Auto Berkelaar Mijdrecht Uw dealer
0297-272381

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

57 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
rob roos (kockengen) geeft de service van onze werkplaats een
10

extra service verleend, auto ongevraagd gewassen, onderhoudsbeurt keurig uitgevoerd, keurig gebeld over extra dingetjes, kortom kan in mijn ogen niet beter mevrouw van de receptie was zeer klantgericht en klantvriendelijk

27-08-2019
A. Kapteijn (Woerden) geeft de service van onze werkplaats een
8

klantgericht, vriendelijk, goede service

06-08-2019
Gert-Jan van Kreuningen geeft de service van onze werkplaats een
9

Afspraak is afspraak, prima service, er word meegedacht zodat niet altijd alles de hoofdprijs hoeft te kosten.

30-07-2019
Paul van Lienden (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben altijd zeer vriendelijk en professioneel geholpen door de mensen van auto Berkelaar

16-07-2019
Marleen Hazeleger (Vinkeveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima garage, fijne verkoper, en voor mij dichtbij en evt leenauto bij schade...

16-07-2019
K. Buijs (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Berkelaar is een prima garage. Zowel bij de verkoop als bij de balie en werkplaats werken erg vriendelijke, kundige en service-gerichte werknemers. Ik ben erg tevreden.

09-07-2019
Wim Verboom (Alphen aan den Rijn) geeft de service van onze werkplaats een
10

De suzuki 2 jaar geleden nieuw gekocht bij deze dealer. Na aankoop altijd perfect geholpen zowel telefonisch als in de garage. Wat wil een mens nog meer.

29-05-2019
Syl (Mijdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, prima prijzen en auto altijd netjes schoongemaakt weer terug.

14-05-2019
Mevr. Komst geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk personeel, goede en snelle service

25-04-2019
W. Van Tellingen (Loenen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Plezierig, betrouwbaar en benaderbaar.

12-02-2019
C.van Dijk geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk te woord gestaan, goede service, auto schoon afgeleverd.

08-02-2019
g hassing (de ronde venen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat je netjes en goed geholpen wordt verder geen klachten

06-02-2019
Marnix Steenbrink (Aalsmeer ) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer goede service, erg behulpzaam en duidelijk.

29-01-2019
Henny Pauw (Mijdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Servicegericht bedrijf met aandacht voor de klant en de auto. Zo nodig vooraf overleg over (kosten) van uit te voeren werkzaamheden.

18-12-2018
J.M van Ewijk (Loosdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon zeer netjes geholpen bij de receptie en in de werkplaats TOP.

04-12-2018
Van den Broek (Mijdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Tevreden

22-11-2018
Louis F.Schaeffer (mijdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede Suzuki dealer.

07-11-2018
Dhr. A.van den Corput geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik goed en prettig geholpen ben.

07-11-2018
Bert de ruiter (Uithoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijne personeel en koffie hoek .goed merk .

30-10-2018
Dhr. M.M. Jaakke (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
8

Ik werd op rustige prettige wijze geholpen zonder dat ik gepusht werd. Proefrit verliep prima. Ook de aftersales is tot dusver in orde.

16-10-2018
Peter vd Meer (Den Haag) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer correcte levering en afhandeling van de nieuw gekochte baleno

09-10-2018
Dhr. A.C. van Walraven (Mijdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
7

Ik ben over het algeheel tevreden, alleen dat moge duidelijk zijn ik heb een enorme hekel aan keuze menu's bij telefonisch contact.

02-10-2018
F v Diemen (Amstelhoek) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage vriendelijke mensen die met je merdrnken

18-09-2018
W.J. Kruijt (Mijdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles wordt fantastisch afgehandeld.

04-09-2018
Hr B. Zwager (Mijdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima service, goede en vriendelijke receptie, lekkere koffie. Service snel en goed verricht.

31-07-2018
André Hoenselaar (Wilnis) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd bereid tot hulp, klantvriendelijk uiterst correcte afhandeling zowel aan de balie als in de werkplaats ook als je zoals ik ook nog een ander merk auto naast de Suzuki hebt.

18-07-2018
Verleng geeft de service van onze werkplaats een
10

Ouderwets degelijk, transparant, prettige sfeer

17-07-2018
Dhr. Paulsen (Mijdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

fijne dealer/ duidelijke offerte vooraf. je weet waar je aan toe bent. klantgericht vriendelijk personeel

17-07-2018
Henk Hoeboer (Vinkeveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij aanlevering van de auto koos ik ad hoc voor een leenauto;dit kon probleemloos! na de servicebeurt/APK-keuring werd de auto in gereinigde staat opgeleverd! Ik ben tevreden.

13-07-2018
tom Brozius (de Kwakel) geeft de service van onze werkplaats een
6

Bij Nissan service duidelijk uitleg werd als klant gewaardeerd, bij Suzuki geen overleg van prijs en later geen uitleg van of over de genomen werkzaamheden. Uiteraard viel de kostenpost mee.

10-07-2018
Kitty Bakker (Vinkeveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik breng mijn auto hier al jaren en wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, ook wordt mijn auto altijd super goed gemaakt/geserviced en ik krijg hem altijd in perfecte staat terug en wordt altijd netjes van binnen schoon gemaakt, de winter banden worden er altijd netjes onder gezet en ook weer af gehaald en netjes weg gezet, service beurten groot of klein lopen ook helemaal naar wenst dus vandaar mijn 10

30-06-2018
Berkelaar (vinkeveen) geeft de service van onze verkopers een
8

Je wordt correct geholpen

28-06-2018
Wim Verboom (Alphen aan den Rijn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ze zijn en blijven vriendelijk, correct en duidelijk over hetgeen ze doen.

05-06-2018
Syl (Mijdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen, afspraken worden nagekomen en prima service

15-05-2018
Dhr van Leeuwen geeft de service van onze werkplaats een
10

prettige dealer met zeer vriendelijk personeel

15-05-2018
Dreos (Mijdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en kundig personeel. Zowel in de verkoop als bij de werkplaats. Ik kan ze van harte aanbevelen.

03-05-2018
Ronald Ubink (Mijdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer vriendelijke verkoper, wordt altijd gelijk geholpen en de problemen die ik met mijn auto heb daar kunnen zij niks aan doen, is een probleem van Suzuki

17-04-2018
Familie Wijnands (Mijdrecht) geeft de service van onze verkopers een
9

Men heeft ons uitstekend opgevangen en ons prima begeleid in de aanschaf van onze nieuw Ignis. Afspraken stipt nagekomen! Prima vraag & antwoord tijdens verkoopproces. Keurige aflevering.

14-03-2018
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Gevoel

07-11-2017
Anita van der Jagt (Mijdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben zeer tevreden over Auto Berkelaar, ze kennen mij, ze spreken mij ook aan bij (voor)naam, ze kennen mijn auto. Service is zeer goed.

03-10-2017
C. Bijlsma geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk personeel, afspraken lopen mooi op tijd, vakkundig geholpen

03-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

goede service

03-10-2017
Leen.Zwaneveld (Mijdrecht) geeft de service van onze verkopers een
9

Goed geholpen

25-07-2017
Wim Verboom (Alphen aan den Rijn) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer correct geholpen

12-07-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed in klantvriendelijkheid en het geven van een goed gevoel

28-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

prima garage, prima service

26-06-2017
John van Eijk (Woerden) geeft de service van onze verkopers een
8

Wat betreft de aankoop ben ik zeer tevreden,wat onderhoud betreft kan er wel enkele dingen verbeterd worden.

06-06-2017
Dhr. F. Peters (Leiden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Bij auto Berkelaar word je zeer vriendelijk ontvangen door kundig personeel. Ze luisteren geduldig en maken heldere afspraken die uitstekend worden nagekomen, dus geen verrassingen achteraf. Het vervangend vervoer was een vrijwel nieuwe middenklasse auto, perfect geregeld.

06-06-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
7

Altijd netjes geholpen

30-05-2017
Ronald Ubink (Mijdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijke verkoper en behulpzaam balie en werkplaats personeel

10-05-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima garage. zowel tijdens de aankoop alsook nu bij reparaties zeer kundig te woord gestaan. Vriendelijke medewerkers die echt met je meedenken en met oplossingen komen. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden!

12-04-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Prima tevreden over de verleende service.

11-04-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Onze ervaring met de firma Berkelaar goed is,altijd correct te woord gestaan.

28-03-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk

14-03-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Verbetering kan altijd...??

14-03-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Service gerichte dealer, goed overleg over uit te voeren werkzaamheden. Indien nodig, word altijd snel een oplossing gevonden. De prijzen zijn heel redelijk.

13-12-2016
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede garage

20-09-2016
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Berkelaar Mijdrecht in MIJDRECHT
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen