Auto Berkelaar Suzuki Uw dealer
020-6401199

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
Carfreak (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben uiterst tevreden over mijn dealer. Goed advies en eerlijk over onderhoud.

08-11-2019
Gerrit (Uithoorn) geeft de service van onze werkplaats een
10

Deze dealer doet waar ze goed in zijn, het onderhouden van mijn auto, krijg een duidelijke uitleg wat er tijdens de beurt ging gebeuren, wat de kosten waren en hoe laat hij weer klaar zou zijn. Prettig en duidelijk verhaal.

31-10-2019
Grot (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed geholpen, duidelijk uitleg over de werkzaamheden, mensen zijn behulpzaam en weten wat service is.

28-10-2019
Dricus Bonke (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vergeleken met mijn vorige automerk is Suzuki veel voordeliger.

19-10-2019
Marius der Weduwen geeft de service van onze werkplaats een
9

Wat voor mij belangrijk is dat de medewerkers vriendelijk en behulpzaam zijn .

17-10-2019
Annek (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Keurig netjes op de hoogte gebracht van de extra werkzaamheden en wist al van te voren wat ik moest betalen, prettig gesprek gehad en voelde het als advies en niet als verplichting. APK en onderhoud kun je hier met een gerust hart brengen. Je wordt geen poot uitgedraaid!

05-10-2019
Top Toets (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen, service gericht en denken in oplossingen en niet in problemen zoals ik al vaker heb meegemaakt.

30-09-2019
Mevr. de Jong (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer vriendelijk personeel, altijd uitleg wat er gaat gebeuren.

24-09-2019
Ian (Haarlem) geeft de service van onze verkopers een
7

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe Suzuki Celerio, het is echt een super zuinige, ruime en fijne auto. Ik ben nog al een pietje precies dus vind ik dat de dealer hier en daar wat steekjes heeft laten vallen bij de afhandeling maar voor de gemiddelde klant is het een prima dealer.

19-09-2019
Schekermanssss (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uiterst tevreden over dealer, snel klaar en lekker gewassen en gezogen ontving ik mijn auto weer terug.

29-08-2019
Mevr. H. Borgmann- Slagt (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

wij zijn zeer tevreden. Ook kon ik een fiets te leen krijgen om weer naar huis te komen en daarna weer de auto op te halen.

20-08-2019
Mw. M.I. Abbink geeft de service van onze werkplaats een
9

Suzuki Berkelaar straalt vriendelijkheid-en-vertrouwen uit. Dus: heel fijne garage!

06-08-2019
Rogier (van Zelst) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg blij met Berkelaar, werken vlot mee, had van te voren een spiegel besteld en de rekening viel alles mee!

25-07-2019
E.D.Essed-Fruin (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer correct geholpen.

24-07-2019
Peter (van Zut) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles loopt zoals het moet lopen en netjes gewassen en uitgezogen, prijs was ook op goed niveau.

16-07-2019
C.J.F.Groot (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Alles kan altijd beter. Kort voor deze onderhoudsbeurt bleek een nieuwe accu nodig ,wat kost me dat? Plm 100 euro, doe maar rekening 234 euro. Hoezo betrouwbaar?!

02-07-2019
M. Lam (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg prettige ervaring van de aankoop, tot de aflevering

27-06-2019
W.J. Mansvelder (W.J..Mansvelder ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en vriendelijk en correct behandeld.

20-06-2019
Jan Engelen (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

De afspraak is helder. De werkzaamheden zorgvuldig.

12-06-2019
M. de Neef (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Eigenlijk was alles prima. half januari voor onderhoud geweest. Het is mij niet opgevallen dat ik daarna geen pechpas toegestuurd kreeg. half mei een herinnering van Suzuki: niet voor onderhoud geweest. Proberen terug te zoeken: onderhoudsboekje was niet ingevuld, dus daar kon ik het niet vinden. In de garage stond keurig vermeld dat de auto voor onderhoud is geweest. uiteindelijk bleek de auto inderdaad voor onderhoud geweest en is de pechpas alsnog nagestuurd (2x) Beetje communicatie probleem, anders had het cijfer nog wat omhoog gekund. Trouwens heel netjes en adequaat afgehandeld, zowel door de dealergarage als door Suzuki. Waarvoor dank

29-05-2019
Motomachi (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

very good!

21-05-2019
x (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
7

Er is ruimte voor verbetering

15-05-2019
E. Smit (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, zeer vriendelijke medewerkers, geen onnodige reparaties, prima tarieven, helemaal tevreden

14-05-2019
Dhr. J.R.Eijkenduijn (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

prettig geholpen

01-05-2019
Henk Thomassen (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitermate vriendelijke klantbenadering, goede voorlichting en prima monteurs. Bijzonder tevreden over!

30-04-2019
Rita Bles geeft de service van onze werkplaats een
8

Auto Berkelaar Suzuki is een prima bedrijf met erg vriendelijke medewerkers

16-04-2019
Ryan (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Reliable, honest and trustworthy team. Highly recommended.

09-04-2019
Guus Ottenhof (Uithoorn) geeft de service van onze werkplaats een
5

8 jaar met plezier een Swift gereden en goede service gehad van Berkelaar bij onderhoud, lief balie personeel. In februari 2019 een nieuwe Ignis gekocht, wat een miskleun. Ik kreeg de auto 11 maart en heb hem reeds op 1 april met amper 200 km op de teller ingeruild voor weer een Swift en er 2000 Euro op verloren. Als ik een proefrit had gemaakt, die nooit is aangeboden, had ik wellicht nooit een Ignis gekocht. Ik ben door de slechte service van de verkoper een hoop geld kwijt. Want wees eerlijk. Welke gek zou nu 2000 Euro in drie weken inleveren voor een auto waar hij tevreden over is. En mijn vrouw en ik waren beide totaal niet tevreden over die Ignis.

02-04-2019
Michael Wiegmink (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Berkelaar is een betrouwbare en nette dealer. Het onderhoud wordt altijd correct uitgevoerd en de prijs is vooraf ook altijd duidelijk. Het personeel is aardig en correct.

02-04-2019
Paul Trumpie (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige dealer

02-04-2019
M.Zeegers geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij Auto Berkelaar word ik altijd netjes en vriendelijk geholpen. Als ik op de auto wacht wordt er altijd gevraagd of ik iets wil drinken. Echt een fijne garage.

26-03-2019
J Linker (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

adequaat onderhoud voor mijn Suzuki voor een nette prijs.

07-03-2019
M.D Sassen geeft de service van onze werkplaats een
9

De reden is de service en de auto's die ze bieden. De informatie die ze geven en ook zeker klantvriendelijk.

05-03-2019
Q.Mijer (De Kwakel) geeft de service van onze werkplaats een
9

GOEDE SERVICE, VRIENDELIJK PERSONEEL

27-02-2019
D. Huijer (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima samenwerking en service ervaren.

12-02-2019
Esef cosic geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik heb drie niuwe auto total bij heet zelevde man gokoht ben ik troc wij zijn blij om hem te zien

07-02-2019
Dick Hage (Oosterdijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke mensen. Goed onderhoud. Gratis leenfiets. Je wordt gebeld als de auto klaar is.

05-02-2019
Hr A.douwes (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik zeer tevreden

29-01-2019
Dhr. H.A.Woertman (Amstelveen.) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke bediening en voldoende info over de prijs van de service beurt.

29-01-2019
Piet de groot (Mijdrecht) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijke mensen. Werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, en tegen een scherp tarief.

22-01-2019
Mevr.I.Bonset (Uithoorn) geeft de service van onze verkopers een
8

Zeer prettige verkoper.hij nam de tijd ondanks de drukte op dat moment.geen gepush .helemaal goed.

03-01-2019
J. Burgerhout (Amstelveen.) geeft de service van onze verkopers een
9

Zeer vriendelijk personeel zeer goede service. Wij komen er al jaren.

01-01-2019
G.J.Bruurs (Uithoorn) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd vriendelijk geholpen, afspraken worden nagekomen. Ben al ruim 38 jaar tevreden klant.

30-12-2018
Marcel Visser (Amstelveen) geeft de service van onze verkopers een
9

Goede dealer. Prettig contact.

11-12-2018
M.W. der Weduwen (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijke medewerkers

24-11-2018
Ton Mulder geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat het goede service verleent

22-11-2018
Marjan Van Der neut (Amstelveen.) geeft de service van onze verkopers een
8

Aandacht en vertrouwen.

06-11-2018
Matic (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Tevredenheid overal

23-10-2018
Hor.man (A.veen) geeft de service van onze werkplaats een
10

gewoon goed, geen nonsens ben hier al jaren klant naar volle tevredenheid

17-10-2018
Clemensheitkonig (Amstetrdam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Gewoon zoals altijd prima geholpen.

16-10-2018
J.Storm (Uithoorn) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima garage

02-10-2018
R van de molen (Amstelveen ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wordt altijd goed geholpen

02-10-2018
Van Dijk (Amstelveen) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik ben naar alle tevredenheid geholpen, goed voorgelicht over de accessoires -> trekhaak en dakdragers. Al met al een leuk gesprek gehad en een snelle proefrit gemaakt.

27-09-2018
Belinda de Bast (Kudelstaart ) geeft de service van onze verkopers een
10

Totaal geen klachten, vanaf koop tot aflevering/nazorg.

25-09-2018
dhr T.Vaessen (Stein) geeft de service van onze verkopers een
8

Goede en correcte communicatie en vriendelijke verkoper.

25-09-2018
Dean (Amsterdam) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima service en fijne garage.

25-09-2018
Driecus B. (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
10

Mijn ervaring met het bedrijf is slechts beperkt, omdat het pas de tweede keer is dat ik hen bezocht. En dan ook nog maar voor een jaarlijkse beurt van een nieuwe auto.

25-09-2018
Drs. Fred (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
7

Een 7 is altijd een mooi cijfer om te kunnen verbeteren. Maar het is ook snel een 6 of zelfs een onvoldoende.

18-09-2018
Oderwald (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg prettig contact, goede prijsopgave voor een radio/cd-speler vooraf en voor de ruitenwisserbladen voor werd ik keurig gebeld om accoord te geven.

10-09-2018
Joost (A.veen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prettige ontvangst, mooie leenauto en alles volgens afspraak geregeld!

31-08-2018
Mevr. Abbink geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettig te woord gestaan.....duidelijke afspraak.....vriendelijke ontvangst......fijne fiets gereserveerd......duidelijk telefonisch overleg, m.b.t extra kosten......vriendelijke afhandeling. M.a.w. een betrouwbare en prettige garage!

15-08-2018
Griet (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg blij met de service en duidelijke prijsopgave vooraf, toen het ruitenwisserblad achter vervangen moest worden werd ik keurig gebeld en de prijs ook benoemd. Zodat toen ik de auto kwam halen ik precies wist wat ik moest betalen, was zelfs 2 euro goedkoper.

01-08-2018
Gerrit (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg prettig geholpen en erg klantvriendelijk!

31-07-2018
Mw. E.D.Essed-Fruin (Amsterdam Buitenveldert) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correcte service en heb het erg gewaardeerd dat ik zowel thuis ben gebracht, zonder dat ik hoefde te wachten, en ook thuis ben afgehaald.

19-07-2018
Jan Engelen (Amsterdam ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Afspraken worden nagekomen. Indien nodig helder overleg. Vriendelijk.

17-07-2018
W.j.mansvelder (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

De mensen die ik benaderd heb. Zeer vriendelijk.

11-07-2018
Jaap Prent (Amstelveen.) geeft de service van onze verkopers een
8

Is voor mij uitmuntend, een 9 of 10 vind ik overdreven en er moet altijd wat te verbeteren zijn.

03-07-2018
eddy (amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

ze zijn zeer klantvriendelijk daarom een 9

12-06-2018
Hr Spanjaard (Delft) geeft de service van onze verkopers een
8

Zonder omslachtige verkoopverhalen duidelijk de voor en nadelen benoemen. Een reële inruilprijs bieden waarover te praten valt. Toezeggingen nakomen.

29-05-2018
F Brouwer geeft de service van onze verkopers een
8

Ik ben zeer tevreden over het merk Suzuki. Ook bij de garage kan ik altijd terecht.

23-05-2018
Eric Smit (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd een uitstekende en flexibele service, prettige en ongedwongen sfeer, vakkundig en behulpzaam personeel, geen onnodige of twijfelachtige reparaties, en goede prijs, ik ben al jaren vaste en tevreden klant, kortom zeer aan te bevelen garage!

17-05-2018
JG van Dalen (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

We komen hier al jaren, worden altijd goed geholpen, krijgen bruikbaar advies en hebben eigenlijk nooit problemen die terug te voeren zouden kunnen zijn op slecht onderhoud. Als we moeten/kunnen wachten, zijn er altijd lekkere koffie of warme chocolademelk en een prettige leestafel beschikbaar.

15-05-2018
Millenaar (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

Er tevreden, vriendelijke medewerkers en prijzen zijn echt gunstig!

15-05-2018
J.Eijkenduijn geeft de service van onze werkplaats een
8

prettig geholpen

01-05-2018
H. Thomassen (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Zeer correcte medewerkers en zeer goede serviceverlening

24-04-2018
Bjørn Zwager (Mijdrecht) geeft de service van onze verkopers een
8

Prima service, geen opdringerige verkooptoestanden, helemaal tevreden. Alleen dat bloemetje bij aflevering hé, dat zou aardig geweest zijn .... (heb ik bij al mijn vorige auto's wel gehad ....)

09-01-2018
B . De ruiter geeft de service van onze verkopers een
10

Je word als klant goed geholpen.en een sterk merk.

27-12-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Ik kreeg een aanbod met een heel goede inruilprijs voor mijn oude Suzuki Swift. Dit maakte dat ik er serieus over ging nadenken. De onderhandeling was hierdoor erg prettig en werd het geen pingpong spel. Het enige wat mij wel erg tegen viel na de aflevering dat het interieur erg stoffig was in mijn auto, dat had beter gekund.

12-12-2017
Ben Kenbeek (Amstelveen) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima dealer, al moet ik aangeven dat ik nu wel lichter rijdt. Scheelt bijna 400 kg vergeleken met m'n ouwe trouwe Astra.

14-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd netjes geholpen

14-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Beste Suzuki-dealer van de Regio, heb ze allemaal wel gehad, maar alleen hier wordt ik een tweede keer herkend en zijn de mensen altijd even aardig en geïnteresseerd.

09-11-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

alles ging prima, zo als het hoort.

07-11-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendelijke en vlotte afhandeling

31-10-2017
Mw.J.Dekker (Amsterdam) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben al tientallen jaren klant en rijd nu zelfs in een Suzuki van bijna 19 jaar oud (een door mij genoemde bij de deur auto) welke auto vorige week een grote beurt heeft gehad en apk goedgekeurd .

25-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Duidelijkheid over de uit te voeren werkzaamheden, vriendelijkheid van personeel

20-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Correcte en vriendelijke behandeling . Goede service.

19-10-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

zeer goed

15-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer goed geholpen bij een prima bedrijf

10-10-2017
D.J. de Huu (amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik kom er al jaren en word altijd heel goed geholpen

04-10-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
8

Gewoon en goed geholpen bij de aanschaf van een Suzuki vitara

27-09-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
10

Wij zijn zeer tevreden over de voorlichting over de nieuwe auto, de representativiteit van de garage en het personeel. Wij zijn zeer tevreden over het aanbod om een nieuwe auto te kopen en de inruilwaarde die wij ontvingen voor de ingeruilde auto.

19-09-2017
Jmt mevr steenvoorden (Amstelveen) geeft de service van onze verkopers een
9

Ze helpen je gauw

12-09-2017
M.J. Sluijs (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
9

Altijd een correcte afhandeling van wat er is gedaan. Alleen ik ben er zelf niet bij of het is gedaan. Het is een vertrouwenskwestie.

30-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
9

Een prettige, vriendelijke, betrouwbare indruk

22-08-2017
Anoniem geeft de service van onze verkopers een
9

Ik ben al tientallen jaren klant en ben er altijd voortreffelijk geholpen.

22-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
8

Al jarenlang een tevreden klant. Kleine dingen zoals de laatste keer worden meteen verholpen. En het personeel is vriendelijk en bereid om uitleg te geven over de werkzaamheden.

15-08-2017
J.J.Wieling (Mijdrecht) geeft de service van onze verkopers een
9

de verkopers weten waar zij over hebben en geven goede raad

01-08-2017
Anoniem geeft de service van onze werkplaats een
10

Overzichtelijk, helder, zakelijk en vriendelijk

18-07-2017
Robin Van Dunk geeft de service van onze verkopers een
9

Altijd vriendelijk en krijg goede service. Ben heel tevreden met mijn nieuwe Ignis en dank aan Auto Berkelaar Amstelveen.

15-07-2017
Frits Schuring (Amstelveen) geeft de service van onze werkplaats een
8

Auto Berkelaar al ruim 8 jaar mijn dealer en naar volle tevredenheid. Ga zo door!

14-07-2017
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Berkelaar Suzuki in AMSTELVEEN
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen