen (Numansdorp) geeft de service van onze werkplaats een
8

Fijne zaak met verstand van zaken. Prima personeel.

25-09-2018
Joop van den Boogert (Oud-Beijerland) geeft de service van onze verkopers een
10

Een heel fijn bedrijf. En mensen die weten waar ze over praten. Vriendelijk netjes en correct personeel. Zo maak je het niet veel meer mee. Tip Top.

25-09-2018
ger prins (oud beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

leuke mensen en goede service

25-09-2018
Gerrit Saly (Heinenoord) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je bent geen nummer!

25-09-2018
W. Vermeulen geeft de service van onze werkplaats een
9

De verkoper/bedrijfsleider denkt mee met de klant, eerlijk en direct, service en klantenbinding staat bij deze dealer hoog in het vaandel en menig autodealer mag wensen dat zij ook zulke medewerkers in dienst hebben.

18-09-2018
F.S. de Witte geeft de service van onze werkplaats een
9

zie vorig commentaar

12-09-2018
Ad Muller (Puttershoek) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede vriendelijke mensen. Goede monteurs. nooit klachten. Mijn Swift rijdt altijd.

03-09-2018
M.L.V. Rendering (Numansdorp) geeft de service van onze verkopers een
9

Gezellige, deskundige auto garage. De verkoper geeft goede duidelijke uitleg, zowel bij aankoop als bij aflevering van de auto. Ben zeer tevreden .

29-08-2018
Bongers (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt erg vriendelijk geholpen en goede serviceverlening

15-08-2018
Jetty Harte (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben hier al meer dan dertig een zeer tevreden klant. Eén maal bij een andere Suzuki dealer geweest, daarna weer snel naar Auto Dekker.

14-08-2018
A.graumans (Oud -Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijke benadering.

14-08-2018
Gaanderse A.L.T. (MIJNSHEERENLAND) geeft de service van onze werkplaats een
9

door jarenlang klant te zijn altijd zeer correct behandeld en tevredenheid.

09-08-2018
Loes Rabbeljee (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Mijn auto is nu 9 jaar, nooit problemen gehad. Word hier altijd goed en prettig geholpen . Zowel bij de receptie als in de werkplaats Ben zeer tevreden.

24-07-2018
Antheunisse (Hendrik Ido Ambacht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk en betrouwbaar.

24-07-2018
Jozé & John Copier geeft de service van onze werkplaats een
9

We zijn uiterst correct behandeld

24-07-2018
Mevr. D.J. Both (Oude Tonge) geeft de service van onze werkplaats een
9

Staan altijd voor je klaar zijn behulpzaam en vriendelijk. En moet je even wachten wordt er gelijk koffie aangeboden. Of brengen ze je de met auto naar de winkels. Zeer spontaan en open personeel.

18-07-2018
Mevr. W. Schipper geeft de service van onze verkopers een
10

Bij Auto Dekker word ik altijd vriendelijk geholpen, ik krijg voldoende uitleg over reparaties e.d. aan mijn auto. Ik waardeer de manier waarop ik als klant word behandeld. Auto Dekker is wat mij betreft een top-zaak!

26-06-2018
Jan Leenheer (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een prima garage waarbij de service en de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan

26-06-2018
c.l. de jong (piershil) geeft de service van onze werkplaats een
10

een goede garage met vriendelijk personeel

19-06-2018
Dhr. J.J.A. Tegelaar (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Dekker Hoeksche Waard B.V. heb ik bewust gekozen, hoewel zij voor mij niet direct om de hoek zitten, om hun kundigheid en klantvriendelijkheid. Auto Dekker Hoeksche Waard B.V. heeft mij vanaf het eerste uur altijd correct en klantvriendelijk behandeld.

13-06-2018
Mevr. Hennie van den Haspel (Barendrecht.) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij deze garage wordt je altijd vriendelijk begroet en zijn er altijd voor een kort praatje. Ben heel tevreden.

29-05-2018
Leo (Barendrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

een vriendelijk luisterend oor - ouderwets goed vakmanschap. altijd bereid zo nodig zomaar iets extra's te doen.

23-05-2018
Leon Steinbach (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben tevreden over de geboden werkzaamheden en de goede service.

17-05-2018
Mw. Gorree (Goudswaard) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke mensen en verstaan hun werk

17-05-2018
Astrid Borsboom geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Dekker Hoeksche Waard is een fijne, betrouwbare garage met Nico aan het hoofd. Hij is altijd sociaal, eerlijk, betrouwbaar en fijn in de omgang. Het personeel in de werkplaats en aan de receptie zijn vriendelijk en weten waar ze het over hebben. Kortom een garage waar je met een goed gevoel heen gaat en zeker weet dat het vel niet over je neus getrokken wordt!!!!

16-05-2018
T.Rupsam (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Erg klantvriendelijk, goed meedenkend en denkend in oplossingen

08-05-2018
O.J.v.d.Linde & T.J.v.d.Linde-Hoogvliet (Nieuw Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Geen koude drukte. Je wordt als mens behandelt.Erg meelevend

03-05-2018
Mevr. F. Ruighaver geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.

01-05-2018
W van Bemmel (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service, vriendelijk en vakbekwaam.

01-05-2018
Dhr Voets (Heinenoord) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige garage, behulpzaam en altijd vriendelijk.

24-04-2018
W stomps (Numansdorp) geeft de service van onze verkopers een
8

Zoals gezegd: de aankoop en info zijn op een prettige manier verlopen. De afspraken zijn allemaal duidelijk nagekomen

24-04-2018
f v/d heuvel geeft de service van onze werkplaats een
8

hier kan je met een gerust hart je auto in onderhoud geven

12-04-2018
PdT (Westmaas ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goed bedrijf. Service goed, altijd in voor een praatje.

27-03-2018
Viola vd bos (Oud-beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service

27-03-2018
Henk Nootenboom (Strijen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Duidelijke antwoorden op mijn vragen, er werd gedaan wat afgesproken was in een vriendelijke sfeer.

20-03-2018
P van Leeuwen (Oud-Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
10

goede service en vriendelijke mensen

20-03-2018
Coby de Vrieze (Oud Beijerland) geeft de service van onze werkplaats een
8

Er is geen plaats waar je kan zitten, er is "uberhaupt heel weinig plaats voor de klanten, maar het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

09-03-2018
Annelieke Schipper geeft de service van onze werkplaats een
9

Stuk voor stuk klantgerichte medewerkers met oog voor kwaliteit, klantbinding en service.

07-03-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Dekker Hoekse Waard in OUD-BEIJERLAND
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen