Auto Bakker Uw dealer
0252-224224

Reviews

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld. We zijn er zeer trots op. Ze zijn allemaal onaangepast, dus een spelfout kun je wel tegenkomen.

100 personen hebben onze verkopers en werkplaats gereviewed
A.van Zelst (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een garage waar heel hartelijk wordt ontvangen met de kennis van zake ben ik meer dan tevreden

21-05-2019
Nelly Baljet-Andressen (Oegstgeest) geeft de service van onze werkplaats een
8

Omdat wij nog maar sinds kort in de Bollenstreek wonen, was de keuze voor Auto Bakker een kwestie van 'prikken' in de digitale bedrijvengids. Naar mijn mening heb ik goed 'geprikt'.

15-05-2019
Cees van den Aardweg geeft de service van onze werkplaats een
8

correcte uitvoering van de keuring; prettige ontvangst; vlotte afhandeling van de werkzaamheden!

30-04-2019
Piet van Ravens (Leiderdorp) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik heb verschillende garage,s gehad in de afgelopen 50 jaar o.a Volkswagen,ford Mazda,Opel en auto bakker wint het van allemaal.

30-04-2019
guus (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vakmannen die weten hoe om te gaan met uw auto.

24-04-2019
Joyce Huijts (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Het personeel is uitermate correct en informeert de klant goed over de uit te voeren controle/reparatie. De service is uitstekend.

23-04-2019
Wendy Rotteveel (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Auto Bakker is een goeie dealer; zij hebben zeer klantvriendelijke service en de medewerkers waar ik ervaring mee heb zijn allen zeer klantgericht. Nog belangrijker is wel dat zij met je meedenken en niet alleen maar proberen om te verkopen.

16-04-2019
Peter pols (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fijn geholpen alles op tijd vervangend vervoer ook goed geregeld prijs opgave gehad kortom heel goed geholpen zeer tevereden

09-04-2019
Dhr. M.Reeb-Gruber (Warmond) geeft de service van onze werkplaats een
4

Auto Bakker verwijs mij naar een artikel van de ANWB om te vertellen waarom het start/stop systeem van de auto onbetrouwbaar is ondanks dat dit systeem een verkoop argument is en dat de bestuurder stoel vanzelf zakt omdat ik niet goed kan zitten en druk vanzelf de hendel naar beneden, verder vallen de krassen op het voorruit volgens Firma Bakker wel mee, het is geen steen inslag. En er was geen afgesproken bedrag van tevooren voor deze onderhoud beurt.

09-04-2019
Dhr. Van Mil geeft de service van onze werkplaats een
10

Al jaren perfecte service en advies van kundige medewerkers. Erg fijn gevoel bij deze dealer.

02-04-2019
J. Vliem (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik kan op ieder tijdstip bellen en langs komen wanneer ik een probleem heb met mijn auto. Erg prettig. Daarnaast wordt er altijd mee gedacht en rekening gehouden dat sommige facturen erg prijzig zijn voor de klant. Betalingen in termijnen zijn nooit een probleem.

19-03-2019
J.A.M. van Dijk (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
9

TOP garage met de hoofdletter T. Snelle service en staan te alle tijden voor je klaar. echt aan te bevelen bij een ieder ook voor een nieuwe of een occasion.

14-03-2019
Dieneke wassenaar-zwaan (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
8

Vriendelijk personeel complimenten

12-03-2019
Familie Hoogervorst (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Wij zijn zeer tevreden over Auto Bakker. Als er iets is aan de auto kan je meteen langsrijden en wordt het opgelost. Het personeel is zeer vriendelijk en correct en maakt altijd tijd voor je.

12-03-2019
MM Segers (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Fantastische service volgens afspraak alles correct uitgevoerd

09-03-2019
M.a.t.j. br geeft de service van onze werkplaats een
9

Zeer klant vriendelijk

07-03-2019
Tom Gijbels (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
9

De showroom met alle modellen ziet er aantrekkelijk uit. De ontvangst aan de balie is klantvriendelijk. Er is bij het reserveren al gevraagd of er klachten e.d. zijn. In de loop van de dag wordt opgebeld wat er nog is opgevallen ( deze keer 2 nieuwe banden ) en of dit vervangen kan worden. (Natuurlijk, veiligheid gaan voor alles ! ). Als de auto klaar is krijg ik een telefoontje. Ik woon 10 minuten lopen van de dealer vandaan. Ik hoef daar dus niet te wachten. Ik betaal en rijd tevreden naar huis !

06-03-2019
Erno Oele (Sassenheim ) geeft de service van onze werkplaats een
10

17 jaar Suzuki klant bij Bakker. Die 1e auto rijdt nog prima. Ik ben te oud om in te ruilen. Onderhoudsbeurten worden qua aard en prijs goed ingeschat. Het is verbazend hoe weinig er gedaan behoeft te worden. Zodoende ben ik voor Suzuki een slechte klant. Toch word ik altijd even vriendelijk en serieus behandeld. Dat komt bij mij uit op een 10.

05-03-2019
Fons Bakker (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een betrouwbare en vriendelijke garage met veel zorg voor klanten

05-03-2019
Dhr A van Amsterdam (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Sinds kort kom ik bij Auto Bakker. Wordt correct geholpen, goede ontvangst duidelijke afspraken

27-02-2019
Mevr.E de Koster (E.de Koster) geeft de service van onze werkplaats een
10

Top garage en zeer vriendelijk personeel

27-02-2019
Mike (Headvillage) geeft de service van onze werkplaats een
10

Klant vriendelijk, goede uitleg over de onderhoudsbeurt en kosten, fijne persoonlijke benadering en verstand van zaken!

26-02-2019
Dhr.J. van Zelst (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Top dealer met top service

26-02-2019
H smits (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ben zeer tevreden

26-02-2019
Tine en Marcel Bodenstaff (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
9

Alles altijd perfect. Afspraken worden keurig nagekomen, contacten verlopen probleemloos en plezierig. Reparaties altijd keurig op orde. Kortom, nooit gezeur. (Maar 1 probleem, ik geef vrijwel nooit een '10'.)

26-02-2019
govert schaart (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede dealer met prima service.

20-02-2019
Anne geeft de service van onze werkplaats een
10

Altijd klantgericht, flexibel en ze denken mee in oplossingen die gunstig zijn voor de klant.

20-02-2019
A.L,Straver (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Eerlijk en betrouwbaar.

19-02-2019
J.verdegaal (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zijn klantvriendelijk en altijd behulpzaam. Garage, receptie en showroom zien er goed uit. Als je eventjes moet wachten, krijg je een kopje koffie aangeboden.

06-02-2019
Vleut geeft de service van onze verkopers een
10

Goede service, meedenken met de klant, alle rust bij de besprekingen. Prima ervaring dus!

05-02-2019
Marja Brekelmans (Leiden ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Monteur kwam de auto thuis ophalen voor een beurt en apk omdat ik thuis lag met een hersenschudding. Hoe super is dat!!! Ook is de auto weer keurig thuisgebracht.

23-01-2019
Jan Vledder (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
8

Auto Bakker is een garage waar je eerlijk word geholpen, iedereen moet werken voor zijn centen en dat hebben ze daar goed in de gaten. Je word er vriendelijk en zakelijk te woord gestaan, en ze zijn duidelijk over kosten en prijzen. Daar houd ik van en dat is dus mijn garage!!

23-01-2019
I. van Huystee (Sassenheim) geeft de service van onze verkopers een
10

Het betreft hier een familiebedrijf waar de staf al jaren werkt, met een persoonlijke benadering. Zeer leuk detail dat er een jonge vrouw als monteur werkt.

22-01-2019
van der Heijden (Houten) geeft de service van onze verkopers een
10

Erg prettig en professioneel geholpen.

22-01-2019
J. Pennings. Sjaak. (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
8

Altijd correct en terzake kundig en wat heel belangrijk is de vriendelijkheid .

20-01-2019
gerard schelvis (voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

De mensen die bij auto Bakker werken zijn vakkundig en vriendelijk. Altijd even tijd voor een kleine reparatie .Bij de verkoop zijn ze er niet op gebrand een auto te verkopen maar om aan je wensen tegemoet te komen. Dat siert een verkoper. Voor mij een 10+

16-01-2019
P.G. Reeuwijk (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
9

staan de klant goed te woord

15-01-2019
ine berntzen (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
8

ik word altijd correct benadert

12-01-2019
C H. kool (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
8

Behandeling is zeer vriendelijk en ik ben tevreden over de uitvoering

08-01-2019
Patricia & Albart (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

Betrouwbaarheid, goed Klantvriendelijkheid, goed Netheid, goed Advies geven, goed Wil zaken doen, goed

07-01-2019
Roy Gouka (Zaandam) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Bakker is vanaf sales, after sales en onderhoud zeer correct en klant vriendelijk.

02-01-2019
Elma van der Laan (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk

27-12-2018
Peter Bos (Blaricum) geeft de service van onze werkplaats een
10

Zeer tevreden. Iedereen is sevice gericht en betrokken bij de klant.

27-12-2018
FCM Oosterveer geeft de service van onze werkplaats een
8

Prima!!

04-12-2018
Paula luijben (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijk, behulpzaam, staan altijd klaar, eerlijk.

29-11-2018
Ben Sijmens (Hoofddorp) geeft de service van onze werkplaats een
10

Erg vriendelijk, meedenkend het is net familie. Duidelijk bij eventuele gebreken, en wat de kosten zijn. Goed geschoold personeel. Kortom een aanrader als dealer.

27-11-2018
Dhr. S.Chen (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede service, snel geholpen en duidelijke prijsopgaven.

27-11-2018
Mevr. Van der Meer (Oegstgeest) geeft de service van onze verkopers een
9

Omdat de medewerkers accuraat, vriendelijk en hulpvaardig zijn, en voor zover ik het kan beoordelen met kennis van zaken.

22-11-2018
Dhr Gerard Turk (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
9

prima bedrijf

22-11-2018
C.A.A.Spruit (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

Betrouwbaar, deskundig bedrijf.

22-11-2018
dhr. H.W.J. van Duivenbooden (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede begeleiding, uitleg en service.

20-11-2018
Sanne Poortmans-Jansen (Hillegom) geeft de service van onze verkopers een
10

In 1woord SUPER CORRECTE VRIENDELIJKE BEHANDELING.

13-11-2018
C.G.J. BEIJK (2172 BV SASSENHEIM) geeft de service van onze werkplaats een
9

Goede service en onderhoud van de auto en vriendelijk personeel.

07-11-2018
Van der Niet (Lisse) geeft de service van onze verkopers een
8

Is een beoordeling die betrekking heeft op de service en betrouwbaarheid van de dealer.

07-11-2018
Anne-Miek van Abswoude (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

Correct en een betrouwbare vakgarage

06-11-2018
Jan van Egmond (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

Goed netjes en duidelijk, leuke mensen

06-11-2018
P.J.C.vanRijn (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Prettige ontvangst en de werkzaamheden waren vooraf besproken en er zou allen gerepareerd worden wanneer nodig. En dat is ook gebeurt! Ook in het verleden nooit geen problemen gehad M.Vr.Gr

02-11-2018
K. van Delft (Woerden) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Bakker is een fijne dealer waar transparantie en correct werken hoog in het vaandel staat. De communicatie is proactief en duidelijk en na ongeveer 5 jaar klant te zijn bij Auto Bakker heb ik nog nooit een probleem gehad met mijn auto(s). Dat laatste vooral zegt genoeg.

31-10-2018
n. van kints geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijk personeel. zijn altijd tevreden over de garage. vragen worden altijd beantwoord.

23-10-2018
A.j. geeft de service van onze werkplaats een
10

Goede bediening, prettige gejegening, gezellige wachtruimte met koffie

23-10-2018
Annelies Ewen (Oegstgeest) geeft de service van onze werkplaats een
9

Ik vind het een hele prettige zaak en wordt altijd goed geholpen.

16-10-2018
Peter Meijerink (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Een prettige Vakgarage en dealer. Deskundige werkplaats medewerkers en verkopers. Auto Bakker heeft oplossings gerichte instelling waardoor de klant, zelfs in deze tijd, koning is.

10-10-2018
Mw Kralt geeft de service van onze werkplaats een
8

Klantvriendelijk, goede service, beleefd en goede informatie

09-10-2018
Gerda v d holst (Almere) geeft de service van onze werkplaats een
9

Fijne service! vriendelijke mensen en de extra kosten keurig opgelost...

09-10-2018
M.A.Hogenelst van Schie (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede service

09-10-2018
Hendrie Wagenaar (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
10

ik heb er niks meer aan toe te voegen,gaat zo door,wat wil je nog meer

09-10-2018
Marie de mooij (Rijnsburg) geeft de service van onze verkopers een
10

Super gerage en medewerkers Niets te klagen

09-10-2018
r de coninck (lisse) geeft de service van onze werkplaats een
9

klantvriendelijk

03-10-2018
Marijke Verdam (Lisserbroek) geeft de service van onze werkplaats een
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel

12-09-2018
Arendk (Katwijk aan zee) geeft de service van onze werkplaats een
8

Erg service gericht.

11-09-2018
Fam. de Jong (Sassenheim) geeft de service van onze verkopers een
8

Prima service

11-09-2018
M.J. Bel-Zonneveld (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
8

vriendelijk personeel en behulpzaam en netjes gewerkt

29-08-2018
jzwaan (noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

klant vriendelijk en zeer beleefd en meegaand

29-08-2018
Alex (Hillegom) geeft de service van onze verkopers een
10

Top service en staan altijd voor je klaar

28-08-2018
I. van Huystee geeft de service van onze werkplaats een
10

Ouderwets familiebedrijf, zeer kundig en klantvriendelijk. Topbedrijf.

21-08-2018
Remy (Sassenheim ) geeft de service van onze werkplaats een
8

Een dikke voldoende voor Auto Bakker. Om de kwaliteit op peil te houden is motivatie nodig vandaar geen uitstekend.

21-08-2018
dhr pjm van der staak (noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

nogmaals ik ben zeer tevreden over auto bakker

21-08-2018
Krijn van den Berg (Oegstgeest) geeft de service van onze verkopers een
10

het is een uitstekende garage met een directie die op de werkvloer zit en alle tijd voor je neemt zonder poeha

21-08-2018
Van der Poel (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

Open en eerlijk naar de klant en vriendelijk zonder te overdrijven

07-08-2018
Mw. M.J. Geldof- Sira (Sassenheim) geeft de service van onze werkplaats een
10

De service, vakkundigheid en vriendelijke benadering zijn zeer waardevol en ik ben heel tevreden.

01-08-2018
René vd Heijden (Sassenheim ) geeft de service van onze verkopers een
8

De communicatie kan veel beter. Nu heb ik zelf een paar keer contact op moeten nemen om de stand van zaken te weten te komen.

31-07-2018
Dhr. van Delft geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Bakker is een fijne dealer waar ik al bijna 5 jaar klant ben, sinds kort met een 2e auto erbij. Naast dat de werkzaamheden gewoon goed en volgens afspraak worden uitgevoerd, is het contact zeer prettig en staat men altijd open voor vragen c.q. overleg. Bij onderhoud/reparatie wordt van tevoren altijd doorgenomen wat er verwacht kan worden en wat de kosten daarvan zijn. Als er extra werkzaamheden nodig zijn vind er altijd overleg/advies plaats voordat men dit uitvoert. Bij het ophalen van de auto wordt altijd netjes verteld welke werkzaamheden zijn uitgevoerd en wordt een checklist en eventuele andere papieren meegegeven waar alle bevindingen op staan. Ook bij onverwachte zaken zoekt men altijd een oplossing waarmee je verder kunt. Deze manier van werken straalt betrouwbaarheid en transparantie uit wat ik zeer belangrijk vind bij de keuze voor een dealer.

24-07-2018
Erno Oele (Sassenheim ) geeft de service van onze werkplaats een
9

Auto Bakker staat voor uitstekende service en betrouwbare autos die zij in onderhoud heeft, zelfs al zijn die autos meer dan 15 jaar oud. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

24-07-2018
mevr Corry Bisschops (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

hele fijne mensen zowel de receptie medewerkers als de werkplaats mensen prima afgeleverd , het even naar huis brengen en weer afhalen , fantastisch!!! ( zodat eea rustig kan afgewikkeld worden en ik niet hoef te wachten)

24-07-2018
Dhr.M.Hilgeman (Oegstgeest.) geeft de service van onze werkplaats een
8

Met Bakker Suzuki bent U beter uit.

17-07-2018
Dhr. J. Westein (Hillegom) geeft de service van onze werkplaats een
9

Uitstekende service en vriendelijke behandeling!

11-07-2018
Mevrouw M.V.A. van Vugt geeft de service van onze werkplaats een
9

prima en prettige garage met deskundig en vriendelijk personeel. Duidelijk uitleg over werkzaamheden vooraf met prijsopgave. Raadpleging bij onvoorziene werkzaamheden per telefoon. Geen onvoorziene verrassingen. Persoonlijke en vriendelijke bejegening.

10-07-2018
P.J.M. - Nel - Duivenvoorde (Noordwijkerhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

De afspraak is men goed nagekomen en de werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Wanneer men zijn best doet ben ik tevreden.

10-07-2018
C v Velzen (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

vriendellijk en correct

10-07-2018
John Dolders (Rijnsburg) geeft de service van onze werkplaats een
9

ben heel tevreden over de service

05-07-2018
Ingrid knijnenburg (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
10

Super goede service. Klantvriendelijk. Ze weten meteen wie je bent, en welke auto je rijdt.

04-07-2018
Ab (Hillegom) geeft de service van onze verkopers een
10

Een hele overzichtelijke showroom, met volop keus en prima ontvangst en begeleiding door de verkoper.

04-07-2018
ger asselman (heemstede) geeft de service van onze werkplaats een
9

ik heb altijd veel respect voor familiebedrijven, die het goed doen. auto bakker komt bij mij altijd als zeer deskundig en korrekt over. Tevens hebben ze ook heel goede koffie, wat erg belangrijk is als je op je auto moet wachten. zal auto baker altijd aanbevelen bij andere mensen, die eventueel een nieuwe auto willen aanschaffen.

04-07-2018
Peter van Leeuwen (Noordwijk) geeft de service van onze werkplaats een
9

Klantvriendelijke benadering. Een familiebedrijf met hart voor de zaak en de klant.

24-06-2018
H.A.Hunt. geeft de service van onze werkplaats een
9

afspraak nagekomen!!

21-06-2018
Jpcj de koning (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
9

Keurig volgens afspraak geregeld en vooraf prijsopgave gekregen.

20-06-2018
Mevr v Gils-Smit (Made) geeft de service van onze werkplaats een
8

Goede garage kom er al 33 jaar

19-06-2018
Mary de Sterke (Voorhout) geeft de service van onze werkplaats een
10

Ik ben zeer tevreden over zowel de auto, het onderhoud als de zeer vriendelijke en klantgerichte medewerkers. Binnenkort ga ik verhuizen, maar omdat ik zo tevreden ben over Auto Bakker, wil ik graag mijn auto in onderhoud laten bij Auto Bakker, ondanks de grote reisafstand. Medewerkers zijn op de hoogte van mijn aanstaande verhuizing en denken mee over praktische oplossingen om mijn auto te kunnen inleveren en met een leenauto naar mijn werk te kunnen zonder dat dit ten koste gaat van mijn werk.

12-06-2018
0 Piet Klijnstra geeft de service van onze werkplaats een
9

prettige medewerkers en goede en betrouwbare firma

12-06-2018
E. de Leeuwe (Lisse) geeft de service van onze werkplaats een
8

Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, maar ik MIS EEN STOEL bij de receptie-balie! Ik ben erg slecht ter been, en wanneer er iemand voor je is, of dat de medewerker aan de telefoon is, is het erg naar dat je zolang moet blijven staan, hangend op je 2 krukken....

12-06-2018
TNS NIPO logo

TNS NIPO voert namens Suzuki onderzoek uit naar de klantenwaardering. Onafhankelijk, transparant, echt Suzuki.

Top
Selecteer model Sluiten
Model en uitvoering Model wijzigen
Model toevoegen
Selecteer een model via de knop hierboven.
Dealer zoeken
Suzuki Dealer:
Auto Bakker in SASSENHEIM
Voorkeursdatum
Selecteer een gewenste datum.
Voorkeurstijd
Selecteer een gewenste tijd.
Gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw e-mailadres in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Jouw e-mailadres bevat meer dan 100 karakters.
Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Jouw opmerkingen bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten
Selecteer model Annuleren
Selecteer dealer Annuleren
Brochure aanvragen Sluiten
Uw gegevens
Vul jouw geslacht in.
Vul jouw voornaam in.
Jouw voornaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw voornaam bevat meer dan 50 karakters.
Jouw tussenvoegsel bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw tussenvoegsel bevat meer dan 10 karakters.
Vul jouw achternaam in.
Jouw achternaam bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw achternaam bevat meer dan 50 karakters.
Vul jouw postcode in.
Vul een geldige postcode in.
Vul jouw huisnummer in.
Alleen nummerieke waardes zijn toegestaan bij huisnummers.
Jouw toevoeging bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Jouw huisnummer en/of toevoeging bevat meer dan 10 karakters.

Geen adres gevonden, vul een correcte postcode en huisnummer in.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw straat bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw straat bevat meer dan 100 karakters.

Vul een correcte postcode en huisnummer in.

Uw plaats bestaat niet alleen uit alfanumerieke tekens.
Uw plaats bevat meer dan 100 karakters.
Contact & nieuwsbrief
Locatie / dealer zoeken Dealer wijzigen
Selecteer via deze link een dealer of maak gebruik van de bovenstaande velden.

Vul jouw e-mail en telefoonnummer in

Vul jouw telefoonnummer in.
Vul een geldig telefoonnummer in.

Als je jouw aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie.

Sluiten

Onze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en onze website aan te passen aan jouw voorkeuren. Je geeft, als je verder gaat op onze website, toestemming om cookies te plaatsen. Wil je de cookie-instellingen wijzigen? Open cookies-instellingen