Auto Centrum Leidschendam Uw dealer
070-3203000

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

44 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Dominiek Diephuis (Leidschendam-Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima bedrijf, prettig geholpen.

19-06-2019
Dhr. Theo Mulder (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al vele jaren een tevreden klant bij deze garage. Al vele verschillende auto's gekocht, waarvan de 2 laatste een Suzuki.

30-04-2019
Mevr. Nemeth (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

De medewerkers waren heel vriendelijk en behulpzaam, de service was snel en prijzen zoals afgesproken.

13-02-2019
Jaap Cornelisse (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ook als je onverwacht binnenkomt wordt je goed geholpen. Na enige tijd kennen ze zelfs je naam.

08-01-2019
Hans Vos (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Eerlijk en betrouwbaar bedrijf

04-12-2018
Cees van Lochem (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

De mensen zijn niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook belangstellend naar het wel en wee van hun klanten, waardoor je je prettig en "geborgen" voelt.

20-11-2018
Chris Nelwan (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer klantvriendelijk. Bij reparaties met grote kosten wordt mij altijd gevraagd of ik er al of niet mee akkoord ga. Betrouwbaar.

06-11-2018
mev Hilgersom geeft de service van onze werkplaats een
9

kijk maar naar wat ik gescheven heeft niet steets hehalen

23-10-2018
Sandra (Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Staan altijd voor je klaar. Proberen alles zo goed en zo snel mogelijk op te lossen. Vriendelijk personeel. Kortom een bedrijf wat ik iedereen zou aanraden.

07-10-2018
Roel (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer goede service, komen afspraken na en vriendelijk personeel.

25-09-2018
J.van de Water (Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd correct en vriendelijk. Denken mee en proberen nooit iets "aan te smeren". Altijd correcte prijsopgaaf vooraf. Er heerst een rustige en betrouwbare sfeer.Kortom je voelt je er thuis.

11-09-2018
Natascha Boogaard (Leidschendam-Voorburg ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vakkundig en professioneel geholpen

29-08-2018
Snelderwaard christianus petrus Johannes (Leidschendam ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben tevreden

21-08-2018
Henk de jONG Hr (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
10

ontvangst bji recept[e zeer goed ener is altjid tjid voor uitleg van de gedane onderhouds beurt.

11-08-2018
hr.Bijkerk (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
8

prima ervaring

31-07-2018
Dhr. Theo Mulder (Delft ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren een tevreden klant!

30-05-2018
Dhr. J.P.Th.M. Kunst (Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd correcte behandeling, denkt is met je mee, heel vriendelijk personeel, uitleg over wat er gedaan is. Kortom: een fantastisch autocentrum waar ik graag mijn auto breng.

30-05-2018
R. van Beek (Leidschendam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren zeer tevreden en een constante kwaliteit

24-04-2018
Renee Landman (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke en correcte behandeling en werk wordt goed uitgevoerd en alles wordt nog eens per mail bevestigd.

28-02-2018
Jaap Cornelisse (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het maken van een afspraak op een dag die mij uitkwam was goed. De receptie was prima. Het zoeken naar een onderdeeltje voor mijn oude auto werd goed verteld en dit bracht geen extra kosten met zich mee. Ik kreeg tijdig een telefoontje dat de auto klaar was.

21-02-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

ACL werkt altijd correct en zeer betrouwbaar. Personeel is vakkundig en vriendeljk.

05-12-2017
J.van de Water (Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar,deskundig.Houdt zich aan afspraken.Personeel is vriendelijk en behulpzaam.Het hele bedrijf straalt rust en vertrouwen uit.

29-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Deskundigheid , service en klantvriendelijk

29-11-2017
Theo & Elly Grevers (Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
8

Wij zijn tevreden omdat we ons altijd prettig en vakkundig behandeld voelen.

24-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

al jaren een prettige, betrouwbare garage met deskundige medewerkers.

24-10-2017
Dhr. Theo Mulder (Delft ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren een tevreden klant, En heeft al verschillende auto's gekocht! Personeel altijd zeer deskundig en vriendelijk !

17-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Er is een duidelijke communicatie met de klant en uitleg. Vriendelijk te wordt gestaan en kan altijd vragen stellen

26-09-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

vorige keer niet tevreden. maar nu wel

22-08-2017
Dhr H.de Jong (Leidschendam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze komen altijd de afspraken na en een goede en persoonljike ontvangst (en een lekker kopje koffie)

16-08-2017
WILMA VAN Leeuwen (Den haag) geeft de service van onze werkplaats een
9

Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam

15-08-2017
Mirella van Aggelen (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

altijd een goede service en een lekker kopje koffie tijdens het wachten

18-07-2017
Mevr.M.V.F.de Bruin (Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat het ACL dat waard is: vakkennis en goede service.

22-06-2017
Jules Kunst (Voorburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Er is altijd een hele goede communicatie tussen dealer en klant. De geleverde service is uitstekend!

20-06-2017
Jaap Cornelisse (Delft) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede afspraken, goede kostenraming, vriendelijke mensen.

20-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en hulpvaardig personeel, goede uitleg over de reparaties en vermoedelijke kosten.

20-04-2017
Cees van Lochem (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

De service is prima, de medewerkers vriendelijk en deskundig. Je wordt hier heel persoonlijk behandeld en voelt je thuis.

04-04-2017
Elly van der Meer (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Centrum Leidschendam is voor mij op loopafstand, toch zou ik gebruik mogen maken van vervangend vervoer. De baliemedewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik heb het idee dat ze bijna iedere klant van naam kennen. De werkplaats levert goed werk af. Alles binnen dit bedrijf straalt rust uit. Dat vind ik erg prettig.

01-04-2017
W.C.P.Schilperoort (de Schans 2266cb Leidschendam.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn zeer vriendelijk en heel begrip vol voor je problemen.

29-03-2017
Lia Strik (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alle mensen bij ACL zijn heel erg behulpzaam. Ik kom er al ruim 10 jaar en ze kennen mijn naam dat vind ik heel geweldig! Heb in korte tijd 2x gebruik moeten maken van de pechhulp en er werd de eerste de beste werkdag gelijk contact met mij gezocht om te informeren wat er aan de hand was. Dat vind ik nog eens service!

21-03-2017
Krish (Leidschenveen ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vrijdag middag kreeg Ik probleem met de accu van de swift. Dealer gebeld om 16.40 uur . Zaak zou om 17.00 uur sluiten. Ik zou het dan maar zelf vervangen. 16.50 aangekomen, gaf men aan om het alsnog te vervangen. Mijn auto starte niet meer en de monteur heeft het toen gewoon buiten de accu vervangen. Ik reed om +/- 17.20 uur met een tevreden gevoel weg . Service van de Zaak . Top.

15-03-2017
F van der Zwan (Zoetermeer) geeft de service van onze werkplaats een
9

Service centrum met goede uitstraling en bekwaam personeel.

08-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantgerichtheid, vriendelijk en deskundig personeel en altijd goed onderhoud/reparaties aan mijn auto.

01-03-2017
Kees Viets (DEN HAAG) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ik ken natuurlijk de andere Suzuki-garages in de regio niet. Het zou kunnen, dat er nog betere service bestaat dan die van ACL.

13-12-2016
Wilma van Leeuwen (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Alles wordt duidelijk uitgelegd en correct houding van alle medewerkers

13-09-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
De door u gekozen voorkeursdealer is een Suzuki Servicedealer en bied geen nieuwe Suzuki’s aan. Selecteer alstublieft een andere dealer. (Deze Servicedealer kan wel als tussenpersoon de aankoop van een nieuwe Suzuki voor u verzorgen).
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen