Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Auto Berkelaar Suzuki Uw dealer
020-6401199

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
De Valk (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt altijd goed behandeld en denk niet dat ik ooit teveel heb betaald.

21-10-2020
Jacqueline Oudshoorn (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service, vriendelijk en behulpzaam !

14-10-2020
Mevrouw Y van der Wal (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, klantvriendelijk en betrouwbaar.

13-10-2020
P.C. Pearce (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Auto Berkelaar word je deskundig te woord gestaan en krijg je uitgebreide uitleg over je vragen.

13-10-2020
Bianca (Aalsmeer) geeft de service van onze verkopers een
9

Men neemt alle tijd om je te woord te staan en ze geven zeer goede informatie zonder zich op te dringen. We konden in alle rust de auto die wij op het oog hadden goed bekijken. Na een proefrit waren we dan ook verkocht en rijden nu al een week met heel veel plezier in de nieuwe auto. Wij raden deze garage dan ook aan binnen onze vrienden/kennissen kring.

13-10-2020
Fam. van den Berg geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij de aankoop van de auto zijn goede afspraken over de prijs en de levering gemaakt. De levering kwam overeen met hetgeen was afgesproken, waarbij de auto op ons verzoek een aantal weken extra is vastgehouden en gestald totdat wij in de gelegenheid waren deze op naam te zetten. De verkoper was gedreven in zijn vak en zeer prettig in de omgang.

15-09-2020
de jong (amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Niet een scherm verkopen waar ik niets aan heb.

03-09-2020
Eric Hoogendorp (Ouderkerk aan de Amstel) geeft de service van onze werkplaats een
10

Heel erg charismatisch.

26-08-2020
marjan van der neut (amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaar.

25-08-2020
Re stolk (Wilnis) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima garage, korte lijnen.

11-08-2020
Mw G.Brockhoff (Amstelveen) geeft de service van onze verkopers een
9

We zijn zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.

11-08-2020
J.R.Eijkenduijn (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig geholpen.

05-08-2020
Mevr. Dekkers (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede, duidelijke service. Transparant qua prijs en waarom welke reparatie nodig was. Aardige werknemers. Betrouwbare indruk.

31-07-2020
Dhr.Johan van Scheppingen. (Wilnis) geeft de service van onze verkopers een
8

Eerste kennismaking, aardige mensen.

28-07-2020
Marcel van der Lubbe geeft de service van onze verkopers een
9

Het zijn nette mensen, rustig en geven de gelegenheid om goed na te denken welk type Suzuki je als koper wilt kiezen. Verder is het een nette opgeruimde zaak. Ik heb inmiddels 4 Suzuki's bij ze gekocht en ongetwijfeld zal er over een jaar of drie wel een vijfde gekocht worden. Eerst van deze genieten.

14-07-2020
Goos (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Berkelaar is al jarenlang een vertrouwde garage voor mij met de zekerheid dat ik geen poot uitgedraaid wordt. Zij verdienen van mij dan ook een dikke pluim en houden mijn waggie al een tijdje rijdend zonder al te veel kosten.

11-07-2020
van zelst (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede zaak, no nonsens, deze mensen verkopen geen troep!

23-06-2020
SUsan Vink (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb mijn auto nu 10 jaar. Nieuw bij ze gekocht. Mijn beoordeling betreft de volledige 10 jaar.

11-06-2020
Dhr V. Klots (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettige ontvangst. Wordt rekening met je gehouden.

09-06-2020
v Oostveen (Uithoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben nu een jaar of 4 klant en heb altijd netjes onderhoudsbeurten aan mijn auto gehad met duidelijke en vriendelijke uitleg. Ook als er meer met de auto moest gebeuren dan alleen onderhoud.

21-05-2020
W. Osnabrugge (Ouderkerk aan de Amstel) geeft de service van onze werkplaats een
10

een zeer prettige ervaring met deze vestiging in Amstelveen, waar het klantencontact en meedenken hoog in het vaandel staat. Groot compliment aan allen, voel me hier zeer gewaardeerd.

20-05-2020
Mevr.R.Bles geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik Auto Berkelaar Suzuki een uitstekende Suzuki dealer vind.

14-04-2020
Eric Smit (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Berkelaar geeft al vele jaren een uitstekende service en de medewerkers zijn uitermate vriendelijk en vakbekwaam, hele grote aanrader!

07-04-2020
liever geen naam (amstelveen) geeft de service van onze verkopers een
10

Prettige en vriendelijke dealer waar je op je gemak een nieuwe auto kunt uitproberen en daarna kopen. Zeer tevreden klant.

07-04-2020
MHB Sintenie (Uithoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, kennis van zaken en doen wat ze beloven voor de afgesproken prijs.

03-04-2020
Michael Wiegmink (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Berkelaar is een nette en goede dealer waar je altijd terecht kan met je auto. Onderhoud wordt altijd netjes gedaan en eventuele extra zaken wordt altijd eerst over gebeld.

01-04-2020
P.D. Trumpie (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima dealer.

31-03-2020
tom Brozius (de Kwakel) geeft de service van onze verkopers een
8

Al lang contact, de contacten zijn kort maar krachtig.

17-03-2020
E.G.C. Bontenbal (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij hebben destijds onze auto bij Berkelaar gekocht en ook altijd in onderhoud gehad.Wij zijn in alle opzichten zeer tevreden over het bedrijf!

26-02-2020
Henk van ‘t Wout (Badhoevedorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima dealer

18-02-2020
D. Huijer (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed bereikbaar, vriendelijke service en uiteindelijk fijne auto.

28-01-2020
R.G. Bink geeft de service van onze werkplaats een
8

Berkelaar is zeer klantgericht. Berkelaar denkt mee. We zijn zeer tevreden over onze Suzuki Swift!

28-01-2020
Mw. Bruurs (Uithoorn) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijkheid. Goede communicatie Prijs informatie vooraf.

21-01-2020
J.Verbeek (Aalsmeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Tevreden

07-01-2020
P. Wessels (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

over het geheel tevreden

07-01-2020
P.C. Pearce (Amstelveen ) geeft de service van onze verkopers een
10

Je krijgt bij Auto Berkelaar Suzuki deskundige voorlichting en nemen de tijd voor al je vragen. Een proefrit is totaal geen bezwaar.

29-11-2019
P. van Maanen (Uithoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top dealer en vriendelijk

26-11-2019
G. J. J. Frese (Mijdrecht) geeft de service van onze verkopers een
10

Klantvriendelijk behulpzaam en je kan er altijd terecht

26-11-2019
Mevr.van Oostveen-Staal (Baambrugge) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer correct en vriendelijk ontvangen

21-11-2019
Clemensheitkonig (Amsterdam.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en deskundig personeel prettige omgeving en factuur volgens afspraak.

20-11-2019
M. Pennings (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Snelle, goede, vriendelijke en betrouwbare medewerkers! Mijn auto is snel en goed gerepareerd tegen redelijke kosten. Ik kon wachten onder het genot van een kopje koffie.

20-11-2019
Carfreak (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben uiterst tevreden over mijn dealer. Goed advies en eerlijk over onderhoud.

08-11-2019
Gerrit (Uithoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze dealer doet waar ze goed in zijn, het onderhouden van mijn auto, krijg een duidelijke uitleg wat er tijdens de beurt ging gebeuren, wat de kosten waren en hoe laat hij weer klaar zou zijn. Prettig en duidelijk verhaal.

31-10-2019
Grot (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed geholpen, duidelijk uitleg over de werkzaamheden, mensen zijn behulpzaam en weten wat service is.

28-10-2019
Dricus Bonke (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vergeleken met mijn vorige automerk is Suzuki veel voordeliger.

19-10-2019
Marius der Weduwen geeft de service van onze werkplaats een
9

Wat voor mij belangrijk is dat de medewerkers vriendelijk en behulpzaam zijn .

17-10-2019
Annek (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Keurig netjes op de hoogte gebracht van de extra werkzaamheden en wist al van te voren wat ik moest betalen, prettig gesprek gehad en voelde het als advies en niet als verplichting. APK en onderhoud kun je hier met een gerust hart brengen. Je wordt geen poot uitgedraaid!

05-10-2019
Top Toets (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen, service gericht en denken in oplossingen en niet in problemen zoals ik al vaker heb meegemaakt.

30-09-2019
Mevr. de Jong (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk personeel, altijd uitleg wat er gaat gebeuren.

24-09-2019
Ian (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
7

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe Suzuki Celerio, het is echt een super zuinige, ruime en fijne auto. Ik ben nog al een pietje precies dus vind ik dat de dealer hier en daar wat steekjes heeft laten vallen bij de afhandeling maar voor de gemiddelde klant is het een prima dealer.

19-09-2019
Schekermanssss (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uiterst tevreden over dealer, snel klaar en lekker gewassen en gezogen ontving ik mijn auto weer terug.

29-08-2019
Mevr. H. Borgmann- Slagt (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

wij zijn zeer tevreden. Ook kon ik een fiets te leen krijgen om weer naar huis te komen en daarna weer de auto op te halen.

20-08-2019
Mw. M.I. Abbink geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki Berkelaar straalt vriendelijkheid-en-vertrouwen uit. Dus: heel fijne garage!

06-08-2019
Rogier (van Zelst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg blij met Berkelaar, werken vlot mee, had van te voren een spiegel besteld en de rekening viel alles mee!

25-07-2019
E.D.Essed-Fruin (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer correct geholpen.

24-07-2019
Peter (van Zut) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles loopt zoals het moet lopen en netjes gewassen en uitgezogen, prijs was ook op goed niveau.

16-07-2019
C.J.F.Groot (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Alles kan altijd beter. Kort voor deze onderhoudsbeurt bleek een nieuwe accu nodig ,wat kost me dat? Plm 100 euro, doe maar rekening 234 euro. Hoezo betrouwbaar?!

02-07-2019
M. Lam (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg prettige ervaring van de aankoop, tot de aflevering

27-06-2019
W.J. Mansvelder (W.J..Mansvelder ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en vriendelijk en correct behandeld.

20-06-2019
Jan Engelen (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

De afspraak is helder. De werkzaamheden zorgvuldig.

12-06-2019
M. de Neef (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Eigenlijk was alles prima. half januari voor onderhoud geweest. Het is mij niet opgevallen dat ik daarna geen pechpas toegestuurd kreeg. half mei een herinnering van Suzuki: niet voor onderhoud geweest. Proberen terug te zoeken: onderhoudsboekje was niet ingevuld, dus daar kon ik het niet vinden. In de garage stond keurig vermeld dat de auto voor onderhoud is geweest. uiteindelijk bleek de auto inderdaad voor onderhoud geweest en is de pechpas alsnog nagestuurd (2x) Beetje communicatie probleem, anders had het cijfer nog wat omhoog gekund. Trouwens heel netjes en adequaat afgehandeld, zowel door de dealergarage als door Suzuki. Waarvoor dank

29-05-2019
Motomachi (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

very good!

21-05-2019
x (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Er is ruimte voor verbetering

15-05-2019
E. Smit (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, zeer vriendelijke medewerkers, geen onnodige reparaties, prima tarieven, helemaal tevreden

14-05-2019
Dhr. J.R.Eijkenduijn (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

prettig geholpen

01-05-2019
Henk Thomassen (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitermate vriendelijke klantbenadering, goede voorlichting en prima monteurs. Bijzonder tevreden over!

30-04-2019
Rita Bles geeft de service van onze werkplaats een
8

Auto Berkelaar Suzuki is een prima bedrijf met erg vriendelijke medewerkers

16-04-2019
Ryan (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Reliable, honest and trustworthy team. Highly recommended.

09-04-2019
Guus Ottenhof (Uithoorn) geeft de service van onze werkplaats een
5

8 jaar met plezier een Swift gereden en goede service gehad van Berkelaar bij onderhoud, lief balie personeel. In februari 2019 een nieuwe Ignis gekocht, wat een miskleun. Ik kreeg de auto 11 maart en heb hem reeds op 1 april met amper 200 km op de teller ingeruild voor weer een Swift en er 2000 Euro op verloren. Als ik een proefrit had gemaakt, die nooit is aangeboden, had ik wellicht nooit een Ignis gekocht. Ik ben door de slechte service van de verkoper een hoop geld kwijt. Want wees eerlijk. Welke gek zou nu 2000 Euro in drie weken inleveren voor een auto waar hij tevreden over is. En mijn vrouw en ik waren beide totaal niet tevreden over die Ignis.

02-04-2019
Michael Wiegmink (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Berkelaar is een betrouwbare en nette dealer. Het onderhoud wordt altijd correct uitgevoerd en de prijs is vooraf ook altijd duidelijk. Het personeel is aardig en correct.

02-04-2019
Paul Trumpie (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige dealer

02-04-2019
M.Zeegers geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Auto Berkelaar word ik altijd netjes en vriendelijk geholpen. Als ik op de auto wacht wordt er altijd gevraagd of ik iets wil drinken. Echt een fijne garage.

26-03-2019
J Linker (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

adequaat onderhoud voor mijn Suzuki voor een nette prijs.

07-03-2019
M.D Sassen geeft de service van onze werkplaats een
9

De reden is de service en de auto's die ze bieden. De informatie die ze geven en ook zeker klantvriendelijk.

05-03-2019
Q.Mijer (De Kwakel) geeft de service van onze werkplaats een
9

GOEDE SERVICE, VRIENDELIJK PERSONEEL

27-02-2019
D. Huijer (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima samenwerking en service ervaren.

12-02-2019
Esef cosic geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb drie niuwe auto total bij heet zelevde man gokoht ben ik troc wij zijn blij om hem te zien

07-02-2019
Dick Hage (Oosterdijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen. Goed onderhoud. Gratis leenfiets. Je wordt gebeld als de auto klaar is.

05-02-2019
Hr A.douwes (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik zeer tevreden

29-01-2019
Dhr. H.A.Woertman (Amstelveen.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke bediening en voldoende info over de prijs van de service beurt.

29-01-2019
Piet de groot (Mijdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen. Werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, en tegen een scherp tarief.

22-01-2019
Mevr.I.Bonset (Uithoorn) geeft de service van onze verkopers een
8

Zeer prettige verkoper.hij nam de tijd ondanks de drukte op dat moment.geen gepush .helemaal goed.

03-01-2019
J. Burgerhout (Amstelveen.) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer vriendelijk personeel zeer goede service. Wij komen er al jaren.

01-01-2019
G.J.Bruurs (Uithoorn) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd vriendelijk geholpen, afspraken worden nagekomen. Ben al ruim 38 jaar tevreden klant.

30-12-2018
Marcel Visser (Amstelveen) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede dealer. Prettig contact.

11-12-2018
M.W. der Weduwen (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke medewerkers

24-11-2018
Ton Mulder geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat het goede service verleent

22-11-2018
Marjan Van Der neut (Amstelveen.) geeft de service van onze verkopers een
8

Aandacht en vertrouwen.

06-11-2018
Matic (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Tevredenheid overal

23-10-2018
Hor.man (A.veen) geeft de service van onze werkplaats een
10

gewoon goed, geen nonsens ben hier al jaren klant naar volle tevredenheid

17-10-2018
Clemensheitkonig (Amstetrdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon zoals altijd prima geholpen.

16-10-2018
J.Storm (Uithoorn) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima garage

02-10-2018
R van de molen (Amstelveen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt altijd goed geholpen

02-10-2018
Van Dijk (Amstelveen) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben naar alle tevredenheid geholpen, goed voorgelicht over de accessoires -> trekhaak en dakdragers. Al met al een leuk gesprek gehad en een snelle proefrit gemaakt.

27-09-2018
Belinda de Bast (Kudelstaart ) geeft de service van onze verkopers een
10

Totaal geen klachten, vanaf koop tot aflevering/nazorg.

25-09-2018
dhr T.Vaessen (Stein) geeft de service van onze verkopers een
8

Goede en correcte communicatie en vriendelijke verkoper.

25-09-2018
Dean (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima service en fijne garage.

25-09-2018
Driecus B. (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn ervaring met het bedrijf is slechts beperkt, omdat het pas de tweede keer is dat ik hen bezocht. En dan ook nog maar voor een jaarlijkse beurt van een nieuwe auto.

25-09-2018
Drs. Fred (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
7

Een 7 is altijd een mooi cijfer om te kunnen verbeteren. Maar het is ook snel een 6 of zelfs een onvoldoende.

18-09-2018
Oderwald (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg prettig contact, goede prijsopgave voor een radio/cd-speler vooraf en voor de ruitenwisserbladen voor werd ik keurig gebeld om accoord te geven.

10-09-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Berkelaar Suzuki in AMSTELVEEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten