Coronavirus

- Informatie over onze dienstverlening en de maatregelen die wij nemen in verband met het Coronavirus. Meer informatie

Auto Bakker Uw dealer
0252-224224

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
ger asselman (heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

Wordt altijd zeer correct en vriendelijk behandeld als klant, ook zeer klantvriendelijk.

30-06-2020
van der Elst (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles correct en prettige mensen.

30-06-2020
Melanie van Vugt (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een garage met uitstekende service, heel klantgericht, vriendelijk personeel, duidelijke afspraken.

24-06-2020
W. Vink (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al jaren rij ik Suzuki en zal dat blijven doen. Hopelijk over twee jaar een Vitara. Vriendelijk personeel.

16-06-2020
Jc. Hazenoot (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Gewoon niks op aan te merken.

16-06-2020
Elly van den Brink (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima service, klantvriendelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding.

16-06-2020
Mw Helvensteijn (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd vriendelijke en correcte medewerkers, komen afspraken na, ook altijd leenauto ter beschikking.

16-06-2020
Ineke de Groot (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima bedrijf met gekwalificeerd personeel, en erg vriendelijk.

09-06-2020
Cor Vink (Sassenheim ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, duidelijke afspraken.

02-06-2020
P. Elshout (Abbenes) geeft de service van onze werkplaats een
8

Ben al jaren zeer tevreden over auto Bakker.

23-05-2020
Hans Jacobi (Leiden) geeft de service van onze werkplaats een
10

Omdat ik de firma Bakker al vele jaren ken als prettig, vakkundig en betrouwbaar.

19-05-2020
Peet van der Werf (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al 35 jaar een tevreden klant.

14-05-2020
Herma de Graaf (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

12-05-2020
Mw. J. Korsse geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede, klantvriendelijke medewerkers. Krijg goede uitleg als er iets met de auto is. Prima dealer.

30-04-2020
Heer Dol (Lisse) geeft de service van onze verkopers een
10

Ik kom graag bij Suzuki bakker en word altijd door behulpzaam personeel geholpen. Prima zo.

28-04-2020
C van der post (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer attent, allemaal netjes en een goede uitstraling.

26-04-2020
Peter pols (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto bakker geeft duidelijke uitleg over de reparaties klantvriendelijk en de nota komt altijd overeen met wat afgesproken is. Ben heel tevreden.

22-04-2020
G. vd Berg (noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede garage, duidelijk, geen rare dingen achteraf.

15-04-2020
Dhr en mevr. Kortekaas (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel. Ik ben gebeld en overleg gepleegd over zaken die niet voorzien waren van te voren. Dus geen verrassingen aan het eind.

04-04-2020
Ton van Mil geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Bakker zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen; top! Ook goed ingespeeld op de corona-crisis trouwens; goed bezig!

01-04-2020
Dhr. T.Erents (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Vriendelijk en deskundig personeel. Goede uitleg en beantwoording van vragen. Resultaat van de beurt was uitermate positief.

24-03-2020
J. van Zelst (Noordwijkerhout) geeft de service van onze verkopers een
9

Prima bedrijf, zeer klantvriendelijk

19-03-2020
Ben Sijmens (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima dealer, erg vriendelijke mensen waar de klant nog koning is. Vorige week mijn Swift ingeruild voor een dikke S-cross SX4 met alles erop en er aan, prachtig mooie deal gemaakt, top erg blij mee, dank Suzuki Bakker te Sassenheim.

10-03-2020
A.A.P.M. van der Lans-van der Linden (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Prima bedrijf, heeft onze volste vertrouwen.

10-03-2020
John Dolders (Rijnsburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk en goede service en zorgvuldige behandeling.

05-03-2020
Bert Verdoes (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

De totale behandeling vind ik positief.

04-03-2020
M. Segers (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
8

klantvriendelijk en proberen vaak een goede oplossing voor problemen te vinden

26-02-2020
Marcel Bodenstaff (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eigenlijk geef ik nooit een 10. Maar uitzonderingen zijn er op elke regel. Men is deskundig, komt altijd alle afspraken na. Vertrouwen en Vriendelijk.

19-02-2020
Henk Hiep (Noordwijk ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en vriendelijke bediening

11-02-2020
René en Marjan vd Heijden (Sassenheim ) geeft de service van onze werkplaats een
10

We zijn al 35 jaar trouwe klant bij Suzuki Bakker. Dit zegt denk ik genoeg.

11-02-2020
govert schaart (sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
9

top dealer met goede service

11-02-2020
B.Middelbos (Nieuw-Vennep) geeft de service van onze verkopers een
9

Open, eerlijke, betrouwbare be/en/afhandeling.

11-02-2020
Marion Tullenaar (Hillegom) geeft de service van onze verkopers een
9

Fijne mensen en goede adviezen.

04-02-2020
Mevr. M. Noordermeer geeft de service van onze verkopers een
9

Het is een fijn familiebedrijf en je voelt je zeer welkom. Ze nemen altijd voldoende tijd voor je en zijn niet opdringerig. Ook hun service is zeer goed. Ze bieden je altijd koffie aan en je wordt goed voorgelicht, ook over de kosten en je weet waar je aan toe bent. Ze geven een mooie prijs voor je auto terug. Het ophalen van de auto was heel feestelijk. De auto werd voor mij de showroom uitgereden en ik ontving een mooie bos bloemen. Ik ben later nog terug gegaan omdat ik een paar technische vragen had. Er is toen uitgebreid op mijn vragen ingegaan en ik ben zeer tevreden met al deze service.

31-01-2020
Rob Hogervorst (Lisse) geeft de service van onze verkopers een
9

Auto Bakker die de klant tevreden weet te houden

23-01-2020
Jaap van den Oever (Rijnsburg) geeft de service van onze verkopers een
9

Eigenlijk een 10 willen geven ...maar dat klinkt zo overdreven.....maar een zeer plezierige garage en verkoop punt .....Medewerker Nils is een plezierig persoon om zaken te doen ...Ook de garage werkplaats is een toppertje.

21-01-2020
Arno vd Meer (Noordwijk ) geeft de service van onze verkopers een
9

Fijn en net bedrijf en aardige mensen

21-01-2020
N.J.DOL (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik kom graag bij Suzuki bakker en ben een tevreden klant.

25-12-2019
Jeannette Meijvogel (Noordwijkerhout) geeft de service van onze verkopers een
10

Zeer klantvriendelijk, professioneel, deskundig en veel aandacht voor de klant. Denkt mee met speciale wensen, helemaal TOP!

17-12-2019
Maria Roodenburg (lISSE) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klantvriendelijk, snelle en correcte werkzaamheden aan de auto.

13-12-2019
M van den Haak (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goeie service en vakbekwaam personeel, iedereen even vriendelijk en behulpzaam.

10-12-2019
W.vrijbrug geeft de service van onze werkplaats een
10

Om dat zij goed zijn

10-12-2019
Dhr. T. Verheijen geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn zeer tevreden over de behulpzaamheid, het advies, en de snelle correcte afhandeling van werkzaamheden.

09-12-2019
Nelly Baljet-Andressen (Oegstgeest) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij wonen nog niet zo lang hier, maar mijn ervaringen tot nu toe zijn uitsluitend positief.

03-12-2019
Peet van der Werf (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ben al klant sinds 1984 dat zegt toch genoeg

21-11-2019
K. Guijt geeft de service van onze werkplaats een
8

Al ruim 20 jaar een goede relatie.

20-11-2019
Els SMits (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
9

Dat heb toch al toegelicht

20-11-2019
Ineke Lommers - de Haas geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij auto Bakker staat service en klantvriendelijkheid voorop. Je wordt prettig te woord gestaan en het personeel herkent je, waardoor je je welkom voelt. De werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd en je wordt snel geholpen. Ben erg tevreden.

20-11-2019
M. Stiekema (Katwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

Vriendelijke mensen van hoog tot laag.

12-11-2019
Gerard Turk (Sassenheim) geeft de service van onze verkopers een
10

Prima bedrijf, goed geholpen en een leuke auto gekocht, de Inges, ben er erg blij mee. Ik zal de firma Bakker zeker aanbevelen bij mijn vriendenkring.

29-10-2019
Dhr. Janssen (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
8

Uitstekende service, correct, vriendelijk en netjes

16-10-2019
Sanne Poortmans-Jansen (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
10

Alles correct

15-10-2019
J Batenburg (Sassenheim ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben zeer te vreden.

08-10-2019
Piet Klijnstra (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goed geleverd werk en prettige behandeling.

01-10-2019
Coby van Blitterswijk (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
10

Behulpzaam en bekwaam personeel. Ze denken met je mee en proberen voor alles een oplossing te bedenken die voor iedereen haalbaar is. Ook is het personeel vriendelijk en luisterde naar wat je te vertellen hebt.

01-10-2019
Mevr van kesteren (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Dat vind ik een mooi cijfer.

24-09-2019
Anita (Sassenheim ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Een zeer klantvriendelijke manier van benadering van klanten, al mijn vragen werden serieus genomen en netjes beantwoordt.

24-09-2019
Ankie Jochemsz (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prettig personeel en betrouwbare ondersteuning.

24-09-2019
Mevr. M. van de Meeberg geeft de service van onze verkopers een
8

Klantvriendelijk

24-09-2019
Dhr. Hans Zwaan (Rijsenhout, Haarlemmermeer) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij een klacht met de NAV unit in mijn SX-4 S-cross uit 2015 ben ik uiterst coulant behandeld en is deze gratis omgewisseld met een goede radio unit. Ook de VOS-onderhoudsbeurt werd heel goed uitgevoerd en ik werd in de wachtruimte ingelicht over de extra werkzaamheden die gedaan werden. Nogmaals ik ben zeer tevreden over de contacten en afhandeling.

19-09-2019
hendrie wagenaar (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
10

Service een 10.

17-09-2019
Christel van den Burg (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik ben zeer tevreden over de service van Auto Bakker.

11-09-2019
Hetty (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
10

De mensen zijn er vriendelijk en kundig en denken met je mee!

07-09-2019
M.A.P. Bedijn-Bergman (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

Uitstekende service, vriendelijke mensen.

04-09-2019
Mevr. A. Langermans (Voorhout ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk en vakkundig personeel....en ook nog een schone auto terug. Prima service en al jaren een heel tevreden klant.

03-09-2019
Dhr. H. v. Duivenbooden (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat ik zeer tevreden ben aangaande de service, uitleg en toelichting

03-09-2019
Jaap Van Rijn geeft de service van onze werkplaats een
9

Wij zijn al jaren klant bij garage Bakker nooit geen problemen daarom vinden wij het een top garage.

28-08-2019
W. Vink (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Al vanaf het moment dat wij Suzuki rijden zijn wij bij Bakker klant. Altijd positief en goede service. De volgende wordt zeker weer een Suzuki.

27-08-2019
Arno geeft de service van onze werkplaats een
8

Het was de eerste kennismaking inzake een bezoek aan de werkplaats. Alles naar wens, alles conform afspraak, geen onverwachte afwijkingen. Zoals je mag verwachten.

23-08-2019
Arend Kuijt (Katwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Werd professioneel behandeld. Door omstandigheden was de afgesproken leenauto niet voorradig. Mijn Suzuki werd in Katwijk opgehaald! Dat is service! Verder komt het bedrijf zeer betrouwbaar over. Daar ben ik erg tevreden over.

20-08-2019
W.A. Smit (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
9

Had ook gewoon een 10 mogen zijn, maar moeten niet overdrijven!

20-08-2019
A.C. van Tol geeft de service van onze werkplaats een
9

Prima service. Prettige en vriendelijke medewerkers met verstand van zaken. Auto is in goede handen bij Auto Bakker.

13-08-2019
Adrie Jansen (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
9

Kundig en vriendelijk personeel. Geven een eerlijk advies .

13-08-2019
AWM van Eeden (Noordwijkerhout) geeft de service van onze verkopers een
9

Eerlijk bedrijf en nette mensen waar goed mee te praten valt. Goede inruilprijzen . Goede service en duidelijke afspraken.

13-08-2019
Paula luijben geeft de service van onze verkopers een
10

Al meer dan 30 jaar klant bij Auto Bakker

06-08-2019
Marthoorn (Lissr) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk

30-07-2019
joop hazenoot (noordwijk) geeft de service van onze verkopers een
10

super garage

30-07-2019
Esther v Iterson (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima garage , vriendelijk personeel

23-07-2019
piet van der Staak (noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

nogmaals ik ben zeer tevreden over de behandelingen van auto bakker

17-07-2019
René van der Heijden (Sassenheim ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk, hulpvaardig, goede service, uitstekende kennis

16-07-2019
Remy (Teylingen ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Als u een garage zoekt, zoek dan niet verder. Uitstekende service en scherpe prijzen.

16-07-2019
Melanie van Vugt (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een prettige, klantvriendelijke en zeer deskundige garage. Uitstekende service. Ik ben al klant van Auto Bakker voordat deze dealer werd van Suzuki. Sinds 1987 heb ik al mijn Suzuki's bij deze garage gekocht, en zal dat in de toekomst hoogstwaarschijnlijk blijven doen. Ik ben er altijd welkom voor advies en kleine reparaties. Ik kan deze garage aan iedereen van harte aanbevelen.

11-07-2019
P.J.M. - Nel - Duivenvoorde (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Bij de balie word je vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Bij het wachten op de auto, in de wachtruimte, kun je gebruik maken van koffie etc. en liggen er kranten en tijdschriften om de tijd te doden.

10-07-2019
Helga van der Schoor ('s-Gravenzande) geeft de service van onze werkplaats een
8

Correct bedrijf, maar voor mij iets te ver weg.

02-07-2019
Patricia & Albart (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Het is een goede, betrouwbare en vriendelijke zaak

15-06-2019
Ben Schilder (Lisserbroek) geeft de service van onze werkplaats een
9

Aardige mensen

12-06-2019
Wim Erkamp (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
8

prettige werknemers en goede service

05-06-2019
Christina van der vossen (Noord wijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant worden erg goed geholpen kan niet beter

05-06-2019
J. Korsse geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service, vriendelijk personeel, duidelijke afspraken. Prettige omgeving.

05-06-2019
Cor Vink (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service

05-06-2019
Gerda v d holst (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zo fijn dat een rekening niet hoger is maar lager.. en zo vriendelijk top garage...

30-05-2019
Barelds (Voorschoten) geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd uiterst vriendelijk en meedenkend.

30-05-2019
Ingrid knijnenburg (Noordwijk ZH) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service en communicatie. Ze weten precies wie je bent, en wat de wensen zijn. Ik ben al ruim 15 jaar een zeer tevrede klant.

29-05-2019
Peter Kortekaas (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaar bedrijf, klantvriendelijk. Al meer dan 25 jaar onze vaste dealer.

27-05-2019
A.van Zelst (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een garage waar heel hartelijk wordt ontvangen met de kennis van zake ben ik meer dan tevreden

21-05-2019
Nelly Baljet-Andressen (Oegstgeest) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat wij nog maar sinds kort in de Bollenstreek wonen, was de keuze voor Auto Bakker een kwestie van 'prikken' in de digitale bedrijvengids. Naar mijn mening heb ik goed 'geprikt'.

15-05-2019
Cees van den Aardweg geeft de service van onze werkplaats een
8

correcte uitvoering van de keuring; prettige ontvangst; vlotte afhandeling van de werkzaamheden!

30-04-2019
Piet van Ravens (Leiderdorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb verschillende garage,s gehad in de afgelopen 50 jaar o.a Volkswagen,ford Mazda,Opel en auto bakker wint het van allemaal.

30-04-2019
guus (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakmannen die weten hoe om te gaan met uw auto.

24-04-2019
Joyce Huijts (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het personeel is uitermate correct en informeert de klant goed over de uit te voeren controle/reparatie. De service is uitstekend.

23-04-2019
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Bakker in SASSENHEIM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Ik wil misschien een Suzuki...
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Ik wil misschien een Suzuki...
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Selecteer via deze {link} een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Een dealer kan telefonisch contact opnemen.

Sluiten