Auto Cammingha Uw dealer
058-2880918

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
H. Wiersma (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk personeel, goede service, goede prijsstelling, er wordt goed meegedacht

20-11-2019
h.j.trip (leeuwarden) geeft de service van onze verkopers een
9

Kwalitatief hoogstaand Uitstekende bejegening Zeer hulpvaardig

20-11-2019
Dijkstra (Leeuwarden ) geeft de service van onze verkopers een
9

Klantvriendelijk en alles is bespreekbaar.

05-11-2019
K van der Veen (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden over de werkzaamheden, gemaakte afspraken en service.

01-11-2019
Ulbe Plantinga geeft de service van onze verkopers een
8

Vriendelijk en ook behulpzaam.

29-10-2019
p.brouwer (ameland) geeft de service van onze werkplaats een
9

was zeer goed

14-10-2019
Henk Jager (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

bij auto Cammingha heb ik de ervaring.Afspraak is afspraak,ook bij de beurten alles weer oké. en netjes afgehandeld.

10-10-2019
Sjoerd de Boer (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke receptioniste, personeel is zeer bekwaam,het ziet er schoon uit en ook de werkplaats is schoon en geordend.

08-10-2019
J.Dolstra (Terschelling) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben een zeer tevreden klant. Alles wordt netjes afgehandeld door deze dealer.

01-10-2019
Sipke van der Meulen. (Stiens.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Accuraat. Vriendelijk. Behulpzaam.

25-09-2019
Harpal geeft de service van onze werkplaats een
9

Medewerkers dachten goed mee, hebben goede informatie geleverd over het defect in de motor en kreeg een top leenauto.

24-09-2019
heer GSD van Leersum (Goutum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een ieder is altijd zeer behulpzaam en vriendelijk, naast kundig in mijn ogen. Transparantie staat hoog in het vaandel. De kosten van alles zijn m.i. alleszins redelijk.

24-09-2019
Dhr Visser (Leeuwarden) geeft de service van onze verkopers een
9

De service is uitstekend (goede koffie) de gesprekken zijn prettig. Men toont interesse over de reden waarom we een nieuwe auto willen, we kennen hem al een tijdje, hij biedt een eerlijke inruilprijs en denkt mee wat de mogelijkheden zijn.

24-09-2019
R. Mulder (Leeuwarden ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima zaak, met eerlijke nuchtere medewerkers.

24-09-2019
Kampman (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettig, kleinschalig, duidelijk, adequaat en direct.... en lekkere koffie.

11-09-2019
leistra (noardburgum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, staan altijd voor je klaar. Denken met je mee. Wij komen er graag!

11-09-2019
HG Lagerweij (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk behulpzaam betrouwbaar. Zo ervaar ik deze garage.

11-09-2019
Chris Hoogland (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
10

mijn beoordeling ligt in het niet weggelopen zijn.

03-09-2019
Reinout Sloot (Leeuwarden ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service. Betrouwbaar. Betrokken.

20-08-2019
M van Peursem geeft de service van onze werkplaats een
6

De werkzaamheden duurden wel erg lang. Er werd eerst gezegd dat het wel zou lukken op donderdag maar daarna verschoof het steeds verder tot vrijdagmiddag. Blijkbaar was er niet genoeg personeel om onverwachte dingen in een redelijke tijd op te lossen. Verder ben ik meestal wel tevreden over deze garage.

13-08-2019
K W van Gunst (Leeuwarden ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Je krijgt herinnering voor onderhoud en APK. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Je kan voor een klein probleempje aankloppen en wordt gelijk naar gekeken.

13-08-2019
V.L.Jacobs_Selva geeft de service van onze werkplaats een
9

top en vriendelijk

30-07-2019
I Jongstra geeft de service van onze werkplaats een
10

Toegankelijk, behulpzaam, betrouwbaar en makkelijk in omgang.

24-07-2019
B ten Have (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijk. Goede service. Kan er altijd terecht. Alles wordt altijd goed uitgevoerd.

24-07-2019
J. Burton geeft de service van onze werkplaats een
10

Expertise, friendly customer service, good quality work.

23-07-2019
deinum (giekerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

zeer nette garage en vriendelijk geholpen een goed adres

09-07-2019
M. Bethlehem (Leeuwarden ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vlotte afhandeling

09-07-2019
j ekhart (leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

op een prettige manier geholpen zeer vriendelijke mensen

20-06-2019
Ingrid geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, vriendelijk personeel

18-06-2019
hoeksma geeft de service van onze werkplaats een
8

wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en een kleinigheid wordt direct verholpen

12-06-2019
Jim Westerhof (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

deskundig, correct & vriendelijk

22-05-2019
Marianne Visbeek (Gytsjerk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, correcte afhandeling, overleg over de kosten. Aardige mensen.

21-05-2019
Mevr.Schalekamp (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen en zeer kundige werkplaats

07-05-2019
Mevr. Tanja geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en behulpzaam

23-04-2019
Ing.G.H.Van Barneveld (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Educatieve goede uitleg van de auto

23-04-2019
leistra (noardburgum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen correcte afhandeling en service!

16-04-2019
Peter van Laar (Eastermar) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik word daar goed geholpen

16-04-2019
T. Houwink geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles naar tevredenheid.

13-04-2019
mw Thiescheffer Eysbroek (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

De informatie wordt helder, volledig en juist aan de klant doorgegeven.

02-04-2019
gerlofsma (leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt er goed behandeld.

02-04-2019
Sandra Oud geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd behulpzaam, klantvriendelijk en een super goede service.

20-03-2019
W.H. van der Laan (Ryptsjerk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Naar tevredenheid onderhoud uitgevoerd, en fijne omgang met zowel werkplaats als receptie personeel.

03-03-2019
L.l. seerden (Harlingen) geeft de service van onze verkopers een
10

Geen onzin het is zo het is. Als het maar eerlijk is in al de jaren dat ik klant ben nooit discussie gehad.

26-02-2019
Dhr. T. Meijer geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn oude garage kon de foutmelding aan de 4X4 niet oplossen. Auto Cammingha deed grondig onderzoek vond het te repareren/vervangen onderdeel en maakte vervolgens een afspraak voor de reparatie.

23-02-2019
s.loonstra (leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb erg goede ervaringen met Auto Cammingha, betrouwbaar, deskundig.

12-02-2019
Jaap Bosgra (Hallum) geeft de service van onze verkopers een
9

Altijd goede / plezierige contacten met de fa. Cammingha.

30-01-2019
Dhr. P. Jongstra geeft de service van onze verkopers een
10

Prima geholpen, duidelijke offerte, prettige medewerkers

29-01-2019
S Leistra (Noardburgum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, vriendelijk, netjes.

29-01-2019
Rudmer (Leeuwarden ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Gewoon goed, eerlijk, recht door zee.

29-01-2019
Jan de Wilde geeft de service van onze werkplaats een
9

correct geholpen. alles op tijd afgehandeld .

22-01-2019
Horst Schulz (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Service is goed. Personeel correct en vriendelijk

22-01-2019
inia geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt prettig te woord gestaan en correct geholpen

22-01-2019
h.j.trip (leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
8

zeer correct in woord en daad. prettige mensen in de omgang.

16-01-2019
LJ v d Lingen (Oude Bildtzijl) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik verwijs toch naar de eerdere antwoorden want dit is allemaal dubbel.

15-01-2019
R. Tijpens (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben al jaren klant en heb over het algemeen goede ervaringen met de beurten /reparaties

09-01-2019
Gerrit Stelwagen (Burgum) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service, vriendelijk en betrouwbaar.

20-12-2018
Dhr. K. Koerts geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct, altijd goede afspraken, vriendelijk en altijd een bakje koffie/thee.

04-12-2018
Almar Dam (Stiens) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn ervaring met autobedrijf Cammingha is zeer positief. Het is een prettig en professioneel bedrijf waar de sfeer van een dorpsgarage nog niet geheel verloren is gegaan. De omgang met klanten is persoonlijk en er wordt eerlijk gewerkt.

04-12-2018
ES Haantjes (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en professioneel. Denkt mee met de klant.

29-11-2018
D. Boon (Burgum) geeft de service van onze verkopers een
9

Prettige dealer met goede service.

28-11-2018
W de koning (Leeuwarden) geeft de service van onze verkopers een
10

Fijne sfeer in de contacten.

27-11-2018
Sjoerd en Martine de Boer (Leeuwarden) geeft de service van onze verkopers een
8

Auto cammingha is een no nonsens bedrijf waar de daad nog bij het woord gevoegd wordt. Ze zijn goed op de hoogte van wat er in de automobiel branche speelt en denken goed mee met de wensen van de klant. Ze zijn oplossingsgericht gericht en stellen de klant niet teleur.

20-11-2018
Marc (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en behulpzaam

14-11-2018
B.ADEMA. (LEEEUWARDEN.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Worden altijd correct en snel geholpen.

07-11-2018
Willen de Koning (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon vertrouwd komt alles over.

06-11-2018
H. Wiersma (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en kundig personeel, afspraken worden nagekomen en bij complexe of dure reparaties wordt actief meegedacht aan alternatieven.

06-11-2018
slofstra (Frieschepalen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat hij over het algemeen goed werk leverd.

06-11-2018
Sjoukje Dijkstra (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom er als het nodig is graag en eventueel voor kleine dingetjes je word altijd vriendelijk behandeld

06-11-2018
Mevr. J.Roorda-Staal (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk en correct. Goede vaklui en altijd bereid voor uitleg. voor iedereen aan te bevelen.

30-10-2018
An Tolboom (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren word ik correct en prettig geholpen, voelt erg vertrouwd. Bij vragen word ik altijd gelijk geholpen, hoef nooit in de "wachtstand".

30-10-2018
Duco Zijlstra (Lekkum) geeft de service van onze verkopers een
9

Altijd tevreden. Nooit onverwachte kosten.

21-10-2018
Mevr. De Jong geeft de service van onze werkplaats een
8

Voorkomend, vriendelijk en vakkundig.

17-10-2018
P.zuiderveld..m geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt goed geholpen.vriendelijke mensen

02-10-2018
L. Vernout (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

betrouwbaar en kwalitiet

20-09-2018
Aeltsje van der Meer geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede afspraken, altijd vriendelijk, goede service

11-09-2018
j ekhart (leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
8

gast vrij ben zeer tevreden

24-08-2018
P geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben dik te vreden met hun

21-08-2018
Frankema geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke mensen. Staan voor je klaar als je ze nodig hebt en zullen je niet meer laten betalen als het goedkoper kan.

21-08-2018
H de Boer (Jistrum ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede en kundige service !

21-08-2018
Jim Westerhof (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
10

we worden altijd correct & vriendelijk geholpen. Ook wordt er correct met ons gecommuniceerd.

15-08-2018
Hans geeft de service van onze werkplaats een
8

Inmiddels mijn 2e nieuwe Suzuki hier gekocht en ben nog steeds tevreden over onder andere het onderhoud er van. Vriendelijk personeel en persoonlijke toenadering is fijn.

14-08-2018
Fam. Oud geeft de service van onze verkopers een
10

Top geregeld allemaal en altijd welkom

08-08-2018
W. Kuipers (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede sevice, halen en brengen van auto mogelijk, vriendelijke receptie.

31-07-2018
B ten Have (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct. Altijd vriendelijk en keurig afgeleverd. Komen de afspraken na.

31-07-2018
José Huisman geeft de service van onze verkopers een
8

vriendelijk,meedenkend ,niet opdringerig, goede informatie.

17-07-2018
Anky van der Veen (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Cammingha is een geweldige garage. Hij luistert naar de klant en denkt mee. Ik heb niet het gevoel dat hij je bedonderd met de prijzen of onderdelen die in de auto vervangen moeten worden. Dit had ik bij de vorige garage wel, daar liepen mannen in nette pakken om te verkopen en kreeg je dure rekeningen voor onderhoud.

04-07-2018
dhr H.v.Eijck geeft de service van onze werkplaats een
9

goed contact

03-07-2018
Ruben Langerak (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk personeel.

26-06-2018
ruud hiemstra (leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

goede service en advies prettige medewerkers

26-06-2018
Dhr H.Groen (Burgum) geeft de service van onze werkplaats een
10

uitstekende garage ,goed en fijn personeel,zeer vriendelijk.

21-06-2018
Marten Steringa (Wirdum) geeft de service van onze verkopers een
8

goede ontvangst en prettige omgang bij binnenkomst

20-06-2018
Sity Loonstra (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb hele goede ervaringen met Auto Cammingha. Persoonlijke benadering, verrichtingen aan de auto worden prima uitgevoerd.

20-06-2018
DHR M Stoop (noardburgum) geeft de service van onze verkopers een
10

zeer goede garage goede servise aardige mensen exstras geen probleem TOP

12-06-2018
DhrS.Hoeksma (Leeuwarden) geeft de service van onze werkplaats een
7

bij een aan de receptie moet de auto vaak op de openbare weg geparkeerd worden

12-06-2018
Mevr. S. Dijkstra (Stiens) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel die weten waar ze mee bezig zijn. Daarnaast een hoog servicegehalte.

05-06-2018
G. Osinga geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijk en deskundig personeel, goede inruil mogelijkheden, probleemloos Suzuki rijden.

05-06-2018
Bergsma marten (De westereen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk

31-05-2018
S Leistra (Noardburgum) geeft de service van onze werkplaats een
10

het een goede garage is met vriendelijk personeel en goede service!

16-05-2018
J.J. Vooijs (Tytsjerk) geeft de service van onze verkopers een
10

Als opel rijder ging ik altijd naar de Opel dealer in Leeuwarden. Ik moest een afspraak maken voor een grote beurt maar de receptie bleef diverse malen in gesprek. Ik heb gevraagd of zij mij terug wilden bellen en kreeg de mededeling dat ik maar moest blijven proberen waarop ik garage Cammingha gebeld heb want de Agila was mijns inziens toch grotendeels Suzuki. Ik ben daar altijd prettig behandeld en bij aankoop van een nieuwe auto ben ik daar naar toe gegaan.

16-05-2018
J.A.J. Baltussen (Giethoorn) geeft de service van onze werkplaats een
8

betrouwbaar - no nonsens - hele team klopt

14-05-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Cammingha in LEEUWARDEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen