Auto Bakker Uw dealer
0252-224224

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
gerard schelvis (voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

De mensen die bij auto Bakker werken zijn vakkundig en vriendelijk. Altijd even tijd voor een kleine reparatie .Bij de verkoop zijn ze er niet op gebrand een auto te verkopen maar om aan je wensen tegemoet te komen. Dat siert een verkoper. Voor mij een 10+

16-01-2019
P.G. Reeuwijk (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
9

staan de klant goed te woord

15-01-2019
ine berntzen (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik word altijd correct benadert

12-01-2019
C H. kool (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
8

Behandeling is zeer vriendelijk en ik ben tevreden over de uitvoering

08-01-2019
Patricia & Albart (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaarheid, goed Klantvriendelijkheid, goed Netheid, goed Advies geven, goed Wil zaken doen, goed

07-01-2019
Roy Gouka (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Bakker is vanaf sales, after sales en onderhoud zeer correct en klant vriendelijk.

02-01-2019
Elma van der Laan (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk

27-12-2018
Peter Bos (Blaricum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden. Iedereen is sevice gericht en betrokken bij de klant.

27-12-2018
FCM Oosterveer geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima!!

04-12-2018
Paula luijben (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk, behulpzaam, staan altijd klaar, eerlijk.

29-11-2018
Ben Sijmens (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg vriendelijk, meedenkend het is net familie. Duidelijk bij eventuele gebreken, en wat de kosten zijn. Goed geschoold personeel. Kortom een aanrader als dealer.

27-11-2018
Dhr. S.Chen (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, snel geholpen en duidelijke prijsopgaven.

27-11-2018
Mevr. Van der Meer (Oegstgeest) geeft de service van onze verkopers een
9

Omdat de medewerkers accuraat, vriendelijk en hulpvaardig zijn, en voor zover ik het kan beoordelen met kennis van zaken.

22-11-2018
Dhr Gerard Turk (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima bedrijf

22-11-2018
C.A.A.Spruit (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, deskundig bedrijf.

22-11-2018
dhr. H.W.J. van Duivenbooden (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede begeleiding, uitleg en service.

20-11-2018
Sanne Poortmans-Jansen (Hillegom) geeft de service van onze verkopers een
10

In 1woord SUPER CORRECTE VRIENDELIJKE BEHANDELING.

13-11-2018
C.G.J. BEIJK (2172 BV SASSENHEIM) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en onderhoud van de auto en vriendelijk personeel.

07-11-2018
Van der Niet (Lisse) geeft de service van onze verkopers een
8

Is een beoordeling die betrekking heeft op de service en betrouwbaarheid van de dealer.

07-11-2018
Anne-Miek van Abswoude (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct en een betrouwbare vakgarage

06-11-2018
Jan van Egmond (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed netjes en duidelijk, leuke mensen

06-11-2018
P.J.C.vanRijn (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige ontvangst en de werkzaamheden waren vooraf besproken en er zou allen gerepareerd worden wanneer nodig. En dat is ook gebeurt! Ook in het verleden nooit geen problemen gehad M.Vr.Gr

02-11-2018
K. van Delft (Woerden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Bakker is een fijne dealer waar transparantie en correct werken hoog in het vaandel staat. De communicatie is proactief en duidelijk en na ongeveer 5 jaar klant te zijn bij Auto Bakker heb ik nog nooit een probleem gehad met mijn auto(s). Dat laatste vooral zegt genoeg.

31-10-2018
n. van kints geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijk personeel. zijn altijd tevreden over de garage. vragen worden altijd beantwoord.

23-10-2018
A.j. geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede bediening, prettige gejegening, gezellige wachtruimte met koffie

23-10-2018
Annelies Ewen (Oegstgeest) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik vind het een hele prettige zaak en wordt altijd goed geholpen.

16-10-2018
Peter Meijerink (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een prettige Vakgarage en dealer. Deskundige werkplaats medewerkers en verkopers. Auto Bakker heeft oplossings gerichte instelling waardoor de klant, zelfs in deze tijd, koning is.

10-10-2018
Mw Kralt geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk, goede service, beleefd en goede informatie

09-10-2018
Gerda v d holst (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne service! vriendelijke mensen en de extra kosten keurig opgelost...

09-10-2018
M.A.Hogenelst van Schie (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service

09-10-2018
Hendrie Wagenaar (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik heb er niks meer aan toe te voegen,gaat zo door,wat wil je nog meer

09-10-2018
Marie de mooij (Rijnsburg) geeft de service van onze verkopers een
10

Super gerage en medewerkers Niets te klagen

09-10-2018
r de coninck (lisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

klantvriendelijk

03-10-2018
Marijke Verdam (Lisserbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel

12-09-2018
Arendk (Katwijk aan zee) geeft de service van onze werkplaats een
8

Erg service gericht.

11-09-2018
Fam. de Jong (Sassenheim) geeft de service van onze verkopers een
8

Prima service

11-09-2018
M.J. Bel-Zonneveld (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijk personeel en behulpzaam en netjes gewerkt

29-08-2018
jzwaan (noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

klant vriendelijk en zeer beleefd en meegaand

29-08-2018
Alex (Hillegom) geeft de service van onze verkopers een
10

Top service en staan altijd voor je klaar

28-08-2018
I. van Huystee geeft de service van onze werkplaats een
10

Ouderwets familiebedrijf, zeer kundig en klantvriendelijk. Topbedrijf.

21-08-2018
Remy (Sassenheim ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een dikke voldoende voor Auto Bakker. Om de kwaliteit op peil te houden is motivatie nodig vandaar geen uitstekend.

21-08-2018
dhr pjm van der staak (noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

nogmaals ik ben zeer tevreden over auto bakker

21-08-2018
Krijn van den Berg (Oegstgeest) geeft de service van onze verkopers een
10

het is een uitstekende garage met een directie die op de werkvloer zit en alle tijd voor je neemt zonder poeha

21-08-2018
Van der Poel (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

Open en eerlijk naar de klant en vriendelijk zonder te overdrijven

07-08-2018
Mw. M.J. Geldof- Sira (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

De service, vakkundigheid en vriendelijke benadering zijn zeer waardevol en ik ben heel tevreden.

01-08-2018
René vd Heijden (Sassenheim ) geeft de service van onze verkopers een
8

De communicatie kan veel beter. Nu heb ik zelf een paar keer contact op moeten nemen om de stand van zaken te weten te komen.

31-07-2018
Dhr. van Delft geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Bakker is een fijne dealer waar ik al bijna 5 jaar klant ben, sinds kort met een 2e auto erbij. Naast dat de werkzaamheden gewoon goed en volgens afspraak worden uitgevoerd, is het contact zeer prettig en staat men altijd open voor vragen c.q. overleg. Bij onderhoud/reparatie wordt van tevoren altijd doorgenomen wat er verwacht kan worden en wat de kosten daarvan zijn. Als er extra werkzaamheden nodig zijn vind er altijd overleg/advies plaats voordat men dit uitvoert. Bij het ophalen van de auto wordt altijd netjes verteld welke werkzaamheden zijn uitgevoerd en wordt een checklist en eventuele andere papieren meegegeven waar alle bevindingen op staan. Ook bij onverwachte zaken zoekt men altijd een oplossing waarmee je verder kunt. Deze manier van werken straalt betrouwbaarheid en transparantie uit wat ik zeer belangrijk vind bij de keuze voor een dealer.

24-07-2018
Erno Oele (Sassenheim ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Bakker staat voor uitstekende service en betrouwbare autos die zij in onderhoud heeft, zelfs al zijn die autos meer dan 15 jaar oud. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

24-07-2018
mevr Corry Bisschops (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

hele fijne mensen zowel de receptie medewerkers als de werkplaats mensen prima afgeleverd , het even naar huis brengen en weer afhalen , fantastisch!!! ( zodat eea rustig kan afgewikkeld worden en ik niet hoef te wachten)

24-07-2018
Dhr.M.Hilgeman (Oegstgeest.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Met Bakker Suzuki bent U beter uit.

17-07-2018
Dhr. J. Westein (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende service en vriendelijke behandeling!

11-07-2018
Mevrouw M.V.A. van Vugt geeft de service van onze werkplaats een
9

prima en prettige garage met deskundig en vriendelijk personeel. Duidelijk uitleg over werkzaamheden vooraf met prijsopgave. Raadpleging bij onvoorziene werkzaamheden per telefoon. Geen onvoorziene verrassingen. Persoonlijke en vriendelijke bejegening.

10-07-2018
P.J.M. - Nel - Duivenvoorde (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

De afspraak is men goed nagekomen en de werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Wanneer men zijn best doet ben ik tevreden.

10-07-2018
C v Velzen (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendellijk en correct

10-07-2018
John Dolders (Rijnsburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

ben heel tevreden over de service

05-07-2018
Ingrid knijnenburg (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super goede service. Klantvriendelijk. Ze weten meteen wie je bent, en welke auto je rijdt.

04-07-2018
Ab (Hillegom) geeft de service van onze verkopers een
10

Een hele overzichtelijke showroom, met volop keus en prima ontvangst en begeleiding door de verkoper.

04-07-2018
ger asselman (heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik heb altijd veel respect voor familiebedrijven, die het goed doen. auto bakker komt bij mij altijd als zeer deskundig en korrekt over. Tevens hebben ze ook heel goede koffie, wat erg belangrijk is als je op je auto moet wachten. zal auto baker altijd aanbevelen bij andere mensen, die eventueel een nieuwe auto willen aanschaffen.

04-07-2018
Peter van Leeuwen (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijke benadering. Een familiebedrijf met hart voor de zaak en de klant.

24-06-2018
H.A.Hunt. geeft de service van onze werkplaats een
9

afspraak nagekomen!!

21-06-2018
Jpcj de koning (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Keurig volgens afspraak geregeld en vooraf prijsopgave gekregen.

20-06-2018
Mevr v Gils-Smit (Made) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede garage kom er al 33 jaar

19-06-2018
Mary de Sterke (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over zowel de auto, het onderhoud als de zeer vriendelijke en klantgerichte medewerkers. Binnenkort ga ik verhuizen, maar omdat ik zo tevreden ben over Auto Bakker, wil ik graag mijn auto in onderhoud laten bij Auto Bakker, ondanks de grote reisafstand. Medewerkers zijn op de hoogte van mijn aanstaande verhuizing en denken mee over praktische oplossingen om mijn auto te kunnen inleveren en met een leenauto naar mijn werk te kunnen zonder dat dit ten koste gaat van mijn werk.

12-06-2018
0 Piet Klijnstra geeft de service van onze werkplaats een
9

prettige medewerkers en goede en betrouwbare firma

12-06-2018
E. de Leeuwe (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
8

Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, maar ik MIS EEN STOEL bij de receptie-balie! Ik ben erg slecht ter been, en wanneer er iemand voor je is, of dat de medewerker aan de telefoon is, is het erg naar dat je zolang moet blijven staan, hangend op je 2 krukken....

12-06-2018
T. Meeuwenoord (Noordwijkerhout) geeft de service van onze verkopers een
10

Altijd goede service. Je bent er een KLANT. Servicebeurten met een eerlijke prijs en een belletje voor goedkeuring bij hogere kosten

12-06-2018
Dieuwke van Veeren (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn personeel snelle service en persoonlijke aandacht.

05-06-2018
Cor Bakker (geen familie) (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Aan de receptie word je vriendelijk ontvangen. Zij denken ook met je mee om eventuele problemen op de voor jou beste manier op te lossen. De garage werkt netjes en betrouwbaar. Als er bij de controle onverwachte dingen zich voordoen, wordt dat eerst met je besproken. In de showroom is een prettige ruimte om te wachten met gratis koffie en thee en een leestafel met altijd de krant van vandaag en interessante (auto)vakbladen.

05-06-2018
Christine turenhout geeft de service van onze werkplaats een
9

10omdat ik al jaren zeer tevreden ben. Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

05-06-2018
Petra Wassenaar (Lisse) geeft de service van onze verkopers een
10

Men is altijd bijzonder vriendelijk, nemen de tijd voor je en de service is prima.

05-06-2018
Jan te Riele (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
8

Service en klantvriendelijkheid

01-06-2018
G.Vallenduuk-Visser (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

iedereen is altijd correct altijd informatie die correct is vriendelijke ontvangst goede uitleg, goede adviezen altijd behulpzaam etc.!

31-05-2018
Yvonne van Nimwegen (Haarlem) geeft de service van onze werkplaats een
10

Leiding en personeel zijn zeer prettige en vriendelijke mensen. Goede service en zeer correct behandeling.

30-05-2018
CGM v.d.Aardweg (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
8

een acht is goed; er valt niet veel meer te verbeteren!

29-05-2018
Mevr Werter (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service en er wordt goed geluisterd

29-05-2018
M.Reeb geeft de service van onze verkopers een
8

fijne bedrijf

24-05-2018
Astrid Deckers (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

mensen zijn vriendelijk en doen hun werk.

23-05-2018
J. Korsse geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service, prettig contact, vriendelijk personeel. Als je wilt, kun je een fiets lenen om even naar het centrum te gaan. Leuke geste vind ik dat. En ook belangrijk; goede sfeer.

23-05-2018
Dhr J van der Togt (Den Haag) geeft de service van onze werkplaats een
8

Betrouwbaar en goede service.

15-05-2018
René en Marjan vd Heijden (Sassenheim ) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zowel de receptie en monteurs zijn vakbekwaam en vriendelijk. Geen mooie verkoop praatjes, maar altijd eerlijk.

15-05-2018
Maria Roodenburg (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

prima service en klantvriendelijke benadering.

09-05-2018
guus geeft de service van onze werkplaats een
10

vriendelijke mensen met een duidelijk verhaal, zijn goed op de hoogte van alle technieken en denken mee met de wensen van de klant.

08-05-2018
Joyce Huijts (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik vind het een prima garage, prettig personeel en erg klantvriendelijk. Prima service

01-05-2018
Mevr.Hoogervorst (Voorhout) geeft de service van onze verkopers een
10

Vertrouwen en toewijding

01-05-2018
Joke Kattenberg (Noordwijkerhout) geeft de service van onze verkopers een
9

De medewerkers van Auto Bakker zijn mijn inziens professionele eerlijke mensen, weten waarover ze praten, zijn niet opdringerig en houden geen gladde verkooppraatjes. De service is prima en er heerst een informele sfeer waardoor ik me direct op mijn gemak voelde.

28-04-2018
peter pols (Lisse ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Je wordt netjes behandeld reparatie wordt netjes gedaan auto is. Goed gerepareerd en netjes achter gelaten

26-04-2018
A.G. Boon (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Omdat alles in goed overleg is uitgevoerd

24-04-2018
Liever geen naam (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik word herkend ze weten wie ik ben. Ze bellen als de uitgave duurder wordt Ze zijn behulpzaam en vriendelijk. Er is altijd een goede leen auto beschikbaar en korte duur een fiets. Prima vakgarage met fijne mensen.

20-04-2018
Jan van Egmond (Sassenheim) geeft de service van onze verkopers een
10

En goed bedrijf

13-04-2018
Eric Veen geeft de service van onze werkplaats een
9

Deskundig personeel, vriendelijk, komen afspraken na en zijn flexibel

12-04-2018
Aan vd meer (Noordwijk ) geeft de service van onze verkopers een
7

Erg tevreden over auto bakker.

12-04-2018
Mevr. van der niet (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Heb altijd Peugeot gereden dit is mijn eerste Suzuki ben uiterst tevreden zowel de koop als de werkplaats

12-04-2018
dieneke wassenaar-zwaan (noordwijkerhout) geeft de service van onze verkopers een
10

goed geholpen

06-04-2018
Mark vd Nieuwendijk (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede ontvangst, duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren en/of wat er is gebeurd. Onverwachte dingen worden eerst besproken alvorens ze worden uitgevoerd. Super beleefd, koffie en krant aanwezig. Ook vervangend vervoer wordt netjes geregeld.

05-04-2018
Dhr.J. van Zelst geeft de service van onze werkplaats een
8

Top service

04-04-2018
U. Neveling (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ze zijn altijd heel vriendelijk , snel en vakkundig

03-04-2018
H van der Hulst (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Was goed

27-03-2018
C.J.J. aartman (noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
8

het is gewoon goed

25-03-2018
jansen (noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

het is een garage waar je je thuis voelt je mag rustig kijken zonder dat er iemand in je nek hijgt.en als je een seintje geeft komen ze je uitleg geven.de koffie staat altijd klaar.correcte offerte zonder verrassingen.

21-03-2018
Cf de goey (Noordwijk ) geeft de service van onze werkplaats een
7

Goede service, alleen prijs wordt altijd ietsje hoger dan alleen de onderhoudsbeurt

20-03-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Bakker in SASSENHEIM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen